Lot: 1

Güncel Fiyat: 7.500 TL Açılış Fiyatı: 7.500 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

İmza Okunamadı

Tuval Üzeri Yağlı Boya 140x160 cm

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • İmza Okunamadı-Tuval Üzeri Yağlı Boya
140x160 cm

    Lot No: 1

    Lot: 1

    İmza Okunamadı-Tuval Üzeri Yağlı Boya 140x160 cm

    TLSatıldı
  • Ali Gümülcine-Boşlar, Tuval Üzeri Akrilik Boya
120x150 cm, İmzalı

Ali Gümülcine
Edirne'de doğmuş bir sanatçıdır. 2013-2014 yılları arasında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okutmanlık yapmıştır. Günümüzde sanat çalışmalarını Eskişehir'de sürdürmektedir. Ayrıca, Çankırı Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Araştırma Asistanı olarak görev yapmaktadır. Sanatçının çalışma alanları ve katkıları, sanat dünyasında önemli bir yer edinmesine yardımcı olmuştur.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Ali Gümülcine-Boşlar, Tuval Üzeri Akrilik Boya 120x150 cm, İmzalı Ali Gümülcine Edirne'de doğmuş bir sanatçıdır. 2013-2014 yılları arasında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okutmanlık yapmıştır. Günümüzde sanat çalışmalarını Eskişehir'de sürdürmektedir. Ayrıca, Çankırı Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Araştırma Asistanı olarak görev yapmaktadır. Sanatçının çalışma alanları ve katkıları, sanat dünyasında önemli bir yer edinmesine yardımcı olmuştur.

    TLSatıldı
  • Ali Kotan-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
120x180 cm

Ali Kotan
1959 yılında Ankara'da doğmuş bir sanatçıdır. Sanat eğitimini Ankara Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Bölümü'nde tamamlamıştır ve bu alanda 1983 yılında mezun olmuştur.

Sanat yaşamı boyunca 28 kişisel sergi açmış olan Kotan'ın eserleri, yurt içinde ve yurt dışında birçok resmi ve özel koleksiyonda yer almaktadır. Ayrıca, eserleri müzelerde sergilenmektedir.

Sanatçı, 1986-1988 yılları arasında 6 ulusal ödüle layık görülmüştür. Bu ödüller, sanatının kalitesini ve değerini bir kez daha kanıtlamıştır.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Ali Kotan-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 120x180 cm Ali Kotan 1959 yılında Ankara'da doğmuş bir sanatçıdır. Sanat eğitimini Ankara Gazi Eğitim Fakültesi Resim İş Bölümü'nde tamamlamıştır ve bu alanda 1983 yılında mezun olmuştur. Sanat yaşamı boyunca 28 kişisel sergi açmış olan Kotan'ın eserleri, yurt içinde ve yurt dışında birçok resmi ve özel koleksiyonda yer almaktadır. Ayrıca, eserleri müzelerde sergilenmektedir. Sanatçı, 1986-1988 yılları arasında 6 ulusal ödüle layık görülmüştür. Bu ödüller, sanatının kalitesini ve değerini bir kez daha kanıtlamıştır.

    TLSatıldı
  • “Figüratif ” Anonim-Tuval Üzeri Yağlı Boya
140x160 cm

    Lot No: 4

    Lot: 4

    “Figüratif ” Anonim-Tuval Üzeri Yağlı Boya 140x160 cm

    TLSatıldı
  • Ahmet Duru-Kağıt Üzeri Guaj Boya "Sıkışık Birliktelik"
70x100 cm

 'Hayır Sandığınız Gibi Değil' adlı sergi eseridir.


Ahmet Duru
1987’de, Sivas’ta doğdu.2013 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Rölümü’nden mezun oldu. Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Plastik Sanatlar Bölümü’nde yüksek lisansına devam etmektedir. Çalışmalarında genel olarak doğa fotoğraflarından yararlanır. Doğadaki makro ve mikro bakış açılarını farklı anlatım biçimleri ile sunmak ister. Sanatçı sıklıkla doğa gezintilerinde fotoğraflar çekerek, bu gezintiler sürecinde bir yandan da çalışmalarının oluşum sürecini tasarlar. Doğanın oluşumu üzerine varoluş ve kayboluş gibi kavramlardan yola çıkarak, farklı alanlardan beslenen bir dinamikle, karakalem, aquarel, yağlı boya ve çizimleriyle eserlerinde biçimleniyor.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Ahmet Duru-Kağıt Üzeri Guaj Boya "Sıkışık Birliktelik" 70x100 cm 'Hayır Sandığınız Gibi Değil' adlı sergi eseridir. Ahmet Duru 1987’de, Sivas’ta doğdu.2013 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Rölümü’nden mezun oldu. Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Plastik Sanatlar Bölümü’nde yüksek lisansına devam etmektedir. Çalışmalarında genel olarak doğa fotoğraflarından yararlanır. Doğadaki makro ve mikro bakış açılarını farklı anlatım biçimleri ile sunmak ister. Sanatçı sıklıkla doğa gezintilerinde fotoğraflar çekerek, bu gezintiler sürecinde bir yandan da çalışmalarının oluşum sürecini tasarlar. Doğanın oluşumu üzerine varoluş ve kayboluş gibi kavramlardan yola çıkarak, farklı alanlardan beslenen bir dinamikle, karakalem, aquarel, yağlı boya ve çizimleriyle eserlerinde biçimleniyor.

    TLSatıldı
  • Avni Arbaş (1919-2003) (İMZASIZ)-Kağıt Üzeri Guaj, imzasız
25x35 cm


BU ESER BAŞTA İMZALI OLARAK YAYINLANMIŞTIR. FAKAT İNCELEME SONUCUNDA ESERİN İMZASIZ OLDUĞUNA ANTİKALARİM.COM OLARAK KANAAT GETİRİLMİŞTİR.


İstanbul’da dünyaya gelen Arbaş, babasının görevi nedeniyle ilköğretim hayatına Aydın’da başlamıştır. Kayıtlara göre, ilk resim eğitimini babasından almış, 1929 yılında babasının vefâtı üzerine annesi ile birlikte geldiği İstanbul’da Galatasaray Lisesi’ne kayıt olmuş; burada arkadaşları Cihat Burak ile Selim Turan’la birlikte asker ressamlardan Mehmet Ali Bey’in öğrencisi olmuş, Naci Kalmukoğlu ve İbrahim Safi’nin atölyesinde çalışmıştır.

1937 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’ne girmeye hak kazanmış, toplam 9 yılını geçirdiği akademide Leopold Levy ve İbrahim Çallı’nın atölyesinde bulunmuş, Devlet Resim ve Heykel Sergileri’ne katılmıştır. 

Avni Arbaş; 1946 yılında Akademi’den mezun olduktan sonra dönemin Milli Eğitim Bakanı Hasan Âli Yücel’in girişim ve çabalarıyla “Yurt Gezileri’ne” katılmıştır. Daha sonra Fransız Hükûmeti’nden aldığı burs sayesinde Paris’e gitme imkânı bulan sanatçı; bu dönemde ilk eserlerini ortaya çıkarmaya başlamış ve bu sayede Fikret Mualla, Hakkı Anlı, Abidin Dino, Selim Turan, Remzi Raşa, Nejad Melih Devrim ve Mübin Orhon gibi sanatçılarla beraber Paris Türk Ekolü sanatçıları arasında yerini almıştır. 

1977 yılında Türkiye’ye dönen sanatçı; askerlik görevini yerine getirmediğinden dolayı vatandaşlıktan çıkarıldığını öğrenerek meyus olmuş; ancak bu hakkını yeniden kazanmak için uzun uğraşlar vererek başarılı olmuştur. Arbaş, ağırlıklı olarak Mustafa Kemal Atatürk portrelerinin yanı sıra, "İstanbul" ve "Boğaz" konulu yapıtlar üretmiş; Paris’te bulunduğu sürede zaman zaman biraraya geldiği Nâzım Hikmet’in karakalem portrelerini de çalışmıştır. 

Türk resminin tanınmış ve üretken sanatçısı Avni Arbaş, 2003 yılında kanser hastalığı nedeniyle 84 yaşında İzmir’de hayata veda etmiştir.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Avni Arbaş (1919-2003) (İMZASIZ)-Kağıt Üzeri Guaj, imzasız 25x35 cm BU ESER BAŞTA İMZALI OLARAK YAYINLANMIŞTIR. FAKAT İNCELEME SONUCUNDA ESERİN İMZASIZ OLDUĞUNA ANTİKALARİM.COM OLARAK KANAAT GETİRİLMİŞTİR. İstanbul’da dünyaya gelen Arbaş, babasının görevi nedeniyle ilköğretim hayatına Aydın’da başlamıştır. Kayıtlara göre, ilk resim eğitimini babasından almış, 1929 yılında babasının vefâtı üzerine annesi ile birlikte geldiği İstanbul’da Galatasaray Lisesi’ne kayıt olmuş; burada arkadaşları Cihat Burak ile Selim Turan’la birlikte asker ressamlardan Mehmet Ali Bey’in öğrencisi olmuş, Naci Kalmukoğlu ve İbrahim Safi’nin atölyesinde çalışmıştır. 1937 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’ne girmeye hak kazanmış, toplam 9 yılını geçirdiği akademide Leopold Levy ve İbrahim Çallı’nın atölyesinde bulunmuş, Devlet Resim ve Heykel Sergileri’ne katılmıştır. Avni Arbaş; 1946 yılında Akademi’den mezun olduktan sonra dönemin Milli Eğitim Bakanı Hasan Âli Yücel’in girişim ve çabalarıyla “Yurt Gezileri’ne” katılmıştır. Daha sonra Fransız Hükûmeti’nden aldığı burs sayesinde Paris’e gitme imkânı bulan sanatçı; bu dönemde ilk eserlerini ortaya çıkarmaya başlamış ve bu sayede Fikret Mualla, Hakkı Anlı, Abidin Dino, Selim Turan, Remzi Raşa, Nejad Melih Devrim ve Mübin Orhon gibi sanatçılarla beraber Paris Türk Ekolü sanatçıları arasında yerini almıştır. 1977 yılında Türkiye’ye dönen sanatçı; askerlik görevini yerine getirmediğinden dolayı vatandaşlıktan çıkarıldığını öğrenerek meyus olmuş; ancak bu hakkını yeniden kazanmak için uzun uğraşlar vererek başarılı olmuştur. Arbaş, ağırlıklı olarak Mustafa Kemal Atatürk portrelerinin yanı sıra, "İstanbul" ve "Boğaz" konulu yapıtlar üretmiş; Paris’te bulunduğu sürede zaman zaman biraraya geldiği Nâzım Hikmet’in karakalem portrelerini de çalışmıştır. Türk resminin tanınmış ve üretken sanatçısı Avni Arbaş, 2003 yılında kanser hastalığı nedeniyle 84 yaşında İzmir’de hayata veda etmiştir.

    TLSatıldı
  • Aydemir Atalay-"Peyzaj" Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
100x70 cm

Eser Sanatçının Sitesinde Görülebilir.
https://www.aydemiratalay.com.tr/portfolio-items/peyzaj/#

Aydemir Atalay
İlköğrenimini 1946-1950 yılları arasında Mersin'de tamamladıktan sonra 1950 yılında Adana Düziçi Köy Enstitüsü'ne girmiştir. 1957 yılında bu enstitüden mezun olduktan sonra 1963 yılına kadar Kayseri'de ilkokul öğretmenliği ve müdürlüğü yapmıştır. Daha sonra 1963-1966 yılları arasında Gazi Eğitim Enstitüsü'nden mezun olarak 1970 yılına kadar Tunceli Öğretmen Okulu'nda resim-iş öğretmenliği, şeflik, müdür başyardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulunmuştur. İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü'ne resim-iş öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak atanmış, 1981 yılına kadar bu görevde bulunmuştur. Daha sonra Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde resim dersi öğretim üyesi olarak görev yaparken ekonomik nedenler ve kendi isteğiyle 1981 yılında istifa etmiştir.

2000 yılına kadar sosyal ve ticari faaliyetlerde bulunmuş, ülkesine bir ilkokul ve tekstil boyama fabrikası kazandırmıştır. Bir süre sanat çalışmalarına ara vermiş ancak İstanbul ve Bodrum'daki atölyelerinde çalışmalarına devam ederek tanınan sanatçılar arasına katılmıştır. Halen yurt içi ve yurt dışındaki özel koleksiyonlarda ve çeşitli müzelerde eserleri sergilenmektedir.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Aydemir Atalay-"Peyzaj" Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 100x70 cm Eser Sanatçının Sitesinde Görülebilir. https://www.aydemiratalay.com.tr/portfolio-items/peyzaj/# Aydemir Atalay İlköğrenimini 1946-1950 yılları arasında Mersin'de tamamladıktan sonra 1950 yılında Adana Düziçi Köy Enstitüsü'ne girmiştir. 1957 yılında bu enstitüden mezun olduktan sonra 1963 yılına kadar Kayseri'de ilkokul öğretmenliği ve müdürlüğü yapmıştır. Daha sonra 1963-1966 yılları arasında Gazi Eğitim Enstitüsü'nden mezun olarak 1970 yılına kadar Tunceli Öğretmen Okulu'nda resim-iş öğretmenliği, şeflik, müdür başyardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulunmuştur. İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü'ne resim-iş öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak atanmış, 1981 yılına kadar bu görevde bulunmuştur. Daha sonra Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde resim dersi öğretim üyesi olarak görev yaparken ekonomik nedenler ve kendi isteğiyle 1981 yılında istifa etmiştir. 2000 yılına kadar sosyal ve ticari faaliyetlerde bulunmuş, ülkesine bir ilkokul ve tekstil boyama fabrikası kazandırmıştır. Bir süre sanat çalışmalarına ara vermiş ancak İstanbul ve Bodrum'daki atölyelerinde çalışmalarına devam ederek tanınan sanatçılar arasına katılmıştır. Halen yurt içi ve yurt dışındaki özel koleksiyonlarda ve çeşitli müzelerde eserleri sergilenmektedir.

    TLSatıldı
  • Ayşen Karakaya-Tuval Üzeri Karışık Teknik, imzalı
130x100 cm

Ayşen Karakaya
1981 yılında Darıca'da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden lisans eğitimini tamamladıktan sonra Tayfun Erdoğmuş ve Mustafa Pilevneli Atölyelerinde çalışmıştır. Eğitim sürecinde Mozaik çalışmaları, Vitra Artema Projesi, Fuar Tasarım çalışmaları ve çeşitli dekorasyon projelerinde yer almıştır. Üniversitesinde düzenlenen 'Atıklar' adlı workshop'ta Bedri Baykam ile ortak bir çalışma gerçekleştirmiştir.

Mezun olduktan sonra Galeri Baraz ile profesyonel anlamda çalışmaya başlamıştır. 2005 yılında Ali Atmaca ile tanışmasıyla yolları kesişen sanatçı, İstanbul'da yeni çalışmalar üretemediğini düşündüğü bir dönemde Bodrum'a taşınarak Ali Atmaca ile ortak sanat çalışmalarına başlamıştır. İlk ortak sergileri olan "Diyaloglar"ı 2015 yılında gerçekleştirdikten sonra, "Duvarların Ardında" (2017) ve "Gümüşlük Büyücüleri" (2018) isimli iki sergi daha düzenlemişlerdir.

Sanatın ulaşılabilir olması gerektiğine inanan Karakaya, sokakta yapılan duvar işlerinin her kesimden insanla kontrolsüz bir şekilde iletişime geçtiğini savunmaktadır. Ayrıca, sanatı bir toplumun tüm yaşanmışlıklarını barındıran bir unsur olarak görmektedir. Birçok eserinde, Femen kadınlarından ilham alarak oluşturduğu tavşan kafalı kız figürlerini kullanmaktadır.

Ayşen Karakaya, sanat çalışmalarına Bodrum'daki atölyesinde devam etmektedir.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Ayşen Karakaya-Tuval Üzeri Karışık Teknik, imzalı 130x100 cm Ayşen Karakaya 1981 yılında Darıca'da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden lisans eğitimini tamamladıktan sonra Tayfun Erdoğmuş ve Mustafa Pilevneli Atölyelerinde çalışmıştır. Eğitim sürecinde Mozaik çalışmaları, Vitra Artema Projesi, Fuar Tasarım çalışmaları ve çeşitli dekorasyon projelerinde yer almıştır. Üniversitesinde düzenlenen 'Atıklar' adlı workshop'ta Bedri Baykam ile ortak bir çalışma gerçekleştirmiştir. Mezun olduktan sonra Galeri Baraz ile profesyonel anlamda çalışmaya başlamıştır. 2005 yılında Ali Atmaca ile tanışmasıyla yolları kesişen sanatçı, İstanbul'da yeni çalışmalar üretemediğini düşündüğü bir dönemde Bodrum'a taşınarak Ali Atmaca ile ortak sanat çalışmalarına başlamıştır. İlk ortak sergileri olan "Diyaloglar"ı 2015 yılında gerçekleştirdikten sonra, "Duvarların Ardında" (2017) ve "Gümüşlük Büyücüleri" (2018) isimli iki sergi daha düzenlemişlerdir. Sanatın ulaşılabilir olması gerektiğine inanan Karakaya, sokakta yapılan duvar işlerinin her kesimden insanla kontrolsüz bir şekilde iletişime geçtiğini savunmaktadır. Ayrıca, sanatı bir toplumun tüm yaşanmışlıklarını barındıran bir unsur olarak görmektedir. Birçok eserinde, Femen kadınlarından ilham alarak oluşturduğu tavşan kafalı kız figürlerini kullanmaktadır. Ayşen Karakaya, sanat çalışmalarına Bodrum'daki atölyesinde devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Sabahattin Camcıoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya Spatula İle El Çalışmasıdır
59x49 cm

Sabahattin Camcıoğlu
Ressam Sabahattin Camcıoğlu
Hayatı atölyelerden öğrendi, atölyelerde sürdürüyor. Sevgiler ve övgüler onu şımartıp baştan çıkarmadı.
Hayatın içinden geliyor.
Mahalli üniversiteyi kurdu.
Pratiğe en uygun teoriyi enjekte ediyor.
Kırcaali 1951 doğumlu. Beş yaşında resme başladı. Baba şair, teyze ressam, sanatçı bir aileden geliyor. Bulgaristan’da Ivan Stanivof atölyesinde eğitim gördü. Ekmekten, sudan sonra resim düşünüyor. Binlerce eskizin içerisinden gökkuşağının renklerini, şelalelerin ritimlerini ve bülbüllerin dilini kullanarak kompozisyonlarını bir bayram şekeri gibi sunuyor.
Camcıoğlu, hayatın bütün nefeslerini elinde tutuyor. Kültürlü, özgür ve kendinden verici
Resimleri bizden biri.
Hayalleri çocukların hayalleri.
Hırkasını Yunus’tan almış.
Bu ressam bir şafak çocuğu.
Kâh Filibe kâh İstanbul desenlerini ve yağlı boyalarını aktarıyor öğrencilerine. O bir üniversite, platonik bir aşkla bağlanmış insanlığa. Onlarca ressam yetiştirmiş, yüzlercesini yetiştiriyor.
Halkın nabzını,
Renklerin dilini,
Onun eserleri yerel olduğu kadar evrensellik boyutunu da yakalıyor ve vizesiz pasaportunu çoktan cebine indiriyor. Ozansal bir tavırla boyuyor resimlerini. Onlara hayal ve düşlerini de katıp, gökkuşağının renkleri ile onu ritmik coşkulu ve derinlikli bir yapıya büründürüyor.
Gelincik tarlaları,
Dingin ve hırçın denizler,
Kent peyzajları,
Figüratif hipnozla kucaklaşıyor ve tablolarında öyküsünü anlattığı mekânların mutluluklarını yüzlerinden okuyabiliyorsunuz. Çünkü o bakmayı değil görmeyi biliyor.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Sabahattin Camcıoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya Spatula İle El Çalışmasıdır 59x49 cm Sabahattin Camcıoğlu Ressam Sabahattin Camcıoğlu Hayatı atölyelerden öğrendi, atölyelerde sürdürüyor. Sevgiler ve övgüler onu şımartıp baştan çıkarmadı. Hayatın içinden geliyor. Mahalli üniversiteyi kurdu. Pratiğe en uygun teoriyi enjekte ediyor. Kırcaali 1951 doğumlu. Beş yaşında resme başladı. Baba şair, teyze ressam, sanatçı bir aileden geliyor. Bulgaristan’da Ivan Stanivof atölyesinde eğitim gördü. Ekmekten, sudan sonra resim düşünüyor. Binlerce eskizin içerisinden gökkuşağının renklerini, şelalelerin ritimlerini ve bülbüllerin dilini kullanarak kompozisyonlarını bir bayram şekeri gibi sunuyor. Camcıoğlu, hayatın bütün nefeslerini elinde tutuyor. Kültürlü, özgür ve kendinden verici Resimleri bizden biri. Hayalleri çocukların hayalleri. Hırkasını Yunus’tan almış. Bu ressam bir şafak çocuğu. Kâh Filibe kâh İstanbul desenlerini ve yağlı boyalarını aktarıyor öğrencilerine. O bir üniversite, platonik bir aşkla bağlanmış insanlığa. Onlarca ressam yetiştirmiş, yüzlercesini yetiştiriyor. Halkın nabzını, Renklerin dilini, Onun eserleri yerel olduğu kadar evrensellik boyutunu da yakalıyor ve vizesiz pasaportunu çoktan cebine indiriyor. Ozansal bir tavırla boyuyor resimlerini. Onlara hayal ve düşlerini de katıp, gökkuşağının renkleri ile onu ritmik coşkulu ve derinlikli bir yapıya büründürüyor. Gelincik tarlaları, Dingin ve hırçın denizler, Kent peyzajları, Figüratif hipnozla kucaklaşıyor ve tablolarında öyküsünü anlattığı mekânların mutluluklarını yüzlerinden okuyabiliyorsunuz. Çünkü o bakmayı değil görmeyi biliyor.

    TLSatıldı
  • Barış Sarıbaş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, imzalı. 
90x90 cm

Barış Sarıbaş
1979 yılında İzmir'de doğdu. Sanat yolculuğuna resim öğretmeni bir annenin çocuğu olarak başladı. 1993-1997 yılları arasında Kütahya Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nde eğitim gördü. Ardından Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü'nde eğitimine devam etti. Sanatçı olma hedefiyle İstanbul'a gelerek Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Bu süreçte Prof. Dr. Mustafa Pilevneli, Prof. Dr. Mehmet Özer gibi önemli sanatçılardan da dersler aldı.

2001 yılında yaptığı resimlerde imge yaratmak için sembollere ağırlık veren Sarıbaş'ın eserlerinde siluet halinde portreler, rüzgar gülleri, barajlar ve uydu antenleri gibi motiflere sıkça rastlanır. Eserlerinde renk noktaları ve skalaları kullanarak imgeler oluşturma amacı gütmüştür.

Prof. Dr. Hüsamettin Koçan Atölyesi'nden mezun olmuştur.
Sanat yaşamı boyunca 1997 yılından bu yana 27 kişisel sergi açan ve sayısız karma sergide yer alan Sarıbaş, eserlerinde Anadolu coğrafyasını ve köklerini temel almıştır, özellikle İzmir ve Ege Bölgesi'nin izlerini eserlerinde taşır.

Barış Sarıbaş, sanatsal çalışmalarına halen İzmir ve İstanbul'da devam etmektedir, Türk sanat dünyasına katkılarını sürdürmeye devam etmektedir.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Barış Sarıbaş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, imzalı. 90x90 cm Barış Sarıbaş 1979 yılında İzmir'de doğdu. Sanat yolculuğuna resim öğretmeni bir annenin çocuğu olarak başladı. 1993-1997 yılları arasında Kütahya Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nde eğitim gördü. Ardından Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü'nde eğitimine devam etti. Sanatçı olma hedefiyle İstanbul'a gelerek Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Bu süreçte Prof. Dr. Mustafa Pilevneli, Prof. Dr. Mehmet Özer gibi önemli sanatçılardan da dersler aldı. 2001 yılında yaptığı resimlerde imge yaratmak için sembollere ağırlık veren Sarıbaş'ın eserlerinde siluet halinde portreler, rüzgar gülleri, barajlar ve uydu antenleri gibi motiflere sıkça rastlanır. Eserlerinde renk noktaları ve skalaları kullanarak imgeler oluşturma amacı gütmüştür. Prof. Dr. Hüsamettin Koçan Atölyesi'nden mezun olmuştur. Sanat yaşamı boyunca 1997 yılından bu yana 27 kişisel sergi açan ve sayısız karma sergide yer alan Sarıbaş, eserlerinde Anadolu coğrafyasını ve köklerini temel almıştır, özellikle İzmir ve Ege Bölgesi'nin izlerini eserlerinde taşır. Barış Sarıbaş, sanatsal çalışmalarına halen İzmir ve İstanbul'da devam etmektedir, Türk sanat dünyasına katkılarını sürdürmeye devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Sabahattin Camcıoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya Spatula İle El Çalışmasıdır
39x59 cm

Sabahattin Camcıoğlu
Ressam Sabahattin Camcıoğlu
Hayatı atölyelerden öğrendi, atölyelerde sürdürüyor. Sevgiler ve övgüler onu şımartıp baştan çıkarmadı.
Hayatın içinden geliyor.
Mahalli üniversiteyi kurdu.
Pratiğe en uygun teoriyi enjekte ediyor.
Kırcaali 1951 doğumlu. Beş yaşında resme başladı. Baba şair, teyze ressam, sanatçı bir aileden geliyor. Bulgaristan’da Ivan Stanivof atölyesinde eğitim gördü. Ekmekten, sudan sonra resim düşünüyor. Binlerce eskizin içerisinden gökkuşağının renklerini, şelalelerin ritimlerini ve bülbüllerin dilini kullanarak kompozisyonlarını bir bayram şekeri gibi sunuyor.
Camcıoğlu, hayatın bütün nefeslerini elinde tutuyor. Kültürlü, özgür ve kendinden verici
Resimleri bizden biri.
Hayalleri çocukların hayalleri.
Hırkasını Yunus’tan almış.
Bu ressam bir şafak çocuğu.
Kâh Filibe kâh İstanbul desenlerini ve yağlı boyalarını aktarıyor öğrencilerine. O bir üniversite, platonik bir aşkla bağlanmış insanlığa. Onlarca ressam yetiştirmiş, yüzlercesini yetiştiriyor.
Halkın nabzını,
Renklerin dilini,
Onun eserleri yerel olduğu kadar evrensellik boyutunu da yakalıyor ve vizesiz pasaportunu çoktan cebine indiriyor. Ozansal bir tavırla boyuyor resimlerini. Onlara hayal ve düşlerini de katıp, gökkuşağının renkleri ile onu ritmik coşkulu ve derinlikli bir yapıya büründürüyor.
Gelincik tarlaları,
Dingin ve hırçın denizler,
Kent peyzajları,
Figüratif hipnozla kucaklaşıyor ve tablolarında öyküsünü anlattığı mekânların mutluluklarını yüzlerinden okuyabiliyorsunuz. Çünkü o bakmayı değil görmeyi biliyor.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Sabahattin Camcıoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya Spatula İle El Çalışmasıdır 39x59 cm Sabahattin Camcıoğlu Ressam Sabahattin Camcıoğlu Hayatı atölyelerden öğrendi, atölyelerde sürdürüyor. Sevgiler ve övgüler onu şımartıp baştan çıkarmadı. Hayatın içinden geliyor. Mahalli üniversiteyi kurdu. Pratiğe en uygun teoriyi enjekte ediyor. Kırcaali 1951 doğumlu. Beş yaşında resme başladı. Baba şair, teyze ressam, sanatçı bir aileden geliyor. Bulgaristan’da Ivan Stanivof atölyesinde eğitim gördü. Ekmekten, sudan sonra resim düşünüyor. Binlerce eskizin içerisinden gökkuşağının renklerini, şelalelerin ritimlerini ve bülbüllerin dilini kullanarak kompozisyonlarını bir bayram şekeri gibi sunuyor. Camcıoğlu, hayatın bütün nefeslerini elinde tutuyor. Kültürlü, özgür ve kendinden verici Resimleri bizden biri. Hayalleri çocukların hayalleri. Hırkasını Yunus’tan almış. Bu ressam bir şafak çocuğu. Kâh Filibe kâh İstanbul desenlerini ve yağlı boyalarını aktarıyor öğrencilerine. O bir üniversite, platonik bir aşkla bağlanmış insanlığa. Onlarca ressam yetiştirmiş, yüzlercesini yetiştiriyor. Halkın nabzını, Renklerin dilini, Onun eserleri yerel olduğu kadar evrensellik boyutunu da yakalıyor ve vizesiz pasaportunu çoktan cebine indiriyor. Ozansal bir tavırla boyuyor resimlerini. Onlara hayal ve düşlerini de katıp, gökkuşağının renkleri ile onu ritmik coşkulu ve derinlikli bir yapıya büründürüyor. Gelincik tarlaları, Dingin ve hırçın denizler, Kent peyzajları, Figüratif hipnozla kucaklaşıyor ve tablolarında öyküsünü anlattığı mekânların mutluluklarını yüzlerinden okuyabiliyorsunuz. Çünkü o bakmayı değil görmeyi biliyor.

    TLSatıldı
  • Barış Sarıbaş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, imzalı. 
180x200 cm

Barış Sarıbaş
1979 yılında İzmir'de doğdu. Sanat yolculuğuna resim öğretmeni bir annenin çocuğu olarak başladı. 1993-1997 yılları arasında Kütahya Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nde eğitim gördü. Ardından Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü'nde eğitimine devam etti. Sanatçı olma hedefiyle İstanbul'a gelerek Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Bu süreçte Prof. Dr. Mustafa Pilevneli, Prof. Dr. Mehmet Özer gibi önemli sanatçılardan da dersler aldı.

2001 yılında yaptığı resimlerde imge yaratmak için sembollere ağırlık veren Sarıbaş'ın eserlerinde siluet halinde portreler, rüzgar gülleri, barajlar ve uydu antenleri gibi motiflere sıkça rastlanır. Eserlerinde renk noktaları ve skalaları kullanarak imgeler oluşturma amacı gütmüştür.

Prof. Dr. Hüsamettin Koçan Atölyesi'nden mezun olmuştur.
Sanat yaşamı boyunca 1997 yılından bu yana 27 kişisel sergi açan ve sayısız karma sergide yer alan Sarıbaş, eserlerinde Anadolu coğrafyasını ve köklerini temel almıştır, özellikle İzmir ve Ege Bölgesi'nin izlerini eserlerinde taşır.

Barış Sarıbaş, sanatsal çalışmalarına halen İzmir ve İstanbul'da devam etmektedir, Türk sanat dünyasına katkılarını sürdürmeye devam etmektedir.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Barış Sarıbaş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, imzalı. 180x200 cm Barış Sarıbaş 1979 yılında İzmir'de doğdu. Sanat yolculuğuna resim öğretmeni bir annenin çocuğu olarak başladı. 1993-1997 yılları arasında Kütahya Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nde eğitim gördü. Ardından Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü'nde eğitimine devam etti. Sanatçı olma hedefiyle İstanbul'a gelerek Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Bu süreçte Prof. Dr. Mustafa Pilevneli, Prof. Dr. Mehmet Özer gibi önemli sanatçılardan da dersler aldı. 2001 yılında yaptığı resimlerde imge yaratmak için sembollere ağırlık veren Sarıbaş'ın eserlerinde siluet halinde portreler, rüzgar gülleri, barajlar ve uydu antenleri gibi motiflere sıkça rastlanır. Eserlerinde renk noktaları ve skalaları kullanarak imgeler oluşturma amacı gütmüştür. Prof. Dr. Hüsamettin Koçan Atölyesi'nden mezun olmuştur. Sanat yaşamı boyunca 1997 yılından bu yana 27 kişisel sergi açan ve sayısız karma sergide yer alan Sarıbaş, eserlerinde Anadolu coğrafyasını ve köklerini temel almıştır, özellikle İzmir ve Ege Bölgesi'nin izlerini eserlerinde taşır. Barış Sarıbaş, sanatsal çalışmalarına halen İzmir ve İstanbul'da devam etmektedir, Türk sanat dünyasına katkılarını sürdürmeye devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Sabahattin Camcıoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya Spatula İle El Çalışmasıdır
59x49 cm

Sabahattin Camcıoğlu
Ressam Sabahattin Camcıoğlu
Hayatı atölyelerden öğrendi, atölyelerde sürdürüyor. Sevgiler ve övgüler onu şımartıp baştan çıkarmadı.
Hayatın içinden geliyor.
Mahalli üniversiteyi kurdu.
Pratiğe en uygun teoriyi enjekte ediyor.
Kırcaali 1951 doğumlu. Beş yaşında resme başladı. Baba şair, teyze ressam, sanatçı bir aileden geliyor. Bulgaristan’da Ivan Stanivof atölyesinde eğitim gördü. Ekmekten, sudan sonra resim düşünüyor. Binlerce eskizin içerisinden gökkuşağının renklerini, şelalelerin ritimlerini ve bülbüllerin dilini kullanarak kompozisyonlarını bir bayram şekeri gibi sunuyor.
Camcıoğlu, hayatın bütün nefeslerini elinde tutuyor. Kültürlü, özgür ve kendinden verici
Resimleri bizden biri.
Hayalleri çocukların hayalleri.
Hırkasını Yunus’tan almış.
Bu ressam bir şafak çocuğu.
Kâh Filibe kâh İstanbul desenlerini ve yağlı boyalarını aktarıyor öğrencilerine. O bir üniversite, platonik bir aşkla bağlanmış insanlığa. Onlarca ressam yetiştirmiş, yüzlercesini yetiştiriyor.
Halkın nabzını,
Renklerin dilini,
Onun eserleri yerel olduğu kadar evrensellik boyutunu da yakalıyor ve vizesiz pasaportunu çoktan cebine indiriyor. Ozansal bir tavırla boyuyor resimlerini. Onlara hayal ve düşlerini de katıp, gökkuşağının renkleri ile onu ritmik coşkulu ve derinlikli bir yapıya büründürüyor.
Gelincik tarlaları,
Dingin ve hırçın denizler,
Kent peyzajları,
Figüratif hipnozla kucaklaşıyor ve tablolarında öyküsünü anlattığı mekânların mutluluklarını yüzlerinden okuyabiliyorsunuz. Çünkü o bakmayı değil görmeyi biliyor.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Sabahattin Camcıoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya Spatula İle El Çalışmasıdır 59x49 cm Sabahattin Camcıoğlu Ressam Sabahattin Camcıoğlu Hayatı atölyelerden öğrendi, atölyelerde sürdürüyor. Sevgiler ve övgüler onu şımartıp baştan çıkarmadı. Hayatın içinden geliyor. Mahalli üniversiteyi kurdu. Pratiğe en uygun teoriyi enjekte ediyor. Kırcaali 1951 doğumlu. Beş yaşında resme başladı. Baba şair, teyze ressam, sanatçı bir aileden geliyor. Bulgaristan’da Ivan Stanivof atölyesinde eğitim gördü. Ekmekten, sudan sonra resim düşünüyor. Binlerce eskizin içerisinden gökkuşağının renklerini, şelalelerin ritimlerini ve bülbüllerin dilini kullanarak kompozisyonlarını bir bayram şekeri gibi sunuyor. Camcıoğlu, hayatın bütün nefeslerini elinde tutuyor. Kültürlü, özgür ve kendinden verici Resimleri bizden biri. Hayalleri çocukların hayalleri. Hırkasını Yunus’tan almış. Bu ressam bir şafak çocuğu. Kâh Filibe kâh İstanbul desenlerini ve yağlı boyalarını aktarıyor öğrencilerine. O bir üniversite, platonik bir aşkla bağlanmış insanlığa. Onlarca ressam yetiştirmiş, yüzlercesini yetiştiriyor. Halkın nabzını, Renklerin dilini, Onun eserleri yerel olduğu kadar evrensellik boyutunu da yakalıyor ve vizesiz pasaportunu çoktan cebine indiriyor. Ozansal bir tavırla boyuyor resimlerini. Onlara hayal ve düşlerini de katıp, gökkuşağının renkleri ile onu ritmik coşkulu ve derinlikli bir yapıya büründürüyor. Gelincik tarlaları, Dingin ve hırçın denizler, Kent peyzajları, Figüratif hipnozla kucaklaşıyor ve tablolarında öyküsünü anlattığı mekânların mutluluklarını yüzlerinden okuyabiliyorsunuz. Çünkü o bakmayı değil görmeyi biliyor.

    TLSatıldı
  • Barış Sarıbaş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, imzalı. 
32x48 cm

Barış Sarıbaş
1979 yılında İzmir'de doğdu. Sanat yolculuğuna resim öğretmeni bir annenin çocuğu olarak başladı. 1993-1997 yılları arasında Kütahya Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nde eğitim gördü. Ardından Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü'nde eğitimine devam etti. Sanatçı olma hedefiyle İstanbul'a gelerek Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Bu süreçte Prof. Dr. Mustafa Pilevneli, Prof. Dr. Mehmet Özer gibi önemli sanatçılardan da dersler aldı.

2001 yılında yaptığı resimlerde imge yaratmak için sembollere ağırlık veren Sarıbaş'ın eserlerinde siluet halinde portreler, rüzgar gülleri, barajlar ve uydu antenleri gibi motiflere sıkça rastlanır. Eserlerinde renk noktaları ve skalaları kullanarak imgeler oluşturma amacı gütmüştür.

Prof. Dr. Hüsamettin Koçan Atölyesi'nden mezun olmuştur.
Sanat yaşamı boyunca 1997 yılından bu yana 27 kişisel sergi açan ve sayısız karma sergide yer alan Sarıbaş, eserlerinde Anadolu coğrafyasını ve köklerini temel almıştır, özellikle İzmir ve Ege Bölgesi'nin izlerini eserlerinde taşır.

Barış Sarıbaş, sanatsal çalışmalarına halen İzmir ve İstanbul'da devam etmektedir, Türk sanat dünyasına katkılarını sürdürmeye devam etmektedir.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Barış Sarıbaş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, imzalı. 32x48 cm Barış Sarıbaş 1979 yılında İzmir'de doğdu. Sanat yolculuğuna resim öğretmeni bir annenin çocuğu olarak başladı. 1993-1997 yılları arasında Kütahya Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nde eğitim gördü. Ardından Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü'nde eğitimine devam etti. Sanatçı olma hedefiyle İstanbul'a gelerek Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Bu süreçte Prof. Dr. Mustafa Pilevneli, Prof. Dr. Mehmet Özer gibi önemli sanatçılardan da dersler aldı. 2001 yılında yaptığı resimlerde imge yaratmak için sembollere ağırlık veren Sarıbaş'ın eserlerinde siluet halinde portreler, rüzgar gülleri, barajlar ve uydu antenleri gibi motiflere sıkça rastlanır. Eserlerinde renk noktaları ve skalaları kullanarak imgeler oluşturma amacı gütmüştür. Prof. Dr. Hüsamettin Koçan Atölyesi'nden mezun olmuştur. Sanat yaşamı boyunca 1997 yılından bu yana 27 kişisel sergi açan ve sayısız karma sergide yer alan Sarıbaş, eserlerinde Anadolu coğrafyasını ve köklerini temel almıştır, özellikle İzmir ve Ege Bölgesi'nin izlerini eserlerinde taşır. Barış Sarıbaş, sanatsal çalışmalarına halen İzmir ve İstanbul'da devam etmektedir, Türk sanat dünyasına katkılarını sürdürmeye devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Sabahattin Camcıoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya Spatula İle El Çalışmasıdır
59x49 cm

Sabahattin Camcıoğlu
Ressam Sabahattin Camcıoğlu
Hayatı atölyelerden öğrendi, atölyelerde sürdürüyor. Sevgiler ve övgüler onu şımartıp baştan çıkarmadı.
Hayatın içinden geliyor.
Mahalli üniversiteyi kurdu.
Pratiğe en uygun teoriyi enjekte ediyor.
Kırcaali 1951 doğumlu. Beş yaşında resme başladı. Baba şair, teyze ressam, sanatçı bir aileden geliyor. Bulgaristan’da Ivan Stanivof atölyesinde eğitim gördü. Ekmekten, sudan sonra resim düşünüyor. Binlerce eskizin içerisinden gökkuşağının renklerini, şelalelerin ritimlerini ve bülbüllerin dilini kullanarak kompozisyonlarını bir bayram şekeri gibi sunuyor.
Camcıoğlu, hayatın bütün nefeslerini elinde tutuyor. Kültürlü, özgür ve kendinden verici
Resimleri bizden biri.
Hayalleri çocukların hayalleri.
Hırkasını Yunus’tan almış.
Bu ressam bir şafak çocuğu.
Kâh Filibe kâh İstanbul desenlerini ve yağlı boyalarını aktarıyor öğrencilerine. O bir üniversite, platonik bir aşkla bağlanmış insanlığa. Onlarca ressam yetiştirmiş, yüzlercesini yetiştiriyor.
Halkın nabzını,
Renklerin dilini,
Onun eserleri yerel olduğu kadar evrensellik boyutunu da yakalıyor ve vizesiz pasaportunu çoktan cebine indiriyor. Ozansal bir tavırla boyuyor resimlerini. Onlara hayal ve düşlerini de katıp, gökkuşağının renkleri ile onu ritmik coşkulu ve derinlikli bir yapıya büründürüyor.
Gelincik tarlaları,
Dingin ve hırçın denizler,
Kent peyzajları,
Figüratif hipnozla kucaklaşıyor ve tablolarında öyküsünü anlattığı mekânların mutluluklarını yüzlerinden okuyabiliyorsunuz. Çünkü o bakmayı değil görmeyi biliyor.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Sabahattin Camcıoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya Spatula İle El Çalışmasıdır 59x49 cm Sabahattin Camcıoğlu Ressam Sabahattin Camcıoğlu Hayatı atölyelerden öğrendi, atölyelerde sürdürüyor. Sevgiler ve övgüler onu şımartıp baştan çıkarmadı. Hayatın içinden geliyor. Mahalli üniversiteyi kurdu. Pratiğe en uygun teoriyi enjekte ediyor. Kırcaali 1951 doğumlu. Beş yaşında resme başladı. Baba şair, teyze ressam, sanatçı bir aileden geliyor. Bulgaristan’da Ivan Stanivof atölyesinde eğitim gördü. Ekmekten, sudan sonra resim düşünüyor. Binlerce eskizin içerisinden gökkuşağının renklerini, şelalelerin ritimlerini ve bülbüllerin dilini kullanarak kompozisyonlarını bir bayram şekeri gibi sunuyor. Camcıoğlu, hayatın bütün nefeslerini elinde tutuyor. Kültürlü, özgür ve kendinden verici Resimleri bizden biri. Hayalleri çocukların hayalleri. Hırkasını Yunus’tan almış. Bu ressam bir şafak çocuğu. Kâh Filibe kâh İstanbul desenlerini ve yağlı boyalarını aktarıyor öğrencilerine. O bir üniversite, platonik bir aşkla bağlanmış insanlığa. Onlarca ressam yetiştirmiş, yüzlercesini yetiştiriyor. Halkın nabzını, Renklerin dilini, Onun eserleri yerel olduğu kadar evrensellik boyutunu da yakalıyor ve vizesiz pasaportunu çoktan cebine indiriyor. Ozansal bir tavırla boyuyor resimlerini. Onlara hayal ve düşlerini de katıp, gökkuşağının renkleri ile onu ritmik coşkulu ve derinlikli bir yapıya büründürüyor. Gelincik tarlaları, Dingin ve hırçın denizler, Kent peyzajları, Figüratif hipnozla kucaklaşıyor ve tablolarında öyküsünü anlattığı mekânların mutluluklarını yüzlerinden okuyabiliyorsunuz. Çünkü o bakmayı değil görmeyi biliyor.

    TLSatıldı
  • Çoban Ressam (Süleyman Şahin)-Kağıt Üzeri Yağlı Boya "Don Kişot" 
34x24 cm

Çoban Ressam
Öğrenimini, ilkokuldördüncü sınıfa kadar sürdürdü. 1958 yılında Ankara'ya yerleşti. Ekonomik sebepler nedeniyle çocuk yaşında geçimini sağlamak için çobanlık ve inşaat boyacılığı yaptı. Bu işi sırasında, resim yapmaya başladı. Resimlerinde kırsal yaşamı konu olarak ele alması ve geçmişte çobanlık yapması sebebiyle uzun süre basında "Çoban Ressam" adıyla geçti. İlk sergisini 1968'de Ankara'da İş Sanat Galerisi'nde açtı. İsmet İnöünü'nün bu sergiyi gezmesi ve resimleri üzerine konuşması resim çalışmalarını geliştirmesine yol açtı. 1973 yılında Bursa'ya yerleşti ve 1986'da Ressamlar Sokağı'nı kurdu genç ressamların yetişmesine katkı sağladı. Birkaç kez Paris'e gitti. Roma, Venedik, Torino ve Milano gibi kentlerde incelemelerde bulundu. Eserleri özel koleksiyonlarda ve Ankara Resim ve Heykel Müzesi'nde bulunmaktadır.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Çoban Ressam (Süleyman Şahin)-Kağıt Üzeri Yağlı Boya "Don Kişot" 34x24 cm Çoban Ressam Öğrenimini, ilkokuldördüncü sınıfa kadar sürdürdü. 1958 yılında Ankara'ya yerleşti. Ekonomik sebepler nedeniyle çocuk yaşında geçimini sağlamak için çobanlık ve inşaat boyacılığı yaptı. Bu işi sırasında, resim yapmaya başladı. Resimlerinde kırsal yaşamı konu olarak ele alması ve geçmişte çobanlık yapması sebebiyle uzun süre basında "Çoban Ressam" adıyla geçti. İlk sergisini 1968'de Ankara'da İş Sanat Galerisi'nde açtı. İsmet İnöünü'nün bu sergiyi gezmesi ve resimleri üzerine konuşması resim çalışmalarını geliştirmesine yol açtı. 1973 yılında Bursa'ya yerleşti ve 1986'da Ressamlar Sokağı'nı kurdu genç ressamların yetişmesine katkı sağladı. Birkaç kez Paris'e gitti. Roma, Venedik, Torino ve Milano gibi kentlerde incelemelerde bulundu. Eserleri özel koleksiyonlarda ve Ankara Resim ve Heykel Müzesi'nde bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Çoban Ressam (Süleyman Şahin)-Kağıt Üzeri Yağlı Boya "Don Kişot" 
34x24 cm

Çoban Ressam
Öğrenimini, ilkokuldördüncü sınıfa kadar sürdürdü. 1958 yılında Ankara'ya yerleşti. Ekonomik sebepler nedeniyle çocuk yaşında geçimini sağlamak için çobanlık ve inşaat boyacılığı yaptı. Bu işi sırasında, resim yapmaya başladı. Resimlerinde kırsal yaşamı konu olarak ele alması ve geçmişte çobanlık yapması sebebiyle uzun süre basında "Çoban Ressam" adıyla geçti. İlk sergisini 1968'de Ankara'da İş Sanat Galerisi'nde açtı. İsmet İnöünü'nün bu sergiyi gezmesi ve resimleri üzerine konuşması resim çalışmalarını geliştirmesine yol açtı. 1973 yılında Bursa'ya yerleşti ve 1986'da Ressamlar Sokağı'nı kurdu genç ressamların yetişmesine katkı sağladı. Birkaç kez Paris'e gitti. Roma, Venedik, Torino ve Milano gibi kentlerde incelemelerde bulundu. Eserleri özel koleksiyonlarda ve Ankara Resim ve Heykel Müzesi'nde bulunmaktadır.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Çoban Ressam (Süleyman Şahin)-Kağıt Üzeri Yağlı Boya "Don Kişot" 34x24 cm Çoban Ressam Öğrenimini, ilkokuldördüncü sınıfa kadar sürdürdü. 1958 yılında Ankara'ya yerleşti. Ekonomik sebepler nedeniyle çocuk yaşında geçimini sağlamak için çobanlık ve inşaat boyacılığı yaptı. Bu işi sırasında, resim yapmaya başladı. Resimlerinde kırsal yaşamı konu olarak ele alması ve geçmişte çobanlık yapması sebebiyle uzun süre basında "Çoban Ressam" adıyla geçti. İlk sergisini 1968'de Ankara'da İş Sanat Galerisi'nde açtı. İsmet İnöünü'nün bu sergiyi gezmesi ve resimleri üzerine konuşması resim çalışmalarını geliştirmesine yol açtı. 1973 yılında Bursa'ya yerleşti ve 1986'da Ressamlar Sokağı'nı kurdu genç ressamların yetişmesine katkı sağladı. Birkaç kez Paris'e gitti. Roma, Venedik, Torino ve Milano gibi kentlerde incelemelerde bulundu. Eserleri özel koleksiyonlarda ve Ankara Resim ve Heykel Müzesi'nde bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Çoban Ressam (Süleyman Şahin)-Kağıt Üzeri Yağlı Boya "Don Kişot" 
34x24 cm

Çoban Ressam
Öğrenimini, ilkokuldördüncü sınıfa kadar sürdürdü. 1958 yılında Ankara'ya yerleşti. Ekonomik sebepler nedeniyle çocuk yaşında geçimini sağlamak için çobanlık ve inşaat boyacılığı yaptı. Bu işi sırasında, resim yapmaya başladı. Resimlerinde kırsal yaşamı konu olarak ele alması ve geçmişte çobanlık yapması sebebiyle uzun süre basında "Çoban Ressam" adıyla geçti. İlk sergisini 1968'de Ankara'da İş Sanat Galerisi'nde açtı. İsmet İnöünü'nün bu sergiyi gezmesi ve resimleri üzerine konuşması resim çalışmalarını geliştirmesine yol açtı. 1973 yılında Bursa'ya yerleşti ve 1986'da Ressamlar Sokağı'nı kurdu genç ressamların yetişmesine katkı sağladı. Birkaç kez Paris'e gitti. Roma, Venedik, Torino ve Milano gibi kentlerde incelemelerde bulundu. Eserleri özel koleksiyonlarda ve Ankara Resim ve Heykel Müzesi'nde bulunmaktadır.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Çoban Ressam (Süleyman Şahin)-Kağıt Üzeri Yağlı Boya "Don Kişot" 34x24 cm Çoban Ressam Öğrenimini, ilkokuldördüncü sınıfa kadar sürdürdü. 1958 yılında Ankara'ya yerleşti. Ekonomik sebepler nedeniyle çocuk yaşında geçimini sağlamak için çobanlık ve inşaat boyacılığı yaptı. Bu işi sırasında, resim yapmaya başladı. Resimlerinde kırsal yaşamı konu olarak ele alması ve geçmişte çobanlık yapması sebebiyle uzun süre basında "Çoban Ressam" adıyla geçti. İlk sergisini 1968'de Ankara'da İş Sanat Galerisi'nde açtı. İsmet İnöünü'nün bu sergiyi gezmesi ve resimleri üzerine konuşması resim çalışmalarını geliştirmesine yol açtı. 1973 yılında Bursa'ya yerleşti ve 1986'da Ressamlar Sokağı'nı kurdu genç ressamların yetişmesine katkı sağladı. Birkaç kez Paris'e gitti. Roma, Venedik, Torino ve Milano gibi kentlerde incelemelerde bulundu. Eserleri özel koleksiyonlarda ve Ankara Resim ve Heykel Müzesi'nde bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Hanım Resmi-79x59 cm 
Çerçeveli

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Hanım Resmi-79x59 cm Çerçeveli

    TLSatıldı
  • Ergin İnan-Mektupluk 
100x35 cm

Ergin İnan
1943 yılında Malatya'da doğmuş bir Türk ressamıdır. Sanat eğitimine İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nin (şimdiki adıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi) Resim Bölümü'nde başlamış ve buradan mezun olmuştur. Eğitimine Salzburg Yaz Akademisi'nde Profesör Emilio Vedova ile devam etmiş ve Münih'te Profesör Mac Zimmerman ile çalışmıştır. Sanat kariyeri boyunca 1985-1986 yılları arasında Berlin Güzel Sanatlar Yüksek Okulu'nda konuk profesör olarak görev yapmıştır.

Ergin İnan'ın sanat anlayışı, varoluşla yok oluş arasındaki meta-fizik anlamların kendi bakış açısından irdelenip yorumlanmasına dayanmaktadır. Eserlerinde Doğu ve Batı kültürlerinin sentez arayışlarını gözlemlemek mümkündür. Özellikle 1970'lerden itibaren böcekler ve insan figürlerini işlediği eserlerinde, imgeler arasında kurduğu görsel ve simgesel ilişkileri yansıtmıştır. Ayrıca, eski uygarlıklardan aldığı kültürel imgelere de zaman zaman yer vererek bunları aynı sanatsal bağlamda değerlendirmiştir.

Ergin İnan, eserlerinde farklı malzeme ve tekniklerden yararlanmıştır. Tuvalin yanı sıra ahşap, duralit, kağıt gibi farklı taşıyıcılar üzerine yağlı boya, sulu boya, tempera, renkli mürekkep ve kolaj gibi çeşitli teknik ve malzemeler kullanmıştır. Eserleri yurt içinde ve yurt dışında birçok ülkenin müzelerinde ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Şu anda İstanbul ve Berlin'de çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Ergin İnan-Mektupluk 100x35 cm Ergin İnan 1943 yılında Malatya'da doğmuş bir Türk ressamıdır. Sanat eğitimine İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nin (şimdiki adıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi) Resim Bölümü'nde başlamış ve buradan mezun olmuştur. Eğitimine Salzburg Yaz Akademisi'nde Profesör Emilio Vedova ile devam etmiş ve Münih'te Profesör Mac Zimmerman ile çalışmıştır. Sanat kariyeri boyunca 1985-1986 yılları arasında Berlin Güzel Sanatlar Yüksek Okulu'nda konuk profesör olarak görev yapmıştır. Ergin İnan'ın sanat anlayışı, varoluşla yok oluş arasındaki meta-fizik anlamların kendi bakış açısından irdelenip yorumlanmasına dayanmaktadır. Eserlerinde Doğu ve Batı kültürlerinin sentez arayışlarını gözlemlemek mümkündür. Özellikle 1970'lerden itibaren böcekler ve insan figürlerini işlediği eserlerinde, imgeler arasında kurduğu görsel ve simgesel ilişkileri yansıtmıştır. Ayrıca, eski uygarlıklardan aldığı kültürel imgelere de zaman zaman yer vererek bunları aynı sanatsal bağlamda değerlendirmiştir. Ergin İnan, eserlerinde farklı malzeme ve tekniklerden yararlanmıştır. Tuvalin yanı sıra ahşap, duralit, kağıt gibi farklı taşıyıcılar üzerine yağlı boya, sulu boya, tempera, renkli mürekkep ve kolaj gibi çeşitli teknik ve malzemeler kullanmıştır. Eserleri yurt içinde ve yurt dışında birçok ülkenin müzelerinde ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Şu anda İstanbul ve Berlin'de çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Devrim Erbil Siyah Limitli (BASKI)-100x70 cm 
Çerçevesiz

Devrim Erbil
1937 yılında Uşak'ta doğmuş bir Türk ressamıdır. İlköğrenimini Balıkesir Gazi İlkokulu'nda tamamladıktan sonra Balıkesir Lisesi'nde lise eğitimini aldı. Ardından, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Resim Bölümü'ne girmeye hak kazanarak 1955 yılında bu bölümden mezun oldu. Eğitim hayatında Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi önemli sanatçıların öğrencisi oldu. Mezuniyetinin ardından Türk Amerikan Derneği'nde lise öğrencisiyken ilk sergisini açtı.

Devrim Erbil, 1962 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne asistan olarak girdi ve Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Tollu ve Cevat Dereli'nin atölyelerinde görev aldı. 1963 yılında Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup'u kurdu. Aynı yıl İspanya Hükûmeti'nin sanat bursunu kazanarak Madrid ve Barcelona'da sanat araştırmalarına başladı, ardından Paris ve Londra'da da bu çalışmalarını sürdürdü.

Sanat kariyerinde çeşitli görevler üstlenen Erbil, Türkiye Çağdaş Ressamlar ve Görsel Sanatçılar Derneği Başkanlığı, İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. 1981 yılında profesör unvanını aldı ve 1985-1988 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanlığı'nı yürüttü. Emekli olduktan sonra Balıkesir Belediyesi tarafından kişisel müzesi açıldı.

Devrim Erbil, Türk resminde önemli bir yere sahip olan bir sanatçıdır. Sanat kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve eserleri birçok özel koleksiyonda yer almaktadır. Ayrıca, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanı olarak görev yapmaktadır ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir. Son olarak, 2019 yılında resim dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülmüştür.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Devrim Erbil Siyah Limitli (BASKI)-100x70 cm Çerçevesiz Devrim Erbil 1937 yılında Uşak'ta doğmuş bir Türk ressamıdır. İlköğrenimini Balıkesir Gazi İlkokulu'nda tamamladıktan sonra Balıkesir Lisesi'nde lise eğitimini aldı. Ardından, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Resim Bölümü'ne girmeye hak kazanarak 1955 yılında bu bölümden mezun oldu. Eğitim hayatında Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi önemli sanatçıların öğrencisi oldu. Mezuniyetinin ardından Türk Amerikan Derneği'nde lise öğrencisiyken ilk sergisini açtı. Devrim Erbil, 1962 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne asistan olarak girdi ve Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Tollu ve Cevat Dereli'nin atölyelerinde görev aldı. 1963 yılında Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup'u kurdu. Aynı yıl İspanya Hükûmeti'nin sanat bursunu kazanarak Madrid ve Barcelona'da sanat araştırmalarına başladı, ardından Paris ve Londra'da da bu çalışmalarını sürdürdü. Sanat kariyerinde çeşitli görevler üstlenen Erbil, Türkiye Çağdaş Ressamlar ve Görsel Sanatçılar Derneği Başkanlığı, İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. 1981 yılında profesör unvanını aldı ve 1985-1988 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanlığı'nı yürüttü. Emekli olduktan sonra Balıkesir Belediyesi tarafından kişisel müzesi açıldı. Devrim Erbil, Türk resminde önemli bir yere sahip olan bir sanatçıdır. Sanat kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve eserleri birçok özel koleksiyonda yer almaktadır. Ayrıca, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanı olarak görev yapmaktadır ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir. Son olarak, 2019 yılında resim dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülmüştür.

    TLSatıldı
  • Devrim Erbil Mavi Limitli (BASKI)-100x70 cm 
Çerçevesiz

Devrim Erbil
1937 yılında Uşak'ta doğmuş bir Türk ressamıdır. İlköğrenimini Balıkesir Gazi İlkokulu'nda tamamladıktan sonra Balıkesir Lisesi'nde lise eğitimini aldı. Ardından, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Resim Bölümü'ne girmeye hak kazanarak 1955 yılında bu bölümden mezun oldu. Eğitim hayatında Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi önemli sanatçıların öğrencisi oldu. Mezuniyetinin ardından Türk Amerikan Derneği'nde lise öğrencisiyken ilk sergisini açtı.

Devrim Erbil, 1962 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne asistan olarak girdi ve Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Tollu ve Cevat Dereli'nin atölyelerinde görev aldı. 1963 yılında Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup'u kurdu. Aynı yıl İspanya Hükûmeti'nin sanat bursunu kazanarak Madrid ve Barcelona'da sanat araştırmalarına başladı, ardından Paris ve Londra'da da bu çalışmalarını sürdürdü.

Sanat kariyerinde çeşitli görevler üstlenen Erbil, Türkiye Çağdaş Ressamlar ve Görsel Sanatçılar Derneği Başkanlığı, İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. 1981 yılında profesör unvanını aldı ve 1985-1988 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanlığı'nı yürüttü. Emekli olduktan sonra Balıkesir Belediyesi tarafından kişisel müzesi açıldı.

Devrim Erbil, Türk resminde önemli bir yere sahip olan bir sanatçıdır. Sanat kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve eserleri birçok özel koleksiyonda yer almaktadır. Ayrıca, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanı olarak görev yapmaktadır ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir. Son olarak, 2019 yılında resim dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülmüştür.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Devrim Erbil Mavi Limitli (BASKI)-100x70 cm Çerçevesiz Devrim Erbil 1937 yılında Uşak'ta doğmuş bir Türk ressamıdır. İlköğrenimini Balıkesir Gazi İlkokulu'nda tamamladıktan sonra Balıkesir Lisesi'nde lise eğitimini aldı. Ardından, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Resim Bölümü'ne girmeye hak kazanarak 1955 yılında bu bölümden mezun oldu. Eğitim hayatında Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi önemli sanatçıların öğrencisi oldu. Mezuniyetinin ardından Türk Amerikan Derneği'nde lise öğrencisiyken ilk sergisini açtı. Devrim Erbil, 1962 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne asistan olarak girdi ve Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Tollu ve Cevat Dereli'nin atölyelerinde görev aldı. 1963 yılında Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup'u kurdu. Aynı yıl İspanya Hükûmeti'nin sanat bursunu kazanarak Madrid ve Barcelona'da sanat araştırmalarına başladı, ardından Paris ve Londra'da da bu çalışmalarını sürdürdü. Sanat kariyerinde çeşitli görevler üstlenen Erbil, Türkiye Çağdaş Ressamlar ve Görsel Sanatçılar Derneği Başkanlığı, İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. 1981 yılında profesör unvanını aldı ve 1985-1988 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanlığı'nı yürüttü. Emekli olduktan sonra Balıkesir Belediyesi tarafından kişisel müzesi açıldı. Devrim Erbil, Türk resminde önemli bir yere sahip olan bir sanatçıdır. Sanat kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve eserleri birçok özel koleksiyonda yer almaktadır. Ayrıca, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanı olarak görev yapmaktadır ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir. Son olarak, 2019 yılında resim dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülmüştür.

    TLSatıldı
  • Cihat Burak (Gravür)-Gravür ../90 Baskı  (1915-1994), 1962 İmzalı.
18x49 cm

Cihat Burak
8 Ağustos 1915'te İstanbul'da doğdu ve 4 Mart 1994'te hayata gözlerini yumdu. Öykücü, mimar ve ressam olarak tanınmıştır. Galatasaray Lisesi'ni ve İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü'nü başarıyla tamamladıktan sonra çeşitli kamu kurumlarında mimar olarak görev aldı. Tekel Genel Müdürlüğü ve Bayındırlık Bakanlığı'nda çalıştı.

1952 yılında Birleşmiş Milletler bursuyla Paris'e giden Burak, 1955'te Türkiye'ye döndü ve yine Bayındırlık Bakanlığı'nda çalışmalarını sürdürdü. Birçok önemli projenin tasarımında yer aldı, örneğin Gaziantep Hükümet Konağı, İzmit Adliyesi, Ankara Banknot Matbaası, Rize Adliyesi, Beşiktaş Şair Nedim İlkokulu gibi.

1961'de tekrar Paris'e gitti ve bu dönemde resim çalışmalarına ağırlık verdi. 1965 yılında Türkiye'ye döndükten sonra yurt içinde ve yurt dışında çeşitli sergiler açtı ve karma sergilere katıldı.

Cihat Burak'ın yapıtlarında, eleştiri ve mizah duygusuyla yozlaşan değerlere yaklaştığı bilinir. Günlük yaşam sahnelerini anılara bağlayarak gerçekleri fantastik bir bağlam içinde ele aldı ve tanıdık nesneleri bir düş dünyasının yaratıklarına dönüştürdü. Özellikle 1970'lerden sonra ölüm düşüncesini yoğun olarak işlediği resimlerinde, yaşamöykü yanı ağır basan öykülerine plastik bir tat aktardı. Çalışmalarında gerçekçi bir yaklaşımla fantastiğin sınırında gezen öğeleri başarıyla iç içe geçirmiştir, özellikle "Cardonlar" adlı eserinde bu dikkat çekmektedir.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Cihat Burak (Gravür)-Gravür ../90 Baskı (1915-1994), 1962 İmzalı. 18x49 cm Cihat Burak 8 Ağustos 1915'te İstanbul'da doğdu ve 4 Mart 1994'te hayata gözlerini yumdu. Öykücü, mimar ve ressam olarak tanınmıştır. Galatasaray Lisesi'ni ve İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü'nü başarıyla tamamladıktan sonra çeşitli kamu kurumlarında mimar olarak görev aldı. Tekel Genel Müdürlüğü ve Bayındırlık Bakanlığı'nda çalıştı. 1952 yılında Birleşmiş Milletler bursuyla Paris'e giden Burak, 1955'te Türkiye'ye döndü ve yine Bayındırlık Bakanlığı'nda çalışmalarını sürdürdü. Birçok önemli projenin tasarımında yer aldı, örneğin Gaziantep Hükümet Konağı, İzmit Adliyesi, Ankara Banknot Matbaası, Rize Adliyesi, Beşiktaş Şair Nedim İlkokulu gibi. 1961'de tekrar Paris'e gitti ve bu dönemde resim çalışmalarına ağırlık verdi. 1965 yılında Türkiye'ye döndükten sonra yurt içinde ve yurt dışında çeşitli sergiler açtı ve karma sergilere katıldı. Cihat Burak'ın yapıtlarında, eleştiri ve mizah duygusuyla yozlaşan değerlere yaklaştığı bilinir. Günlük yaşam sahnelerini anılara bağlayarak gerçekleri fantastik bir bağlam içinde ele aldı ve tanıdık nesneleri bir düş dünyasının yaratıklarına dönüştürdü. Özellikle 1970'lerden sonra ölüm düşüncesini yoğun olarak işlediği resimlerinde, yaşamöykü yanı ağır basan öykülerine plastik bir tat aktardı. Çalışmalarında gerçekçi bir yaklaşımla fantastiğin sınırında gezen öğeleri başarıyla iç içe geçirmiştir, özellikle "Cardonlar" adlı eserinde bu dikkat çekmektedir.

    TLSatıldı
  • Bilal Hakan Karakaya - Tek Adet Fiyatıdır Eşinin Satışı 25. Lottadır.-Bronz Heykel
30x35x10 cm

Bilal Hakan Karakaya
1979 yılında Ankara'da doğdu. Eğitimine Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümü'nde devam etti ve 1999-2004 yılları arasında bu bölümden mezun oldu. Sanat kariyerine odaklanarak 2006 yılında sanatçı Hanefi Yeter ile çalışmaya başladı.

2014 yılında, ilk kişisel sergisini Art350 Gallery'de (Anna Laudel) 'Hibrit Sanrılar' adıyla gerçekleştirdi. Karakaya'nın eserlerinde döküm teknikleri, taş, metal ve ahşap gibi malzemelerle yapılan üç boyutlu görsel yaratımlarının, zihnimiz tarafından reddedilen duyuların ya da bilinçaltına atılan korkulan olguların nasıl korunduğunu irdeleme biçiminde tasarlandığı görülmektedir. Sanatçı, derin bilinçaltı korkularını, her bireyin kişiliğinde iz bırakan hoşnutsuzlukları, güven eksikliğini ve korunma duygusunu işaret ederek, bu uykudan mistik yanılsamalara ulaşana kadar geniş bilişsel alanı çalışma alanı ile birleştirir. Bu bağlamda, Karakaya bazen masallardan, bazen rüyalardan ve bazen de Anadolu veya Yunan mitolojisinde anlatılan mitik olgulardan öyküler alarak izleyiciyi ruhsal bir yolculuğa çıkarma yolunu bulmaktadır.

Çeşitli karma sergilere ve uluslararası sempozyumlara katılan Karakaya, çalışmalarına İstanbul'da kendi atölyesinde devam etmektedir.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Bilal Hakan Karakaya - Tek Adet Fiyatıdır Eşinin Satışı 25. Lottadır.-Bronz Heykel 30x35x10 cm Bilal Hakan Karakaya 1979 yılında Ankara'da doğdu. Eğitimine Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümü'nde devam etti ve 1999-2004 yılları arasında bu bölümden mezun oldu. Sanat kariyerine odaklanarak 2006 yılında sanatçı Hanefi Yeter ile çalışmaya başladı. 2014 yılında, ilk kişisel sergisini Art350 Gallery'de (Anna Laudel) 'Hibrit Sanrılar' adıyla gerçekleştirdi. Karakaya'nın eserlerinde döküm teknikleri, taş, metal ve ahşap gibi malzemelerle yapılan üç boyutlu görsel yaratımlarının, zihnimiz tarafından reddedilen duyuların ya da bilinçaltına atılan korkulan olguların nasıl korunduğunu irdeleme biçiminde tasarlandığı görülmektedir. Sanatçı, derin bilinçaltı korkularını, her bireyin kişiliğinde iz bırakan hoşnutsuzlukları, güven eksikliğini ve korunma duygusunu işaret ederek, bu uykudan mistik yanılsamalara ulaşana kadar geniş bilişsel alanı çalışma alanı ile birleştirir. Bu bağlamda, Karakaya bazen masallardan, bazen rüyalardan ve bazen de Anadolu veya Yunan mitolojisinde anlatılan mitik olgulardan öyküler alarak izleyiciyi ruhsal bir yolculuğa çıkarma yolunu bulmaktadır. Çeşitli karma sergilere ve uluslararası sempozyumlara katılan Karakaya, çalışmalarına İstanbul'da kendi atölyesinde devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Bilal Hakan Karakaya- Tek Adet Fiyatıdır Eşinin Satışı 24. Lottadır.-Bronz Heykel
30x35x10 cm

Bilal Hakan Karakaya
1979 yılında Ankara'da doğdu. Eğitimine Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümü'nde devam etti ve 1999-2004 yılları arasında bu bölümden mezun oldu. Sanat kariyerine odaklanarak 2006 yılında sanatçı Hanefi Yeter ile çalışmaya başladı.

2014 yılında, ilk kişisel sergisini Art350 Gallery'de (Anna Laudel) 'Hibrit Sanrılar' adıyla gerçekleştirdi. Karakaya'nın eserlerinde döküm teknikleri, taş, metal ve ahşap gibi malzemelerle yapılan üç boyutlu görsel yaratımlarının, zihnimiz tarafından reddedilen duyuların ya da bilinçaltına atılan korkulan olguların nasıl korunduğunu irdeleme biçiminde tasarlandığı görülmektedir. Sanatçı, derin bilinçaltı korkularını, her bireyin kişiliğinde iz bırakan hoşnutsuzlukları, güven eksikliğini ve korunma duygusunu işaret ederek, bu uykudan mistik yanılsamalara ulaşana kadar geniş bilişsel alanı çalışma alanı ile birleştirir. Bu bağlamda, Karakaya bazen masallardan, bazen rüyalardan ve bazen de Anadolu veya Yunan mitolojisinde anlatılan mitik olgulardan öyküler alarak izleyiciyi ruhsal bir yolculuğa çıkarma yolunu bulmaktadır.

Çeşitli karma sergilere ve uluslararası sempozyumlara katılan Karakaya, çalışmalarına İstanbul'da kendi atölyesinde devam etmektedir.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Bilal Hakan Karakaya- Tek Adet Fiyatıdır Eşinin Satışı 24. Lottadır.-Bronz Heykel 30x35x10 cm Bilal Hakan Karakaya 1979 yılında Ankara'da doğdu. Eğitimine Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümü'nde devam etti ve 1999-2004 yılları arasında bu bölümden mezun oldu. Sanat kariyerine odaklanarak 2006 yılında sanatçı Hanefi Yeter ile çalışmaya başladı. 2014 yılında, ilk kişisel sergisini Art350 Gallery'de (Anna Laudel) 'Hibrit Sanrılar' adıyla gerçekleştirdi. Karakaya'nın eserlerinde döküm teknikleri, taş, metal ve ahşap gibi malzemelerle yapılan üç boyutlu görsel yaratımlarının, zihnimiz tarafından reddedilen duyuların ya da bilinçaltına atılan korkulan olguların nasıl korunduğunu irdeleme biçiminde tasarlandığı görülmektedir. Sanatçı, derin bilinçaltı korkularını, her bireyin kişiliğinde iz bırakan hoşnutsuzlukları, güven eksikliğini ve korunma duygusunu işaret ederek, bu uykudan mistik yanılsamalara ulaşana kadar geniş bilişsel alanı çalışma alanı ile birleştirir. Bu bağlamda, Karakaya bazen masallardan, bazen rüyalardan ve bazen de Anadolu veya Yunan mitolojisinde anlatılan mitik olgulardan öyküler alarak izleyiciyi ruhsal bir yolculuğa çıkarma yolunu bulmaktadır. Çeşitli karma sergilere ve uluslararası sempozyumlara katılan Karakaya, çalışmalarına İstanbul'da kendi atölyesinde devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Barış Sarıbaş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
90x90 cm

Barış Sarıbaş
1979 yılında İzmir'de doğdu. Sanat yolculuğuna resim öğretmeni bir annenin çocuğu olarak başladı. 1993-1997 yılları arasında Kütahya Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nde eğitim gördü. Ardından Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü'nde eğitimine devam etti. Sanatçı olma hedefiyle İstanbul'a gelerek Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Bu süreçte Prof. Dr. Mustafa Pilevneli, Prof. Dr. Mehmet Özer gibi önemli sanatçılardan da dersler aldı.

2001 yılında yaptığı resimlerde imge yaratmak için sembollere ağırlık veren Sarıbaş'ın eserlerinde siluet halinde portreler, rüzgar gülleri, barajlar ve uydu antenleri gibi motiflere sıkça rastlanır. Eserlerinde renk noktaları ve skalaları kullanarak imgeler oluşturma amacı gütmüştür.

Prof. Dr. Hüsamettin Koçan Atölyesi'nden mezun olmuştur.
Sanat yaşamı boyunca 1997 yılından bu yana 27 kişisel sergi açan ve sayısız karma sergide yer alan Sarıbaş, eserlerinde Anadolu coğrafyasını ve köklerini temel almıştır, özellikle İzmir ve Ege Bölgesi'nin izlerini eserlerinde taşır.

Barış Sarıbaş, sanatsal çalışmalarına halen İzmir ve İstanbul'da devam etmektedir, Türk sanat dünyasına katkılarını sürdürmeye devam etmektedir.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Barış Sarıbaş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 90x90 cm Barış Sarıbaş 1979 yılında İzmir'de doğdu. Sanat yolculuğuna resim öğretmeni bir annenin çocuğu olarak başladı. 1993-1997 yılları arasında Kütahya Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nde eğitim gördü. Ardından Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü'nde eğitimine devam etti. Sanatçı olma hedefiyle İstanbul'a gelerek Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Bu süreçte Prof. Dr. Mustafa Pilevneli, Prof. Dr. Mehmet Özer gibi önemli sanatçılardan da dersler aldı. 2001 yılında yaptığı resimlerde imge yaratmak için sembollere ağırlık veren Sarıbaş'ın eserlerinde siluet halinde portreler, rüzgar gülleri, barajlar ve uydu antenleri gibi motiflere sıkça rastlanır. Eserlerinde renk noktaları ve skalaları kullanarak imgeler oluşturma amacı gütmüştür. Prof. Dr. Hüsamettin Koçan Atölyesi'nden mezun olmuştur. Sanat yaşamı boyunca 1997 yılından bu yana 27 kişisel sergi açan ve sayısız karma sergide yer alan Sarıbaş, eserlerinde Anadolu coğrafyasını ve köklerini temel almıştır, özellikle İzmir ve Ege Bölgesi'nin izlerini eserlerinde taşır. Barış Sarıbaş, sanatsal çalışmalarına halen İzmir ve İstanbul'da devam etmektedir, Türk sanat dünyasına katkılarını sürdürmeye devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Cornelya-Tuval Üzeri Akrilik Boya
90x130 cm

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Cornelya-Tuval Üzeri Akrilik Boya 90x130 cm

    TLSatıldı
  • İmza Okunamadı-Duralit Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
40x30 cm

    Lot No: 28

    Lot: 28

    İmza Okunamadı-Duralit Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 40x30 cm

    TLSatıldı
  • Eda Çığırlı-Kağıt Üzeri Kolaj, İmzalı
25x35 cm

Eda Çığırlı
1986 yılında Aksaray'da doğdu. Sanat eğitimine Aksaray Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etti ve bu okulun devlet parasız yatılı sınavlarında birinci oldu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra 2008 yılında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim-İş öğretmenliğini kazandı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşip bağımsız bir ressam olarak atölyesinde çalışmaya başladı. Atölye çalışmalarının yanı sıra çeşitli kurumlarda asistanlık ve eğitmenlik yaptı.

2014-2017 yılları arasında psikoloji eğitimi aldı. Hayatının dönüm noktasını 2015-2016 yıllarında Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda eğitmen olarak çalışması oluşturdu. Bu deneyim sonrasında 2016 yılında Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Resim Bölümü'nde Yüksek Lisans bursunu kazandı. "Resim Kursunun Cezaevindeki Tutuklu ve Hükümlü Kadınların Üzerinde Yarattığı Etkileri: Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu" başlıklı tezi üzerinde çalıştı.

Çalışmaları sırasında çeşitli küratörlerin projelerinde yer aldı, özellikle Denizhan Özer ve Nilgün Yüksel'in projelerinde aktif rol aldı. Ayrıca, Prof. Dr. Ali Levent Yalçın gibi önemli isimlerin sanat yaşamına katkı sağladı. 2011 ve 2020 yılları arasında birçok karma sergiye katıldı ve sanat kariyerini başarıyla sürdürmektedir.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Eda Çığırlı-Kağıt Üzeri Kolaj, İmzalı 25x35 cm Eda Çığırlı 1986 yılında Aksaray'da doğdu. Sanat eğitimine Aksaray Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etti ve bu okulun devlet parasız yatılı sınavlarında birinci oldu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra 2008 yılında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim-İş öğretmenliğini kazandı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşip bağımsız bir ressam olarak atölyesinde çalışmaya başladı. Atölye çalışmalarının yanı sıra çeşitli kurumlarda asistanlık ve eğitmenlik yaptı. 2014-2017 yılları arasında psikoloji eğitimi aldı. Hayatının dönüm noktasını 2015-2016 yıllarında Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda eğitmen olarak çalışması oluşturdu. Bu deneyim sonrasında 2016 yılında Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Resim Bölümü'nde Yüksek Lisans bursunu kazandı. "Resim Kursunun Cezaevindeki Tutuklu ve Hükümlü Kadınların Üzerinde Yarattığı Etkileri: Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu" başlıklı tezi üzerinde çalıştı. Çalışmaları sırasında çeşitli küratörlerin projelerinde yer aldı, özellikle Denizhan Özer ve Nilgün Yüksel'in projelerinde aktif rol aldı. Ayrıca, Prof. Dr. Ali Levent Yalçın gibi önemli isimlerin sanat yaşamına katkı sağladı. 2011 ve 2020 yılları arasında birçok karma sergiye katıldı ve sanat kariyerini başarıyla sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Eda Çığırlı-Kağıt Üzeri Kolaj, İmzalı
25x35 cm

Eda Çığırlı
1986 yılında Aksaray'da doğdu. Sanat eğitimine Aksaray Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etti ve bu okulun devlet parasız yatılı sınavlarında birinci oldu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra 2008 yılında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim-İş öğretmenliğini kazandı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşip bağımsız bir ressam olarak atölyesinde çalışmaya başladı. Atölye çalışmalarının yanı sıra çeşitli kurumlarda asistanlık ve eğitmenlik yaptı.

2014-2017 yılları arasında psikoloji eğitimi aldı. Hayatının dönüm noktasını 2015-2016 yıllarında Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda eğitmen olarak çalışması oluşturdu. Bu deneyim sonrasında 2016 yılında Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Resim Bölümü'nde Yüksek Lisans bursunu kazandı. "Resim Kursunun Cezaevindeki Tutuklu ve Hükümlü Kadınların Üzerinde Yarattığı Etkileri: Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu" başlıklı tezi üzerinde çalıştı.

Çalışmaları sırasında çeşitli küratörlerin projelerinde yer aldı, özellikle Denizhan Özer ve Nilgün Yüksel'in projelerinde aktif rol aldı. Ayrıca, Prof. Dr. Ali Levent Yalçın gibi önemli isimlerin sanat yaşamına katkı sağladı. 2011 ve 2020 yılları arasında birçok karma sergiye katıldı ve sanat kariyerini başarıyla sürdürmektedir.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Eda Çığırlı-Kağıt Üzeri Kolaj, İmzalı 25x35 cm Eda Çığırlı 1986 yılında Aksaray'da doğdu. Sanat eğitimine Aksaray Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etti ve bu okulun devlet parasız yatılı sınavlarında birinci oldu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra 2008 yılında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim-İş öğretmenliğini kazandı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşip bağımsız bir ressam olarak atölyesinde çalışmaya başladı. Atölye çalışmalarının yanı sıra çeşitli kurumlarda asistanlık ve eğitmenlik yaptı. 2014-2017 yılları arasında psikoloji eğitimi aldı. Hayatının dönüm noktasını 2015-2016 yıllarında Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda eğitmen olarak çalışması oluşturdu. Bu deneyim sonrasında 2016 yılında Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Resim Bölümü'nde Yüksek Lisans bursunu kazandı. "Resim Kursunun Cezaevindeki Tutuklu ve Hükümlü Kadınların Üzerinde Yarattığı Etkileri: Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu" başlıklı tezi üzerinde çalıştı. Çalışmaları sırasında çeşitli küratörlerin projelerinde yer aldı, özellikle Denizhan Özer ve Nilgün Yüksel'in projelerinde aktif rol aldı. Ayrıca, Prof. Dr. Ali Levent Yalçın gibi önemli isimlerin sanat yaşamına katkı sağladı. 2011 ve 2020 yılları arasında birçok karma sergiye katıldı ve sanat kariyerini başarıyla sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Eda Çığırlı-Kağıt Üzeri Kolaj, İmzalı
25x35 cm

Eda Çığırlı
1986 yılında Aksaray'da doğdu. Sanat eğitimine Aksaray Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etti ve bu okulun devlet parasız yatılı sınavlarında birinci oldu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra 2008 yılında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim-İş öğretmenliğini kazandı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşip bağımsız bir ressam olarak atölyesinde çalışmaya başladı. Atölye çalışmalarının yanı sıra çeşitli kurumlarda asistanlık ve eğitmenlik yaptı.

2014-2017 yılları arasında psikoloji eğitimi aldı. Hayatının dönüm noktasını 2015-2016 yıllarında Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda eğitmen olarak çalışması oluşturdu. Bu deneyim sonrasında 2016 yılında Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Resim Bölümü'nde Yüksek Lisans bursunu kazandı. "Resim Kursunun Cezaevindeki Tutuklu ve Hükümlü Kadınların Üzerinde Yarattığı Etkileri: Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu" başlıklı tezi üzerinde çalıştı.

Çalışmaları sırasında çeşitli küratörlerin projelerinde yer aldı, özellikle Denizhan Özer ve Nilgün Yüksel'in projelerinde aktif rol aldı. Ayrıca, Prof. Dr. Ali Levent Yalçın gibi önemli isimlerin sanat yaşamına katkı sağladı. 2011 ve 2020 yılları arasında birçok karma sergiye katıldı ve sanat kariyerini başarıyla sürdürmektedir.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Eda Çığırlı-Kağıt Üzeri Kolaj, İmzalı 25x35 cm Eda Çığırlı 1986 yılında Aksaray'da doğdu. Sanat eğitimine Aksaray Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etti ve bu okulun devlet parasız yatılı sınavlarında birinci oldu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra 2008 yılında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim-İş öğretmenliğini kazandı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşip bağımsız bir ressam olarak atölyesinde çalışmaya başladı. Atölye çalışmalarının yanı sıra çeşitli kurumlarda asistanlık ve eğitmenlik yaptı. 2014-2017 yılları arasında psikoloji eğitimi aldı. Hayatının dönüm noktasını 2015-2016 yıllarında Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda eğitmen olarak çalışması oluşturdu. Bu deneyim sonrasında 2016 yılında Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Resim Bölümü'nde Yüksek Lisans bursunu kazandı. "Resim Kursunun Cezaevindeki Tutuklu ve Hükümlü Kadınların Üzerinde Yarattığı Etkileri: Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu" başlıklı tezi üzerinde çalıştı. Çalışmaları sırasında çeşitli küratörlerin projelerinde yer aldı, özellikle Denizhan Özer ve Nilgün Yüksel'in projelerinde aktif rol aldı. Ayrıca, Prof. Dr. Ali Levent Yalçın gibi önemli isimlerin sanat yaşamına katkı sağladı. 2011 ve 2020 yılları arasında birçok karma sergiye katıldı ve sanat kariyerini başarıyla sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Eda Çığırlı-Kağıt Üzeri Kolaj, İmzalı
25x35 cm

Eda Çığırlı
1986 yılında Aksaray'da doğdu. Sanat eğitimine Aksaray Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etti ve bu okulun devlet parasız yatılı sınavlarında birinci oldu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra 2008 yılında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim-İş öğretmenliğini kazandı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşip bağımsız bir ressam olarak atölyesinde çalışmaya başladı. Atölye çalışmalarının yanı sıra çeşitli kurumlarda asistanlık ve eğitmenlik yaptı.

2014-2017 yılları arasında psikoloji eğitimi aldı. Hayatının dönüm noktasını 2015-2016 yıllarında Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda eğitmen olarak çalışması oluşturdu. Bu deneyim sonrasında 2016 yılında Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Resim Bölümü'nde Yüksek Lisans bursunu kazandı. "Resim Kursunun Cezaevindeki Tutuklu ve Hükümlü Kadınların Üzerinde Yarattığı Etkileri: Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu" başlıklı tezi üzerinde çalıştı.

Çalışmaları sırasında çeşitli küratörlerin projelerinde yer aldı, özellikle Denizhan Özer ve Nilgün Yüksel'in projelerinde aktif rol aldı. Ayrıca, Prof. Dr. Ali Levent Yalçın gibi önemli isimlerin sanat yaşamına katkı sağladı. 2011 ve 2020 yılları arasında birçok karma sergiye katıldı ve sanat kariyerini başarıyla sürdürmektedir.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Eda Çığırlı-Kağıt Üzeri Kolaj, İmzalı 25x35 cm Eda Çığırlı 1986 yılında Aksaray'da doğdu. Sanat eğitimine Aksaray Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etti ve bu okulun devlet parasız yatılı sınavlarında birinci oldu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra 2008 yılında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim-İş öğretmenliğini kazandı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşip bağımsız bir ressam olarak atölyesinde çalışmaya başladı. Atölye çalışmalarının yanı sıra çeşitli kurumlarda asistanlık ve eğitmenlik yaptı. 2014-2017 yılları arasında psikoloji eğitimi aldı. Hayatının dönüm noktasını 2015-2016 yıllarında Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda eğitmen olarak çalışması oluşturdu. Bu deneyim sonrasında 2016 yılında Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Resim Bölümü'nde Yüksek Lisans bursunu kazandı. "Resim Kursunun Cezaevindeki Tutuklu ve Hükümlü Kadınların Üzerinde Yarattığı Etkileri: Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu" başlıklı tezi üzerinde çalıştı. Çalışmaları sırasında çeşitli küratörlerin projelerinde yer aldı, özellikle Denizhan Özer ve Nilgün Yüksel'in projelerinde aktif rol aldı. Ayrıca, Prof. Dr. Ali Levent Yalçın gibi önemli isimlerin sanat yaşamına katkı sağladı. 2011 ve 2020 yılları arasında birçok karma sergiye katıldı ve sanat kariyerini başarıyla sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Eda Çığırlı-Kağıt Üzeri Kolaj, İmzalı
25x35 cm

Eda Çığırlı
1986 yılında Aksaray'da doğdu. Sanat eğitimine Aksaray Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etti ve bu okulun devlet parasız yatılı sınavlarında birinci oldu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra 2008 yılında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim-İş öğretmenliğini kazandı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşip bağımsız bir ressam olarak atölyesinde çalışmaya başladı. Atölye çalışmalarının yanı sıra çeşitli kurumlarda asistanlık ve eğitmenlik yaptı.

2014-2017 yılları arasında psikoloji eğitimi aldı. Hayatının dönüm noktasını 2015-2016 yıllarında Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda eğitmen olarak çalışması oluşturdu. Bu deneyim sonrasında 2016 yılında Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Resim Bölümü'nde Yüksek Lisans bursunu kazandı. "Resim Kursunun Cezaevindeki Tutuklu ve Hükümlü Kadınların Üzerinde Yarattığı Etkileri: Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu" başlıklı tezi üzerinde çalıştı.

Çalışmaları sırasında çeşitli küratörlerin projelerinde yer aldı, özellikle Denizhan Özer ve Nilgün Yüksel'in projelerinde aktif rol aldı. Ayrıca, Prof. Dr. Ali Levent Yalçın gibi önemli isimlerin sanat yaşamına katkı sağladı. 2011 ve 2020 yılları arasında birçok karma sergiye katıldı ve sanat kariyerini başarıyla sürdürmektedir.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Eda Çığırlı-Kağıt Üzeri Kolaj, İmzalı 25x35 cm Eda Çığırlı 1986 yılında Aksaray'da doğdu. Sanat eğitimine Aksaray Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etti ve bu okulun devlet parasız yatılı sınavlarında birinci oldu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra 2008 yılında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim-İş öğretmenliğini kazandı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşip bağımsız bir ressam olarak atölyesinde çalışmaya başladı. Atölye çalışmalarının yanı sıra çeşitli kurumlarda asistanlık ve eğitmenlik yaptı. 2014-2017 yılları arasında psikoloji eğitimi aldı. Hayatının dönüm noktasını 2015-2016 yıllarında Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda eğitmen olarak çalışması oluşturdu. Bu deneyim sonrasında 2016 yılında Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Resim Bölümü'nde Yüksek Lisans bursunu kazandı. "Resim Kursunun Cezaevindeki Tutuklu ve Hükümlü Kadınların Üzerinde Yarattığı Etkileri: Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu" başlıklı tezi üzerinde çalıştı. Çalışmaları sırasında çeşitli küratörlerin projelerinde yer aldı, özellikle Denizhan Özer ve Nilgün Yüksel'in projelerinde aktif rol aldı. Ayrıca, Prof. Dr. Ali Levent Yalçın gibi önemli isimlerin sanat yaşamına katkı sağladı. 2011 ve 2020 yılları arasında birçok karma sergiye katıldı ve sanat kariyerini başarıyla sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
100x100 cm

Ekrem Kahraman 
1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti.

Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur.

Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır.

Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 100x100 cm Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti. Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur. Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır. Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya 
120x160 cm

Ekrem Kahraman 
1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti.

Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur.

Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır.

Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya 120x160 cm Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti. Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur. Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır. Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya
180x220 cm

Ekrem Kahraman 
1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti.

Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur.

Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır.

Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya 180x220 cm Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti. Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur. Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır. Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
200x200 cm

Ekrem Kahraman 
1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti.

Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur.

Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır.

Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 200x200 cm Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti. Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur. Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır. Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
205x225 cm

Ekrem Kahraman 
1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti.

Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur.

Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır.

Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 205x225 cm Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti. Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur. Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır. Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
205x225 cm

Ekrem Kahraman 
1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti.

Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur.

Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır.

Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 205x225 cm Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti. Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur. Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır. Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
220x220 cm

Ekrem Kahraman 
1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti.

Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur.

Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır.

Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 220x220 cm Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti. Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur. Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır. Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
200x220 cm

Ekrem Kahraman 
1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti.

Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur.

Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır.

Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 200x220 cm Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti. Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur. Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır. Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
220x220 cm

Ekrem Kahraman 
1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti.

Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur.

Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır.

Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Kahraman (Ekrem Kahraman)-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 220x220 cm Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti. Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur. Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır. Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Kahraman (Ekrem Kahraman) -  Barış Sarıbaş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
205x225 cm

Ekrem Kahraman 
1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti.

Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur.

Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır.

Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.


Barış Sarıbaş
1979 yılında İzmir'de doğdu. Sanat yolculuğuna resim öğretmeni bir annenin çocuğu olarak başladı. 1993-1997 yılları arasında Kütahya Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nde eğitim gördü. Ardından Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü'nde eğitimine devam etti. Sanatçı olma hedefiyle İstanbul'a gelerek Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Bu süreçte Prof. Dr. Mustafa Pilevneli, Prof. Dr. Mehmet Özer gibi önemli sanatçılardan da dersler aldı.

2001 yılında yaptığı resimlerde imge yaratmak için sembollere ağırlık veren Sarıbaş'ın eserlerinde siluet halinde portreler, rüzgar gülleri, barajlar ve uydu antenleri gibi motiflere sıkça rastlanır. Eserlerinde renk noktaları ve skalaları kullanarak imgeler oluşturma amacı gütmüştür.

Prof. Dr. Hüsamettin Koçan Atölyesi'nden mezun olmuştur.
Sanat yaşamı boyunca 1997 yılından bu yana 27 kişisel sergi açan ve sayısız karma sergide yer alan Sarıbaş, eserlerinde Anadolu coğrafyasını ve köklerini temel almıştır, özellikle İzmir ve Ege Bölgesi'nin izlerini eserlerinde taşır.

Barış Sarıbaş, sanatsal çalışmalarına halen İzmir ve İstanbul'da devam etmektedir, Türk sanat dünyasına katkılarını sürdürmeye devam etmektedir.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Kahraman (Ekrem Kahraman) - Barış Sarıbaş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 205x225 cm Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus'ta doğdu. 1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nden mezun oldu ve ardından çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yapmaya başladı. Ancak 1989 yılında öğretmenlik kariyerini sonlandırarak sanatçı olarak hayatına devam etmeyi tercih etti. Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazarak edebiyat dünyasına da adım atan Kahraman'ın eserleri, çeşitli sanat dergilerinde yayımlandı. 2007 yılında kendi adını taşıyan "Sanatçının Atölyesi" dergisini yayımlamaya başladı. Şiir alanında da başarılı çalışmalara imza atan sanatçının dört şiir kitabı ve bir seçme şiirler kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı da mevcuttur. Kahraman'ın sanat kariyeri boyunca yurtiçinde ve yurtdışında 80'in üzerinde kişisel sergi açtığı, birçok karma ve grup sergisine katıldığı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldığı bilinmektedir. Bu süreçte 16 ödül kazanmıştır. Sanatı hakkında birçok kitap, katalog ve broşür yayımlanmış, sanatıyla ilgili olarak iki belgesel film çekilmiş ve eserleri çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda yer almaktadır. Ekrem Kahraman, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir. Barış Sarıbaş 1979 yılında İzmir'de doğdu. Sanat yolculuğuna resim öğretmeni bir annenin çocuğu olarak başladı. 1993-1997 yılları arasında Kütahya Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nde eğitim gördü. Ardından Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü'nde eğitimine devam etti. Sanatçı olma hedefiyle İstanbul'a gelerek Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Bu süreçte Prof. Dr. Mustafa Pilevneli, Prof. Dr. Mehmet Özer gibi önemli sanatçılardan da dersler aldı. 2001 yılında yaptığı resimlerde imge yaratmak için sembollere ağırlık veren Sarıbaş'ın eserlerinde siluet halinde portreler, rüzgar gülleri, barajlar ve uydu antenleri gibi motiflere sıkça rastlanır. Eserlerinde renk noktaları ve skalaları kullanarak imgeler oluşturma amacı gütmüştür. Prof. Dr. Hüsamettin Koçan Atölyesi'nden mezun olmuştur. Sanat yaşamı boyunca 1997 yılından bu yana 27 kişisel sergi açan ve sayısız karma sergide yer alan Sarıbaş, eserlerinde Anadolu coğrafyasını ve köklerini temel almıştır, özellikle İzmir ve Ege Bölgesi'nin izlerini eserlerinde taşır. Barış Sarıbaş, sanatsal çalışmalarına halen İzmir ve İstanbul'da devam etmektedir, Türk sanat dünyasına katkılarını sürdürmeye devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Ergin Atlıhan-Kağıt Üzeri Kuru Boya, İmzalı (1988)
80x80 cm

Ergin Atlıhan
1935 yılında Edirne'de doğdu. Lise ve üniversite eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Avrupa'da kısa bir süre Sanat Tarihi ve Edebiyat öğrenimi gördü. 1983 yılında Frankfurt'ta ilk kişisel sergisini açtı ve ardından İstanbul'da da sergiler düzenledi. 1987'de New York'a yerleşti ve burada da eserlerini sergiledi. Sanat yaşamı boyunca çeşitli uluslararası sergilere katıldı ve eserleri geniş bir izleyici kitlesi tarafından takdir edildi. 1993 yılında Toprakbank sergisiyle büyük bir başarı elde etti.
Eylül 1992'de Efes Açık Hava Müzesi'nde sergilediği "Contra - Maganda Constellations", sanat  yaşamında kağıt ve tual dışında anlam aktarmaya başladığı ilk sergi olmuş ve yetmişbin kişi tarafından izlenmiştir. Aynı İstanbul Gazhane'de açılan Seretonin etkinliklerine katılan Ergin Atlıhan, 1992 kışında New York' da "Z" Gallery' de bir karma segiye katılmış ve 1993 kışında pek çok arkadaşının da katkısıyla İstanbul'daki atölyesini açmıştır.

1993 Toprakbank sergisiyle on yıllık sanat tecrübesini 22 tualde çok renkli ve çok coşkulu biçiminde ortaya koyan sanatçı "Çılgin Ergin" adının ne denli haklı olduğunu göstermiştir.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Ergin Atlıhan-Kağıt Üzeri Kuru Boya, İmzalı (1988) 80x80 cm Ergin Atlıhan 1935 yılında Edirne'de doğdu. Lise ve üniversite eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Avrupa'da kısa bir süre Sanat Tarihi ve Edebiyat öğrenimi gördü. 1983 yılında Frankfurt'ta ilk kişisel sergisini açtı ve ardından İstanbul'da da sergiler düzenledi. 1987'de New York'a yerleşti ve burada da eserlerini sergiledi. Sanat yaşamı boyunca çeşitli uluslararası sergilere katıldı ve eserleri geniş bir izleyici kitlesi tarafından takdir edildi. 1993 yılında Toprakbank sergisiyle büyük bir başarı elde etti. Eylül 1992'de Efes Açık Hava Müzesi'nde sergilediği "Contra - Maganda Constellations", sanat yaşamında kağıt ve tual dışında anlam aktarmaya başladığı ilk sergi olmuş ve yetmişbin kişi tarafından izlenmiştir. Aynı İstanbul Gazhane'de açılan Seretonin etkinliklerine katılan Ergin Atlıhan, 1992 kışında New York' da "Z" Gallery' de bir karma segiye katılmış ve 1993 kışında pek çok arkadaşının da katkısıyla İstanbul'daki atölyesini açmıştır. 1993 Toprakbank sergisiyle on yıllık sanat tecrübesini 22 tualde çok renkli ve çok coşkulu biçiminde ortaya koyan sanatçı "Çılgin Ergin" adının ne denli haklı olduğunu göstermiştir.

    TLSatıldı
  • Erol-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
60x80 cm

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Erol-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 60x80 cm

    TLSatıldı
  • Ertuğrul Ateş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
165x285 cm

Ertuğrul Ateş
1954 yılında Adana'da doğdu. Gazi Eğitim Enstitüsü Resim bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine İngiltere'de devam etti. İlk sergisini 1980 yılında İstanbul'da açtıktan sonra 1987 yılında Amerika'ya giderek New York'a yerleşti. Burada 2006 yılına kadar çalışmalarını sürdürdü. Sanatçı, Pekin Olimpiyatları Bienali'ne davet edilmiş ve yurt içinde ve yurt dışında birçok sanatsal etkinlik gerçekleştirmiştir. Pekin ve Taiwan müzelerine kabul edilen Ateş, dünya çapında birçok şehirde sergiler düzenlemiştir. Şu anda İzmir-Çeşme'de yaşamını sürdürmektedir.
"Kurdelalı Ressam" olarak tanınan Ertuğrul Ateş, eserlerinin çözüm önermediğini, ders vermediğini belirtiyor ve resimlerinin izleyicilere anlaşılmaz şeyler fısıldadığını ifade ediyor.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Ertuğrul Ateş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 165x285 cm Ertuğrul Ateş 1954 yılında Adana'da doğdu. Gazi Eğitim Enstitüsü Resim bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine İngiltere'de devam etti. İlk sergisini 1980 yılında İstanbul'da açtıktan sonra 1987 yılında Amerika'ya giderek New York'a yerleşti. Burada 2006 yılına kadar çalışmalarını sürdürdü. Sanatçı, Pekin Olimpiyatları Bienali'ne davet edilmiş ve yurt içinde ve yurt dışında birçok sanatsal etkinlik gerçekleştirmiştir. Pekin ve Taiwan müzelerine kabul edilen Ateş, dünya çapında birçok şehirde sergiler düzenlemiştir. Şu anda İzmir-Çeşme'de yaşamını sürdürmektedir. "Kurdelalı Ressam" olarak tanınan Ertuğrul Ateş, eserlerinin çözüm önermediğini, ders vermediğini belirtiyor ve resimlerinin izleyicilere anlaşılmaz şeyler fısıldadığını ifade ediyor.

    TLSatıldı
  • Ertuğrul Ateş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
165x285 cm

Ertuğrul Ateş
1954 yılında Adana'da doğdu. Gazi Eğitim Enstitüsü Resim bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine İngiltere'de devam etti. İlk sergisini 1980 yılında İstanbul'da açtıktan sonra 1987 yılında Amerika'ya giderek New York'a yerleşti. Burada 2006 yılına kadar çalışmalarını sürdürdü. Sanatçı, Pekin Olimpiyatları Bienali'ne davet edilmiş ve yurt içinde ve yurt dışında birçok sanatsal etkinlik gerçekleştirmiştir. Pekin ve Taiwan müzelerine kabul edilen Ateş, dünya çapında birçok şehirde sergiler düzenlemiştir. Şu anda İzmir-Çeşme'de yaşamını sürdürmektedir.
"Kurdelalı Ressam" olarak tanınan Ertuğrul Ateş, eserlerinin çözüm önermediğini, ders vermediğini belirtiyor ve resimlerinin izleyicilere anlaşılmaz şeyler fısıldadığını ifade ediyor.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Ertuğrul Ateş-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 165x285 cm Ertuğrul Ateş 1954 yılında Adana'da doğdu. Gazi Eğitim Enstitüsü Resim bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine İngiltere'de devam etti. İlk sergisini 1980 yılında İstanbul'da açtıktan sonra 1987 yılında Amerika'ya giderek New York'a yerleşti. Burada 2006 yılına kadar çalışmalarını sürdürdü. Sanatçı, Pekin Olimpiyatları Bienali'ne davet edilmiş ve yurt içinde ve yurt dışında birçok sanatsal etkinlik gerçekleştirmiştir. Pekin ve Taiwan müzelerine kabul edilen Ateş, dünya çapında birçok şehirde sergiler düzenlemiştir. Şu anda İzmir-Çeşme'de yaşamını sürdürmektedir. "Kurdelalı Ressam" olarak tanınan Ertuğrul Ateş, eserlerinin çözüm önermediğini, ders vermediğini belirtiyor ve resimlerinin izleyicilere anlaşılmaz şeyler fısıldadığını ifade ediyor.

    TLSatıldı
  • Evren Tekinoktay-Duralit Üzeri Karışık Teknik (2011)
160x153 cm


Not: Eser; Beyaz Müzayede - 18.03.2012 tarihinde 8500 USD'ye Satılmıştır.

Evren Tekinoktay
1972 yılında Danimarka'da doğmuş bir çağdaş ressamdır. The Approach (Approach Road) gibi önemli galeri ve müzeler, geçmişte Evren Tekinoktay'ın eserlerine yer vermiştir. Sanatçının çalışmaları, boyut ve ortamına bağlı olarak rekor fiyatlarda açık artırmalarda sunulmuştur. Evren Tekinoktay, Art Review, ArtLyst ve Saatchi Online gibi dergilerde yer almıştır.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Evren Tekinoktay-Duralit Üzeri Karışık Teknik (2011) 160x153 cm Not: Eser; Beyaz Müzayede - 18.03.2012 tarihinde 8500 USD'ye Satılmıştır. Evren Tekinoktay 1972 yılında Danimarka'da doğmuş bir çağdaş ressamdır. The Approach (Approach Road) gibi önemli galeri ve müzeler, geçmişte Evren Tekinoktay'ın eserlerine yer vermiştir. Sanatçının çalışmaları, boyut ve ortamına bağlı olarak rekor fiyatlarda açık artırmalarda sunulmuştur. Evren Tekinoktay, Art Review, ArtLyst ve Saatchi Online gibi dergilerde yer almıştır.

    TLSatıldı
  • Evren Tekinoktay-Duralit Üzeri Karışık Teknik
152x160 cm

Evren Tekinoktay
1972 yılında Danimarka'da doğmuş bir çağdaş ressamdır. The Approach (Approach Road) gibi önemli galeri ve müzeler, geçmişte Evren Tekinoktay'ın eserlerine yer vermiştir. Sanatçının çalışmaları, boyut ve ortamına bağlı olarak rekor fiyatlarda açık artırmalarda sunulmuştur. Evren Tekinoktay, Art Review, ArtLyst ve Saatchi Online gibi dergilerde yer almıştır.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Evren Tekinoktay-Duralit Üzeri Karışık Teknik 152x160 cm Evren Tekinoktay 1972 yılında Danimarka'da doğmuş bir çağdaş ressamdır. The Approach (Approach Road) gibi önemli galeri ve müzeler, geçmişte Evren Tekinoktay'ın eserlerine yer vermiştir. Sanatçının çalışmaları, boyut ve ortamına bağlı olarak rekor fiyatlarda açık artırmalarda sunulmuştur. Evren Tekinoktay, Art Review, ArtLyst ve Saatchi Online gibi dergilerde yer almıştır.

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Gravür"  Torso-Kağıt Üzeri Baskı, 1991, İmzalı
67x47 cm

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Melih Görgün "Gravür" Torso-Kağıt Üzeri Baskı, 1991, İmzalı 67x47 cm

    TLSatıldı
  • İmzalı "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1991, İmzalı
25x35 cm

    Lot No: 51

    Lot: 51

    İmzalı "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1991, İmzalı 25x35 cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Torso"-Kağıt Üzeri Baskı, İmzalı
40x30 cm

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Melih Görgün "Torso"-Kağıt Üzeri Baskı, İmzalı 40x30 cm

    TLSatıldı
  • Mehmet Güleryüz "Gravür"-İsimsiz  Gravür 
30x40? cm

Mehmet Güleryüz
1938'de İstanbul'da doğdu. Güzel Sanatlar Akademisi'nde resim eğitimi aldı ve oyunculuk üzerine de eğitimler aldı. Kariyeri boyunca hem resim hem de heykel alanında birçok kişisel sergi açtı ve uluslararası alanda tanındı. Sanat eğitimi vermeye devam etti ve birçok üniversitede öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, çeşitli sanat etkinliklerine katıldı ve dünya çapında sergilere katıldı. Halen İstanbul ve Paris'te yaşamını sürdürmektedir.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Mehmet Güleryüz "Gravür"-İsimsiz Gravür 30x40? cm Mehmet Güleryüz 1938'de İstanbul'da doğdu. Güzel Sanatlar Akademisi'nde resim eğitimi aldı ve oyunculuk üzerine de eğitimler aldı. Kariyeri boyunca hem resim hem de heykel alanında birçok kişisel sergi açtı ve uluslararası alanda tanındı. Sanat eğitimi vermeye devam etti ve birçok üniversitede öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, çeşitli sanat etkinliklerine katıldı ve dünya çapında sergilere katıldı. Halen İstanbul ve Paris'te yaşamını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • İmzalı Gravür Baskı-Gravür Edisyon Baskılı
30x40? cm

    Lot No: 54

    Lot: 54

    İmzalı Gravür Baskı-Gravür Edisyon Baskılı 30x40? cm

    TLSatıldı
  • Cezmi Orhan-Gravür Edisyon Baskı 1994 İmzalı 109/115
50x30 cm

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Cezmi Orhan-Gravür Edisyon Baskı 1994 İmzalı 109/115 50x30 cm

    TLSatıldı
  • İmzalı Gravür Baskı-Uyanık İmzalı 1976
40x40? cm

    Lot No: 56

    Lot: 56

    İmzalı Gravür Baskı-Uyanık İmzalı 1976 40x40? cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1991, EA İmzalı
47x47? cm

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1991, EA İmzalı 47x47? cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Gravür"  Torso-Kağıt Üzeri Baskı, İmzalı
67x47 cm

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Melih Görgün "Gravür" Torso-Kağıt Üzeri Baskı, İmzalı 67x47 cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1989, İmzalı
67x47 cm

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1989, İmzalı 67x47 cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, E.A 1981, İmzalı
67x47? cm

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, E.A 1981, İmzalı 67x47? cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Gravür"  Torso,-Kağıt Üzeri Baskı, 1991, İmzalı
67x47 cm

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Melih Görgün "Gravür" Torso,-Kağıt Üzeri Baskı, 1991, İmzalı 67x47 cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 97, İmzalı
67x47 cm

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 97, İmzalı 67x47 cm

    TLSatıldı
  • İmza Okunamadı-Kağıt Üzeri Baskı, 1989, İmzalı 
67x47? cm

    Lot No: 63

    Lot: 63

    İmza Okunamadı-Kağıt Üzeri Baskı, 1989, İmzalı 67x47? cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1989, İmzalı 
67x47 cm

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1989, İmzalı 67x47 cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1990, İmzalı 
67x47 cm

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1990, İmzalı 67x47 cm

    TLSatıldı
  • İmzalı Gravür Baskı-50x30 cm

    Lot No: 66

    Lot: 66

    İmzalı Gravür Baskı-50x30 cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1990, İmzalı
67x47 cm

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1990, İmzalı 67x47 cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1989, İmzalı 
67x47 cm

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Melih Görgün "Gravür"-Kağıt Üzeri Baskı, 1989, İmzalı 67x47 cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Gravür"  Torso,-Kağıt Üzeri Baskı, 1986, İmzalı 
67x47 cm

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Melih Görgün "Gravür" Torso,-Kağıt Üzeri Baskı, 1986, İmzalı 67x47 cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Karışık Teknik"  İdol,-Karışık Teknik, 1990, İmzalı
67x47 cm

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Melih Görgün "Karışık Teknik" İdol,-Karışık Teknik, 1990, İmzalı 67x47 cm

    TLSatıldı
  • Melih Görgün "Karışık Teknik"  Frau-Karışık Teknik, 1990, İmzalı
67x47 cm

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Melih Görgün "Karışık Teknik" Frau-Karışık Teknik, 1990, İmzalı 67x47 cm

    TLSatıldı
  • İmzalı Gravür Baskı-Gravür , 1989, İmzalı 
67x47?? cm

    Lot No: 72

    Lot: 72

    İmzalı Gravür Baskı-Gravür , 1989, İmzalı 67x47?? cm

    TLSatıldı
  • İmzalı Gravür Baskı-Gravür Baskı, 1980, İmzalı
40x30 cm

    Lot No: 73

    Lot: 73

    İmzalı Gravür Baskı-Gravür Baskı, 1980, İmzalı 40x30 cm

    TLSatıldı
  • Teoman Südor "Gravür"-Gravür, İmzalı, 1980 EA
30x28 cm

Teoman Südor
1968 yılında Güzel Sanatlar Akademisi’nde Bedri Rahmi Atölyesi’nden mezun olan Teoman Südor, eğitimini 1971-1974 yıllarında İtalya’da Roma Güzel Sanatlar Akademisi’nde tamamladı. Bedri Rahmi Atölyesi’nde dünyaya bakışını, İtalyan kültürü içinde geçirdiği yıllarda da özellikle Rönesans sanatını özümseyerek ustalığını kazandı. Biçim ve ikonografik bakımdan sanatında değişim 1980’lerde açığa çıktı. Değişim bir geçmişten kopuş değil, geçmişin sürekliliği içinde yeni bir biçeme yol almaktı. 1980 sonrası biçeminde, Anadolu kültürünün söylence ve dinlerinde yaradılış efsanelerinin izlerinden hareket edip kurguladığı mekân içinde, doğa nesneleri ve yaşamdan topladığı imgelerle kendi söylencesini yaratarak, somutu soyuta çeviriyor; ardından soyutu somutlaştırıyor. Yaradılışın gizine iniyor ve yeryüzünün oluşum anında dolaşıyor. Uzamda imgeler devingenlikle dinginliğin dengeli birlikteliğinde varlık kazanıyor. Yağlı boyalarında renk ve ışık, özgün baskılarda ise çizgi ana değerdir. Kimi özgün baskılarda kendi ürettiği teknikle renk çizgiye eşlik eder.
Südor, 1978 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi ve Güzel Sanatlar Bölümü’nde resim, temel sanat eğitimi, plastik sanatlar, özgün baskı, biçim ve çizgi derslerini vermek üzere eğitime katıldı ve öğretim görevini 2006’da emekli oluncaya değin sürdürdü. Birçok ödül sahibi olan sanatçının resimleri yurtiçi ve yurtdışında özel koleksiyonlarda ve müzelerde bulunmaktadır. Halen çalışmalarını kendi atölyesinde sürdüren sanatçı ayrıca İtalya’nın tanınmış ressamlarından Giancolo Caneva’yla Udine kentinde bir gravür atölyesini paylaşmaktadır. Teoman Südor İtalya Çağdaş Sanat Kataloğu’na girmiş sanatçımızdır.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Teoman Südor "Gravür"-Gravür, İmzalı, 1980 EA 30x28 cm Teoman Südor 1968 yılında Güzel Sanatlar Akademisi’nde Bedri Rahmi Atölyesi’nden mezun olan Teoman Südor, eğitimini 1971-1974 yıllarında İtalya’da Roma Güzel Sanatlar Akademisi’nde tamamladı. Bedri Rahmi Atölyesi’nde dünyaya bakışını, İtalyan kültürü içinde geçirdiği yıllarda da özellikle Rönesans sanatını özümseyerek ustalığını kazandı. Biçim ve ikonografik bakımdan sanatında değişim 1980’lerde açığa çıktı. Değişim bir geçmişten kopuş değil, geçmişin sürekliliği içinde yeni bir biçeme yol almaktı. 1980 sonrası biçeminde, Anadolu kültürünün söylence ve dinlerinde yaradılış efsanelerinin izlerinden hareket edip kurguladığı mekân içinde, doğa nesneleri ve yaşamdan topladığı imgelerle kendi söylencesini yaratarak, somutu soyuta çeviriyor; ardından soyutu somutlaştırıyor. Yaradılışın gizine iniyor ve yeryüzünün oluşum anında dolaşıyor. Uzamda imgeler devingenlikle dinginliğin dengeli birlikteliğinde varlık kazanıyor. Yağlı boyalarında renk ve ışık, özgün baskılarda ise çizgi ana değerdir. Kimi özgün baskılarda kendi ürettiği teknikle renk çizgiye eşlik eder. Südor, 1978 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi ve Güzel Sanatlar Bölümü’nde resim, temel sanat eğitimi, plastik sanatlar, özgün baskı, biçim ve çizgi derslerini vermek üzere eğitime katıldı ve öğretim görevini 2006’da emekli oluncaya değin sürdürdü. Birçok ödül sahibi olan sanatçının resimleri yurtiçi ve yurtdışında özel koleksiyonlarda ve müzelerde bulunmaktadır. Halen çalışmalarını kendi atölyesinde sürdüren sanatçı ayrıca İtalya’nın tanınmış ressamlarından Giancolo Caneva’yla Udine kentinde bir gravür atölyesini paylaşmaktadır. Teoman Südor İtalya Çağdaş Sanat Kataloğu’na girmiş sanatçımızdır.

    TLSatıldı
  • Mehmet Güler "Gravür" İkili-Gravür, İmzalı, 1980, EA
40x35?cm

Mehmet Güleryüz
1938'de İstanbul'da doğdu. Güzel Sanatlar Akademisi'nde resim eğitimi aldı ve oyunculuk üzerine de eğitimler aldı. Kariyeri boyunca hem resim hem de heykel alanında birçok kişisel sergi açtı ve uluslararası alanda tanındı. Sanat eğitimi vermeye devam etti ve birçok üniversitede öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, çeşitli sanat etkinliklerine katıldı ve dünya çapında sergilere katıldı. Halen İstanbul ve Paris'te yaşamını sürdürmektedir.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Mehmet Güler "Gravür" İkili-Gravür, İmzalı, 1980, EA 40x35?cm Mehmet Güleryüz 1938'de İstanbul'da doğdu. Güzel Sanatlar Akademisi'nde resim eğitimi aldı ve oyunculuk üzerine de eğitimler aldı. Kariyeri boyunca hem resim hem de heykel alanında birçok kişisel sergi açtı ve uluslararası alanda tanındı. Sanat eğitimi vermeye devam etti ve birçok üniversitede öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, çeşitli sanat etkinliklerine katıldı ve dünya çapında sergilere katıldı. Halen İstanbul ve Paris'te yaşamını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • İmzalı Gravür Baskı-Gravür, İmzalı, 2/4

    Lot No: 76

    Lot: 76

    İmzalı Gravür Baskı-Gravür, İmzalı, 2/4

    TLSatıldı
  • Gravür-30x40 cm

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Gravür-30x40 cm

    TLSatıldı
  • Gravür-30x40 cm

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Gravür-30x40 cm

    TLSatıldı
  • Gravür-25x35 cm

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Gravür-25x35 cm

    TLSatıldı
  • Gültekin Çizgen-Tuval Üzeri Akrilik Boya, imzalı
100x150 cm

Gültekin Çizgen
1940 yılında İstanbul'da doğmuş bir sanatçıdır. Profesyonel hayatı boyunca multivisual fotoğraf, illüstrasyon ve sanatsal cam gibi alanlarda çalışarak tanınmış ve etkili bir çağdaş sanatçı olmuştur. Fotoğrafçılığa 1958 yılında başlayan Çizgen, birçok kişisel sergi açmış ve grup sergilerine katılmıştır. Ayrıca fotoğraf sanatı üzerine yazılar yazmış, konferanslar vermiş ve açık oturumlara katılmıştır.

Sanat kariyeri boyunca çeşitli başarılar elde etmiştir. 1964 yılında Yapı Kredi Bankası'nın düzenlediği fotoğraf yarışmasında birincilik ödülüne layık görülmüş, 1966 yılında ise Milliyet'in Ali Naci Karacan Yarışması'nda ikincilik ödülü kazanmıştır. 1980 yılında "Türkiye Fotoğrafları" adlı siyah-beyaz, 1983 yılında ise renkli olmak üzere iki fotoğraf albümü yayınlamıştır.

Çizgen'in eserleri birçok alanda sergilenmiş ve sanatçı üretimlerine hala devam etmektedir.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Gültekin Çizgen-Tuval Üzeri Akrilik Boya, imzalı 100x150 cm Gültekin Çizgen 1940 yılında İstanbul'da doğmuş bir sanatçıdır. Profesyonel hayatı boyunca multivisual fotoğraf, illüstrasyon ve sanatsal cam gibi alanlarda çalışarak tanınmış ve etkili bir çağdaş sanatçı olmuştur. Fotoğrafçılığa 1958 yılında başlayan Çizgen, birçok kişisel sergi açmış ve grup sergilerine katılmıştır. Ayrıca fotoğraf sanatı üzerine yazılar yazmış, konferanslar vermiş ve açık oturumlara katılmıştır. Sanat kariyeri boyunca çeşitli başarılar elde etmiştir. 1964 yılında Yapı Kredi Bankası'nın düzenlediği fotoğraf yarışmasında birincilik ödülüne layık görülmüş, 1966 yılında ise Milliyet'in Ali Naci Karacan Yarışması'nda ikincilik ödülü kazanmıştır. 1980 yılında "Türkiye Fotoğrafları" adlı siyah-beyaz, 1983 yılında ise renkli olmak üzere iki fotoğraf albümü yayınlamıştır. Çizgen'in eserleri birçok alanda sergilenmiş ve sanatçı üretimlerine hala devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Gültekin Çizgen-Tuval Üzeri Akrilik Boya, imzalı
100x150 cm

Gültekin Çizgen
1940 yılında İstanbul'da doğmuş bir sanatçıdır. Profesyonel hayatı boyunca multivisual fotoğraf, illüstrasyon ve sanatsal cam gibi alanlarda çalışarak tanınmış ve etkili bir çağdaş sanatçı olmuştur. Fotoğrafçılığa 1958 yılında başlayan Çizgen, birçok kişisel sergi açmış ve grup sergilerine katılmıştır. Ayrıca fotoğraf sanatı üzerine yazılar yazmış, konferanslar vermiş ve açık oturumlara katılmıştır.

Sanat kariyeri boyunca çeşitli başarılar elde etmiştir. 1964 yılında Yapı Kredi Bankası'nın düzenlediği fotoğraf yarışmasında birincilik ödülüne layık görülmüş, 1966 yılında ise Milliyet'in Ali Naci Karacan Yarışması'nda ikincilik ödülü kazanmıştır. 1980 yılında "Türkiye Fotoğrafları" adlı siyah-beyaz, 1983 yılında ise renkli olmak üzere iki fotoğraf albümü yayınlamıştır.

Çizgen'in eserleri birçok alanda sergilenmiş ve sanatçı üretimlerine hala devam etmektedir.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Gültekin Çizgen-Tuval Üzeri Akrilik Boya, imzalı 100x150 cm Gültekin Çizgen 1940 yılında İstanbul'da doğmuş bir sanatçıdır. Profesyonel hayatı boyunca multivisual fotoğraf, illüstrasyon ve sanatsal cam gibi alanlarda çalışarak tanınmış ve etkili bir çağdaş sanatçı olmuştur. Fotoğrafçılığa 1958 yılında başlayan Çizgen, birçok kişisel sergi açmış ve grup sergilerine katılmıştır. Ayrıca fotoğraf sanatı üzerine yazılar yazmış, konferanslar vermiş ve açık oturumlara katılmıştır. Sanat kariyeri boyunca çeşitli başarılar elde etmiştir. 1964 yılında Yapı Kredi Bankası'nın düzenlediği fotoğraf yarışmasında birincilik ödülüne layık görülmüş, 1966 yılında ise Milliyet'in Ali Naci Karacan Yarışması'nda ikincilik ödülü kazanmıştır. 1980 yılında "Türkiye Fotoğrafları" adlı siyah-beyaz, 1983 yılında ise renkli olmak üzere iki fotoğraf albümü yayınlamıştır. Çizgen'in eserleri birçok alanda sergilenmiş ve sanatçı üretimlerine hala devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Gültekin Çizgen-Tuval Üzeri Akrilik Boya, imzalı
100x140 cm

Gültekin Çizgen
1940 yılında İstanbul'da doğmuş bir sanatçıdır. Profesyonel hayatı boyunca multivisual fotoğraf, illüstrasyon ve sanatsal cam gibi alanlarda çalışarak tanınmış ve etkili bir çağdaş sanatçı olmuştur. Fotoğrafçılığa 1958 yılında başlayan Çizgen, birçok kişisel sergi açmış ve grup sergilerine katılmıştır. Ayrıca fotoğraf sanatı üzerine yazılar yazmış, konferanslar vermiş ve açık oturumlara katılmıştır.

Sanat kariyeri boyunca çeşitli başarılar elde etmiştir. 1964 yılında Yapı Kredi Bankası'nın düzenlediği fotoğraf yarışmasında birincilik ödülüne layık görülmüş, 1966 yılında ise Milliyet'in Ali Naci Karacan Yarışması'nda ikincilik ödülü kazanmıştır. 1980 yılında "Türkiye Fotoğrafları" adlı siyah-beyaz, 1983 yılında ise renkli olmak üzere iki fotoğraf albümü yayınlamıştır.

Çizgen'in eserleri birçok alanda sergilenmiş ve sanatçı üretimlerine hala devam etmektedir.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Gültekin Çizgen-Tuval Üzeri Akrilik Boya, imzalı 100x140 cm Gültekin Çizgen 1940 yılında İstanbul'da doğmuş bir sanatçıdır. Profesyonel hayatı boyunca multivisual fotoğraf, illüstrasyon ve sanatsal cam gibi alanlarda çalışarak tanınmış ve etkili bir çağdaş sanatçı olmuştur. Fotoğrafçılığa 1958 yılında başlayan Çizgen, birçok kişisel sergi açmış ve grup sergilerine katılmıştır. Ayrıca fotoğraf sanatı üzerine yazılar yazmış, konferanslar vermiş ve açık oturumlara katılmıştır. Sanat kariyeri boyunca çeşitli başarılar elde etmiştir. 1964 yılında Yapı Kredi Bankası'nın düzenlediği fotoğraf yarışmasında birincilik ödülüne layık görülmüş, 1966 yılında ise Milliyet'in Ali Naci Karacan Yarışması'nda ikincilik ödülü kazanmıştır. 1980 yılında "Türkiye Fotoğrafları" adlı siyah-beyaz, 1983 yılında ise renkli olmak üzere iki fotoğraf albümü yayınlamıştır. Çizgen'in eserleri birçok alanda sergilenmiş ve sanatçı üretimlerine hala devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Gültekin Çizgen-Tuval Üzeri Akrilik Boya, imzalı
150x100 cm

Gültekin Çizgen
1940 yılında İstanbul'da doğmuş bir sanatçıdır. Profesyonel hayatı boyunca multivisual fotoğraf, illüstrasyon ve sanatsal cam gibi alanlarda çalışarak tanınmış ve etkili bir çağdaş sanatçı olmuştur. Fotoğrafçılığa 1958 yılında başlayan Çizgen, birçok kişisel sergi açmış ve grup sergilerine katılmıştır. Ayrıca fotoğraf sanatı üzerine yazılar yazmış, konferanslar vermiş ve açık oturumlara katılmıştır.

Sanat kariyeri boyunca çeşitli başarılar elde etmiştir. 1964 yılında Yapı Kredi Bankası'nın düzenlediği fotoğraf yarışmasında birincilik ödülüne layık görülmüş, 1966 yılında ise Milliyet'in Ali Naci Karacan Yarışması'nda ikincilik ödülü kazanmıştır. 1980 yılında "Türkiye Fotoğrafları" adlı siyah-beyaz, 1983 yılında ise renkli olmak üzere iki fotoğraf albümü yayınlamıştır.

Çizgen'in eserleri birçok alanda sergilenmiş ve sanatçı üretimlerine hala devam etmektedir.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Gültekin Çizgen-Tuval Üzeri Akrilik Boya, imzalı 150x100 cm Gültekin Çizgen 1940 yılında İstanbul'da doğmuş bir sanatçıdır. Profesyonel hayatı boyunca multivisual fotoğraf, illüstrasyon ve sanatsal cam gibi alanlarda çalışarak tanınmış ve etkili bir çağdaş sanatçı olmuştur. Fotoğrafçılığa 1958 yılında başlayan Çizgen, birçok kişisel sergi açmış ve grup sergilerine katılmıştır. Ayrıca fotoğraf sanatı üzerine yazılar yazmış, konferanslar vermiş ve açık oturumlara katılmıştır. Sanat kariyeri boyunca çeşitli başarılar elde etmiştir. 1964 yılında Yapı Kredi Bankası'nın düzenlediği fotoğraf yarışmasında birincilik ödülüne layık görülmüş, 1966 yılında ise Milliyet'in Ali Naci Karacan Yarışması'nda ikincilik ödülü kazanmıştır. 1980 yılında "Türkiye Fotoğrafları" adlı siyah-beyaz, 1983 yılında ise renkli olmak üzere iki fotoğraf albümü yayınlamıştır. Çizgen'in eserleri birçok alanda sergilenmiş ve sanatçı üretimlerine hala devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Halil Akdeniz-Tuval Üzeri Akrilik Boya, imzalı
150x180 cm

Halil Akdeniz
1944 yılında Antalya'da doğmuş bir sanatçıdır. Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'ne başladığı 1961 yılında resim eğitimine adım atmıştır. 1968 yılında Devlet Yurt Dışı İhtisas Sınavı'nı kazanarak Almanya'ya gidip Berlin Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde uzmanlık eğitimi almıştır. Bu dönemde soyut geometrik tarzda eserler vermeye başlamıştır.

1975 yılında Türkiye'ye dönerek Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü'nde resim öğretmenliği yapmaya başlamıştır. Aynı yıl 7. Devlet Resim ve Heykel Sergisi Ödülü'ne layık görülmüştür. Akdeniz, akademik kariyerine devam ederek çeşitli üniversitelerde öğretim üyeliği yapmış ve profesörlük unvanı kazanmıştır. Ayrıca çeşitli üniversitelerde bölüm başkanlığı ve üniversite yönetim kurulu üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur.

1996 yılından itibaren T.C. Bonn ve Berlin Büyükelçiliği Kültür Müşavirliği ve Kültür Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği gibi görevlerde de yer almıştır. 2003 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Türkiye'nin ilk "Sanat Kuramı ve Eleştiri Yüksek Lisans Programı"nı kurmuştur.

Halil Akdeniz, sanat çalışmalarının yanı sıra araştırma yazıları ve bilimsel makaleler ile de tanınmıştır. Ayrıca çeşitli uluslararası kuruluşlara üyelikleri bulunmaktadır. Halen Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde profesör olarak çalışmaktadır.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Halil Akdeniz-Tuval Üzeri Akrilik Boya, imzalı 150x180 cm Halil Akdeniz 1944 yılında Antalya'da doğmuş bir sanatçıdır. Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'ne başladığı 1961 yılında resim eğitimine adım atmıştır. 1968 yılında Devlet Yurt Dışı İhtisas Sınavı'nı kazanarak Almanya'ya gidip Berlin Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde uzmanlık eğitimi almıştır. Bu dönemde soyut geometrik tarzda eserler vermeye başlamıştır. 1975 yılında Türkiye'ye dönerek Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü'nde resim öğretmenliği yapmaya başlamıştır. Aynı yıl 7. Devlet Resim ve Heykel Sergisi Ödülü'ne layık görülmüştür. Akdeniz, akademik kariyerine devam ederek çeşitli üniversitelerde öğretim üyeliği yapmış ve profesörlük unvanı kazanmıştır. Ayrıca çeşitli üniversitelerde bölüm başkanlığı ve üniversite yönetim kurulu üyeliği gibi görevlerde bulunmuştur. 1996 yılından itibaren T.C. Bonn ve Berlin Büyükelçiliği Kültür Müşavirliği ve Kültür Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği gibi görevlerde de yer almıştır. 2003 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Türkiye'nin ilk "Sanat Kuramı ve Eleştiri Yüksek Lisans Programı"nı kurmuştur. Halil Akdeniz, sanat çalışmalarının yanı sıra araştırma yazıları ve bilimsel makaleler ile de tanınmıştır. Ayrıca çeşitli uluslararası kuruluşlara üyelikleri bulunmaktadır. Halen Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde profesör olarak çalışmaktadır.

    TLSatıldı
  • Hamparsum Demirci-Tuval Üzeri Akrilik Boya, İmzalı
120x120 cm

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Hamparsum Demirci-Tuval Üzeri Akrilik Boya, İmzalı 120x120 cm

    TLSatıldı
  • İbrahim Çiftçioğlu-Kağıt Üzeri Stampa Baskı, İmzalı
70x100 cm

İbrahim Çiftçioğlu
1952 yılında Çorum'da doğdu. Eğitim hayatına Çorum İlköğretmen Okulu'nda başladı ve ardından Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Bölümü'nü (1973) ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'ni (1986) tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda öğretmen ve yönetici olarak çalıştı. Daha sonra Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak çalıştı ve 1998 yılına kadar bu görevini sürdürdü.

Milli Eğitime bağlı olarak çalıştığı dönemde meslek örgütü olan TÖB-DER'de Yönetim Kurulu Üyesi, Başkanı ve Bölge Temsilciliği gibi çeşitli görevlerde bulundu. Ayrıca UNESCO AİAP Ulusal Komitesi ve Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği'nde Yönetim Kurullarında ve Çalışma Komisyonlarında yer aldı. Derneğin yayın organı olan Yayın ve Atölye Gün Işığı ile Pentürk Hayırlı Fanzin'i yayımladı. Özel MEF okullarının İlköğretim ve Lise için Plastik Sanatlar Eğitimi Öğretim Programını hazırladı.

Çiftçioğlu ayrıca sanatçı Veysel Günay'ın yaşam ve sanatını içeren "Bir Yaprakta Bütün Dünya" kitabını yazdı. Ayrıca Bilim Sanat Galerisi'nin düzenlediği Bursa Festivali, Çağdaş Türk Resim Sergisi, 75. Yıla Armağan / Türk Plastik Sanatları Sergisi gibi etkinliklerin küratörlüklerini üstlenerek kitaplarını yayına hazırladı. Sanat hayatı boyunca 1972'den itibaren ulusal ve uluslararası birçok sergiye katıldı ve 58 kişisel sergi gerçekleştirdi.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    İbrahim Çiftçioğlu-Kağıt Üzeri Stampa Baskı, İmzalı 70x100 cm İbrahim Çiftçioğlu 1952 yılında Çorum'da doğdu. Eğitim hayatına Çorum İlköğretmen Okulu'nda başladı ve ardından Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Bölümü'nü (1973) ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'ni (1986) tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda öğretmen ve yönetici olarak çalıştı. Daha sonra Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak çalıştı ve 1998 yılına kadar bu görevini sürdürdü. Milli Eğitime bağlı olarak çalıştığı dönemde meslek örgütü olan TÖB-DER'de Yönetim Kurulu Üyesi, Başkanı ve Bölge Temsilciliği gibi çeşitli görevlerde bulundu. Ayrıca UNESCO AİAP Ulusal Komitesi ve Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği'nde Yönetim Kurullarında ve Çalışma Komisyonlarında yer aldı. Derneğin yayın organı olan Yayın ve Atölye Gün Işığı ile Pentürk Hayırlı Fanzin'i yayımladı. Özel MEF okullarının İlköğretim ve Lise için Plastik Sanatlar Eğitimi Öğretim Programını hazırladı. Çiftçioğlu ayrıca sanatçı Veysel Günay'ın yaşam ve sanatını içeren "Bir Yaprakta Bütün Dünya" kitabını yazdı. Ayrıca Bilim Sanat Galerisi'nin düzenlediği Bursa Festivali, Çağdaş Türk Resim Sergisi, 75. Yıla Armağan / Türk Plastik Sanatları Sergisi gibi etkinliklerin küratörlüklerini üstlenerek kitaplarını yayına hazırladı. Sanat hayatı boyunca 1972'den itibaren ulusal ve uluslararası birçok sergiye katıldı ve 58 kişisel sergi gerçekleştirdi.

    TLSatıldı
  • İbrahim Çiftçioğlu-Kağıt Üzeri Stampa Baskı, İmzalı
70x100 cm

İbrahim Çiftçioğlu
1952 yılında Çorum'da doğdu. Eğitim hayatına Çorum İlköğretmen Okulu'nda başladı ve ardından Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Bölümü'nü (1973) ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'ni (1986) tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda öğretmen ve yönetici olarak çalıştı. Daha sonra Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak çalıştı ve 1998 yılına kadar bu görevini sürdürdü.

Milli Eğitime bağlı olarak çalıştığı dönemde meslek örgütü olan TÖB-DER'de Yönetim Kurulu Üyesi, Başkanı ve Bölge Temsilciliği gibi çeşitli görevlerde bulundu. Ayrıca UNESCO AİAP Ulusal Komitesi ve Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği'nde Yönetim Kurullarında ve Çalışma Komisyonlarında yer aldı. Derneğin yayın organı olan Yayın ve Atölye Gün Işığı ile Pentürk Hayırlı Fanzin'i yayımladı. Özel MEF okullarının İlköğretim ve Lise için Plastik Sanatlar Eğitimi Öğretim Programını hazırladı.

Çiftçioğlu ayrıca sanatçı Veysel Günay'ın yaşam ve sanatını içeren "Bir Yaprakta Bütün Dünya" kitabını yazdı. Ayrıca Bilim Sanat Galerisi'nin düzenlediği Bursa Festivali, Çağdaş Türk Resim Sergisi, 75. Yıla Armağan / Türk Plastik Sanatları Sergisi gibi etkinliklerin küratörlüklerini üstlenerek kitaplarını yayına hazırladı. Sanat hayatı boyunca 1972'den itibaren ulusal ve uluslararası birçok sergiye katıldı ve 58 kişisel sergi gerçekleştirdi.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    İbrahim Çiftçioğlu-Kağıt Üzeri Stampa Baskı, İmzalı 70x100 cm İbrahim Çiftçioğlu 1952 yılında Çorum'da doğdu. Eğitim hayatına Çorum İlköğretmen Okulu'nda başladı ve ardından Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Bölümü'nü (1973) ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'ni (1986) tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda öğretmen ve yönetici olarak çalıştı. Daha sonra Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak çalıştı ve 1998 yılına kadar bu görevini sürdürdü. Milli Eğitime bağlı olarak çalıştığı dönemde meslek örgütü olan TÖB-DER'de Yönetim Kurulu Üyesi, Başkanı ve Bölge Temsilciliği gibi çeşitli görevlerde bulundu. Ayrıca UNESCO AİAP Ulusal Komitesi ve Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği'nde Yönetim Kurullarında ve Çalışma Komisyonlarında yer aldı. Derneğin yayın organı olan Yayın ve Atölye Gün Işığı ile Pentürk Hayırlı Fanzin'i yayımladı. Özel MEF okullarının İlköğretim ve Lise için Plastik Sanatlar Eğitimi Öğretim Programını hazırladı. Çiftçioğlu ayrıca sanatçı Veysel Günay'ın yaşam ve sanatını içeren "Bir Yaprakta Bütün Dünya" kitabını yazdı. Ayrıca Bilim Sanat Galerisi'nin düzenlediği Bursa Festivali, Çağdaş Türk Resim Sergisi, 75. Yıla Armağan / Türk Plastik Sanatları Sergisi gibi etkinliklerin küratörlüklerini üstlenerek kitaplarını yayına hazırladı. Sanat hayatı boyunca 1972'den itibaren ulusal ve uluslararası birçok sergiye katıldı ve 58 kişisel sergi gerçekleştirdi.

    TLSatıldı
  • Muhterem Oma "Çerçeveli"-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 
85x96 cm

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Muhterem Oma "Çerçeveli"-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 85x96 cm

    TLSatıldı
  • İmza Okunamadı-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı, Çerçeveli
45.5x52 cm

    Lot No: 89

    Lot: 89

    İmza Okunamadı-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı, Çerçeveli 45.5x52 cm

    TLSatıldı
  • İmza Okunamadı-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı, Çerçeveli
50x70 cm

    Lot No: 90

    Lot: 90

    İmza Okunamadı-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı, Çerçeveli 50x70 cm

    TLSatıldı
  • İmza Okunamadı-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
70x90 cm

    Lot No: 91

    Lot: 91

    İmza Okunamadı-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 70x90 cm

    TLSatıldı
  • İsmet Doğan-Tuval Üzeri Karışık Teknik (HALİYLE) 
180x220 cm

İsmet Doğan
 1957 yılında Adıyaman'da doğdu. Sanat eğitimini tamamlamak için Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne gitti ve buradan 1983 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından Fransız Hükümeti'nin verdiği bursla Paris'e giderek iki yıl boyunca bu şehirde kaldı. 1990'lı yıllarda Türkiye'ye dönerek İstanbul'a yerleşti.

İsmet Doğan'ın sanatında, özellikle 1980'li yıllardaki ilk işlerinde, tarih, kültür ve gelenek kavramlarını dadaizm teknikleri olan kolaj, montaj, grafiti ve "ready-made" nesnelerle birleştirerek sorguladığı görülüyor. Bir düşünür olarak ise, Türkiye'nin tarihinde, özellikle batılılaşma-modernleşme projelerinin dayattığı şiddetin ve travmanın etkilerine odaklanıyor. İsmet Doğan'ın eserlerinde, Latin harflerinin kullanılması, Türkiye'de 20. yüzyılın başlarında gerçekleşen dil reformunun toplumsal mühendislikte politik bir araç olarak kullanıldığını gösteriyor.

2000'li yıllarda, eserlerinde bir eleştirel boyut daha ekleyerek özellikle sömürgecilik konusuna odaklanıyor ve sinematografik referanslarla bu konuya stratejik bir yaklaşım benimsiyor. İsmet Doğan, film karelerine kendi imgesini yerleştirerek bu sahnelerde küçük değişiklikler yapar ve aynı zamanda Batı görsel kültürünün temellük ettiği temsili sistemlere eleştirel bir yorum getirir. Aynı dönemde aynalar, Doğan için önemli bir çalışma malzemesi haline gelir.

İsmet Doğan, sanatının yanı sıra araştırma ve eleştiri yazılarıyla da tanınmaktadır.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    İsmet Doğan-Tuval Üzeri Karışık Teknik (HALİYLE) 180x220 cm İsmet Doğan 1957 yılında Adıyaman'da doğdu. Sanat eğitimini tamamlamak için Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne gitti ve buradan 1983 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından Fransız Hükümeti'nin verdiği bursla Paris'e giderek iki yıl boyunca bu şehirde kaldı. 1990'lı yıllarda Türkiye'ye dönerek İstanbul'a yerleşti. İsmet Doğan'ın sanatında, özellikle 1980'li yıllardaki ilk işlerinde, tarih, kültür ve gelenek kavramlarını dadaizm teknikleri olan kolaj, montaj, grafiti ve "ready-made" nesnelerle birleştirerek sorguladığı görülüyor. Bir düşünür olarak ise, Türkiye'nin tarihinde, özellikle batılılaşma-modernleşme projelerinin dayattığı şiddetin ve travmanın etkilerine odaklanıyor. İsmet Doğan'ın eserlerinde, Latin harflerinin kullanılması, Türkiye'de 20. yüzyılın başlarında gerçekleşen dil reformunun toplumsal mühendislikte politik bir araç olarak kullanıldığını gösteriyor. 2000'li yıllarda, eserlerinde bir eleştirel boyut daha ekleyerek özellikle sömürgecilik konusuna odaklanıyor ve sinematografik referanslarla bu konuya stratejik bir yaklaşım benimsiyor. İsmet Doğan, film karelerine kendi imgesini yerleştirerek bu sahnelerde küçük değişiklikler yapar ve aynı zamanda Batı görsel kültürünün temellük ettiği temsili sistemlere eleştirel bir yorum getirir. Aynı dönemde aynalar, Doğan için önemli bir çalışma malzemesi haline gelir. İsmet Doğan, sanatının yanı sıra araştırma ve eleştiri yazılarıyla da tanınmaktadır.

    TLSatıldı
  • Kadir Ablak-Hahnemuhle Müdaheleli Texture Baskı
112x160 cm

Kadir Ablak
1974 yılında Erzurum'da doğdu. Sanat eğitimine başlamak için Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Ana Bilim Dalı'na gitti ve buradan 2002 yılında mezun oldu.
Mezuniyetinin ardından 2002-2005 yılları arasında Erzincan'daki atölyesinde sanatsal ve sosyal çalışmalarını sürdürdü. 2005 yılında İstanbul'a yerleşen Ablak, ilk 10 yılını Taksim'de geçirdi ve son 4 yıldır da Bakırköy'deki atölyesinde çalışmalarını devam ettirmektedir.
Sanatçı, birçok grup, dernek ve inisiyatifte kurucu üye ve yönetici olarak aktif görevler aldı. Ulusal ve uluslararası birçok proje koordinatörlüğü yapmıştır.
Kadir Ablak'ın kişisel olarak 17 sergisi bulunmakta olup, 20 uluslararası fuar ve bienal ile 150'den fazla karma sergide eserleri yer almıştır. Hem kamu hem de özel koleksiyonlarda yüzlerce eseri bulunan sanatçı, halen Beyoğlu Plastik Sanatlar Derneği'nin yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Kadir Ablak-Hahnemuhle Müdaheleli Texture Baskı 112x160 cm Kadir Ablak 1974 yılında Erzurum'da doğdu. Sanat eğitimine başlamak için Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Ana Bilim Dalı'na gitti ve buradan 2002 yılında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından 2002-2005 yılları arasında Erzincan'daki atölyesinde sanatsal ve sosyal çalışmalarını sürdürdü. 2005 yılında İstanbul'a yerleşen Ablak, ilk 10 yılını Taksim'de geçirdi ve son 4 yıldır da Bakırköy'deki atölyesinde çalışmalarını devam ettirmektedir. Sanatçı, birçok grup, dernek ve inisiyatifte kurucu üye ve yönetici olarak aktif görevler aldı. Ulusal ve uluslararası birçok proje koordinatörlüğü yapmıştır. Kadir Ablak'ın kişisel olarak 17 sergisi bulunmakta olup, 20 uluslararası fuar ve bienal ile 150'den fazla karma sergide eserleri yer almıştır. Hem kamu hem de özel koleksiyonlarda yüzlerce eseri bulunan sanatçı, halen Beyoğlu Plastik Sanatlar Derneği'nin yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

    TLSatıldı
  • Kamil Fırat (BASKI)-Gravür Baskı Edisyon: 1/10
50x70 cm

Kamil Fırat
1980 yılından bu yana fotoğraf ve sanat teorileri konusunda çalışmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Kuramları, Estetik, Görsel İletişim, Fotoğraf Fenomenolojisi ve Belgesel Fotoğraf dersleri vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında sergiler düzenledi. Eserleri çok sayıda müze ve özel koleksiyonuna dahil edilmiştir. Adatepe Taş Mektep (Çanakkale) kurucularındandır.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Kamil Fırat (BASKI)-Gravür Baskı Edisyon: 1/10 50x70 cm Kamil Fırat 1980 yılından bu yana fotoğraf ve sanat teorileri konusunda çalışmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Kuramları, Estetik, Görsel İletişim, Fotoğraf Fenomenolojisi ve Belgesel Fotoğraf dersleri vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında sergiler düzenledi. Eserleri çok sayıda müze ve özel koleksiyonuna dahil edilmiştir. Adatepe Taş Mektep (Çanakkale) kurucularındandır.

    TLSatıldı
  • Kamil Fırat (BASKI)-Baskı
50x70 cm

Kamil Fırat
1980 yılından bu yana fotoğraf ve sanat teorileri konusunda çalışmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Kuramları, Estetik, Görsel İletişim, Fotoğraf Fenomenolojisi ve Belgesel Fotoğraf dersleri vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında sergiler düzenledi. Eserleri çok sayıda müze ve özel koleksiyonuna dahil edilmiştir. Adatepe Taş Mektep (Çanakkale) kurucularındandır.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Kamil Fırat (BASKI)-Baskı 50x70 cm Kamil Fırat 1980 yılından bu yana fotoğraf ve sanat teorileri konusunda çalışmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Kuramları, Estetik, Görsel İletişim, Fotoğraf Fenomenolojisi ve Belgesel Fotoğraf dersleri vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında sergiler düzenledi. Eserleri çok sayıda müze ve özel koleksiyonuna dahil edilmiştir. Adatepe Taş Mektep (Çanakkale) kurucularındandır.

    TLSatıldı
  • Kamil Fırat (Serigrafi)-Serigrafi Baskı Edisyon: /15
50x70 cm

Kamil Fırat
1980 yılından bu yana fotoğraf ve sanat teorileri konusunda çalışmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Kuramları, Estetik, Görsel İletişim, Fotoğraf Fenomenolojisi ve Belgesel Fotoğraf dersleri vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında sergiler düzenledi. Eserleri çok sayıda müze ve özel koleksiyonuna dahil edilmiştir. Adatepe Taş Mektep (Çanakkale) kurucularındandır.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Kamil Fırat (Serigrafi)-Serigrafi Baskı Edisyon: /15 50x70 cm Kamil Fırat 1980 yılından bu yana fotoğraf ve sanat teorileri konusunda çalışmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Kuramları, Estetik, Görsel İletişim, Fotoğraf Fenomenolojisi ve Belgesel Fotoğraf dersleri vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında sergiler düzenledi. Eserleri çok sayıda müze ve özel koleksiyonuna dahil edilmiştir. Adatepe Taş Mektep (Çanakkale) kurucularındandır.

    TLSatıldı
  • Kamil Fırat (Sergirafi)-Serigrafi Baskı Edisyon: 8/15
50x70 cm

Kamil Fırat
1980 yılından bu yana fotoğraf ve sanat teorileri konusunda çalışmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Kuramları, Estetik, Görsel İletişim, Fotoğraf Fenomenolojisi ve Belgesel Fotoğraf dersleri vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında sergiler düzenledi. Eserleri çok sayıda müze ve özel koleksiyonuna dahil edilmiştir. Adatepe Taş Mektep (Çanakkale) kurucularındandır.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Kamil Fırat (Sergirafi)-Serigrafi Baskı Edisyon: 8/15 50x70 cm Kamil Fırat 1980 yılından bu yana fotoğraf ve sanat teorileri konusunda çalışmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Kuramları, Estetik, Görsel İletişim, Fotoğraf Fenomenolojisi ve Belgesel Fotoğraf dersleri vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında sergiler düzenledi. Eserleri çok sayıda müze ve özel koleksiyonuna dahil edilmiştir. Adatepe Taş Mektep (Çanakkale) kurucularındandır.

    TLSatıldı
  • Kamil Fırat (Serigrafi)-Serigrafi Baskı Edisyon: 8/15
50x70 cm

Kamil Fırat
1980 yılından bu yana fotoğraf ve sanat teorileri konusunda çalışmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Kuramları, Estetik, Görsel İletişim, Fotoğraf Fenomenolojisi ve Belgesel Fotoğraf dersleri vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında sergiler düzenledi. Eserleri çok sayıda müze ve özel koleksiyonuna dahil edilmiştir. Adatepe Taş Mektep (Çanakkale) kurucularındandır.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Kamil Fırat (Serigrafi)-Serigrafi Baskı Edisyon: 8/15 50x70 cm Kamil Fırat 1980 yılından bu yana fotoğraf ve sanat teorileri konusunda çalışmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Kuramları, Estetik, Görsel İletişim, Fotoğraf Fenomenolojisi ve Belgesel Fotoğraf dersleri vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında sergiler düzenledi. Eserleri çok sayıda müze ve özel koleksiyonuna dahil edilmiştir. Adatepe Taş Mektep (Çanakkale) kurucularındandır.

    TLSatıldı
  • Kamil Fırat (BASKI)-Baskı
50x70 cm

Kamil Fırat
1980 yılından bu yana fotoğraf ve sanat teorileri konusunda çalışmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Kuramları, Estetik, Görsel İletişim, Fotoğraf Fenomenolojisi ve Belgesel Fotoğraf dersleri vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında sergiler düzenledi. Eserleri çok sayıda müze ve özel koleksiyonuna dahil edilmiştir. Adatepe Taş Mektep (Çanakkale) kurucularındandır.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Kamil Fırat (BASKI)-Baskı 50x70 cm Kamil Fırat 1980 yılından bu yana fotoğraf ve sanat teorileri konusunda çalışmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sanat Kuramları, Estetik, Görsel İletişim, Fotoğraf Fenomenolojisi ve Belgesel Fotoğraf dersleri vermektedir. Yurtiçinde ve yurtdışında sergiler düzenledi. Eserleri çok sayıda müze ve özel koleksiyonuna dahil edilmiştir. Adatepe Taş Mektep (Çanakkale) kurucularındandır.

    TLSatıldı
  • Mehmet Güneyli "FOTOĞRAF"-FOTOĞRAF İmzalı
180x130 cm

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Mehmet Güneyli "FOTOĞRAF"-FOTOĞRAF İmzalı 180x130 cm

    TLSatıldı
  • Murat Demir-4D BASKI
70x70 cm

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Murat Demir-4D BASKI 70x70 cm

    TLSatıldı
  • Murat Demir-4D BASKI, İmzalı
70x70 cm

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Murat Demir-4D BASKI, İmzalı 70x70 cm

    TLSatıldı
  • Murat Tosun-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
80x120 cm

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Murat Tosun-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 80x120 cm

    TLSatıldı
  • Murat Tosun-Tuval Üzeri Yağlı Boya
140x100 cm

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Murat Tosun-Tuval Üzeri Yağlı Boya 140x100 cm

    TLSatıldı
  • Nesli Türk-Tuval Üzeri Yağlı Boya
200x150 cm

Nesli Türk
1983 yılında İzmir'de doğan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra 68. Devlet Resim Heykel Yarışması'nda Özgün Baskı dalında ilk Başarı Ödülü'nü kazandı. Yüksek lisans eğitimi sırasında Erasmus öğrenci değişim programı ile Almanya'da Halle, Burg Giebichenstein Hochschule für Kunst und Design/Burg Giebichenstein, Sanat ve Tasarım Üniversitesi'nde Prof. Ute Pleuger atölyesinde öğrenim gördü.

Sanat hayatındaki dönemlerini izleyen yıllarda birçok kişisel sergi düzenledi ve çeşitli akademik çalışmalara imza attı. Akademililer Sanat Galerisi'nde Bedenin Hafızası adlı ilk kişisel sergisini 2011 yılında açtı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamlayarak 20. yy. Resminde Ekspresif Beden İmgesi isimli eser metni çalışması ile mezun oldu. KARŞI Sanat Çalışmaları'nda Kara Duyu isimli ikinci kişisel sergisini 2015 yılında gerçekleştirdi. Doç. Dr. Emre Zeytinoğlu ile Resim Sanatında Ekspresif Bedenin Melankoli Kavramı İle İlişkilendirilmesi adlı eser metni çalışmasını gerçekleştirdi ve sanatta yeterlik programından mezun oldu.

2019 yılında Galeri Merkür'de Corpus Magnum isimli üçüncü kişisel sergisini açtı. Sanatçı ayrıca çeviri çalışmaları yapmış olup, Nesli Türk'ün Türkçe'ye kazandırdığı eserler arasında Paul Virilio'nun Sanat Kazası isimli kitabı bulunmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında birçok karma sergiye katılan sanatçı, Topkapı Üniversitesi, Resim Bölümü'nde ders vermekte ve İstanbul'daki atölyesinde çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Nesli Türk-Tuval Üzeri Yağlı Boya 200x150 cm Nesli Türk 1983 yılında İzmir'de doğan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra 68. Devlet Resim Heykel Yarışması'nda Özgün Baskı dalında ilk Başarı Ödülü'nü kazandı. Yüksek lisans eğitimi sırasında Erasmus öğrenci değişim programı ile Almanya'da Halle, Burg Giebichenstein Hochschule für Kunst und Design/Burg Giebichenstein, Sanat ve Tasarım Üniversitesi'nde Prof. Ute Pleuger atölyesinde öğrenim gördü. Sanat hayatındaki dönemlerini izleyen yıllarda birçok kişisel sergi düzenledi ve çeşitli akademik çalışmalara imza attı. Akademililer Sanat Galerisi'nde Bedenin Hafızası adlı ilk kişisel sergisini 2011 yılında açtı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamlayarak 20. yy. Resminde Ekspresif Beden İmgesi isimli eser metni çalışması ile mezun oldu. KARŞI Sanat Çalışmaları'nda Kara Duyu isimli ikinci kişisel sergisini 2015 yılında gerçekleştirdi. Doç. Dr. Emre Zeytinoğlu ile Resim Sanatında Ekspresif Bedenin Melankoli Kavramı İle İlişkilendirilmesi adlı eser metni çalışmasını gerçekleştirdi ve sanatta yeterlik programından mezun oldu. 2019 yılında Galeri Merkür'de Corpus Magnum isimli üçüncü kişisel sergisini açtı. Sanatçı ayrıca çeviri çalışmaları yapmış olup, Nesli Türk'ün Türkçe'ye kazandırdığı eserler arasında Paul Virilio'nun Sanat Kazası isimli kitabı bulunmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında birçok karma sergiye katılan sanatçı, Topkapı Üniversitesi, Resim Bölümü'nde ders vermekte ve İstanbul'daki atölyesinde çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Nihal Martlı-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
150x150 cm

Nihâl Martlı
1982 yılında Posof'ta doğdu ve Ankara Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun oldu. École Supérieur d’Art d’Aix-en-Provence’da öğrenim gördü ve 2008'de master derecesini aldı. Fransız Büyükelçiliğinden burs alan Martlı, çeşitli residans programlarına katıldı. Avrupa'da birçok grup ve solo sergide yer aldı. Türkiye'deki işleri C.A.M Galeri tarafından temsil edilmekte olup, İstanbul'da çalışmalarına devam etmektedir.
Nihâl Martlı, resimlerinde dünyanın bir parçasını yansıtıyor. Genellikle kadın figürlerine odaklanmasına rağmen, bir araya getirdiği roller ve karakterler, sanatı, kadının statüsünü ve hayatın anlamını sorguluyor. Ressam, fırçalarının arkasına saklanarak dünyadan bahsediyor ve tekniğiyle oynayarak renk akıtmalarıyla feminen bir güç ve ifade yaratıyor.
Vagabonde sergisi, sanatçının farklı ülke ve şehirlerde yaşadığı ruh hallerini tuvallerine aktarışını konu alıyor. Sergi, 8 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında HUB Sanat Mekân’da ziyarete açıktır.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Nihal Martlı-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 150x150 cm Nihâl Martlı 1982 yılında Posof'ta doğdu ve Ankara Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun oldu. École Supérieur d’Art d’Aix-en-Provence’da öğrenim gördü ve 2008'de master derecesini aldı. Fransız Büyükelçiliğinden burs alan Martlı, çeşitli residans programlarına katıldı. Avrupa'da birçok grup ve solo sergide yer aldı. Türkiye'deki işleri C.A.M Galeri tarafından temsil edilmekte olup, İstanbul'da çalışmalarına devam etmektedir. Nihâl Martlı, resimlerinde dünyanın bir parçasını yansıtıyor. Genellikle kadın figürlerine odaklanmasına rağmen, bir araya getirdiği roller ve karakterler, sanatı, kadının statüsünü ve hayatın anlamını sorguluyor. Ressam, fırçalarının arkasına saklanarak dünyadan bahsediyor ve tekniğiyle oynayarak renk akıtmalarıyla feminen bir güç ve ifade yaratıyor. Vagabonde sergisi, sanatçının farklı ülke ve şehirlerde yaşadığı ruh hallerini tuvallerine aktarışını konu alıyor. Sergi, 8 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında HUB Sanat Mekân’da ziyarete açıktır.

    TLSatıldı
  • Nurgül Gün Güney-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı
40x40 cm

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Nurgül Gün Güney-Tuval Üzeri Yağlı Boya, İmzalı 40x40 cm

    TLSatıldı
  • Özdemir Altan-Lithorgrapy
90x65 cm

Özdemir Altan
1931 yılında İstanbul'da doğdu ve yaşamını burada sürdürmektedir. Sanat eğitimini 1956 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nin Resim Bölümü'nde Zeki Faik İzer atölyesinde tamamladı. Uluslararası ve ulusal etkinliklere katıldı, birçok kişisel sergi açtı ve yazarlık ile konferansçılık gibi alanlarda da aktif oldu.

Modern, avangard düşünce ve Pop art ile özellikle postmodern sanatı Türkiye'de ilk geliştiren kişi olarak bilinir. Türkiye'deki ilk küratörlük eylemi olan Avni Lifij sergisini düzenleyerek bu alanda öncü oldu. Sanat anlayışı kendine özgü kurgu dünyası etrafında şekillenir ve Çağdaş Türk Resmi'nin gelişimine önemli katkılarda bulunmuştur.

Eserlerinde farklı doku, strüktür elemanı, malzeme ve sanat görüşü gibi unsurların rastlantısal bir araya gelmesini benimseyen Özdemir Altan, sanatsal espasın farklı kavramların birleşimiyle oluştuğunu savunur. Uzun yıllardır üzerinde çalıştığı espas kavramını sanat tarihi boyunca inceler ve "sanat birbirinden farklı kavramların birleşimiyle oluşur" tezini benimser. Bu düşüncelerini 1970'lerde doçentlik deneme dersinde ve daha sonra uluslararası platformlarda savunarak sanat pratiğine yansıttı.

Altan, farklı kişilerin eserlerini rastlantısal biçimde birleştirerek radikal bir espas yorumuyla şaşırtıcı bir bütünlük geliştirmiştir. Bu yaklaşımıyla sanat tarihinde önemli bir yer edinmiş ve Türk resmindeki gelişmelere etkisi olan önemli bir figür haline gelmiştir.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Özdemir Altan-Lithorgrapy 90x65 cm Özdemir Altan 1931 yılında İstanbul'da doğdu ve yaşamını burada sürdürmektedir. Sanat eğitimini 1956 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nin Resim Bölümü'nde Zeki Faik İzer atölyesinde tamamladı. Uluslararası ve ulusal etkinliklere katıldı, birçok kişisel sergi açtı ve yazarlık ile konferansçılık gibi alanlarda da aktif oldu. Modern, avangard düşünce ve Pop art ile özellikle postmodern sanatı Türkiye'de ilk geliştiren kişi olarak bilinir. Türkiye'deki ilk küratörlük eylemi olan Avni Lifij sergisini düzenleyerek bu alanda öncü oldu. Sanat anlayışı kendine özgü kurgu dünyası etrafında şekillenir ve Çağdaş Türk Resmi'nin gelişimine önemli katkılarda bulunmuştur. Eserlerinde farklı doku, strüktür elemanı, malzeme ve sanat görüşü gibi unsurların rastlantısal bir araya gelmesini benimseyen Özdemir Altan, sanatsal espasın farklı kavramların birleşimiyle oluştuğunu savunur. Uzun yıllardır üzerinde çalıştığı espas kavramını sanat tarihi boyunca inceler ve "sanat birbirinden farklı kavramların birleşimiyle oluşur" tezini benimser. Bu düşüncelerini 1970'lerde doçentlik deneme dersinde ve daha sonra uluslararası platformlarda savunarak sanat pratiğine yansıttı. Altan, farklı kişilerin eserlerini rastlantısal biçimde birleştirerek radikal bir espas yorumuyla şaşırtıcı bir bütünlük geliştirmiştir. Bu yaklaşımıyla sanat tarihinde önemli bir yer edinmiş ve Türk resmindeki gelişmelere etkisi olan önemli bir figür haline gelmiştir.

    TLSatıldı
  • Önder Ergün-100x100 cm

Önder Ergün
Sanatçı 1961 yılında Manisa'da doğmuş ve 1985 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olmuştur. Burhan Doğançay'ın asistanlığını yapmıştır ve 1986 yılında İstanbul'da ilk sergisini açmıştır.

Sanatçının eserlerinde kumsalda deniz, dalga patlaması ve deniz yüzeyindeki ışık yansımalarını zengin renk öğeleriyle özgün bir şekilde birleştirdiği bilinmektedir. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı, çalışmalarını İzmir ve İstanbul'daki atölyelerinde sürdürmektedir.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Önder Ergün-100x100 cm Önder Ergün Sanatçı 1961 yılında Manisa'da doğmuş ve 1985 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olmuştur. Burhan Doğançay'ın asistanlığını yapmıştır ve 1986 yılında İstanbul'da ilk sergisini açmıştır. Sanatçının eserlerinde kumsalda deniz, dalga patlaması ve deniz yüzeyindeki ışık yansımalarını zengin renk öğeleriyle özgün bir şekilde birleştirdiği bilinmektedir. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı, çalışmalarını İzmir ve İstanbul'daki atölyelerinde sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Pınar Ceylan-Tuval Üzeri Karışık Teknik
120x120 cm

Pınar Ceylan
Sanatçı, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Plastik Sanatlar ve Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü'nde çift anadal olarak ikinci olarak mezun oldu. Ardından, 2010 yılında Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Plastik Sanatlar Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı ve 2018 yılında aynı üniversitede Plastik Sanatlar Bölümü'nde Sanatta Yeterlilik (Doktora) derecesini aldı.

Sanatçı, 2014 yılında Almanya'nın Beelitz şehrindeki "European Exchange Art Academy" programına katıldı. Beş kişisel sergisi bulunan sanatçının resim alanında üç ödülü vardır. Çalışmaları Tokyo, Londra, Liverpool, Beelitz, Amsterdam, Selanik, Ankara, İstanbul, Trabzon ve İzmir gibi birçok şehirde sergilenmiştir. Ayrıca, çok sayıda yarışmalı ve karma sergiye katılmıştır.

2019 yılından bu yana Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü'nde Dr. Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkanı olarak görev yapmaktadır.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Pınar Ceylan-Tuval Üzeri Karışık Teknik 120x120 cm Pınar Ceylan Sanatçı, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Plastik Sanatlar ve Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü'nde çift anadal olarak ikinci olarak mezun oldu. Ardından, 2010 yılında Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Plastik Sanatlar Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı ve 2018 yılında aynı üniversitede Plastik Sanatlar Bölümü'nde Sanatta Yeterlilik (Doktora) derecesini aldı. Sanatçı, 2014 yılında Almanya'nın Beelitz şehrindeki "European Exchange Art Academy" programına katıldı. Beş kişisel sergisi bulunan sanatçının resim alanında üç ödülü vardır. Çalışmaları Tokyo, Londra, Liverpool, Beelitz, Amsterdam, Selanik, Ankara, İstanbul, Trabzon ve İzmir gibi birçok şehirde sergilenmiştir. Ayrıca, çok sayıda yarışmalı ve karma sergiye katılmıştır. 2019 yılından bu yana Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü'nde Dr. Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkanı olarak görev yapmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pınar Ceylan-Tuval Üzeri Akrilik Boya
120x160 cm

Pınar Ceylan
Sanatçı, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Plastik Sanatlar ve Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü'nde çift anadal olarak ikinci olarak mezun oldu. Ardından, 2010 yılında Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Plastik Sanatlar Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı ve 2018 yılında aynı üniversitede Plastik Sanatlar Bölümü'nde Sanatta Yeterlilik (Doktora) derecesini aldı.

Sanatçı, 2014 yılında Almanya'nın Beelitz şehrindeki "European Exchange Art Academy" programına katıldı. Beş kişisel sergisi bulunan sanatçının resim alanında üç ödülü vardır. Çalışmaları Tokyo, Londra, Liverpool, Beelitz, Amsterdam, Selanik, Ankara, İstanbul, Trabzon ve İzmir gibi birçok şehirde sergilenmiştir. Ayrıca, çok sayıda yarışmalı ve karma sergiye katılmıştır.

2019 yılından bu yana Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü'nde Dr. Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkanı olarak görev yapmaktadır.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Pınar Ceylan-Tuval Üzeri Akrilik Boya 120x160 cm Pınar Ceylan Sanatçı, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Plastik Sanatlar ve Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü'nde çift anadal olarak ikinci olarak mezun oldu. Ardından, 2010 yılında Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Plastik Sanatlar Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı ve 2018 yılında aynı üniversitede Plastik Sanatlar Bölümü'nde Sanatta Yeterlilik (Doktora) derecesini aldı. Sanatçı, 2014 yılında Almanya'nın Beelitz şehrindeki "European Exchange Art Academy" programına katıldı. Beş kişisel sergisi bulunan sanatçının resim alanında üç ödülü vardır. Çalışmaları Tokyo, Londra, Liverpool, Beelitz, Amsterdam, Selanik, Ankara, İstanbul, Trabzon ve İzmir gibi birçok şehirde sergilenmiştir. Ayrıca, çok sayıda yarışmalı ve karma sergiye katılmıştır. 2019 yılından bu yana Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü'nde Dr. Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkanı olarak görev yapmaktadır.

    TLSatıldı
  • Ramazan (BASKI)-BASKI
35x50 cm

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Ramazan (BASKI)-BASKI 35x50 cm

    TLSatıldı
  • S.Keyder-74x74 cm

    Lot No: 113

    Lot: 113

    S.Keyder-74x74 cm

    TLSatıldı
  • Sabri Berkel (BASKI)-İmzasız Baskı (HALİYLE)
25x35 cm

Sabri Berkel
Türk ressam Sabri Berkel, 1907 yılında Üsküp'te doğdu. Belgrad Güzel Sanatlar Okulu'ndan hazırlık bölümü diploması aldıktan sonra, Floransa Güzel Sanatlar Akademisi'nde Felice Carena'nın atölyesinde çalışarak mezun oldu. Türkiye'ye döndükten sonra çeşitli okullarda resim öğretmenliği yaptı ve 1939 yılında Güzel Sanatlar Akademisi Gravür Atölyesi asistanı oldu.

1947'de Paris'e gönderilen Berkel, araştırma ve inceleme yapmak için çeşitli atölyelerde çalıştı. Dönüşünde natürmortlara ve renk lekelerine yönelerek çalışmalarını sürdürdü. Kübizm sonrası anlayışla natürmortlar yaptığı dönemde galeri öğretmenliği de yaptı. Renk ve form araştırmalarına girişerek zengin ve şiddetli renk armonisini eserlerinde kullanmaya başladı.

Sanatçı, İstanbul Filarmoni Derneği'nde eski ve yeni dönem resimlerini bir araya getirerek üçüncü sergisini açtı ve kaligrafi nitelikli soyut kompozisyonlar gerçekleştirdi. Uluslararası arenada da aktif olan Berkel, Venedik Bienali'ne katıldı, sergi komiserliği yaptı ve Sao Paulo Bienali'ne katıldı. 1961'deki 22. Devlet Sergisi'nde "Kompozisyon No 1" adlı yapıtıyla birincilik ödülü aldı.

Yurt dışında ilk kişisel sergisini 1962'de Avusturya'da düzenleyen Berkel, aynı sergiyi Bern'de açtı. Avrupa'nın önemli merkezlerinde Türk Sanatı sergilerine katıldı. 1965'te Akademi'nin Yüksek Resim Bölümü başkanlığına atandı. 1977'de Akademi salonlarında tüm dönemlerini bir araya getiren ayrıntılı bir retrospektif sergisi düzenlendi.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Sabri Berkel (BASKI)-İmzasız Baskı (HALİYLE) 25x35 cm Sabri Berkel Türk ressam Sabri Berkel, 1907 yılında Üsküp'te doğdu. Belgrad Güzel Sanatlar Okulu'ndan hazırlık bölümü diploması aldıktan sonra, Floransa Güzel Sanatlar Akademisi'nde Felice Carena'nın atölyesinde çalışarak mezun oldu. Türkiye'ye döndükten sonra çeşitli okullarda resim öğretmenliği yaptı ve 1939 yılında Güzel Sanatlar Akademisi Gravür Atölyesi asistanı oldu. 1947'de Paris'e gönderilen Berkel, araştırma ve inceleme yapmak için çeşitli atölyelerde çalıştı. Dönüşünde natürmortlara ve renk lekelerine yönelerek çalışmalarını sürdürdü. Kübizm sonrası anlayışla natürmortlar yaptığı dönemde galeri öğretmenliği de yaptı. Renk ve form araştırmalarına girişerek zengin ve şiddetli renk armonisini eserlerinde kullanmaya başladı. Sanatçı, İstanbul Filarmoni Derneği'nde eski ve yeni dönem resimlerini bir araya getirerek üçüncü sergisini açtı ve kaligrafi nitelikli soyut kompozisyonlar gerçekleştirdi. Uluslararası arenada da aktif olan Berkel, Venedik Bienali'ne katıldı, sergi komiserliği yaptı ve Sao Paulo Bienali'ne katıldı. 1961'deki 22. Devlet Sergisi'nde "Kompozisyon No 1" adlı yapıtıyla birincilik ödülü aldı. Yurt dışında ilk kişisel sergisini 1962'de Avusturya'da düzenleyen Berkel, aynı sergiyi Bern'de açtı. Avrupa'nın önemli merkezlerinde Türk Sanatı sergilerine katıldı. 1965'te Akademi'nin Yüksek Resim Bölümü başkanlığına atandı. 1977'de Akademi salonlarında tüm dönemlerini bir araya getiren ayrıntılı bir retrospektif sergisi düzenlendi.

    TLSatıldı
  • Sabri Berkel (BASKI)-(HALİYLE)
25x35 cm

Sabri Berkel
Türk ressam Sabri Berkel, 1907 yılında Üsküp'te doğdu. Belgrad Güzel Sanatlar Okulu'ndan hazırlık bölümü diploması aldıktan sonra, Floransa Güzel Sanatlar Akademisi'nde Felice Carena'nın atölyesinde çalışarak mezun oldu. Türkiye'ye döndükten sonra çeşitli okullarda resim öğretmenliği yaptı ve 1939 yılında Güzel Sanatlar Akademisi Gravür Atölyesi asistanı oldu.

1947'de Paris'e gönderilen Berkel, araştırma ve inceleme yapmak için çeşitli atölyelerde çalıştı. Dönüşünde natürmortlara ve renk lekelerine yönelerek çalışmalarını sürdürdü. Kübizm sonrası anlayışla natürmortlar yaptığı dönemde galeri öğretmenliği de yaptı. Renk ve form araştırmalarına girişerek zengin ve şiddetli renk armonisini eserlerinde kullanmaya başladı.

Sanatçı, İstanbul Filarmoni Derneği'nde eski ve yeni dönem resimlerini bir araya getirerek üçüncü sergisini açtı ve kaligrafi nitelikli soyut kompozisyonlar gerçekleştirdi. Uluslararası arenada da aktif olan Berkel, Venedik Bienali'ne katıldı, sergi komiserliği yaptı ve Sao Paulo Bienali'ne katıldı. 1961'deki 22. Devlet Sergisi'nde "Kompozisyon No 1" adlı yapıtıyla birincilik ödülü aldı.

Yurt dışında ilk kişisel sergisini 1962'de Avusturya'da düzenleyen Berkel, aynı sergiyi Bern'de açtı. Avrupa'nın önemli merkezlerinde Türk Sanatı sergilerine katıldı. 1965'te Akademi'nin Yüksek Resim Bölümü başkanlığına atandı. 1977'de Akademi salonlarında tüm dönemlerini bir araya getiren ayrıntılı bir retrospektif sergisi düzenlendi.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Sabri Berkel (BASKI)-(HALİYLE) 25x35 cm Sabri Berkel Türk ressam Sabri Berkel, 1907 yılında Üsküp'te doğdu. Belgrad Güzel Sanatlar Okulu'ndan hazırlık bölümü diploması aldıktan sonra, Floransa Güzel Sanatlar Akademisi'nde Felice Carena'nın atölyesinde çalışarak mezun oldu. Türkiye'ye döndükten sonra çeşitli okullarda resim öğretmenliği yaptı ve 1939 yılında Güzel Sanatlar Akademisi Gravür Atölyesi asistanı oldu. 1947'de Paris'e gönderilen Berkel, araştırma ve inceleme yapmak için çeşitli atölyelerde çalıştı. Dönüşünde natürmortlara ve renk lekelerine yönelerek çalışmalarını sürdürdü. Kübizm sonrası anlayışla natürmortlar yaptığı dönemde galeri öğretmenliği de yaptı. Renk ve form araştırmalarına girişerek zengin ve şiddetli renk armonisini eserlerinde kullanmaya başladı. Sanatçı, İstanbul Filarmoni Derneği'nde eski ve yeni dönem resimlerini bir araya getirerek üçüncü sergisini açtı ve kaligrafi nitelikli soyut kompozisyonlar gerçekleştirdi. Uluslararası arenada da aktif olan Berkel, Venedik Bienali'ne katıldı, sergi komiserliği yaptı ve Sao Paulo Bienali'ne katıldı. 1961'deki 22. Devlet Sergisi'nde "Kompozisyon No 1" adlı yapıtıyla birincilik ödülü aldı. Yurt dışında ilk kişisel sergisini 1962'de Avusturya'da düzenleyen Berkel, aynı sergiyi Bern'de açtı. Avrupa'nın önemli merkezlerinde Türk Sanatı sergilerine katıldı. 1965'te Akademi'nin Yüksek Resim Bölümü başkanlığına atandı. 1977'de Akademi salonlarında tüm dönemlerini bir araya getiren ayrıntılı bir retrospektif sergisi düzenlendi.

    TLSatıldı
  • Salih Salmur-Tuval Üzeri Yağlı Boya
120x120 cm

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Salih Salmur-Tuval Üzeri Yağlı Boya 120x120 cm

    TLSatıldı
  • Salih Sarnur-Tuval Üzeri Yağlı Boya
100x150 cm

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Salih Sarnur-Tuval Üzeri Yağlı Boya 100x150 cm

    TLSatıldı
  • Senem Denli-220x170 cm

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Senem Denli-220x170 cm

    TLSatıldı
  • Seydi Murat Koç-Tuval Üzeri Karışık Teknik
180x300 cm

Seydi Murat Koç
1981 yılında Akşehir'de doğdu. Marmara Üniversitesi Resim Ana Sanat dalına girdi ve 2002 yılında mezun oldu. Aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini tamamlayarak 2006 yılında dereceyle mezun oldu. Şu anda Doğuş Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

Sanat kariyeri boyunca 19 kişisel sergi düzenleyen Seydi Murat Koç, ayrıca 200'ün üzerinde ulusal ve uluslararası karma sergiye katılmıştır. RH+ Sanat Dergisi tarafından "2005 Yılı Genç Ressamı" seçilmiş ve 2010 yılında 70. Devlet Resim ve Heykel Yarışması'nda Başarı Ödülü'ne layık görülmüştür.

İstanbul-Moda'da bulunan özel atölyesinde çalışmalarını sürdüren Seydi Murat Koç, sanat alanındaki başarılarıyla tanınmaktadır.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Seydi Murat Koç-Tuval Üzeri Karışık Teknik 180x300 cm Seydi Murat Koç 1981 yılında Akşehir'de doğdu. Marmara Üniversitesi Resim Ana Sanat dalına girdi ve 2002 yılında mezun oldu. Aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini tamamlayarak 2006 yılında dereceyle mezun oldu. Şu anda Doğuş Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Sanat kariyeri boyunca 19 kişisel sergi düzenleyen Seydi Murat Koç, ayrıca 200'ün üzerinde ulusal ve uluslararası karma sergiye katılmıştır. RH+ Sanat Dergisi tarafından "2005 Yılı Genç Ressamı" seçilmiş ve 2010 yılında 70. Devlet Resim ve Heykel Yarışması'nda Başarı Ödülü'ne layık görülmüştür. İstanbul-Moda'da bulunan özel atölyesinde çalışmalarını sürdüren Seydi Murat Koç, sanat alanındaki başarılarıyla tanınmaktadır.

    TLSatıldı
  • Şükrü Karakuş-Tuval Üzeri Yağlı Boya
180x180 cm

Şükrü Karakuş
1956 yılında Malatya'da doğmuş bir Türk ressamıdır. Sanat eğitimine İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü'nde başlamış ve 1976 yılında buradan mezun olmuştur. Daha sonra 1984 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun olmuş ve 1985 yılında aynı üniversitenin yüksek lisans programında eğitim almıştır. Sanat kariyeri boyunca 1994-1996 yılları arasında San Sebastian, İspanya'da bulunan Arteleku Sanat Merkezi'nde çalışmalar yapmıştır.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Şükrü Karakuş-Tuval Üzeri Yağlı Boya 180x180 cm Şükrü Karakuş 1956 yılında Malatya'da doğmuş bir Türk ressamıdır. Sanat eğitimine İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü'nde başlamış ve 1976 yılında buradan mezun olmuştur. Daha sonra 1984 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun olmuş ve 1985 yılında aynı üniversitenin yüksek lisans programında eğitim almıştır. Sanat kariyeri boyunca 1994-1996 yılları arasında San Sebastian, İspanya'da bulunan Arteleku Sanat Merkezi'nde çalışmalar yapmıştır.

    TLSatıldı
  • Y. Ecem Yıldız-140x200 cm

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Y. Ecem Yıldız-140x200 cm

    TLSatıldı
  • Anonim -Hoca Ali Rıza Taklit Edilmiştir
Duralit Üzeri Yağlı Boya
24x50 cm 
Çerçeveli

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Anonim -Hoca Ali Rıza Taklit Edilmiştir Duralit Üzeri Yağlı Boya 24x50 cm Çerçeveli

    TLSatıldı
  • Yusuf Şengür-Tuval Üzeri Yağlı Boya
130x250 cm

Yusuf Şengür
1985 yılında İstanbul'da doğmuş bir Türk ressamıdır. Sanat eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü'nde tamamlamış ve 2010 yılında mezun olmuştur. 2007 yılından bu yana birçok sergiye katılan Şengür, ulusal yarışmalarda toplam 11 ödül kazanmıştır. Eserleri birçok özel koleksiyonda, müze ve vakıf koleksiyonlarında yer almaktadır. Ayrıca, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü'nde Arş Gör. olarak görev yapmaktadır.

Yusuf Şengür'ün kişisel sergileri şunlardır:

2017: "Yeni Zamanlar - Aynı Arzular", Galeri Soyut / A Salonu, Ankara
2017: "Araftan Renkler", Galeri Soyut / B Salonu, Ankara
2015: "Kağıtlar ve İnsanlar", Galeri Soyut / B Salonu, Ankara
2012: "Ses", Enka Sanat Galerisi, İstanbul
2011: "Geçmiş Zaman Kahramanları", Ormo Sanat Galerisi, İstanbul

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Yusuf Şengür-Tuval Üzeri Yağlı Boya 130x250 cm Yusuf Şengür 1985 yılında İstanbul'da doğmuş bir Türk ressamıdır. Sanat eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü'nde tamamlamış ve 2010 yılında mezun olmuştur. 2007 yılından bu yana birçok sergiye katılan Şengür, ulusal yarışmalarda toplam 11 ödül kazanmıştır. Eserleri birçok özel koleksiyonda, müze ve vakıf koleksiyonlarında yer almaktadır. Ayrıca, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Bölümü'nde Arş Gör. olarak görev yapmaktadır. Yusuf Şengür'ün kişisel sergileri şunlardır: 2017: "Yeni Zamanlar - Aynı Arzular", Galeri Soyut / A Salonu, Ankara 2017: "Araftan Renkler", Galeri Soyut / B Salonu, Ankara 2015: "Kağıtlar ve İnsanlar", Galeri Soyut / B Salonu, Ankara 2012: "Ses", Enka Sanat Galerisi, İstanbul 2011: "Geçmiş Zaman Kahramanları", Ormo Sanat Galerisi, İstanbul

    TLSatıldı
  • Zekiye Kundakçı-Tuval Üzeri Akrilik Boya, İmzalı
220x150 cm

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Zekiye Kundakçı-Tuval Üzeri Akrilik Boya, İmzalı 220x150 cm

    TLSatıldı
  • Anonim-Duralit Üzeri Yağlı Boya,  Çerceveli
26x36 cm

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Anonim-Duralit Üzeri Yağlı Boya, Çerceveli 26x36 cm

    TLSatıldı
  • Devrim Erbil Beyaz Limitli (BASKI)-68x68 cm 
Çerçevesiz

Devrim Erbil
1937 yılında Uşak'ta doğmuş bir Türk ressamıdır. İlköğrenimini Balıkesir Gazi İlkokulu'nda tamamladıktan sonra Balıkesir Lisesi'nde lise eğitimini aldı. Ardından, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Resim Bölümü'ne girmeye hak kazanarak 1955 yılında bu bölümden mezun oldu. Eğitim hayatında Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi önemli sanatçıların öğrencisi oldu. Mezuniyetinin ardından Türk Amerikan Derneği'nde lise öğrencisiyken ilk sergisini açtı.

Devrim Erbil, 1962 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne asistan olarak girdi ve Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Tollu ve Cevat Dereli'nin atölyelerinde görev aldı. 1963 yılında Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup'u kurdu. Aynı yıl İspanya Hükûmeti'nin sanat bursunu kazanarak Madrid ve Barcelona'da sanat araştırmalarına başladı, ardından Paris ve Londra'da da bu çalışmalarını sürdürdü.

Sanat kariyerinde çeşitli görevler üstlenen Erbil, Türkiye Çağdaş Ressamlar ve Görsel Sanatçılar Derneği Başkanlığı, İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. 1981 yılında profesör unvanını aldı ve 1985-1988 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanlığı'nı yürüttü. Emekli olduktan sonra Balıkesir Belediyesi tarafından kişisel müzesi açıldı.

Devrim Erbil, Türk resminde önemli bir yere sahip olan bir sanatçıdır. Sanat kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve eserleri birçok özel koleksiyonda yer almaktadır. Ayrıca, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanı olarak görev yapmaktadır ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir. Son olarak, 2019 yılında resim dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülmüştür.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Devrim Erbil Beyaz Limitli (BASKI)-68x68 cm Çerçevesiz Devrim Erbil 1937 yılında Uşak'ta doğmuş bir Türk ressamıdır. İlköğrenimini Balıkesir Gazi İlkokulu'nda tamamladıktan sonra Balıkesir Lisesi'nde lise eğitimini aldı. Ardından, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Resim Bölümü'ne girmeye hak kazanarak 1955 yılında bu bölümden mezun oldu. Eğitim hayatında Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi önemli sanatçıların öğrencisi oldu. Mezuniyetinin ardından Türk Amerikan Derneği'nde lise öğrencisiyken ilk sergisini açtı. Devrim Erbil, 1962 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne asistan olarak girdi ve Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Tollu ve Cevat Dereli'nin atölyelerinde görev aldı. 1963 yılında Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup'u kurdu. Aynı yıl İspanya Hükûmeti'nin sanat bursunu kazanarak Madrid ve Barcelona'da sanat araştırmalarına başladı, ardından Paris ve Londra'da da bu çalışmalarını sürdürdü. Sanat kariyerinde çeşitli görevler üstlenen Erbil, Türkiye Çağdaş Ressamlar ve Görsel Sanatçılar Derneği Başkanlığı, İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. 1981 yılında profesör unvanını aldı ve 1985-1988 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanlığı'nı yürüttü. Emekli olduktan sonra Balıkesir Belediyesi tarafından kişisel müzesi açıldı. Devrim Erbil, Türk resminde önemli bir yere sahip olan bir sanatçıdır. Sanat kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve eserleri birçok özel koleksiyonda yer almaktadır. Ayrıca, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanı olarak görev yapmaktadır ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir. Son olarak, 2019 yılında resim dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülmüştür.

    TLSatıldı
  • Devrim Erbil Kırmızı Limitli (BASKI)-70x100 cm 
Çerçevesiz

Devrim Erbil
1937 yılında Uşak'ta doğmuş bir Türk ressamıdır. İlköğrenimini Balıkesir Gazi İlkokulu'nda tamamladıktan sonra Balıkesir Lisesi'nde lise eğitimini aldı. Ardından, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Resim Bölümü'ne girmeye hak kazanarak 1955 yılında bu bölümden mezun oldu. Eğitim hayatında Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi önemli sanatçıların öğrencisi oldu. Mezuniyetinin ardından Türk Amerikan Derneği'nde lise öğrencisiyken ilk sergisini açtı.

Devrim Erbil, 1962 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne asistan olarak girdi ve Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Tollu ve Cevat Dereli'nin atölyelerinde görev aldı. 1963 yılında Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup'u kurdu. Aynı yıl İspanya Hükûmeti'nin sanat bursunu kazanarak Madrid ve Barcelona'da sanat araştırmalarına başladı, ardından Paris ve Londra'da da bu çalışmalarını sürdürdü.

Sanat kariyerinde çeşitli görevler üstlenen Erbil, Türkiye Çağdaş Ressamlar ve Görsel Sanatçılar Derneği Başkanlığı, İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. 1981 yılında profesör unvanını aldı ve 1985-1988 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanlığı'nı yürüttü. Emekli olduktan sonra Balıkesir Belediyesi tarafından kişisel müzesi açıldı.

Devrim Erbil, Türk resminde önemli bir yere sahip olan bir sanatçıdır. Sanat kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve eserleri birçok özel koleksiyonda yer almaktadır. Ayrıca, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanı olarak görev yapmaktadır ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir. Son olarak, 2019 yılında resim dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülmüştür.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Devrim Erbil Kırmızı Limitli (BASKI)-70x100 cm Çerçevesiz Devrim Erbil 1937 yılında Uşak'ta doğmuş bir Türk ressamıdır. İlköğrenimini Balıkesir Gazi İlkokulu'nda tamamladıktan sonra Balıkesir Lisesi'nde lise eğitimini aldı. Ardından, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Resim Bölümü'ne girmeye hak kazanarak 1955 yılında bu bölümden mezun oldu. Eğitim hayatında Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi önemli sanatçıların öğrencisi oldu. Mezuniyetinin ardından Türk Amerikan Derneği'nde lise öğrencisiyken ilk sergisini açtı. Devrim Erbil, 1962 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne asistan olarak girdi ve Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Tollu ve Cevat Dereli'nin atölyelerinde görev aldı. 1963 yılında Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup'u kurdu. Aynı yıl İspanya Hükûmeti'nin sanat bursunu kazanarak Madrid ve Barcelona'da sanat araştırmalarına başladı, ardından Paris ve Londra'da da bu çalışmalarını sürdürdü. Sanat kariyerinde çeşitli görevler üstlenen Erbil, Türkiye Çağdaş Ressamlar ve Görsel Sanatçılar Derneği Başkanlığı, İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. 1981 yılında profesör unvanını aldı ve 1985-1988 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanlığı'nı yürüttü. Emekli olduktan sonra Balıkesir Belediyesi tarafından kişisel müzesi açıldı. Devrim Erbil, Türk resminde önemli bir yere sahip olan bir sanatçıdır. Sanat kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve eserleri birçok özel koleksiyonda yer almaktadır. Ayrıca, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanı olarak görev yapmaktadır ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir. Son olarak, 2019 yılında resim dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülmüştür.

    TLSatıldı
  • Devrim Erbil Kırmızı Limitli (BASKI)-70x100 cm 
Çerçevesiz

Devrim Erbil
1937 yılında Uşak'ta doğmuş bir Türk ressamıdır. İlköğrenimini Balıkesir Gazi İlkokulu'nda tamamladıktan sonra Balıkesir Lisesi'nde lise eğitimini aldı. Ardından, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Resim Bölümü'ne girmeye hak kazanarak 1955 yılında bu bölümden mezun oldu. Eğitim hayatında Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi önemli sanatçıların öğrencisi oldu. Mezuniyetinin ardından Türk Amerikan Derneği'nde lise öğrencisiyken ilk sergisini açtı.

Devrim Erbil, 1962 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne asistan olarak girdi ve Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Tollu ve Cevat Dereli'nin atölyelerinde görev aldı. 1963 yılında Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup'u kurdu. Aynı yıl İspanya Hükûmeti'nin sanat bursunu kazanarak Madrid ve Barcelona'da sanat araştırmalarına başladı, ardından Paris ve Londra'da da bu çalışmalarını sürdürdü.

Sanat kariyerinde çeşitli görevler üstlenen Erbil, Türkiye Çağdaş Ressamlar ve Görsel Sanatçılar Derneği Başkanlığı, İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. 1981 yılında profesör unvanını aldı ve 1985-1988 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanlığı'nı yürüttü. Emekli olduktan sonra Balıkesir Belediyesi tarafından kişisel müzesi açıldı.

Devrim Erbil, Türk resminde önemli bir yere sahip olan bir sanatçıdır. Sanat kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve eserleri birçok özel koleksiyonda yer almaktadır. Ayrıca, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanı olarak görev yapmaktadır ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir. Son olarak, 2019 yılında resim dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülmüştür.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Devrim Erbil Kırmızı Limitli (BASKI)-70x100 cm Çerçevesiz Devrim Erbil 1937 yılında Uşak'ta doğmuş bir Türk ressamıdır. İlköğrenimini Balıkesir Gazi İlkokulu'nda tamamladıktan sonra Balıkesir Lisesi'nde lise eğitimini aldı. Ardından, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Resim Bölümü'ne girmeye hak kazanarak 1955 yılında bu bölümden mezun oldu. Eğitim hayatında Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüpoğlu gibi önemli sanatçıların öğrencisi oldu. Mezuniyetinin ardından Türk Amerikan Derneği'nde lise öğrencisiyken ilk sergisini açtı. Devrim Erbil, 1962 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne asistan olarak girdi ve Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Tollu ve Cevat Dereli'nin atölyelerinde görev aldı. 1963 yılında Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup'u kurdu. Aynı yıl İspanya Hükûmeti'nin sanat bursunu kazanarak Madrid ve Barcelona'da sanat araştırmalarına başladı, ardından Paris ve Londra'da da bu çalışmalarını sürdürdü. Sanat kariyerinde çeşitli görevler üstlenen Erbil, Türkiye Çağdaş Ressamlar ve Görsel Sanatçılar Derneği Başkanlığı, İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulundu. 1981 yılında profesör unvanını aldı ve 1985-1988 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanlığı'nı yürüttü. Emekli olduktan sonra Balıkesir Belediyesi tarafından kişisel müzesi açıldı. Devrim Erbil, Türk resminde önemli bir yere sahip olan bir sanatçıdır. Sanat kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve eserleri birçok özel koleksiyonda yer almaktadır. Ayrıca, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi dekanı olarak görev yapmaktadır ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir. Son olarak, 2019 yılında resim dalında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülmüştür.

    TLSatıldı
  • Ahmet Altın-Tuval Üzeri Yağlı Boya
70X50 cm

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Ahmet Altın-Tuval Üzeri Yağlı Boya 70X50 cm

    TLSatıldı
  • Rıza Korkmaz-Tuval Üzeri Yağlı Boya
50x65 cm

Rıza Korkmaz 1951 Yılında Karadeniz Ereğli Doğumludur. Henüz 7 Yaşında Bir Kazada Hem Annesini Hem De Babasını Kaybetmiştir. Hayatin Henüz Başında Öksüz Kalan Ressam Safranbolu Yetiştirme Yurduna Verilmiştir. Yetiştirme Yurdunda Hayatına Devam Eden Ressam Yurtta Ve Okulunda Resme Olan Yeteneği İle Tüm Çevresinin İlgisini Çekmiş Şehrin Önde Gelenleri Tarafından Okutulmuştur. Evli Ve 4 Çocuk Babası Olan Ressam Devlet Kurum Galerileri Ve Özel Sanat Galerilerinde Sayısız Kişisel Sergiler Açmış Olup Yurtiçi Ve Yurtdışı Sayısız Resim Vermiştir. 72 Yaşında Safranbolu' Da Yaşamını Sürdüren Ressam Resim Çalışmalarına Kendi Atölyesinde Devam etmektedir.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Rıza Korkmaz-Tuval Üzeri Yağlı Boya 50x65 cm Rıza Korkmaz 1951 Yılında Karadeniz Ereğli Doğumludur. Henüz 7 Yaşında Bir Kazada Hem Annesini Hem De Babasını Kaybetmiştir. Hayatin Henüz Başında Öksüz Kalan Ressam Safranbolu Yetiştirme Yurduna Verilmiştir. Yetiştirme Yurdunda Hayatına Devam Eden Ressam Yurtta Ve Okulunda Resme Olan Yeteneği İle Tüm Çevresinin İlgisini Çekmiş Şehrin Önde Gelenleri Tarafından Okutulmuştur. Evli Ve 4 Çocuk Babası Olan Ressam Devlet Kurum Galerileri Ve Özel Sanat Galerilerinde Sayısız Kişisel Sergiler Açmış Olup Yurtiçi Ve Yurtdışı Sayısız Resim Vermiştir. 72 Yaşında Safranbolu' Da Yaşamını Sürdüren Ressam Resim Çalışmalarına Kendi Atölyesinde Devam etmektedir.

    TLSatıldı
  • Metin Akarslan-80x60 cm

Metin Akrarslan: 1939 İstanbul Doğumlu Ressam, Sultanahmet Sanat Okulunda Eğitim Aldı. 1955 Yılında Resim Çalışmalarına Hattat Kadri Efendi’nin Yanında Başladı. Fırça Kullanmadan Resim Yaptığı İçin "Fırçasız Ressam" Olarak Bilinen Ressam, İnandığı Doğrularla Sanata Samimi Bir Hizmet Sunan İlginç Bir Sanatçıdır. Yurt Dışında (İspanya – Lugo / İsviçre – Lozan / Belçika – Brüksel) Sergiler Açtı. Yurt İçinde Çeşitli Kez Hobi Sanat Galerisi, Pera Sanat Galerisi, Kaş Sanat Galerisi, Bankalar, Kültür Merkezleri, Konsolosluklar Ve Atölye Sergileri Olmak Üzere 47 Kişisel Sergi Gerçekleştirdi Ve Karma Sergilere Katıldı. Eserlerinin Çoğunda Estetik Kaygılar, “Elemantarist” Bölünmeler, Bütününde İse Kübist Hareketler Hakimdir. Anlatımcı Tavırlarında İse; Hayatın Gerçekleri, Zıtlıkları, Nazik Bir Hiciv Anlayışıyla Duygusal Tonlamaların Yanısıra Sert Ve Kararlı Formların Ustaca Deformları Hiç Şüphe Yoktur Ki, Sanatçının Yaşamında Bazı Kesitlerin İzlerini Taşır.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Metin Akarslan-80x60 cm Metin Akrarslan: 1939 İstanbul Doğumlu Ressam, Sultanahmet Sanat Okulunda Eğitim Aldı. 1955 Yılında Resim Çalışmalarına Hattat Kadri Efendi’nin Yanında Başladı. Fırça Kullanmadan Resim Yaptığı İçin "Fırçasız Ressam" Olarak Bilinen Ressam, İnandığı Doğrularla Sanata Samimi Bir Hizmet Sunan İlginç Bir Sanatçıdır. Yurt Dışında (İspanya – Lugo / İsviçre – Lozan / Belçika – Brüksel) Sergiler Açtı. Yurt İçinde Çeşitli Kez Hobi Sanat Galerisi, Pera Sanat Galerisi, Kaş Sanat Galerisi, Bankalar, Kültür Merkezleri, Konsolosluklar Ve Atölye Sergileri Olmak Üzere 47 Kişisel Sergi Gerçekleştirdi Ve Karma Sergilere Katıldı. Eserlerinin Çoğunda Estetik Kaygılar, “Elemantarist” Bölünmeler, Bütününde İse Kübist Hareketler Hakimdir. Anlatımcı Tavırlarında İse; Hayatın Gerçekleri, Zıtlıkları, Nazik Bir Hiciv Anlayışıyla Duygusal Tonlamaların Yanısıra Sert Ve Kararlı Formların Ustaca Deformları Hiç Şüphe Yoktur Ki, Sanatçının Yaşamında Bazı Kesitlerin İzlerini Taşır.

    TLSatıldı
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik
150x100 cm

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik 150x100 cm

    TLSatıldı
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik
150x100 cm

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik 150x100 cm

    TLSatıldı
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik
150x100 cm

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik 150x100 cm

    TLSatıldı
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik
150x100 cm

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik 150x100 cm

    TLSatıldı
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik
150x100 cm

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik 150x100 cm

    TLSatıldı
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik
150x100 cm

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik 150x100 cm

    TLSatıldı
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik
150x100 cm

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik 150x100 cm

    TLSatıldı
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik
150x100 cm

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik 150x100 cm

    TLSatıldı
  • Avni Arbaş-"AVNİ ARBAŞIN KIZI ZERRİN ARBAŞIN PORTRESİ"

Çini Mürekkebi
16x12 cm 

İstanbul’da dünyaya gelen Arbaş, babasının görevi nedeniyle ilköğretim hayatına Aydın’da başlamıştır. Kayıtlara göre, ilk resim eğitimini babasından almış, 1929 yılında babasının vefâtı üzerine annesi ile birlikte geldiği İstanbul’da Galatasaray Lisesi’ne kayıt olmuş; burada arkadaşları Cihat Burak ile Selim Turan’la birlikte asker ressamlardan Mehmet Ali Bey’in öğrencisi olmuş, Naci Kalmukoğlu ve İbrahim Safi’nin atölyesinde çalışmıştır.

1937 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’ne girmeye hak kazanmış, toplam 9 yılını geçirdiği akademide Leopold Levy ve İbrahim Çallı’nın atölyesinde bulunmuş, Devlet Resim ve Heykel Sergileri’ne katılmıştır. 

Avni Arbaş; 1946 yılında Akademi’den mezun olduktan sonra dönemin Milli Eğitim Bakanı Hasan Âli Yücel’in girişim ve çabalarıyla “Yurt Gezileri’ne” katılmıştır. Daha sonra Fransız Hükûmeti’nden aldığı burs sayesinde Paris’e gitme imkânı bulan sanatçı; bu dönemde ilk eserlerini ortaya çıkarmaya başlamış ve bu sayede Fikret Mualla, Hakkı Anlı, Abidin Dino, Selim Turan, Remzi Raşa, Nejad Melih Devrim ve Mübin Orhon gibi sanatçılarla beraber Paris Türk Ekolü sanatçıları arasında yerini almıştır. 

1977 yılında Türkiye’ye dönen sanatçı; askerlik görevini yerine getirmediğinden dolayı vatandaşlıktan çıkarıldığını öğrenerek meyus olmuş; ancak bu hakkını yeniden kazanmak için uzun uğraşlar vererek başarılı olmuştur. Arbaş, ağırlıklı olarak Mustafa Kemal Atatürk portrelerinin yanı sıra, "İstanbul" ve "Boğaz" konulu yapıtlar üretmiş; Paris’te bulunduğu sürede zaman zaman biraraya geldiği Nâzım Hikmet’in karakalem portrelerini de çalışmıştır. 

Türk resminin tanınmış ve üretken sanatçısı Avni Arbaş, 2003 yılında kanser hastalığı nedeniyle 84 yaşında İzmir’de hayata veda etmiştir.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Avni Arbaş-"AVNİ ARBAŞIN KIZI ZERRİN ARBAŞIN PORTRESİ" Çini Mürekkebi 16x12 cm İstanbul’da dünyaya gelen Arbaş, babasının görevi nedeniyle ilköğretim hayatına Aydın’da başlamıştır. Kayıtlara göre, ilk resim eğitimini babasından almış, 1929 yılında babasının vefâtı üzerine annesi ile birlikte geldiği İstanbul’da Galatasaray Lisesi’ne kayıt olmuş; burada arkadaşları Cihat Burak ile Selim Turan’la birlikte asker ressamlardan Mehmet Ali Bey’in öğrencisi olmuş, Naci Kalmukoğlu ve İbrahim Safi’nin atölyesinde çalışmıştır. 1937 yılında Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’ne girmeye hak kazanmış, toplam 9 yılını geçirdiği akademide Leopold Levy ve İbrahim Çallı’nın atölyesinde bulunmuş, Devlet Resim ve Heykel Sergileri’ne katılmıştır. Avni Arbaş; 1946 yılında Akademi’den mezun olduktan sonra dönemin Milli Eğitim Bakanı Hasan Âli Yücel’in girişim ve çabalarıyla “Yurt Gezileri’ne” katılmıştır. Daha sonra Fransız Hükûmeti’nden aldığı burs sayesinde Paris’e gitme imkânı bulan sanatçı; bu dönemde ilk eserlerini ortaya çıkarmaya başlamış ve bu sayede Fikret Mualla, Hakkı Anlı, Abidin Dino, Selim Turan, Remzi Raşa, Nejad Melih Devrim ve Mübin Orhon gibi sanatçılarla beraber Paris Türk Ekolü sanatçıları arasında yerini almıştır. 1977 yılında Türkiye’ye dönen sanatçı; askerlik görevini yerine getirmediğinden dolayı vatandaşlıktan çıkarıldığını öğrenerek meyus olmuş; ancak bu hakkını yeniden kazanmak için uzun uğraşlar vererek başarılı olmuştur. Arbaş, ağırlıklı olarak Mustafa Kemal Atatürk portrelerinin yanı sıra, "İstanbul" ve "Boğaz" konulu yapıtlar üretmiş; Paris’te bulunduğu sürede zaman zaman biraraya geldiği Nâzım Hikmet’in karakalem portrelerini de çalışmıştır. Türk resminin tanınmış ve üretken sanatçısı Avni Arbaş, 2003 yılında kanser hastalığı nedeniyle 84 yaşında İzmir’de hayata veda etmiştir.

    TLSatıldı
  • Ümmet Karaca-60x80 cm
Tuval Üzeri Yağlı Boya

Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu.
Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Ümmet Karaca-60x80 cm Tuval Üzeri Yağlı Boya Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu. Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti. Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır. Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Ümmet Karaca-60x80 cm
Tuval Üzeri Yağlı Boya

Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu.
Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Ümmet Karaca-60x80 cm Tuval Üzeri Yağlı Boya Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu. Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti. Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır. Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Ümmet Karaca-60x80 cm
Tuval Üzeri Yağlı Boya

Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu.
Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Ümmet Karaca-60x80 cm Tuval Üzeri Yağlı Boya Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu. Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti. Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır. Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Ümmet Karaca-60x80 cm
Tuval Üzeri Yağlı Boya

Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu.
Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Ümmet Karaca-60x80 cm Tuval Üzeri Yağlı Boya Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu. Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti. Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır. Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Ümmet Karaca-85x53 cm
Tuval Üzeri Yağlı Boya

Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu.
Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Ümmet Karaca-85x53 cm Tuval Üzeri Yağlı Boya Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu. Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti. Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır. Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSatıldı
  • Ümmet Karaca-85x53 cm
Tuval Üzeri Yağlı Boya

Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu.
Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Ümmet Karaca-85x53 cm Tuval Üzeri Yağlı Boya Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu. Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti. Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır. Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSatıldı