Lot: 1

Current Price: 1,000 TL Starting Bid: 1,000 TL Estimated: TL Losing Winning

Zuzu (Zuhal Neccar)

Tuval Üzeri Akrilik Boya "Bülent Ersoy" 200x100 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Bülent Ersoy"
200x100 cm

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Bülent Ersoy" 200x100 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Ersan Ateşer-Duralit Üzeri Yağlı Boya "Plaj"
40x15 cm

Ersan Ateşer
  İstanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir.
  1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti.
  Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Ersan Ateşer-Duralit Üzeri Yağlı Boya "Plaj" 40x15 cm Ersan Ateşer İstanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir. 1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti. Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Köylü Aile"
40x60 cm

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Köylü Aile" 40x60 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Ali Düzgün-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Kentsel Dönüşüm Serisi"
40x40 cm

Ali Düzgün
  1977 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Aynı bölümde 1980 yılında öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Ankara'da çeşitli orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı ve aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü'ne öğretim görevlisi olarak atandı. Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.
  1994-2002 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca, 1995-1998 yılları arasında aynı üniversitenin Eğitim Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. Bugüne kadar 32 kişisel resim sergisi açmış ve 100'den fazla karma resim sergisine katılmıştır.
  Eserleri Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında birçok resmi ve özel koleksiyonda bulunmaktadır. GESAM (Güzel Sanatlar Atölyesi Müdürleri) yönetim kurulunda görev almıştır. Çeşitli ödüller ve mansiyonlar almış olan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Ali Düzgün-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Kentsel Dönüşüm Serisi" 40x40 cm Ali Düzgün 1977 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Aynı bölümde 1980 yılında öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Ankara'da çeşitli orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı ve aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü'ne öğretim görevlisi olarak atandı. Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1994-2002 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca, 1995-1998 yılları arasında aynı üniversitenin Eğitim Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. Bugüne kadar 32 kişisel resim sergisi açmış ve 100'den fazla karma resim sergisine katılmıştır. Eserleri Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında birçok resmi ve özel koleksiyonda bulunmaktadır. GESAM (Güzel Sanatlar Atölyesi Müdürleri) yönetim kurulunda görev almıştır. Çeşitli ödüller ve mansiyonlar almış olan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • Yavuz Bozkurt-Tuval Üzeri Yağlı Ve Akrilik Boya "Cumhuriyet Kadınları"
40x50 cm

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Yavuz Bozkurt-Tuval Üzeri Yağlı Ve Akrilik Boya "Cumhuriyet Kadınları" 40x50 cm

    TLSold
  • Neriman Şahin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Ağaç Serisi"
40x50 cm


Neriman Şahin
  1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Neriman Şahin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Ağaç Serisi" 40x50 cm Neriman Şahin 1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    TLSold
  • İlker Çökmüş-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Natürmort"
29x39 cm

İlker Çökmüş
  İnşaat Mühendisi İlker Çökmüş, resim sanatının başarılı genç isimlerinden biridir ve şimdiye kadar çoğu karma sergide 12 eserini sergileme fırsatı bulmuştur. Çocukluğundan bu yana resme olan ilgisi ve yeteneğiyle bilinen Çökmüş, resim yapmayı sadece bir hobiden çok, hayatının vazgeçilmez bir parçası olarak görmektedir. 13 yaşından bu yana resimle uğraşan genç sanatçı, her bir eserinde kendi derin duygularını ve yaşam hikayesini yansıtmaktadır. Onun resimleri, sadece renk ve formdan ibaret değil, aynı zamanda birer hikayenin anlatıldığı yaşayan birer eser olarak nitelendirilmektedir. İlker Çökmüş, resimlerini "Yaşayan Fırça Darbeleri" olarak adlandırarak, her bir tablosunun arkasında yatan duygusal zenginlikleri ve sanatın derinliğini vurgular.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    İlker Çökmüş-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Natürmort" 29x39 cm İlker Çökmüş İnşaat Mühendisi İlker Çökmüş, resim sanatının başarılı genç isimlerinden biridir ve şimdiye kadar çoğu karma sergide 12 eserini sergileme fırsatı bulmuştur. Çocukluğundan bu yana resme olan ilgisi ve yeteneğiyle bilinen Çökmüş, resim yapmayı sadece bir hobiden çok, hayatının vazgeçilmez bir parçası olarak görmektedir. 13 yaşından bu yana resimle uğraşan genç sanatçı, her bir eserinde kendi derin duygularını ve yaşam hikayesini yansıtmaktadır. Onun resimleri, sadece renk ve formdan ibaret değil, aynı zamanda birer hikayenin anlatıldığı yaşayan birer eser olarak nitelendirilmektedir. İlker Çökmüş, resimlerini "Yaşayan Fırça Darbeleri" olarak adlandırarak, her bir tablosunun arkasında yatan duygusal zenginlikleri ve sanatın derinliğini vurgular.

    TLSold
  • Mehmet Gün -Kağıt Üzeri Karışık Teknik 
50x65 cm

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Mehmet Gün -Kağıt Üzeri Karışık Teknik 50x65 cm

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Aile"
40x60 cm

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Aile" 40x60 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Galata Kulesi"
40x60 cm

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Galata Kulesi" 40x60 cm

    TLSold
  • Hüseyin Bozoğlan-Tuval Üzeri Akrilik Boya
60x50 cm

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Hüseyin Bozoğlan-Tuval Üzeri Akrilik Boya 60x50 cm

    TLSold
  • Funda İyce Tuncel- Tuval Üzeri Yağlı Boya
50x70 cm

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Funda İyce Tuncel- Tuval Üzeri Yağlı Boya 50x70 cm

    TLSold
  • İlker Sarı-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Gelincik Tarlası"
50x35 cm

    Lot No: 13

    Lot: 13

    İlker Sarı-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Gelincik Tarlası" 50x35 cm

    TLSold
  • Şenay Arduç-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Keyifli Şarkı Orkestra"
25x32 cm

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Şenay Arduç-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Keyifli Şarkı Orkestra" 25x32 cm

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kahirede Halı Satışı" Reprodüksiyon
120x90 cm

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kahirede Halı Satışı" Reprodüksiyon 120x90 cm

    TLSold
  • Yavuz Saraçoğlu-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Köy"
60x50 cm

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Yavuz Saraçoğlu-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Köy" 60x50 cm

    TLSold
  • İsmail Güven-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj"
50x40 cm

    Lot No: 17

    Lot: 17

    İsmail Güven-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj" 50x40 cm

    TLSold
  • Ömer Vardar-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Gece" 
90x60 cm

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Ömer Vardar-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Gece" 90x60 cm

    TLSold
  • İsfendiyar Haydar-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Baharın Gelişi"
53x40 cm

    Lot No: 19

    Lot: 19

    İsfendiyar Haydar-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Baharın Gelişi" 53x40 cm

    TLSold
  • Cem Kebenç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Karakteristik İnsan Portreleri"
24x18 cm

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Cem Kebenç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Karakteristik İnsan Portreleri" 24x18 cm

    TLSold
  • Cahit Cem-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Deniz"
22x18 cm

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Cahit Cem-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Deniz" 22x18 cm

    TLSold
  •  İsmail Acar-Tuval Üzeri Yağlı Boya
71x110 cm

    Lot No: 22

    Lot: 22

    İsmail Acar-Tuval Üzeri Yağlı Boya 71x110 cm

    TLSold
  • Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ormanda Kadın"
50x40 cm

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ormanda Kadın" 50x40 cm

    TLSold
  • Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Beyaz Elbiseli Kadın"
40x50 cm

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Beyaz Elbiseli Kadın" 40x50 cm

    TLSold
  • Nanubi-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Tincikli Kız Serisi"
40x40 cm

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Nanubi-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Tincikli Kız Serisi" 40x40 cm

    TLSold
  • Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Anadolu Kadın Portreleri"
30x40 cm

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Anadolu Kadın Portreleri" 30x40 cm

    TLSold
  • Hüseyin Yıldırım-Tuval Üzeri Yağlı Boya
45x45 cm

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Hüseyin Yıldırım-Tuval Üzeri Yağlı Boya 45x45 cm

    TLSold
  • Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Ortaköy Camii"
30x40 cm

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Ortaköy Camii" 30x40 cm

    TLSold
  • Fevzi Karakoç-Tuval Üzeri Yağlı Boya 
Çerçeveli: 33x44 cm İç: 22x33 cm

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Fevzi Karakoç-Tuval Üzeri Yağlı Boya Çerçeveli: 33x44 cm İç: 22x33 cm

    TLSold
  • Silva Suna-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Natürmort"
50x40 cm

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Silva Suna-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Natürmort" 50x40 cm

    TLSold
  • Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Sokak"
28x39 cm

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Sokak" 28x39 cm

    TLSold
  • Olcay Çalışkan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Boğaz"
40x30 cm

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Olcay Çalışkan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Boğaz" 40x30 cm

    TLSold
  • Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Papatya Tarlası"
29x29 cm

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Papatya Tarlası" 29x29 cm

    TLSold
  • Perihan Keki-Tuval Üzeri Yağlı Boya 
49x39 cm

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Perihan Keki-Tuval Üzeri Yağlı Boya 49x39 cm

    TLSold
  • Sevgi Abanoz-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Natürmort"
40x30 cm

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Sevgi Abanoz-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Natürmort" 40x30 cm

    TLSold
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Palyaço Serisi"
35x50 cm

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Palyaço Serisi" 35x50 cm

    TLSold
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Tenten"
40x50 cm

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Tenten" 40x50 cm

    TLSold
  • Hüseyin Yıldırım-Tuval Üzeri Yağlı Boya
45x45 cm

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Hüseyin Yıldırım-Tuval Üzeri Yağlı Boya 45x45 cm

    TLSold
  • Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mısır Çarşısı"
30x40 cm

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mısır Çarşısı" 30x40 cm

    TLSold
  • Murat Ilgın-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Su Altı"
60x40 cm

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Murat Ilgın-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Su Altı" 60x40 cm

    TLSold
  • Ferman Aydın-Tuval Üzeri Akrilik Boya
30x40 cm

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Ferman Aydın-Tuval Üzeri Akrilik Boya 30x40 cm

    TLSold
  • Ayfer Yıldız-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Büyük Ada Fayton"
40x30 cm

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Ayfer Yıldız-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Büyük Ada Fayton" 40x30 cm

    TLSold
  • Selçuk Şahin-Duralit Üzeri Yağlı Boya
40x30 cm

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Selçuk Şahin-Duralit Üzeri Yağlı Boya 40x30 cm

    TLSold
  • İlker Sarı-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x30 cm

    Lot No: 44

    Lot: 44

    İlker Sarı-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x30 cm

    TLSold
  • Zviadi Cherqezia-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Galata"
40x50 cm

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Zviadi Cherqezia-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Galata" 40x50 cm

    TLSold
  • Çağla Sel-Gravür Baskı "Bakma Bana Serisi"
19x24 cm

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Çağla Sel-Gravür Baskı "Bakma Bana Serisi" 19x24 cm

    TLSold
  • Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Galata Kulesi"
30x40 cm

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Galata Kulesi" 30x40 cm

    TLSold
  • İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Desen,
Sertifikalı
22x20 cm

    Lot No: 48

    Lot: 48

    İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Desen, Sertifikalı 22x20 cm

    TLSold
  • Yusuf Kemal Çankaya-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Boğaz"
26x15 cm

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Yusuf Kemal Çankaya-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Boğaz" 26x15 cm

    TLSold
  • Yusuf Kemal Çankaya-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Ayasofya"
24x19 cm

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Yusuf Kemal Çankaya-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Ayasofya" 24x19 cm

    TLSold
  • Erol Sarafian-Tuval Üzeri Yağlı Boya -Duralite Marufle
38x60 cm

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Erol Sarafian-Tuval Üzeri Yağlı Boya -Duralite Marufle 38x60 cm

    TLSold
  • Çoban Ressam-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Donkişot Serisi"
40x40 cm

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Çoban Ressam-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Donkişot Serisi" 40x40 cm

    TLSold
  • Silva Suna-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Natürmort"
60x40 cm

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Silva Suna-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Natürmort" 60x40 cm

    TLSold
  • Silva Suna-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Çocuk"
60x40 cm

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Silva Suna-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Çocuk" 60x40 cm

    TLSold
  • Şenay Arduç-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Keyifli Şarkı"
25x32 cm

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Şenay Arduç-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Keyifli Şarkı" 25x32 cm

    TLSold
  • Metin Akarslan (Fırçasız Ressam)-Duralit Üzeri Yağlı Boya 
60x80 cm

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Metin Akarslan (Fırçasız Ressam)-Duralit Üzeri Yağlı Boya 60x80 cm

    TLSold
  • Olcay Çalışkan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Boğaz"
40x30 cm

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Olcay Çalışkan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Boğaz" 40x30 cm

    TLSold
  • Javad Ghaffari-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Balerin"
40x60 cm

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Javad Ghaffari-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Balerin" 40x60 cm

    TLSold
  • İlcan Orçin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul"
40x50 cm

    Lot No: 59

    Lot: 59

    İlcan Orçin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul" 40x50 cm

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Çocuk"
40x60 cm

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Çocuk" 40x60 cm

    TLSold
  • Nilay Demir-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Avrupalı Kadınlar Serisi"
35x50 cm

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Nilay Demir-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Avrupalı Kadınlar Serisi" 35x50 cm

    TLSold
  • Olcay Çalışkan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstiklal Caddesi Tramvay"
30x40 cm

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Olcay Çalışkan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstiklal Caddesi Tramvay" 30x40 cm

    TLSold
  • Hüseyin Kılıç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul"
20x40 cm

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Hüseyin Kılıç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul" 20x40 cm

    TLSold
  • Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya
30x30 cm

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya 30x30 cm

    TLSold
  • İmza Okunamadı-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x30 cm

    Lot No: 65

    Lot: 65

    İmza Okunamadı-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x30 cm

    TLSold
  • Neriman Şahin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Ağaç Serisi"
50x50 cm

Neriman Şahin
  1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Neriman Şahin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Ağaç Serisi" 50x50 cm Neriman Şahin 1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    TLSold
  • Haluk Evitan-Tuval Üzeri Yağlı Boya 
25x85 cm

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Haluk Evitan-Tuval Üzeri Yağlı Boya 25x85 cm

    TLSold
  • Anonim-Tuval Üzeri Yağlı Boya 
"Peyzaj"
"Bataklıktaki Sis"
60x60 cm

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Anonim-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj" "Bataklıktaki Sis" 60x60 cm

    TLSold
  • Faysal Çakmaz-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Semazenler"
70x50 cm

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Faysal Çakmaz-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Semazenler" 70x50 cm

    TLSold
  • Silva Suna-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kadın"
50x80 cm

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Silva Suna-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kadın" 50x80 cm

    TLSold
  • Hatice Oyar-Tuval Üzeri Yağlı Boya
60x80 cm

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Hatice Oyar-Tuval Üzeri Yağlı Boya 60x80 cm

    TLSold
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Palyaço Serisi"
35x50 cm

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Palyaço Serisi" 35x50 cm

    TLSold
  • Çağtay Navruz-Tuval Üzeri Akrilik Boya
"Kemancı Kız, Aşkı Beklerken"
65x55 cm

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Çağtay Navruz-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Kemancı Kız, Aşkı Beklerken" 65x55 cm

    TLSold
  • Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Akrilik Boya "Kırmızı Gelincikler"
35x50 cm

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Akrilik Boya "Kırmızı Gelincikler" 35x50 cm

    TLSold
  • Ömer Baydemir-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Gün Batımı,Soğuk Günün Ardındaki Sıcaklık"
60x60 cm

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Ömer Baydemir-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Gün Batımı,Soğuk Günün Ardındaki Sıcaklık" 60x60 cm

    TLSold
  • Yusuf Kemal Çankaya-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Sokak"
16x22 cm

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Yusuf Kemal Çankaya-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Sokak" 16x22 cm

    TLSold
  • Necati Seydi Ferahoğlu-Duralit Üzeri Akrilik Boya
16 cm

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Necati Seydi Ferahoğlu-Duralit Üzeri Akrilik Boya 16 cm

    TLSold
  • Gönül Yakut-Kağıt Üzerine Sulu Boya "Panoromik İstanbul"
30x13 cm

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Gönül Yakut-Kağıt Üzerine Sulu Boya "Panoromik İstanbul" 30x13 cm

    TLSold
  • Hüseyin Kılıç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul"
20x40 cm

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Hüseyin Kılıç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul" 20x40 cm

    TLSold
  • İsmail Güven-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul"
40x50 cm

    Lot No: 80

    Lot: 80

    İsmail Güven-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul" 40x50 cm

    TLSold
  • Ahmet Orhan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Bodrum"
Çap: 47 cm

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Ahmet Orhan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Bodrum" Çap: 47 cm

    TLSold
  • Şadan Dinçel-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Bahçe"
25x25 cm

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Şadan Dinçel-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Bahçe" 25x25 cm

    TLSold
  • Nihat Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya
20x40 cm

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Nihat Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya 20x40 cm

    TLSold
  • Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Ortaköy Camii"
14x23 cm

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Ortaköy Camii" 14x23 cm

    TLSold
  • İmza Okunamadı-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul"
40x30 cm

    Lot No: 85

    Lot: 85

    İmza Okunamadı-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul" 40x30 cm

    TLSold
  • Teymur Ağalıoğlu-Duralit Üzeri Yağlı Boya "Kış"
68x24 cm

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Teymur Ağalıoğlu-Duralit Üzeri Yağlı Boya "Kış" 68x24 cm

    TLSold
  • Olcay Çalışkan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Boğaz"
30x40 cm

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Olcay Çalışkan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Boğaz" 30x40 cm

    TLSold
  • Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mutlu Ağaçlar Serisi"
30x30 cm

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mutlu Ağaçlar Serisi" 30x30 cm

    TLSold
  • Olcay Çalışkan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul"
50x40 cm

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Olcay Çalışkan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul" 50x40 cm

    TLSold
  • Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Sokak"
29x39 cm

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Sokak" 29x39 cm

    TLSold
  • İsmail Menekşe-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Kız Kulesi"
36x27 cm

    Lot No: 91

    Lot: 91

    İsmail Menekşe-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Kız Kulesi" 36x27 cm

    TLSold
  • Hüseyin Bozoğlan-Tuval Üzeri Akrilik Boya
60x50 cm

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Hüseyin Bozoğlan-Tuval Üzeri Akrilik Boya 60x50 cm

    TLSold
  • Orhan Gürel-Tuval Üzeri Akrilik Boya "İstanbul"
50x70 cm

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Orhan Gürel-Tuval Üzeri Akrilik Boya "İstanbul" 50x70 cm

    TLSold
  • Mustafa Muhammed-Duralit Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj"
20x25 cm

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Mustafa Muhammed-Duralit Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj" 20x25 cm

    TLSold
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Palyaço"
35x50 cm

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Palyaço" 35x50 cm

    TLSold
  • Hüseyin Kılıç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kız Kulesi Kış"
19x40 cm

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Hüseyin Kılıç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kız Kulesi Kış" 19x40 cm

    TLSold
  • Olcay Çalışkan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Boğaz"
38x30 cm

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Olcay Çalışkan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Boğaz" 38x30 cm

    TLSold
  • Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mutlu Ağaçlar Serisi Bahar"
30x30 cm

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mutlu Ağaçlar Serisi Bahar" 30x30 cm

    TLSold
  • Avrupa-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Sokak"
22x32 cm

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Avrupa-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Sokak" 22x32 cm

    TLSold
  • Şenay Arduç-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Golden Boys Serisi"
35x25 cm

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Şenay Arduç-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Golden Boys Serisi" 35x25 cm

    TLSold
  • Eda Oslu-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Peyzaj"
20x20 cm

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Eda Oslu-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Peyzaj" 20x20 cm

    TLSold
  • Neriman Güler-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ankarada Kış"
20x20 cm

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Neriman Güler-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ankarada Kış" 20x20 cm

    TLSold
  • İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Nazım Hikmet Portresi"
Sertifikalı
12x20 cm

    Lot No: 103

    Lot: 103

    İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Nazım Hikmet Portresi" Sertifikalı 12x20 cm

    TLSold
  • Çoban Ressam-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Donkişot Serisi"
40x40 cm

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Çoban Ressam-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Donkişot Serisi" 40x40 cm

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Köylü Aile"
40x40 cm

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Köylü Aile" 40x40 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Kadın"
Sertifikasız
23x31 cm

    Lot No: 106

    Lot: 106

    İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Kadın" Sertifikasız 23x31 cm

    TLSold
  • İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Münevver Yenge"
Sertifikasız
28x23 cm

    Lot No: 107

    Lot: 107

    İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Münevver Yenge" Sertifikasız 28x23 cm

    TLSold
  • Orhan Gürel-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Kız Kulesi"
22x24 cm

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Orhan Gürel-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Kız Kulesi" 22x24 cm

    TLSold
  • Umut Kural-Kağıt Üzeri Akrilik Kalem 
30x22 cm

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Umut Kural-Kağıt Üzeri Akrilik Kalem 30x22 cm

    TLSold
  • Selçuk Şahin-Duralit Üzeri Akrilik Boya "Peyzaj"
29x39 cm

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Selçuk Şahin-Duralit Üzeri Akrilik Boya "Peyzaj" 29x39 cm

    TLSold
  • İsmail Menekşe-Kağıt Üzeri Sulu Boya "İstanbul"
35x26 cm

    Lot No: 111

    Lot: 111

    İsmail Menekşe-Kağıt Üzeri Sulu Boya "İstanbul" 35x26 cm

    TLSold
  • Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Kız Kulesi"
19x23 cm

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Kız Kulesi" 19x23 cm

    TLSold
  • Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mutlu Ağaçlar Serisi"
40x30 cm

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mutlu Ağaçlar Serisi" 40x30 cm

    TLSold
  • Arezou Behrang-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Kayıklar"
25x25 cm

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Arezou Behrang-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Kayıklar" 25x25 cm

    TLSold
  • Ayfer Yıldız-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kız Kulesi"
40x30 cm

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Ayfer Yıldız-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kız Kulesi" 40x30 cm

    TLSold
  • Ali Haydar Pektaş-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Abant"
19x19 cm

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Ali Haydar Pektaş-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Abant" 19x19 cm

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kız Çocuğu"
40x50 cm

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kız Çocuğu" 40x50 cm

    TLSold
  • Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Galata Kulesi"
19x24 cm

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Galata Kulesi" 19x24 cm

    TLSold
  • Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mutlu Ağaçlar Serisi"
30x30 cm

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mutlu Ağaçlar Serisi" 30x30 cm

    TLSold
  • İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Kurt ile Eşek"
Sertifikalı
23x31 cm

    Lot No: 120

    Lot: 120

    İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Kurt ile Eşek" Sertifikalı 23x31 cm

    TLSold
  • Hakan Özdil-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Aslan"
50x50 cm

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Hakan Özdil-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Aslan" 50x50 cm

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Aile
40x40 cm

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Aile 40x40 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Ali Düzgün-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Kentsel Dönüşüm Serisi"
24x24 cm

Ali Düzgün
  1977 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Aynı bölümde 1980 yılında öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Ankara'da çeşitli orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı ve aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü'ne öğretim görevlisi olarak atandı. Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.
  1994-2002 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca, 1995-1998 yılları arasında aynı üniversitenin Eğitim Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. Bugüne kadar 32 kişisel resim sergisi açmış ve 100'den fazla karma resim sergisine katılmıştır.
  Eserleri Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında birçok resmi ve özel koleksiyonda bulunmaktadır. GESAM (Güzel Sanatlar Atölyesi Müdürleri) yönetim kurulunda görev almıştır. Çeşitli ödüller ve mansiyonlar almış olan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Ali Düzgün-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Kentsel Dönüşüm Serisi" 24x24 cm Ali Düzgün 1977 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Aynı bölümde 1980 yılında öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Ankara'da çeşitli orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı ve aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü'ne öğretim görevlisi olarak atandı. Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1994-2002 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca, 1995-1998 yılları arasında aynı üniversitenin Eğitim Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. Bugüne kadar 32 kişisel resim sergisi açmış ve 100'den fazla karma resim sergisine katılmıştır. Eserleri Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında birçok resmi ve özel koleksiyonda bulunmaktadır. GESAM (Güzel Sanatlar Atölyesi Müdürleri) yönetim kurulunda görev almıştır. Çeşitli ödüller ve mansiyonlar almış olan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Kara Kalem Tükenmez Kalem Desen
SERTİFİKALI
12x18 cm

    Lot No: 124

    Lot: 124

    İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Kara Kalem Tükenmez Kalem Desen SERTİFİKALI 12x18 cm

    TLSold
  • İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Renkli Kalem Tükenmez Kalem Desen
SERTİFİKALI

10x14 cm

    Lot No: 125

    Lot: 125

    İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Renkli Kalem Tükenmez Kalem Desen SERTİFİKALI 10x14 cm

    TLSold
  • İpek Erakıncı-Tuval Üzeri Yağlı Boya 
60x45 cm

    Lot No: 126

    Lot: 126

    İpek Erakıncı-Tuval Üzeri Yağlı Boya 60x45 cm

    TLSold
  • Ayfer Yıldız-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul"
40x30 cm

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Ayfer Yıldız-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul" 40x30 cm

    TLSold
  • Nanubi-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Tincikli Kız Serisi"
40x40 cm

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Nanubi-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Tincikli Kız Serisi" 40x40 cm

    TLSold
  • Nilay Demir-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Avrupalı Kadınlar Serisi"
35x50 cm

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Nilay Demir-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Avrupalı Kadınlar Serisi" 35x50 cm

    TLSold
  • İlker Sarı-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Gelincik Tarlası"
64x49 cm

    Lot No: 130

    Lot: 130

    İlker Sarı-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Gelincik Tarlası" 64x49 cm

    TLSold
  • İsmail Menekşe-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Balat"
27x20 cm

    Lot No: 131

    Lot: 131

    İsmail Menekşe-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Balat" 27x20 cm

    TLSold
  • Hikmet Çetinkaya-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Gelincikler"
35x35 cm

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Hikmet Çetinkaya-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Gelincikler" 35x35 cm

    TLSold
  • Javad Ghaffari-Tuval Üzeri Yağlı Boya Akrilik Boya Karışık Teknik "Peyzaj"
65x65 cm

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Javad Ghaffari-Tuval Üzeri Yağlı Boya Akrilik Boya Karışık Teknik "Peyzaj" 65x65 cm

    TLSold
  • Şadan Dinçel-Altıgen Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Gelincikler"
45x40 cm

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Şadan Dinçel-Altıgen Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Gelincikler" 45x40 cm

    TLSold
  • Cem Kebenç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Karakteristik İnsan Portreleri"
 40x50 cm

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Cem Kebenç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Karakteristik İnsan Portreleri" 40x50 cm

    TLSold
  • Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Anadolu Kadın Portreleri Serisi"
29x40 cm

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Anadolu Kadın Portreleri Serisi" 29x40 cm

    TLSold
  • Şadan Dinçel-Altıgen Tuval Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj"
46x40 cm

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Şadan Dinçel-Altıgen Tuval Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj" 46x40 cm

    TLSold
  • Neriman Şahin-Tuval Üzeri Üzeri Yağlı Boya "Köy"
60x50 cm

Neriman Şahin
  1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Neriman Şahin-Tuval Üzeri Üzeri Yağlı Boya "Köy" 60x50 cm Neriman Şahin 1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    TLSold
  • Şadan Dinçel-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Beyaz Güller"
19x19 cm

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Şadan Dinçel-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Beyaz Güller" 19x19 cm

    TLSold
  • İbrahim Tayfur-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Galata"
50x70 cm

    Lot No: 140

    Lot: 140

    İbrahim Tayfur-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Galata" 50x70 cm

    TLSold
  • Mustafa Muhammed-Duralit Üzeri Yağlı Boya "Deniz"
25x14 cm

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Mustafa Muhammed-Duralit Üzeri Yağlı Boya "Deniz" 25x14 cm

    TLSold
  • Cem Kebenç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Karakteristik İnsan Portreleri"
40x50 cm

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Cem Kebenç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Karakteristik İnsan Portreleri" 40x50 cm

    TLSold
  • Hikmet Çetinkaya-Kağıt Üzeri Yağlı Boya "Gelincikler"
28x18 cm

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Hikmet Çetinkaya-Kağıt Üzeri Yağlı Boya "Gelincikler" 28x18 cm

    TLSold
  • Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Ayasofya" 
19x19 cm

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Ayasofya" 19x19 cm

    TLSold
  • Sera Sekitmen-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Gelincik"
9x8 cm

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Sera Sekitmen-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Gelincik" 9x8 cm

    TLSold
  • Duahat-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kız Kulesi"
19x27 cm

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Duahat-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kız Kulesi" 19x27 cm

    TLSold
  • Zviadi Cherqezia-Duralit Üzeri Yağlı Boya "İstanbul"
21x21 cm

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Zviadi Cherqezia-Duralit Üzeri Yağlı Boya "İstanbul" 21x21 cm

    TLSold
  • Javad Ghaffari-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Anne Serisi"
105x105 cm

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Javad Ghaffari-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Anne Serisi" 105x105 cm

    TLSold
  • Javad Ghaffari-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Anne Serisi"
105x105 cm

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Javad Ghaffari-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Anne Serisi" 105x105 cm

    TLSold
  • Sema Tahincioğlu-Kağıt Üzeri Akrilik Boya
22x30 cm

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Sema Tahincioğlu-Kağıt Üzeri Akrilik Boya 22x30 cm

    TLSold
  • İbrahim Balaban-Baskı
25x18 cm

    Lot No: 151

    Lot: 151

    İbrahim Balaban-Baskı 25x18 cm

    TLSold
  • Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul"
30x40 cm

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul" 30x40 cm

    TLSold
  • Neriman Şahin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Ağaç Serisi"
50x60 cm

Neriman Şahin
  1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Neriman Şahin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Ağaç Serisi" 50x60 cm Neriman Şahin 1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    TLSold
  • Yusuf Kemal Çankaya-Kağıt Üzeri Sulu Boya
38x26 cm

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Yusuf Kemal Çankaya-Kağıt Üzeri Sulu Boya 38x26 cm

    TLSold
  • Avaaaaart-Kağıt Üzeri FINE ART BASKI "King"
47x47 cm

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Avaaaaart-Kağıt Üzeri FINE ART BASKI "King" 47x47 cm

    TLSold
  • Kadir Uz-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Dün ve Bugün Serisi"
115x70 cm

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Kadir Uz-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Dün ve Bugün Serisi" 115x70 cm

    TLSold
  • Nanubi-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Tincikli Kız Serisi"
40x40 cm

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Nanubi-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Tincikli Kız Serisi" 40x40 cm

    TLSold
  • Neriman Güler-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ankarada Kış Uzun Geçecek"
150x26 cm

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Neriman Güler-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ankarada Kış Uzun Geçecek" 150x26 cm

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x50 cm

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x50 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Cahit Cem-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Deniz"
18x24 cm

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Cahit Cem-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Deniz" 18x24 cm

    TLSold
  • Andre-Tuval Üzeri Yağlı Boya
29x30 cm

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Andre-Tuval Üzeri Yağlı Boya 29x30 cm

    TLSold
  • Faysal Çakmaz-Tuval Üzeri Yağlı Boya 
120x60 cm

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Faysal Çakmaz-Tuval Üzeri Yağlı Boya 120x60 cm

    TLSold
  • Ara Güler-FINE ART BASKI "Gültekin Çizgen Koleksiyonu" 
39x29 cm

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Ara Güler-FINE ART BASKI "Gültekin Çizgen Koleksiyonu" 39x29 cm

    TLSold
  • Murat Ilgın-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Köy Evi"
50x40 cm

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Murat Ilgın-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Köy Evi" 50x40 cm

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kış"
30x60 cm

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kış" 30x60 cm

    TLSold
  • Zafer Dilekçi-Tuval Üzeri Akrilik Boya
60x60 cm

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Zafer Dilekçi-Tuval Üzeri Akrilik Boya 60x60 cm

    TLSold
  • Ferman Aydın-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Tren"
25x35 cm

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Ferman Aydın-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Tren" 25x35 cm

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ressam"
40x30 cm

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ressam" 40x30 cm

    TLSold
  • Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul"
30x40 cm

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul" 30x40 cm

    TLSold
  • Sabri Akça-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kış"
60x40 cm

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Sabri Akça-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kış" 60x40 cm

    TLSold
  • Necati Seydi Ferahoğlu-Duralit Üzeri Akrilik Boya
Çap: 16 cm

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Necati Seydi Ferahoğlu-Duralit Üzeri Akrilik Boya Çap: 16 cm

    TLSold
  • Fikret Öztürk-Kağıt Üzeri Akrilik Boya
Çap: 23 cm

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Fikret Öztürk-Kağıt Üzeri Akrilik Boya Çap: 23 cm

    TLSold
  • Ali Düzgün-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Kentsel Dönüşüm Serisi"
25x25 cm

Ali Düzgün
  1977 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Aynı bölümde 1980 yılında öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Ankara'da çeşitli orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı ve aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü'ne öğretim görevlisi olarak atandı. Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.
  1994-2002 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca, 1995-1998 yılları arasında aynı üniversitenin Eğitim Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. Bugüne kadar 32 kişisel resim sergisi açmış ve 100'den fazla karma resim sergisine katılmıştır.
  Eserleri Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında birçok resmi ve özel koleksiyonda bulunmaktadır. GESAM (Güzel Sanatlar Atölyesi Müdürleri) yönetim kurulunda görev almıştır. Çeşitli ödüller ve mansiyonlar almış olan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Ali Düzgün-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Kentsel Dönüşüm Serisi" 25x25 cm Ali Düzgün 1977 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Aynı bölümde 1980 yılında öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Ankara'da çeşitli orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı ve aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü'ne öğretim görevlisi olarak atandı. Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1994-2002 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca, 1995-1998 yılları arasında aynı üniversitenin Eğitim Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. Bugüne kadar 32 kişisel resim sergisi açmış ve 100'den fazla karma resim sergisine katılmıştır. Eserleri Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında birçok resmi ve özel koleksiyonda bulunmaktadır. GESAM (Güzel Sanatlar Atölyesi Müdürleri) yönetim kurulunda görev almıştır. Çeşitli ödüller ve mansiyonlar almış olan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • Şadan Dinçel-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Beyaz Güller"
19x19 cm

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Şadan Dinçel-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Beyaz Güller" 19x19 cm

    TLSold
  • Mira Dil-Kağıt Üzeri Yağlı Boya
11x11 cm

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Mira Dil-Kağıt Üzeri Yağlı Boya 11x11 cm

    TLSold
  • Oktay Bozkurt-Kağıt Üzeri Sulu Boya
16x21 cm

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Oktay Bozkurt-Kağıt Üzeri Sulu Boya 16x21 cm

    TLSold
  • Ali Haydar Pektaş-Kağıt Üzeri Sulu Boya
19x18 cm

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Ali Haydar Pektaş-Kağıt Üzeri Sulu Boya 19x18 cm

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya
50x40 cm

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya 50x40 cm

    TLSold
  • Eda Oslu-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Peyzaj"
20x20 cm

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Eda Oslu-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Peyzaj" 20x20 cm

    TLSold
  • Neriman Güler-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ankara Mamak'ta Kış"
25x25 cm

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Neriman Güler-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ankara Mamak'ta Kış" 25x25 cm

    TLSold
  • Saeed Aghanejad-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Minik İnsanlar Serisi"
25x25 cm

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Saeed Aghanejad-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Minik İnsanlar Serisi" 25x25 cm

    TLSold
  • Gönül Yakut-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Panaromik İstanbul"
30x12 cm

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Gönül Yakut-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Panaromik İstanbul" 30x12 cm

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya 
60x40 cm

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya 60x40 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Ferman Aydın-Tuval Üzeri Akrilik "İstanbul Sokak"
25x25 cm

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Ferman Aydın-Tuval Üzeri Akrilik "İstanbul Sokak" 25x25 cm

    TLSold
  • Murat Ilgın-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Vosvos"
50x35 cm

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Murat Ilgın-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Vosvos" 50x35 cm

    TLSold
  • Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Natürmort"
19x28 cm

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Natürmort" 19x28 cm

    TLSold
  • İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Desen Çalışma (Sertifikalı Eserdir)
12x19 cm

    Lot No: 187

    Lot: 187

    İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Desen Çalışma (Sertifikalı Eserdir) 12x19 cm

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Mehteran"
70x70 cm

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Mehteran" 70x70 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Ali Demir-Pres Tuval Üzeri Yağlı Boya
30x20 cm

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Ali Demir-Pres Tuval Üzeri Yağlı Boya 30x20 cm

    TLSold
  • Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ah İstanbul Ah Serisi"
40x30 cm

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ah İstanbul Ah Serisi" 40x30 cm

    TLSold
  • Cem Kebenç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Karakteristik İnsan Portreleri"
24x18 cm

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Cem Kebenç-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Karakteristik İnsan Portreleri" 24x18 cm

    TLSold
  • Mehmet Razi Haksever-Tuval Üzeri Yağlı Boya 
 50x70 cm

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Mehmet Razi Haksever-Tuval Üzeri Yağlı Boya 50x70 cm

    TLSold
  • Ersan Ateşer-Duralit Üzeri Yağlı Boya "Plaj"
26x20 cm

Ersan Ateşer
  İstanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir.
  1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti.
  Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Ersan Ateşer-Duralit Üzeri Yağlı Boya "Plaj" 26x20 cm Ersan Ateşer İstanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir. 1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti. Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    TLSold
  • Umut Kural-Kağıt Üzeri Renkli Akrilik Kalem 
20x30 cm

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Umut Kural-Kağıt Üzeri Renkli Akrilik Kalem 20x30 cm

    TLSold
  • Berrak İşçcan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Halılar"
100x70 cm

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Berrak İşçcan-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Halılar" 100x70 cm

    TLSold
  • Ümmet Karaca-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Sarıyer Sırtlarından Boğaziçi"
78x50 cm

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Ümmet Karaca-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Sarıyer Sırtlarından Boğaziçi" 78x50 cm

    TLSold
  • Ahmet Orhan-Duralit Üzeri Akrilik Boya "İstanbul"
Çap: 47 cm

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Ahmet Orhan-Duralit Üzeri Akrilik Boya "İstanbul" Çap: 47 cm

    TLSold
  • Arezou Behrang-Tuval Üzeri Akrilik Boya "İstanbul"
25x25 cm

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Arezou Behrang-Tuval Üzeri Akrilik Boya "İstanbul" 25x25 cm

    TLSold
  • Beyza Demirci-Fine Art Digital Artwork
35x50 cm

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Beyza Demirci-Fine Art Digital Artwork 35x50 cm

    TLSold
  • Flanuer Babel-FINE ART BASKI 
32x48 cm

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Flanuer Babel-FINE ART BASKI 32x48 cm

    TLSold
  • Yavuz Saraçoğlu-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Piknik"
60x50 cm

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Yavuz Saraçoğlu-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Piknik" 60x50 cm

    TLSold
  • Eda Oslu-Kağıt Üzeri Rapido Kalem
20x30 cm

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Eda Oslu-Kağıt Üzeri Rapido Kalem 20x30 cm

    TLSold
  • Cahit Cem-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Deniz"
22x17 cm

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Cahit Cem-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Deniz" 22x17 cm

    TLSold
  • Flanuer Babel-Digital Artwork 
32x47 cm

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Flanuer Babel-Digital Artwork 32x47 cm

    TLSold
  • Flanuer Babel-Digital Artwork Kağıt Üzeri Baskı
47x32 cm

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Flanuer Babel-Digital Artwork Kağıt Üzeri Baskı 47x32 cm

    TLSold
  • Flanuer Babel-Fine Art Baskı Digital Artwork 
32x47 cm

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Flanuer Babel-Fine Art Baskı Digital Artwork 32x47 cm

    TLSold
  • Aziz Kamal-Tuval Üzeri Yağlı Boya
35x50 cm

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Aziz Kamal-Tuval Üzeri Yağlı Boya 35x50 cm

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj"
41x33 cm

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj" 41x33 cm

    TLSold
  • Hikmet Çetinkaya-Karton Üzeri Yağlı Boya "Gelincikler"
30x20 cm

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Hikmet Çetinkaya-Karton Üzeri Yağlı Boya "Gelincikler" 30x20 cm

    TLSold
  • Saeed Aghanejad-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Minik İnsanlar Serisi"
25x25 cm

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Saeed Aghanejad-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Minik İnsanlar Serisi" 25x25 cm

    TLSold
  • Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mutlu Ağaçlar Serisi"
25x20 cm

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Hasan Kara-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mutlu Ağaçlar Serisi" 25x20 cm

    TLSold
  • Eda Oslu-Kağıt Üzeri Rapido
18x29 cm

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Eda Oslu-Kağıt Üzeri Rapido 18x29 cm

    TLSold
  • Nilay Demir-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Avrupalı Kadınlar Serisi"
35x50 cm

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Nilay Demir-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Avrupalı Kadınlar Serisi" 35x50 cm

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Natürmort"
40x60 cm

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Natürmort" 40x60 cm

    TLSold
  • Sultan Göktepe-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Serçeler Serisi" 
30x30 cm

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Sultan Göktepe-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Serçeler Serisi" 30x30 cm

    TLSold
  • Yusuf Kemal Çankaya-Kağıt Üzeri Sulu Boya
28x20 cm

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Yusuf Kemal Çankaya-Kağıt Üzeri Sulu Boya 28x20 cm

    TLSold
  • Ferman Aydın-Kağıt Üzeri Akrilik Boya "Galata"
35x50 cm

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Ferman Aydın-Kağıt Üzeri Akrilik Boya "Galata" 35x50 cm

    TLSold
  • İsmail Bajalanlu-Kadife Kumaş Üzeri Yağlı Boya
117x78 cm

    Lot No: 218

    Lot: 218

    İsmail Bajalanlu-Kadife Kumaş Üzeri Yağlı Boya 117x78 cm

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Orkestra"
50x35 cm

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Orkestra" 50x35 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kadın"
60x90 cm

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kadın" 60x90 cm

    TLSold
  • Seda Öztürk-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Jeff ve Tweety Z Kuşağı Serisi"
80x80 cm

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Seda Öztürk-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Jeff ve Tweety Z Kuşağı Serisi" 80x80 cm

    TLSold
  • Adler-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Natürmort"
60x50 cm

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Adler-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Natürmort" 60x50 cm

    TLSold
  • Hüseyin Macar-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj"
60x50 cm

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Hüseyin Macar-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj" 60x50 cm

    TLSold
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Palyaçolar Serisi"
50x50 cm

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Palyaçolar Serisi" 50x50 cm

    TLSold
  • Fuat Şehler-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kadın ve Kuş"
34x40 cm

    Lot No: 225

    Lot: 225

    Fuat Şehler-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kadın ve Kuş" 34x40 cm

    TLSold
  • Ali Düzgün-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Kentsel Dönüşüm Serisi"
30x30 cm

Ali Düzgün
  1977 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Aynı bölümde 1980 yılında öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Ankara'da çeşitli orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı ve aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü'ne öğretim görevlisi olarak atandı. Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.
  1994-2002 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca, 1995-1998 yılları arasında aynı üniversitenin Eğitim Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. Bugüne kadar 32 kişisel resim sergisi açmış ve 100'den fazla karma resim sergisine katılmıştır.
  Eserleri Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında birçok resmi ve özel koleksiyonda bulunmaktadır. GESAM (Güzel Sanatlar Atölyesi Müdürleri) yönetim kurulunda görev almıştır. Çeşitli ödüller ve mansiyonlar almış olan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    Ali Düzgün-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Kentsel Dönüşüm Serisi" 30x30 cm Ali Düzgün 1977 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Aynı bölümde 1980 yılında öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Ankara'da çeşitli orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı ve aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü'ne öğretim görevlisi olarak atandı. Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1994-2002 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca, 1995-1998 yılları arasında aynı üniversitenin Eğitim Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. Bugüne kadar 32 kişisel resim sergisi açmış ve 100'den fazla karma resim sergisine katılmıştır. Eserleri Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında birçok resmi ve özel koleksiyonda bulunmaktadır. GESAM (Güzel Sanatlar Atölyesi Müdürleri) yönetim kurulunda görev almıştır. Çeşitli ödüller ve mansiyonlar almış olan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • Neriman Şahin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Köy"
50x60 cm

Neriman Şahin
  1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Neriman Şahin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Köy" 50x60 cm Neriman Şahin 1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    TLSold
  • Bilgin Çelik-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Fantastik"
46x66 cm

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Bilgin Çelik-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Fantastik" 46x66 cm

    TLSold
  • Javad Ghaffari-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Galata"
60x80 cm

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Javad Ghaffari-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Galata" 60x80 cm

    TLSold
  • Javad Ghaffari-Kağıt Üzeri Yağlı Boya "Modern"
65x65 cm

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Javad Ghaffari-Kağıt Üzeri Yağlı Boya "Modern" 65x65 cm

    TLSold
  • Yazdan Yazar-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kız Kulesi"
50x35 cm

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Yazdan Yazar-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kız Kulesi" 50x35 cm

    TLSold
  • Eda Oslu-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Peyzaj"
32x47 cm

    Lot No: 232

    Lot: 232

    Eda Oslu-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Peyzaj" 32x47 cm

    TLSold
  • Yara Ulcay-Gravür 
41x16 cm

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Yara Ulcay-Gravür 41x16 cm

    TLSold
  • Ayşe Samiye Akşemsettinoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Gelincikler"
40x40 cm

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Ayşe Samiye Akşemsettinoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Gelincikler" 40x40 cm

    TLSold
  • Hüseyin Elmas-Tuval Üzeri Karışık Teknik "Japon Balığı"
40x40 cm

    Lot No: 235

    Lot: 235

    Hüseyin Elmas-Tuval Üzeri Karışık Teknik "Japon Balığı" 40x40 cm

    TLSold
  • Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Mavi Menekşeler"
23x29 cm

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Mavi Menekşeler" 23x29 cm

    TLSold
  • Neşe Göre-FINE ART BASKI
47x47 cm

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Neşe Göre-FINE ART BASKI 47x47 cm

    TLSold
  • Uğur-Serigraf Baskı
43x46 cm

    Lot No: 238

    Lot: 238

    Uğur-Serigraf Baskı 43x46 cm

    TLSold
  • Ahmet Altın-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ortaköy"
140x59 cm

    Lot No: 239

    Lot: 239

    Ahmet Altın-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ortaköy" 140x59 cm

    TLSold
  • Nanubi-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Tincikli Kız Serisi"
40x40 cm

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Nanubi-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Tincikli Kız Serisi" 40x40 cm

    TLSold
  • Şeref Akdik-Kağıt Üzeri Baskı 
40x30 cm

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Şeref Akdik-Kağıt Üzeri Baskı 40x30 cm

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "İnci Küpeli Kız"
47x40 cm

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "İnci Küpeli Kız" 47x40 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Yusuf Kemal Çankaya-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Köy Evi"
27x19 cm

    Lot No: 243

    Lot: 243

    Yusuf Kemal Çankaya-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Köy Evi" 27x19 cm

    TLSold
  • Garay Gaybaliyev-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Bereket Serisi Kirazlar"
60x80 cm

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Garay Gaybaliyev-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Bereket Serisi Kirazlar" 60x80 cm

    TLSold
  • Iraklı Ressam-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Çölde Hayat"
100x80 cm

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Iraklı Ressam-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Çölde Hayat" 100x80 cm

    TLSold
  • Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Orman Peyzaj"
50x40 cm

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Remzi Taşkıran-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Orman Peyzaj" 50x40 cm

    TLSold
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Ve Yağlı Boya Karışık Teknik "Palyaço"
70x70 cm

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Ve Yağlı Boya Karışık Teknik "Palyaço" 70x70 cm

    TLSold
  • Murat Halıcı-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Gece Balıkçılar"
70x45 cm

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Murat Halıcı-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Gece Balıkçılar" 70x45 cm

    TLSold
  • Zuhal Boğuşlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Anadolu Kadın Portre"
50x60 cm

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Zuhal Boğuşlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Anadolu Kadın Portre" 50x60 cm

    TLSold
  • İmza Okunamadı-Kağıt Üzeri Karışık Teknik
10x60 cm

    Lot No: 250

    Lot: 250

    İmza Okunamadı-Kağıt Üzeri Karışık Teknik 10x60 cm

    TLSold
  • Neriman Şahin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Ağaç Serisi"
30x30 cm

Neriman Şahin
  1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    Lot No: 251

    Lot: 251

    Neriman Şahin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kırmızı Ağaç Serisi" 30x30 cm Neriman Şahin 1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Hizmetçi Kız" Reprodüksiyon 
48x58 cm

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Hizmetçi Kız" Reprodüksiyon 48x58 cm

    TLSold
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Güller"
39x34 cm

    Lot No: 253

    Lot: 253

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Güller" 39x34 cm

    TLSold
  • Gülfiraz-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İbrik"
29x35 cm

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Gülfiraz-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İbrik" 29x35 cm

    TLSold
  • Recep Keçeli-Karton Üzeri Karışık Teknik "Kolaj"
30x46 cm

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Recep Keçeli-Karton Üzeri Karışık Teknik "Kolaj" 30x46 cm

    TLSold
  • Ümmet Karaca-Kağıt Üzeri Kara Kalem
30x41 cm

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Ümmet Karaca-Kağıt Üzeri Kara Kalem 30x41 cm

    TLSold
  • Anonim-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj"
34x45 cm

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Anonim-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj" 34x45 cm

    TLSold
  • Lale Ataman-Tuval Üzeri Yağlı Boya
39x30 cm

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Lale Ataman-Tuval Üzeri Yağlı Boya 39x30 cm

    TLSold
  • Silva Suna-Kağıt Üzeri Yağlı Boya "Natürmort"
60x40 cm

    Lot No: 259

    Lot: 259

    Silva Suna-Kağıt Üzeri Yağlı Boya "Natürmort" 60x40 cm

    TLSold
  • Erol Büyükburç-Kağıt Üzeri Karışık Teknik "At"
45x33 cm

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Erol Büyükburç-Kağıt Üzeri Karışık Teknik "At" 45x33 cm

    TLSold
  • Ümmet Karaca-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Balatta Romanlar"
29x43 cm

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Ümmet Karaca-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Balatta Romanlar" 29x43 cm

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik
50x60 cm 

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik 50x60 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Ağıt"
SERTİFİKALI
28x24 cm

    Lot No: 263

    Lot: 263

    İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Ağıt" SERTİFİKALI 28x24 cm

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya 
40x40 cm

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x40 cm

    TLSold
  • Sera Sekitmen-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Peyzaj"
44x29 cm

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Sera Sekitmen-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Peyzaj" 44x29 cm

    TLSold
  • Anonim-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Keman"
46x48 cm

    Lot No: 266

    Lot: 266

    Anonim-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Keman" 46x48 cm

    TLSold
  • İbrahim Tayfur-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Galata"
50x70 cm

    Lot No: 267

    Lot: 267

    İbrahim Tayfur-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Galata" 50x70 cm

    TLSold
  • Ümmet Karaca-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Roman Düğü
41x30 cm

    Lot No: 268

    Lot: 268

    Ümmet Karaca-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Roman Düğü 41x30 cm

    TLSold
  • Ali Düzgün-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Kentsel Dönüşüm Serisi"
30x30 cm

Ali Düzgün
  1977 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Aynı bölümde 1980 yılında öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Ankara'da çeşitli orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı ve aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü'ne öğretim görevlisi olarak atandı. Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.
  1994-2002 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca, 1995-1998 yılları arasında aynı üniversitenin Eğitim Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. Bugüne kadar 32 kişisel resim sergisi açmış ve 100'den fazla karma resim sergisine katılmıştır.
  Eserleri Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında birçok resmi ve özel koleksiyonda bulunmaktadır. GESAM (Güzel Sanatlar Atölyesi Müdürleri) yönetim kurulunda görev almıştır. Çeşitli ödüller ve mansiyonlar almış olan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 269

    Lot: 269

    Ali Düzgün-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Kentsel Dönüşüm Serisi" 30x30 cm Ali Düzgün 1977 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Aynı bölümde 1980 yılında öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. Ankara'da çeşitli orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı ve aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü'ne öğretim görevlisi olarak atandı. Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1994-2002 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca, 1995-1998 yılları arasında aynı üniversitenin Eğitim Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. Bugüne kadar 32 kişisel resim sergisi açmış ve 100'den fazla karma resim sergisine katılmıştır. Eserleri Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurt içinde ve yurtdışında birçok resmi ve özel koleksiyonda bulunmaktadır. GESAM (Güzel Sanatlar Atölyesi Müdürleri) yönetim kurulunda görev almıştır. Çeşitli ödüller ve mansiyonlar almış olan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ah İstanbul Ah Serisi"
40x30 cm

    Lot No: 270

    Lot: 270

    Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ah İstanbul Ah Serisi" 40x30 cm

    TLSold
  • Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Natürmort"
19x25 cm

    Lot No: 271

    Lot: 271

    Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Natürmort" 19x25 cm

    TLSold
  • Hüseyin Bozoğlan-Duralit Üzeri Akrilik Boya
60x44 cm

    Lot No: 272

    Lot: 272

    Hüseyin Bozoğlan-Duralit Üzeri Akrilik Boya 60x44 cm

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya 
40x60 cm

    Lot No: 273

    Lot: 273

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x60 cm

    TLSold
  • Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ah İstanbul Ah Kız Kulesi"
40x30 cm

    Lot No: 274

    Lot: 274

    Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ah İstanbul Ah Kız Kulesi" 40x30 cm

    TLSold
  • Uğur-Gravür Baskı
45x53 cm

    Lot No: 275

    Lot: 275

    Uğur-Gravür Baskı 45x53 cm

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya 
50x35 cm

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 276

    Lot: 276

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya 50x35 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Natürmort"
19x23 cm

    Lot No: 277

    Lot: 277

    Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Natürmort" 19x23 cm

    TLSold
  • Ayşe Samiye Akşemsettinoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İncirler"
49x39 cm

    Lot No: 278

    Lot: 278

    Ayşe Samiye Akşemsettinoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İncirler" 49x39 cm

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Portre"
50x60 cm

    Lot No: 279

    Lot: 279

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Portre" 50x60 cm

    TLSold
  • Ömer Baydemir-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj"
60x60 cm

    Lot No: 280

    Lot: 280

    Ömer Baydemir-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Peyzaj" 60x60 cm

    TLSold
  • Neriman Şahin-Tuval Üzeri Yağlı Boya " Kırmızı Ağaç Serisi Peyzaj" 
40x50 cm

Neriman Şahin
  1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    Lot No: 281

    Lot: 281

    Neriman Şahin-Tuval Üzeri Yağlı Boya " Kırmızı Ağaç Serisi Peyzaj" 40x50 cm Neriman Şahin 1969 Ankara doğumludur. Resim hayatına 2009 yılında başladı. Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu. Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı. Çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

    TLSold
  • Murat Özcan-Tuval Üzeri Yağlı Boya
50x70 cm

    Lot No: 282

    Lot: 282

    Murat Özcan-Tuval Üzeri Yağlı Boya 50x70 cm

    TLSold
  • Hamdi Eser-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kış"
120x120 cm

    Lot No: 283

    Lot: 283

    Hamdi Eser-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kış" 120x120 cm

    TLSold
  • Ferzane Zohdi-Tuval Üzeri Akrilik Boya
60x80 cm

    Lot No: 284

    Lot: 284

    Ferzane Zohdi-Tuval Üzeri Akrilik Boya 60x80 cm

    TLSold
  • Yavuz Saraçoğlu-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Köy"
60x50 cm

    Lot No: 285

    Lot: 285

    Yavuz Saraçoğlu-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Köy" 60x50 cm

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Aile"
40x60 cm

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 286

    Lot: 286

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Aile" 40x60 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Hüseyin Bozoğlan-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Portre"
50x80 cm

    Lot No: 287

    Lot: 287

    Hüseyin Bozoğlan-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Portre" 50x80 cm

    TLSold
  • Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya 
40x50 cm

    Lot No: 288

    Lot: 288

    Miri Agazade-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x50 cm

    TLSold
  • Cahit Cem-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Deniz"
25x20 cm

    Lot No: 289

    Lot: 289

    Cahit Cem-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Deniz" 25x20 cm

    TLSold
  • Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ah İstanbul Ah Serisi"
40x30 cm

    Lot No: 290

    Lot: 290

    Aida Arghavanian-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ah İstanbul Ah Serisi" 40x30 cm

    TLSold
  • İlcan Orçin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul"
53x61 cm

    Lot No: 291

    Lot: 291

    İlcan Orçin-Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul" 53x61 cm

    TLSold
  • Javad Ghaffari-Tuval Üzeri Akrlik Boya "Balerin"
40x60 cm

    Lot No: 292

    Lot: 292

    Javad Ghaffari-Tuval Üzeri Akrlik Boya "Balerin" 40x60 cm

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya 
50x40 cm

    Lot No: 293

    Lot: 293

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya 50x40 cm

    TLSold
  • Atalay Köseoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Galata"
40x50 cm

    Lot No: 294

    Lot: 294

    Atalay Köseoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Galata" 40x50 cm

    TLSold
  • Arezou Behrang-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Adalar"
25x25 cm

    Lot No: 295

    Lot: 295

    Arezou Behrang-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Adalar" 25x25 cm

    TLSold
  • Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Çiçekler"
29x23 cm

    Lot No: 296

    Lot: 296

    Zviadi Cherqezia-Karton Üzeri Yağlı Boya "Çiçekler" 29x23 cm

    TLSold
  • Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Aile"
40x60 cm

Zuzu (Zuhal Neccar)
  1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu.
  21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.
Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 297

    Lot: 297

    Zuzu (Zuhal Neccar)-Tuval Üzeri Akrilik Boya "Aile" 40x60 cm Zuzu (Zuhal Neccar) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne girdi ve öğrenimine Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde devam etti. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok'un atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında eserleri sergilenmeye değer bulundu. 21 yıl boyunca devlet okullarında (MEB) resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik görevini sürdürürken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı ve fuarlara katılmaya devam etti. Toplamda 15 kişisel sergiye sahip olan sanatçı, birçok karma resim sergisine katıldı. Eserleri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul'daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ressam"
90x60 cm

    Lot No: 298

    Lot: 298

    Avrupa-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Ressam" 90x60 cm

    TLSold
  • İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Baskı
40x30 cm

    Lot No: 299

    Lot: 299

    İbrahim Balaban-Kağıt Üzeri Baskı 40x30 cm

    TLSold
  • Ayşe Samiye Akşemsettinoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Çınar"
60x50 cm

    Lot No: 300

    Lot: 300

    Ayşe Samiye Akşemsettinoğlu-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Çınar" 60x50 cm

    TLSold