Lot: 1

Current Price: 500 TL Starting Bid: 500 TL Estimated: TL Losing Winning

İMZA OKUNAMADI

Tuval Üzeri Yağlı Boya 119x59 cm

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • İMZA OKUNAMADI-Tuval Üzeri Yağlı Boya
119x59 cm

    Lot No: 1

    Lot: 1

    İMZA OKUNAMADI-Tuval Üzeri Yağlı Boya 119x59 cm

    TLSold
  • JAVAD GHAFFARİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya
68x119 cm


JAVAD GHAFFARİ
Kullandığı şırınga yöntemini resim yapmak için bir ilk olarak kendisinin pratik olarak denediğini belirten Gaffari, “İran’da ‘şorre’ diyoruz, Türkçede şırınga. Bu teknikle boyayı direkt tuvalin üzerine sıkıyorum. Böylece renk daha canlı görünüyor. Empresyonist sanatçılardan etkilenerek yola çıktım. Boyayı nokta nokta tuvale bıraktığında renk kendini daha şık gösterir. Bu fikirden hareketle şırınga ile yapmayı buldum” dedi. 
İstanbul’da yaşadığı dönemde orada da sergiler açtığını belirten Gaffari, daha sonra, Van’da yaşayan tanıdıklarının tavsiyeleri üzerine kente geldiğini anlattı. Van’da ilk sergisini açtığını belirten Gaffari, “Pandemi sürecinde çok sorun yaşadım. İstanbul’dan Van’a geldim. Arkadaşların burasının sakin ve insanlarının samimi olduğunu söyledi. Ben de İran’a gitmek yerine Van’a geldim. Burayı çok sevdim. Şu an ailemle beraber burada yaşıyorum ve bir senelik ikametgah aldım. Buradaki ilk sergimi açtım” diye konuşmuştur.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    JAVAD GHAFFARİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya 68x119 cm JAVAD GHAFFARİ Kullandığı şırınga yöntemini resim yapmak için bir ilk olarak kendisinin pratik olarak denediğini belirten Gaffari, “İran’da ‘şorre’ diyoruz, Türkçede şırınga. Bu teknikle boyayı direkt tuvalin üzerine sıkıyorum. Böylece renk daha canlı görünüyor. Empresyonist sanatçılardan etkilenerek yola çıktım. Boyayı nokta nokta tuvale bıraktığında renk kendini daha şık gösterir. Bu fikirden hareketle şırınga ile yapmayı buldum” dedi. İstanbul’da yaşadığı dönemde orada da sergiler açtığını belirten Gaffari, daha sonra, Van’da yaşayan tanıdıklarının tavsiyeleri üzerine kente geldiğini anlattı. Van’da ilk sergisini açtığını belirten Gaffari, “Pandemi sürecinde çok sorun yaşadım. İstanbul’dan Van’a geldim. Arkadaşların burasının sakin ve insanlarının samimi olduğunu söyledi. Ben de İran’a gitmek yerine Van’a geldim. Burayı çok sevdim. Şu an ailemle beraber burada yaşıyorum ve bir senelik ikametgah aldım. Buradaki ilk sergimi açtım” diye konuşmuştur.

    TLSold
  • ÜMMET KARACA-Kağıt Üzeri Sulu Boya
83x59 cm

ÜMMET KARACA 
1956 yılında Gürcistan’da doğdu.

Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    ÜMMET KARACA-Kağıt Üzeri Sulu Boya 83x59 cm ÜMMET KARACA 1956 yılında Gürcistan’da doğdu. Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti. Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır. Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSold
  • ÜMMET KARACA-Tuval Üzeri Yağlı Boya
79x49 cm

"Sarıyer Sırtlarından Boğaziçi"

ÜMMET KARACA 
1956 yılında Gürcistan’da doğdu.

Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    ÜMMET KARACA-Tuval Üzeri Yağlı Boya 79x49 cm "Sarıyer Sırtlarından Boğaziçi" ÜMMET KARACA 1956 yılında Gürcistan’da doğdu. Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti. Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır. Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSold
  • SULTAN GÖKTEPE-Tuval Üzeri Yağlı Boya
70x80 cm

"Serçelerle Dans"

SULTAN GÖKTEPE
Ankara’da doğdu. Zübeyde Hanım Kız Meslek lisesi Resim bölümünü bitirdi. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Resim-iş Bölümünden mezun oldu. 22 yıl sırasıyla Ankara, İzmir ve Antakya/ Hatay ‘da öğretmenlik yaptı. Emekli olduktan sonra kendi atölyesini açtı. Bu süreçte 3 kişisel sergi açtı. Birçok karma sergiye katıldı. Şimdilerde atölyesinde çalışmalarının yanı sıra resim öğretmenliğine de devam ediyor.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    SULTAN GÖKTEPE-Tuval Üzeri Yağlı Boya 70x80 cm "Serçelerle Dans" SULTAN GÖKTEPE Ankara’da doğdu. Zübeyde Hanım Kız Meslek lisesi Resim bölümünü bitirdi. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Resim-iş Bölümünden mezun oldu. 22 yıl sırasıyla Ankara, İzmir ve Antakya/ Hatay ‘da öğretmenlik yaptı. Emekli olduktan sonra kendi atölyesini açtı. Bu süreçte 3 kişisel sergi açtı. Birçok karma sergiye katıldı. Şimdilerde atölyesinde çalışmalarının yanı sıra resim öğretmenliğine de devam ediyor.

    TLSold
  • SERDAR AKKILIÇ-Fine Art Baskı Akrilik Boya Müdahaleli
74x64 cm

SERDAR AKKILIÇ
1981 yılında İstanbul’da doğdu.

Resim yapmaya beş yaşındayken başladı. Otodidakt olan sanatçı oldukça genç yaşta üsluplaştı. Resimlerinde iç dünyasını müdahale olmaksızın tuvale aktaran Serdar Akkılıç; konu olarak insanın dünya üzerinde bazen kendisiyle, bazen de doğayla olan mücadelesini gösteriyor. Sanatçının eserleri önemli kişi ve kurumların koleksiyonlarında yer bulurken, katıldığı çeşitli uluslararası sanat organizasyonlarının haricinde karma ve kişisel olmak üzere bir çok sergide yer almıştır.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    SERDAR AKKILIÇ-Fine Art Baskı Akrilik Boya Müdahaleli 74x64 cm SERDAR AKKILIÇ 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Resim yapmaya beş yaşındayken başladı. Otodidakt olan sanatçı oldukça genç yaşta üsluplaştı. Resimlerinde iç dünyasını müdahale olmaksızın tuvale aktaran Serdar Akkılıç; konu olarak insanın dünya üzerinde bazen kendisiyle, bazen de doğayla olan mücadelesini gösteriyor. Sanatçının eserleri önemli kişi ve kurumların koleksiyonlarında yer bulurken, katıldığı çeşitli uluslararası sanat organizasyonlarının haricinde karma ve kişisel olmak üzere bir çok sergide yer almıştır.

    TLSold
  • BİLGİN ÇELİK-Tuval Üzeri Yağlı Boya
48x67 cm

BİLGİN ÇELİK
1957 yılında Rize-Çayeli doğumlu sanatçı İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Resim Bölümünden 1980 yılında mezun oldu. Daha sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde Lisans programı tamamladı (1986). Çeşitli özel ve devlet okullarında öğretmen ve yönetici olarak çalıştı. Halen çalışmalarını özel atölyesinde sürdürmektedir.güzel sanatlara yönelik olarak sanat dünyasına adım atmak isteyen öğrencilerin ihtiyaç duydukları öğrenme ve gelişme ortamını sunuyor. Ressam Bilgin Çelik'in uzmanlığı ve deneyimiyle figür çalışmaları, kompozisyon, sınava yönelik imgesel çizim ve doku yöntemleri gibi pek çok farklı eğitim konusuyla sanat yolculuğunuzda size rehberlik ediyor.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    BİLGİN ÇELİK-Tuval Üzeri Yağlı Boya 48x67 cm BİLGİN ÇELİK 1957 yılında Rize-Çayeli doğumlu sanatçı İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Resim Bölümünden 1980 yılında mezun oldu. Daha sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde Lisans programı tamamladı (1986). Çeşitli özel ve devlet okullarında öğretmen ve yönetici olarak çalıştı. Halen çalışmalarını özel atölyesinde sürdürmektedir.güzel sanatlara yönelik olarak sanat dünyasına adım atmak isteyen öğrencilerin ihtiyaç duydukları öğrenme ve gelişme ortamını sunuyor. Ressam Bilgin Çelik'in uzmanlığı ve deneyimiyle figür çalışmaları, kompozisyon, sınava yönelik imgesel çizim ve doku yöntemleri gibi pek çok farklı eğitim konusuyla sanat yolculuğunuzda size rehberlik ediyor.

    TLSold
  • BİLGİN ÇELİK-Kağıt Üzeri Sulu Boya
65x49 cm

BİLGİN ÇELİK
1957 yılında Rize-Çayeli doğumlu sanatçı İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Resim Bölümünden 1980 yılında mezun oldu. Daha sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde Lisans programı tamamladı (1986). Çeşitli özel ve devlet okullarında öğretmen ve yönetici olarak çalıştı. Halen çalışmalarını özel atölyesinde sürdürmektedir.güzel sanatlara yönelik olarak sanat dünyasına adım atmak isteyen öğrencilerin ihtiyaç duydukları öğrenme ve gelişme ortamını sunuyor. Ressam Bilgin Çelik'in uzmanlığı ve deneyimiyle figür çalışmaları, kompozisyon, sınava yönelik imgesel çizim ve doku yöntemleri gibi pek çok farklı eğitim konusuyla sanat yolculuğunuzda size rehberlik ediyor.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    BİLGİN ÇELİK-Kağıt Üzeri Sulu Boya 65x49 cm BİLGİN ÇELİK 1957 yılında Rize-Çayeli doğumlu sanatçı İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Resim Bölümünden 1980 yılında mezun oldu. Daha sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde Lisans programı tamamladı (1986). Çeşitli özel ve devlet okullarında öğretmen ve yönetici olarak çalıştı. Halen çalışmalarını özel atölyesinde sürdürmektedir.güzel sanatlara yönelik olarak sanat dünyasına adım atmak isteyen öğrencilerin ihtiyaç duydukları öğrenme ve gelişme ortamını sunuyor. Ressam Bilgin Çelik'in uzmanlığı ve deneyimiyle figür çalışmaları, kompozisyon, sınava yönelik imgesel çizim ve doku yöntemleri gibi pek çok farklı eğitim konusuyla sanat yolculuğunuzda size rehberlik ediyor.

    TLSold
  • HASAN KARA-Tuval Üzeri Yağlı Boya
49x49 cm

HASAN KARA
1964 te Denizli'nin Tutluca köyünde doğmuştur. Yüksek okul mezunudur. Kamudan emeklidir. Kütahya da yaşamaktadır. Merhum Hüseyin Yüce'den ilham almıştır. Kütahyalı ressamımız doğa sevgisini nahif çalışmaları ile tuvaline yansıtmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı karma ve kişisel 40-50 civarında sergi açmıştır. Evli ve 2 çocuk sahibidir.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    HASAN KARA-Tuval Üzeri Yağlı Boya 49x49 cm HASAN KARA 1964 te Denizli'nin Tutluca köyünde doğmuştur. Yüksek okul mezunudur. Kamudan emeklidir. Kütahya da yaşamaktadır. Merhum Hüseyin Yüce'den ilham almıştır. Kütahyalı ressamımız doğa sevgisini nahif çalışmaları ile tuvaline yansıtmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı karma ve kişisel 40-50 civarında sergi açmıştır. Evli ve 2 çocuk sahibidir.

    TLSold
  • M. BEYOĞLU-Tuval Üzeri Akrilik Boya 
48x68 cm

    Lot No: 10

    Lot: 10

    M. BEYOĞLU-Tuval Üzeri Akrilik Boya 48x68 cm

    TLSold
  • CHERGEZIA-Tuval Üzeri Yağlı Boya
50x70 cm

    Lot No: 11

    Lot: 11

    CHERGEZIA-Tuval Üzeri Yağlı Boya 50x70 cm

    TLSold
  • JAVAD GHAFFARİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya
65x65 cm

JAVAD GHAFFARİ
Kullandığı şırınga yöntemini resim yapmak için bir ilk olarak kendisinin pratik olarak denediğini belirten Gaffari, “İran’da ‘şorre’ diyoruz, Türkçede şırınga. Bu teknikle boyayı direkt tuvalin üzerine sıkıyorum. Böylece renk daha canlı görünüyor. Empresyonist sanatçılardan etkilenerek yola çıktım. Boyayı nokta nokta tuvale bıraktığında renk kendini daha şık gösterir. Bu fikirden hareketle şırınga ile yapmayı buldum” dedi. 
İstanbul’da yaşadığı dönemde orada da sergiler açtığını belirten Gaffari, daha sonra, Van’da yaşayan tanıdıklarının tavsiyeleri üzerine kente geldiğini anlattı. Van’da ilk sergisini açtığını belirten Gaffari, “Pandemi sürecinde çok sorun yaşadım. İstanbul’dan Van’a geldim. Arkadaşların burasının sakin ve insanlarının samimi olduğunu söyledi. Ben de İran’a gitmek yerine Van’a geldim. Burayı çok sevdim. Şu an ailemle beraber burada yaşıyorum ve bir senelik ikametgah aldım. Buradaki ilk sergimi açtım” diye konuşmuştur.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    JAVAD GHAFFARİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya 65x65 cm JAVAD GHAFFARİ Kullandığı şırınga yöntemini resim yapmak için bir ilk olarak kendisinin pratik olarak denediğini belirten Gaffari, “İran’da ‘şorre’ diyoruz, Türkçede şırınga. Bu teknikle boyayı direkt tuvalin üzerine sıkıyorum. Böylece renk daha canlı görünüyor. Empresyonist sanatçılardan etkilenerek yola çıktım. Boyayı nokta nokta tuvale bıraktığında renk kendini daha şık gösterir. Bu fikirden hareketle şırınga ile yapmayı buldum” dedi. İstanbul’da yaşadığı dönemde orada da sergiler açtığını belirten Gaffari, daha sonra, Van’da yaşayan tanıdıklarının tavsiyeleri üzerine kente geldiğini anlattı. Van’da ilk sergisini açtığını belirten Gaffari, “Pandemi sürecinde çok sorun yaşadım. İstanbul’dan Van’a geldim. Arkadaşların burasının sakin ve insanlarının samimi olduğunu söyledi. Ben de İran’a gitmek yerine Van’a geldim. Burayı çok sevdim. Şu an ailemle beraber burada yaşıyorum ve bir senelik ikametgah aldım. Buradaki ilk sergimi açtım” diye konuşmuştur.

    TLSold
  • J. ANDRE-Tuval Üzeri Yağlı Boya
Özel Bir Resimdir.
28x58 cm

"Rus Ressam"

    Lot No: 13

    Lot: 13

    J. ANDRE-Tuval Üzeri Yağlı Boya Özel Bir Resimdir. 28x58 cm "Rus Ressam"

    TLSold
  • ERSAN ATEŞER-Tuval Üzeri Yağlı Boya
38x48 cm

ERSAN ATEŞER
İstanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir.

1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti.

Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    ERSAN ATEŞER-Tuval Üzeri Yağlı Boya 38x48 cm ERSAN ATEŞER İstanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir. 1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti. Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    TLSold
  • ŞADAN DİNÇEL-Tuval Üzeri Yağlı Boya
35x49 cm

ŞADAN DİNÇEL
Bor doğumludur. Yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesinde yapmıştır. Kimya yüksek mühendisi olarak Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda çalışmaya başlamış, aynı kurumun muhtelif kademelerinde görev yapmış ve 2013 yılında emekli olmuştur. Resme olan ilgisi yaşamanın her alanında yer almış ancak çalışmalarına düzenli olarak 1998 yılında Hikmet Çetinkaya Resim Atölyesinde başlamıştır. Tamamı Ankara'da olmak üzere 7 kişisel sergisi bulunan Dinçel, yurt içi ve yurt dışında 40'ı aşkın karma sergi etkinliğine eserleri ile katılmıştır. Özel ve Resmi koleksiyonlarda resimleri bulunmaktadır.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    ŞADAN DİNÇEL-Tuval Üzeri Yağlı Boya 35x49 cm ŞADAN DİNÇEL Bor doğumludur. Yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesinde yapmıştır. Kimya yüksek mühendisi olarak Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda çalışmaya başlamış, aynı kurumun muhtelif kademelerinde görev yapmış ve 2013 yılında emekli olmuştur. Resme olan ilgisi yaşamanın her alanında yer almış ancak çalışmalarına düzenli olarak 1998 yılında Hikmet Çetinkaya Resim Atölyesinde başlamıştır. Tamamı Ankara'da olmak üzere 7 kişisel sergisi bulunan Dinçel, yurt içi ve yurt dışında 40'ı aşkın karma sergi etkinliğine eserleri ile katılmıştır. Özel ve Resmi koleksiyonlarda resimleri bulunmaktadır.

    TLSold
  • ARA GÜLER-Fine Art Baskı
39x28  cm

"Gültekin Çizgen Koleksiyonu"

ARA GÜLER
16 Ağustos 1928'de İstanbul'da doğdu. Lisedeyken film stüdyolarında sinemacılığın her dalında çalışırken Muhsin Ertuğrul'un Tiyatro Kurslarına devam etti; çünkü yönetmen veya oyun yazarı olmak istiyordu.
1950'de Yeni İstanbul Gazetesi'nde gazeteciliğe başlarken aynı zamanda İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ne devam etti.

1958'de Time-Life, Paris-Match ve Der Stern dergilerinin yakın doğu foto-muhabirliği görevlerini üstlendi. 1954'de Hayat Dergisi'nde fotoğraf bölüm şefi olarak çalışmaya başladı.

1953'de Henri Cartier Bresson ile tanışarak Paris Magnum Ajansı'na katıldı ve İngiltere'de yayımlanan "Photography Annual Antalojisi" onu dünyanın en iyi 7 fotoğrafçısından biri olarak tanımladı. Aynı yıl ASMP'ye (Amerikan Dergi Fotoğrafçıları Derneği) tek Türk üye olarak kabul edildi.

1962'de Almanya'da çok az fotoğrafçıya verilen "Master of Leica" ünvanını kazandı. İsviçre'de çıkan Camera dergisinde kendisine özel bir sayı ayırdı. 1964'de Mariana Noris'in ABD'de basılan "Young Turkey" adlı yapıtında fotoğrafları kullanıldı.1967'de Japonya'da çıkan "Photography of the World" antolojisinde Richard Avedon ile birlikte bir dizi fotoğrafı yayınlandı. 1967'de Kanada'da açılan "İnsanların Dünyasına Bakışlar" sergisinde, 1968'de New York Modern Sanatlar Galerisi'nde düzenlenen "Renkli Fotoğrafğın On Ustası" adlı sergide; aynı yıl Almanya'da, Köln'de Fotokina Fuarı'nda yapıtları sergilendi.1970'de "Türkei" adında fotoğraf albümü Almanya'da yayımlandı. Sanat ve sanat tarihi konularındaki fotoğrafları ABD'de Time-Life, Horizon ve Nesweek kitap bölümlerince ve İsviçre'de Skira Yayınevi tarafından kullanıldı.1971'de Lord Kinross'un "Hagia-Sophia" (Ayasofya) kitabının fotoğraflarını çekti.

Yine Skira yayınevince Picasso'nun 90. yaş günü için yayımlanan "Picasso Metamorphose et unite" adlı kitap için Picasso'nun foto-röportajını yaptı. 1972'de Paris Ulusal Kitaplıkta sergisi açıldı.1975'de ABD'ne davet edildi ve birçok ünlü Amerikalının fotoğraflarını çektikten sonra "Yaratıcı Amerikalılar" adlı sergisini dünyanın birçok kentinde sergiledi. Yine aynı yıl Yavuz zırhlısının sökülmesini konu alan "Kahramanın Sonu" adlı bir belgesel film çekti.1979'da Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin "Foto Muhabirliği" dalındaki birincilik ödülünü aldı.

1980'de fotoğraflarının bir kısmı Karacan Yayıncılığın bastığı "Fotoğraflar" adlı kitabında basıldı.1986'da Hürriyet Vakfı'nca basılan Prof. Abdullah Kuran'ın yazdığı "Mimar Sinan" kitabını fotoğrafladı. Aynı kitap 1987'de "Institute of Turkish Studies" tarafından Ingilizce olarak yayınlandı.1989'da "Ara Güler'in Sinemacıları" kitabı basıldı.

1991'de Dışişleri Bakanlığı için Halikarnas Balıkçısı'nın (Cevat Şakir Kabaağaçlı) "The Sixth Continent" adlı kitabını fotoğrafladı. Bu arada bütün dünyayı gezerek foto röportajlar yaptı ve bunları Magnum Ajansı ile dünyaya duyurdu.Ismet Inönü, Winston Churchill, Indira Gandi, John Berger, Bertrand Russel, Bill Brandt, Alfred Hitchcock, Ansel Adams, Imogen Cunningham, Salvador Dali, Picasso gibi birçok ünlü kişi ile röportajlar yaptı ve fotoğraflarını çekti. En ünlüsü fotografcılara poz vermeyen Picasso röportajı.Yıllarca üstünde çalıştığı Mimar Sinan yapıtlarının fotoğrafları 1992'de Fransa'da, ABD ve İngiltere'de "Sinan, Architect of Soliman the Magnificent" adlı kitabı yayımlandı. Aynı yıl "Living in Turkey" adlı kitabı Ingiltere, ABD ve Singapur'da "Turkish Style" başlığıyla, Fransa'da "Demeures Ottomanes de Turquie" adıyla yayımlandı.1994'de "Eski İstanbul Anıları", 1995'de "Bir Devir Böyle Geçti", "Yitirilmiş Renkler ve Yüzlerinde Yeryüzü" fotoğraf kitapları yayımlandı. Ara Güler'in fotoğrafları Paris Ulusal Kitaplıkta, ABD'de Rochester Georg Eastman Müzesi'nde Nebraska Üniversitesi Sheldon Koleksiyonu'nda bulunuyor. Köln Mueseum Ludwing'de Das Imaginare Photo Museum'da fotoğrafları sergileniyor

    Lot No: 16

    Lot: 16

    ARA GÜLER-Fine Art Baskı 39x28 cm "Gültekin Çizgen Koleksiyonu" ARA GÜLER 16 Ağustos 1928'de İstanbul'da doğdu. Lisedeyken film stüdyolarında sinemacılığın her dalında çalışırken Muhsin Ertuğrul'un Tiyatro Kurslarına devam etti; çünkü yönetmen veya oyun yazarı olmak istiyordu. 1950'de Yeni İstanbul Gazetesi'nde gazeteciliğe başlarken aynı zamanda İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ne devam etti. 1958'de Time-Life, Paris-Match ve Der Stern dergilerinin yakın doğu foto-muhabirliği görevlerini üstlendi. 1954'de Hayat Dergisi'nde fotoğraf bölüm şefi olarak çalışmaya başladı. 1953'de Henri Cartier Bresson ile tanışarak Paris Magnum Ajansı'na katıldı ve İngiltere'de yayımlanan "Photography Annual Antalojisi" onu dünyanın en iyi 7 fotoğrafçısından biri olarak tanımladı. Aynı yıl ASMP'ye (Amerikan Dergi Fotoğrafçıları Derneği) tek Türk üye olarak kabul edildi. 1962'de Almanya'da çok az fotoğrafçıya verilen "Master of Leica" ünvanını kazandı. İsviçre'de çıkan Camera dergisinde kendisine özel bir sayı ayırdı. 1964'de Mariana Noris'in ABD'de basılan "Young Turkey" adlı yapıtında fotoğrafları kullanıldı.1967'de Japonya'da çıkan "Photography of the World" antolojisinde Richard Avedon ile birlikte bir dizi fotoğrafı yayınlandı. 1967'de Kanada'da açılan "İnsanların Dünyasına Bakışlar" sergisinde, 1968'de New York Modern Sanatlar Galerisi'nde düzenlenen "Renkli Fotoğrafğın On Ustası" adlı sergide; aynı yıl Almanya'da, Köln'de Fotokina Fuarı'nda yapıtları sergilendi.1970'de "Türkei" adında fotoğraf albümü Almanya'da yayımlandı. Sanat ve sanat tarihi konularındaki fotoğrafları ABD'de Time-Life, Horizon ve Nesweek kitap bölümlerince ve İsviçre'de Skira Yayınevi tarafından kullanıldı.1971'de Lord Kinross'un "Hagia-Sophia" (Ayasofya) kitabının fotoğraflarını çekti. Yine Skira yayınevince Picasso'nun 90. yaş günü için yayımlanan "Picasso Metamorphose et unite" adlı kitap için Picasso'nun foto-röportajını yaptı. 1972'de Paris Ulusal Kitaplıkta sergisi açıldı.1975'de ABD'ne davet edildi ve birçok ünlü Amerikalının fotoğraflarını çektikten sonra "Yaratıcı Amerikalılar" adlı sergisini dünyanın birçok kentinde sergiledi. Yine aynı yıl Yavuz zırhlısının sökülmesini konu alan "Kahramanın Sonu" adlı bir belgesel film çekti.1979'da Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin "Foto Muhabirliği" dalındaki birincilik ödülünü aldı. 1980'de fotoğraflarının bir kısmı Karacan Yayıncılığın bastığı "Fotoğraflar" adlı kitabında basıldı.1986'da Hürriyet Vakfı'nca basılan Prof. Abdullah Kuran'ın yazdığı "Mimar Sinan" kitabını fotoğrafladı. Aynı kitap 1987'de "Institute of Turkish Studies" tarafından Ingilizce olarak yayınlandı.1989'da "Ara Güler'in Sinemacıları" kitabı basıldı. 1991'de Dışişleri Bakanlığı için Halikarnas Balıkçısı'nın (Cevat Şakir Kabaağaçlı) "The Sixth Continent" adlı kitabını fotoğrafladı. Bu arada bütün dünyayı gezerek foto röportajlar yaptı ve bunları Magnum Ajansı ile dünyaya duyurdu.Ismet Inönü, Winston Churchill, Indira Gandi, John Berger, Bertrand Russel, Bill Brandt, Alfred Hitchcock, Ansel Adams, Imogen Cunningham, Salvador Dali, Picasso gibi birçok ünlü kişi ile röportajlar yaptı ve fotoğraflarını çekti. En ünlüsü fotografcılara poz vermeyen Picasso röportajı.Yıllarca üstünde çalıştığı Mimar Sinan yapıtlarının fotoğrafları 1992'de Fransa'da, ABD ve İngiltere'de "Sinan, Architect of Soliman the Magnificent" adlı kitabı yayımlandı. Aynı yıl "Living in Turkey" adlı kitabı Ingiltere, ABD ve Singapur'da "Turkish Style" başlığıyla, Fransa'da "Demeures Ottomanes de Turquie" adıyla yayımlandı.1994'de "Eski İstanbul Anıları", 1995'de "Bir Devir Böyle Geçti", "Yitirilmiş Renkler ve Yüzlerinde Yeryüzü" fotoğraf kitapları yayımlandı. Ara Güler'in fotoğrafları Paris Ulusal Kitaplıkta, ABD'de Rochester Georg Eastman Müzesi'nde Nebraska Üniversitesi Sheldon Koleksiyonu'nda bulunuyor. Köln Mueseum Ludwing'de Das Imaginare Photo Museum'da fotoğrafları sergileniyor

    TLSold
  • ALİ DÜZGÜN-Tuval Üzeri Yağlı Boya
49x49 cm

ALİ DÜZGÜN
1977’de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 1980’de ayni bölümde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ankara’da orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987’de Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü’ne öğretim görevlisi olarak atandı. 1989’da Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990’da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

1994-2002 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 1995-1998 yıllan arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. 32 kişisel resim sergisi açtı. 100’den fazla karma resim sergilerine katıldı.

Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. GESAM yönetim kurulunda görev aldı. Birçok ödül ve mansiyonları bulunan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    ALİ DÜZGÜN-Tuval Üzeri Yağlı Boya 49x49 cm ALİ DÜZGÜN 1977’de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 1980’de ayni bölümde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ankara’da orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987’de Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü’ne öğretim görevlisi olarak atandı. 1989’da Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990’da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1994-2002 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 1995-1998 yıllan arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. 32 kişisel resim sergisi açtı. 100’den fazla karma resim sergilerine katıldı. Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. GESAM yönetim kurulunda görev aldı. Birçok ödül ve mansiyonları bulunan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • B. SARIKAYA-49x34 cm

    Lot No: 18

    Lot: 18

    B. SARIKAYA-49x34 cm

    TLSold
  • İMZA OKUNAMADI-Tuval Üzeri Yağlıboya
58x48 cm

    Lot No: 19

    Lot: 19

    İMZA OKUNAMADI-Tuval Üzeri Yağlıboya 58x48 cm

    TLSold
  • KEMALETTİN FURTANA-Tuval Üzeri Yağlı Boya
50x40 cm

KEMALETTİN FURTUNA
1956 Sivas Koyulhisar doğumlu olan Furtana, Çorum Eğitim Enstitüsü’nden 1980 yılında mezun olur. 12 Eylül’le birlikte öğretmenlik görevinden alınır ve o tarihten sonra esnaflık yapmaya başlar. Özbek ressam İsfendiyar Haydar’ın ünlü olmasına karşın yoksul yaşamı dikkatini çeken Furtana, Picasso ve diğer ünlü ressamların hayat hikayelerini ilgiyle okur. Furtuna’nın resme olan ilgisi İsfendiyar Haydar’la tanışmasıyla başlar. Furtunaya göre, İsfendiyar Haydar’ın resimlerini sadece karın tokluğu karşılığında insanlara vermesi sanata duyduğu saygıyı ifade eder.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    KEMALETTİN FURTANA-Tuval Üzeri Yağlı Boya 50x40 cm KEMALETTİN FURTUNA 1956 Sivas Koyulhisar doğumlu olan Furtana, Çorum Eğitim Enstitüsü’nden 1980 yılında mezun olur. 12 Eylül’le birlikte öğretmenlik görevinden alınır ve o tarihten sonra esnaflık yapmaya başlar. Özbek ressam İsfendiyar Haydar’ın ünlü olmasına karşın yoksul yaşamı dikkatini çeken Furtana, Picasso ve diğer ünlü ressamların hayat hikayelerini ilgiyle okur. Furtuna’nın resme olan ilgisi İsfendiyar Haydar’la tanışmasıyla başlar. Furtunaya göre, İsfendiyar Haydar’ın resimlerini sadece karın tokluğu karşılığında insanlara vermesi sanata duyduğu saygıyı ifade eder.

    TLSold
  • ATALAY KÖSEOĞLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya
39x49 cm

ATALAY KÖSEOĞLU
Ressam Atalay Köseoğlu yada Atalay Köse (K.ATALAY). 1968 (sanatçı) Yugoslav göçmeni olup, İstanbul’da doğdu. Çocukluğu güvercinlerle iç içe geçmiştir. 7 yaşlarından itibaren ilgi alanını oluşturan kuşlar bitkiler gibi tüm doğal unsur ve temalara karşı yakınlığı, sevgisi kendisini resim yapmaya teşvik etmiştir. 9 sene karakalem çalışmalarının ardından 80’li yıllarda Ergüderler Resim Atölyesi’nde Ressam Ferdi Ergüder, Namiq İsmayilzade, Mikayil Abdullayev gibi Bakü’lü ressamların öğretileri ile çalışmalarındaki gelişmeye hız vermiştir. 
  Bir dönem yerel bir dergide sanat ve basın danışmanlığı da yapmıştır. İlk sergisi karakalem resimlerinden oluşmakta olup Ortaköy’de, yurdun farklı illerinde fuar ve salonlarında 57 adet karma kişisel sergi açmıştır. Hollanda’nın sanat danışmanının daveti üzere Utrecht’e gitti. Orada çalışmalarda bulundu. İç mekan duvar resim çalışmaları, portreler yaptı. Orada iki kısa süreli sergi gerçekleştirdi. Sanatçının serbest, gerçekçilik, soyut ve modern temalı resimleri de olup müzayede evlerinde satışa sunulmuştur. Atalay Köseoğlu’nun eserlerini, tanınmış kişi, kuruluşlar ve koleksiyonerler gelecek vaad eder nitelikte görüp koleksiyonuna katmış ve referans yazıları vermiştir. Kitap resimleme dalında 13 başarı plaketi verilmiştir. Bir çok tv-radyo canlı yayında konuk olmuş, canlı çalışmaları olmuştur. Ayrıca fotoğraf sanatçısı kimliği resimlerine renk ve fark katmıştır. Şiirleri antoloji ve yıllıklara alınmış aylık edebiyat dergilerinde yayımlanmıştır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    ATALAY KÖSEOĞLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya 39x49 cm ATALAY KÖSEOĞLU Ressam Atalay Köseoğlu yada Atalay Köse (K.ATALAY). 1968 (sanatçı) Yugoslav göçmeni olup, İstanbul’da doğdu. Çocukluğu güvercinlerle iç içe geçmiştir. 7 yaşlarından itibaren ilgi alanını oluşturan kuşlar bitkiler gibi tüm doğal unsur ve temalara karşı yakınlığı, sevgisi kendisini resim yapmaya teşvik etmiştir. 9 sene karakalem çalışmalarının ardından 80’li yıllarda Ergüderler Resim Atölyesi’nde Ressam Ferdi Ergüder, Namiq İsmayilzade, Mikayil Abdullayev gibi Bakü’lü ressamların öğretileri ile çalışmalarındaki gelişmeye hız vermiştir. Bir dönem yerel bir dergide sanat ve basın danışmanlığı da yapmıştır. İlk sergisi karakalem resimlerinden oluşmakta olup Ortaköy’de, yurdun farklı illerinde fuar ve salonlarında 57 adet karma kişisel sergi açmıştır. Hollanda’nın sanat danışmanının daveti üzere Utrecht’e gitti. Orada çalışmalarda bulundu. İç mekan duvar resim çalışmaları, portreler yaptı. Orada iki kısa süreli sergi gerçekleştirdi. Sanatçının serbest, gerçekçilik, soyut ve modern temalı resimleri de olup müzayede evlerinde satışa sunulmuştur. Atalay Köseoğlu’nun eserlerini, tanınmış kişi, kuruluşlar ve koleksiyonerler gelecek vaad eder nitelikte görüp koleksiyonuna katmış ve referans yazıları vermiştir. Kitap resimleme dalında 13 başarı plaketi verilmiştir. Bir çok tv-radyo canlı yayında konuk olmuş, canlı çalışmaları olmuştur. Ayrıca fotoğraf sanatçısı kimliği resimlerine renk ve fark katmıştır. Şiirleri antoloji ve yıllıklara alınmış aylık edebiyat dergilerinde yayımlanmıştır.

    TLSold
  • ATALAY KÖSEOĞLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya
38x49 cm

ATALAY KÖSEOĞLU
Ressam Atalay Köseoğlu yada Atalay Köse (K.ATALAY). 1968 (sanatçı) Yugoslav göçmeni olup, İstanbul’da doğdu. Çocukluğu güvercinlerle iç içe geçmiştir. 7 yaşlarından itibaren ilgi alanını oluşturan kuşlar bitkiler gibi tüm doğal unsur ve temalara karşı yakınlığı, sevgisi kendisini resim yapmaya teşvik etmiştir. 9 sene karakalem çalışmalarının ardından 80’li yıllarda Ergüderler Resim Atölyesi’nde Ressam Ferdi Ergüder, Namiq İsmayilzade, Mikayil Abdullayev gibi Bakü’lü ressamların öğretileri ile çalışmalarındaki gelişmeye hız vermiştir. 
  Bir dönem yerel bir dergide sanat ve basın danışmanlığı da yapmıştır. İlk sergisi karakalem resimlerinden oluşmakta olup Ortaköy’de, yurdun farklı illerinde fuar ve salonlarında 57 adet karma kişisel sergi açmıştır. Hollanda’nın sanat danışmanının daveti üzere Utrecht’e gitti. Orada çalışmalarda bulundu. İç mekan duvar resim çalışmaları, portreler yaptı. Orada iki kısa süreli sergi gerçekleştirdi. Sanatçının serbest, gerçekçilik, soyut ve modern temalı resimleri de olup müzayede evlerinde satışa sunulmuştur. Atalay Köseoğlu’nun eserlerini, tanınmış kişi, kuruluşlar ve koleksiyonerler gelecek vaad eder nitelikte görüp koleksiyonuna katmış ve referans yazıları vermiştir. Kitap resimleme dalında 13 başarı plaketi verilmiştir. Bir çok tv-radyo canlı yayında konuk olmuş, canlı çalışmaları olmuştur. Ayrıca fotoğraf sanatçısı kimliği resimlerine renk ve fark katmıştır. Şiirleri antoloji ve yıllıklara alınmış aylık edebiyat dergilerinde yayımlanmıştır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    ATALAY KÖSEOĞLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya 38x49 cm ATALAY KÖSEOĞLU Ressam Atalay Köseoğlu yada Atalay Köse (K.ATALAY). 1968 (sanatçı) Yugoslav göçmeni olup, İstanbul’da doğdu. Çocukluğu güvercinlerle iç içe geçmiştir. 7 yaşlarından itibaren ilgi alanını oluşturan kuşlar bitkiler gibi tüm doğal unsur ve temalara karşı yakınlığı, sevgisi kendisini resim yapmaya teşvik etmiştir. 9 sene karakalem çalışmalarının ardından 80’li yıllarda Ergüderler Resim Atölyesi’nde Ressam Ferdi Ergüder, Namiq İsmayilzade, Mikayil Abdullayev gibi Bakü’lü ressamların öğretileri ile çalışmalarındaki gelişmeye hız vermiştir. Bir dönem yerel bir dergide sanat ve basın danışmanlığı da yapmıştır. İlk sergisi karakalem resimlerinden oluşmakta olup Ortaköy’de, yurdun farklı illerinde fuar ve salonlarında 57 adet karma kişisel sergi açmıştır. Hollanda’nın sanat danışmanının daveti üzere Utrecht’e gitti. Orada çalışmalarda bulundu. İç mekan duvar resim çalışmaları, portreler yaptı. Orada iki kısa süreli sergi gerçekleştirdi. Sanatçının serbest, gerçekçilik, soyut ve modern temalı resimleri de olup müzayede evlerinde satışa sunulmuştur. Atalay Köseoğlu’nun eserlerini, tanınmış kişi, kuruluşlar ve koleksiyonerler gelecek vaad eder nitelikte görüp koleksiyonuna katmış ve referans yazıları vermiştir. Kitap resimleme dalında 13 başarı plaketi verilmiştir. Bir çok tv-radyo canlı yayında konuk olmuş, canlı çalışmaları olmuştur. Ayrıca fotoğraf sanatçısı kimliği resimlerine renk ve fark katmıştır. Şiirleri antoloji ve yıllıklara alınmış aylık edebiyat dergilerinde yayımlanmıştır.

    TLSold
  • GARAY GAYBALİYEV-Tuval Üzeri Yağlı Boya
43x73 cm

    Lot No: 23

    Lot: 23

    GARAY GAYBALİYEV-Tuval Üzeri Yağlı Boya 43x73 cm

    TLSold
  • NEŞE GÖRE-Tuval Üzeri Akrilik
80x60 cm

NEŞE GÖRE
1990 yılında İstanbul'da doğdu. İlk sanat eğitimini İstasyon Sanat Akademisi'nde aldı. 2007-2011 yılları arasında Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde burslu olarak sanat eğitimine devam ederek lisans eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında resmin yanı sıra heykelle de ilgilenmeye başladı.
Sanatçı aynı zamanda sektörün önde gelen markalarına aksesuar tasarımcısı olarak moda tasarımına olan tutkusunu da sürdürdü. İnsan anatomisine olan ilgisinden dolayı bir süre dövme sanatçısı olarak çalışarak sanatsal deneyimine de katkıda bulundu. Sanatçının resim çalışmaları saf ve çoğunlukla otobiyografi niteliğindedir.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    NEŞE GÖRE-Tuval Üzeri Akrilik 80x60 cm NEŞE GÖRE 1990 yılında İstanbul'da doğdu. İlk sanat eğitimini İstasyon Sanat Akademisi'nde aldı. 2007-2011 yılları arasında Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde burslu olarak sanat eğitimine devam ederek lisans eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında resmin yanı sıra heykelle de ilgilenmeye başladı. Sanatçı aynı zamanda sektörün önde gelen markalarına aksesuar tasarımcısı olarak moda tasarımına olan tutkusunu da sürdürdü. İnsan anatomisine olan ilgisinden dolayı bir süre dövme sanatçısı olarak çalışarak sanatsal deneyimine de katkıda bulundu. Sanatçının resim çalışmaları saf ve çoğunlukla otobiyografi niteliğindedir.

    TLSold
  • ŞİMA NECEFİ-47x57 cm
"Atatürk Portresi"
İranlı Ressam

    Lot No: 25

    Lot: 25

    ŞİMA NECEFİ-47x57 cm "Atatürk Portresi" İranlı Ressam

    TLSold
  • MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya
59x59 cm

    Lot No: 26

    Lot: 26

    MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya 59x59 cm

    TLSold
  • NERİMAN ŞAHİN-Tuval Üzeri Yağlı Boya
49x54 cm

NERİMAN ŞAHİN
1969 Ankara dogumludur.Resim hayatına 2009 yılında başladı.Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu.Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı.Çalışmalalarına kendi atölyesinde devam etmektedir

    Lot No: 27

    Lot: 27

    NERİMAN ŞAHİN-Tuval Üzeri Yağlı Boya 49x54 cm NERİMAN ŞAHİN 1969 Ankara dogumludur.Resim hayatına 2009 yılında başladı.Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu.Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı.Çalışmalalarına kendi atölyesinde devam etmektedir

    TLSold
  • B. SARIKAYA-34x49 cm

    Lot No: 28

    Lot: 28

    B. SARIKAYA-34x49 cm

    TLSold
  • ATALAY KÖSEOĞLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x50 cm

ATALAY KÖSEOĞLU
Ressam Atalay Köseoğlu yada Atalay Köse (K.ATALAY). 1968 (sanatçı) Yugoslav göçmeni olup, İstanbul’da doğdu. Çocukluğu güvercinlerle iç içe geçmiştir. 7 yaşlarından itibaren ilgi alanını oluşturan kuşlar bitkiler gibi tüm doğal unsur ve temalara karşı yakınlığı, sevgisi kendisini resim yapmaya teşvik etmiştir. 9 sene karakalem çalışmalarının ardından 80’li yıllarda Ergüderler Resim Atölyesi’nde Ressam Ferdi Ergüder, Namiq İsmayilzade, Mikayil Abdullayev gibi Bakü’lü ressamların öğretileri ile çalışmalarındaki gelişmeye hız vermiştir. 
  Bir dönem yerel bir dergide sanat ve basın danışmanlığı da yapmıştır. İlk sergisi karakalem resimlerinden oluşmakta olup Ortaköy’de, yurdun farklı illerinde fuar ve salonlarında 57 adet karma kişisel sergi açmıştır. Hollanda’nın sanat danışmanının daveti üzere Utrecht’e gitti. Orada çalışmalarda bulundu. İç mekan duvar resim çalışmaları, portreler yaptı. Orada iki kısa süreli sergi gerçekleştirdi. Sanatçının serbest, gerçekçilik, soyut ve modern temalı resimleri de olup müzayede evlerinde satışa sunulmuştur. Atalay Köseoğlu’nun eserlerini, tanınmış kişi, kuruluşlar ve koleksiyonerler gelecek vaad eder nitelikte görüp koleksiyonuna katmış ve referans yazıları vermiştir. Kitap resimleme dalında 13 başarı plaketi verilmiştir. Bir çok tv-radyo canlı yayında konuk olmuş, canlı çalışmaları olmuştur. Ayrıca fotoğraf sanatçısı kimliği resimlerine renk ve fark katmıştır. Şiirleri antoloji ve yıllıklara alınmış aylık edebiyat dergilerinde yayımlanmıştır.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    ATALAY KÖSEOĞLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x50 cm ATALAY KÖSEOĞLU Ressam Atalay Köseoğlu yada Atalay Köse (K.ATALAY). 1968 (sanatçı) Yugoslav göçmeni olup, İstanbul’da doğdu. Çocukluğu güvercinlerle iç içe geçmiştir. 7 yaşlarından itibaren ilgi alanını oluşturan kuşlar bitkiler gibi tüm doğal unsur ve temalara karşı yakınlığı, sevgisi kendisini resim yapmaya teşvik etmiştir. 9 sene karakalem çalışmalarının ardından 80’li yıllarda Ergüderler Resim Atölyesi’nde Ressam Ferdi Ergüder, Namiq İsmayilzade, Mikayil Abdullayev gibi Bakü’lü ressamların öğretileri ile çalışmalarındaki gelişmeye hız vermiştir. Bir dönem yerel bir dergide sanat ve basın danışmanlığı da yapmıştır. İlk sergisi karakalem resimlerinden oluşmakta olup Ortaköy’de, yurdun farklı illerinde fuar ve salonlarında 57 adet karma kişisel sergi açmıştır. Hollanda’nın sanat danışmanının daveti üzere Utrecht’e gitti. Orada çalışmalarda bulundu. İç mekan duvar resim çalışmaları, portreler yaptı. Orada iki kısa süreli sergi gerçekleştirdi. Sanatçının serbest, gerçekçilik, soyut ve modern temalı resimleri de olup müzayede evlerinde satışa sunulmuştur. Atalay Köseoğlu’nun eserlerini, tanınmış kişi, kuruluşlar ve koleksiyonerler gelecek vaad eder nitelikte görüp koleksiyonuna katmış ve referans yazıları vermiştir. Kitap resimleme dalında 13 başarı plaketi verilmiştir. Bir çok tv-radyo canlı yayında konuk olmuş, canlı çalışmaları olmuştur. Ayrıca fotoğraf sanatçısı kimliği resimlerine renk ve fark katmıştır. Şiirleri antoloji ve yıllıklara alınmış aylık edebiyat dergilerinde yayımlanmıştır.

    TLSold
  • NERİMAN GÜLER-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x40 cm

    Lot No: 30

    Lot: 30

    NERİMAN GÜLER-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x40 cm

    TLSold
  • ATALAY KÖSEOĞLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya
49x39 cm

ATALAY KÖSEOĞLU
Ressam Atalay Köseoğlu yada Atalay Köse (K.ATALAY). 1968 (sanatçı) Yugoslav göçmeni olup, İstanbul’da doğdu. Çocukluğu güvercinlerle iç içe geçmiştir. 7 yaşlarından itibaren ilgi alanını oluşturan kuşlar bitkiler gibi tüm doğal unsur ve temalara karşı yakınlığı, sevgisi kendisini resim yapmaya teşvik etmiştir. 9 sene karakalem çalışmalarının ardından 80’li yıllarda Ergüderler Resim Atölyesi’nde Ressam Ferdi Ergüder, Namiq İsmayilzade, Mikayil Abdullayev gibi Bakü’lü ressamların öğretileri ile çalışmalarındaki gelişmeye hız vermiştir. 
  Bir dönem yerel bir dergide sanat ve basın danışmanlığı da yapmıştır. İlk sergisi karakalem resimlerinden oluşmakta olup Ortaköy’de, yurdun farklı illerinde fuar ve salonlarında 57 adet karma kişisel sergi açmıştır. Hollanda’nın sanat danışmanının daveti üzere Utrecht’e gitti. Orada çalışmalarda bulundu. İç mekan duvar resim çalışmaları, portreler yaptı. Orada iki kısa süreli sergi gerçekleştirdi. Sanatçının serbest, gerçekçilik, soyut ve modern temalı resimleri de olup müzayede evlerinde satışa sunulmuştur. Atalay Köseoğlu’nun eserlerini, tanınmış kişi, kuruluşlar ve koleksiyonerler gelecek vaad eder nitelikte görüp koleksiyonuna katmış ve referans yazıları vermiştir. Kitap resimleme dalında 13 başarı plaketi verilmiştir. Bir çok tv-radyo canlı yayında konuk olmuş, canlı çalışmaları olmuştur. Ayrıca fotoğraf sanatçısı kimliği resimlerine renk ve fark katmıştır. Şiirleri antoloji ve yıllıklara alınmış aylık edebiyat dergilerinde yayımlanmıştır.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    ATALAY KÖSEOĞLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya 49x39 cm ATALAY KÖSEOĞLU Ressam Atalay Köseoğlu yada Atalay Köse (K.ATALAY). 1968 (sanatçı) Yugoslav göçmeni olup, İstanbul’da doğdu. Çocukluğu güvercinlerle iç içe geçmiştir. 7 yaşlarından itibaren ilgi alanını oluşturan kuşlar bitkiler gibi tüm doğal unsur ve temalara karşı yakınlığı, sevgisi kendisini resim yapmaya teşvik etmiştir. 9 sene karakalem çalışmalarının ardından 80’li yıllarda Ergüderler Resim Atölyesi’nde Ressam Ferdi Ergüder, Namiq İsmayilzade, Mikayil Abdullayev gibi Bakü’lü ressamların öğretileri ile çalışmalarındaki gelişmeye hız vermiştir. Bir dönem yerel bir dergide sanat ve basın danışmanlığı da yapmıştır. İlk sergisi karakalem resimlerinden oluşmakta olup Ortaköy’de, yurdun farklı illerinde fuar ve salonlarında 57 adet karma kişisel sergi açmıştır. Hollanda’nın sanat danışmanının daveti üzere Utrecht’e gitti. Orada çalışmalarda bulundu. İç mekan duvar resim çalışmaları, portreler yaptı. Orada iki kısa süreli sergi gerçekleştirdi. Sanatçının serbest, gerçekçilik, soyut ve modern temalı resimleri de olup müzayede evlerinde satışa sunulmuştur. Atalay Köseoğlu’nun eserlerini, tanınmış kişi, kuruluşlar ve koleksiyonerler gelecek vaad eder nitelikte görüp koleksiyonuna katmış ve referans yazıları vermiştir. Kitap resimleme dalında 13 başarı plaketi verilmiştir. Bir çok tv-radyo canlı yayında konuk olmuş, canlı çalışmaları olmuştur. Ayrıca fotoğraf sanatçısı kimliği resimlerine renk ve fark katmıştır. Şiirleri antoloji ve yıllıklara alınmış aylık edebiyat dergilerinde yayımlanmıştır.

    TLSold
  • YAVUZ SARAÇOĞLU-Tuval Üstü Akrilik Boya 
60x50 cm

YAVUZ SARAÇOĞLU
1960 yılında Sivas’ta doğmuştur. 1989 Yılında Maltepede Kasım Koçak Atölyesi’nde özgün baskı tekniğini öğrenmiştir. İlk kişisel resim sergisini 1992 yılında Maltepe Sanat Galerisi’nde açan sanatçı 16 kişisel sergi açmanın yanısıra birçok karma sergiye iştirak etmiştir. 2007-2012 yılları arasında İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde (İMOGA) gravür alanında çalışmalarına devam etmiştir. Saraçoğlu, Kadıköy Don Kişot Sanat Atölyesi’nde çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    YAVUZ SARAÇOĞLU-Tuval Üstü Akrilik Boya 60x50 cm YAVUZ SARAÇOĞLU 1960 yılında Sivas’ta doğmuştur. 1989 Yılında Maltepede Kasım Koçak Atölyesi’nde özgün baskı tekniğini öğrenmiştir. İlk kişisel resim sergisini 1992 yılında Maltepe Sanat Galerisi’nde açan sanatçı 16 kişisel sergi açmanın yanısıra birçok karma sergiye iştirak etmiştir. 2007-2012 yılları arasında İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde (İMOGA) gravür alanında çalışmalarına devam etmiştir. Saraçoğlu, Kadıköy Don Kişot Sanat Atölyesi’nde çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • DR. SUAT ÜSTÜN-Kağıt Üzeri "Bedri Rahmi Portresi"
32x42 cm

    Lot No: 33

    Lot: 33

    DR. SUAT ÜSTÜN-Kağıt Üzeri "Bedri Rahmi Portresi" 32x42 cm

    TLSold
  • ZUZU-Duralit Üzeri Yağlı Boya
34x49 cm

ZUZU (ZUHAL NECCAR)
1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    ZUZU-Duralit Üzeri Yağlı Boya 34x49 cm ZUZU (ZUHAL NECCAR) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • ZUZU-Duralit Üzeri Yağlı Boya
34x49 cm

ZUZU (ZUHAL NECCAR)
1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    ZUZU-Duralit Üzeri Yağlı Boya 34x49 cm ZUZU (ZUHAL NECCAR) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • ZUZU-Duralit Üzeri Yağlı Boya
49x34 cm

ZUZU (ZUHAL NECCAR)
1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    ZUZU-Duralit Üzeri Yağlı Boya 49x34 cm ZUZU (ZUHAL NECCAR) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • İBRAHİM TAYFUR-Tuval Üzeri Akrilik Boya
50x70 cm

İBRAHİM TAYFUR
1971 Adana’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu.
Sekiz kişisel sergi açtı. Bir çok karma sergi ve etkinliklere katıldı. Yurt içi yurt dışı özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır.
Eserlerini günlük yaşamdan yola çıkarak; hız , zaman, yaşam, aşk, sevgi vb gibi evrensel kavramlarla ilişkilendirmektedir. Desen olarak alt yapıda yer alan ve göze çarpan öğeler, yarı soyut bir dil ile öne çıkan çizgi, grafik anlatım ve figür ,tek renkli (monokrom) bir yapıdadır.
Bu öğelerin tümü, izleyiciye daha ilk bakışta kendilerini gösterir, ancak tek tek öne çıkmazlar. Tayfur’un resmetmeyi amaçladığı asıl hedefin, bu öğelerle doğrudan bir ilişkisi yoktur. Bu ögeler Tayfur’un asıl resmetmek istediği ”tema”nın dolaylı ama gerekli yapı taşlarıdır. Bu ögelerin, tuval üzerinde ağırlıkla çizgisel olarak ve yer yer kısmi renk lekeleri ile değişken asimetrik bir dağılım takip ederek belli yinelemelerle oluşturdukları bir hareket söz konusudur. Bütünsel olmayan bu çizgisel yinelemeler, bir ritmik düzen oluşturmaktadır. Geri planda kalan çizgilerle belirlenmiş fakat hareketlilik üreten bir alt yapı oluşturulmuş, eşit olmayan asimetrik ama dengeli çizgisel formlara rağmen, ritmik bir düzen, izleyeni asıl gösterilmek istenen “hız zaman yaşam” karmaşasının coşkulu, heyecanlı merkezine doğru çekmektedir. Tayfur’un bu resimlerinde tuvalin tümüne hakim olan ritim, önce çizginin, sonra grafik anlatımın ve figürlerin sonra da kısmi kullanılan rengin ve bu ögelerin tümünü bastırmadan hepsinin önüne geçer. Resmi izleyenin ilk bakışta fark edip gördüğü yapı taşlarının tamamı, bu etkileyici ve resmi taşıyan ritmi oluşturmaya hizmet ederler. Tayfur, resim sanatının araçlarıyla (çizgi, form, leke, desen, renk, düzenleme) günümüz toplumunun yaşam biçimlerince hızla yok edilmekte olan bu eşsiz kente, onun değerlerine, coşkusuna, geçmişten günümüze taşıdıklarına dikkatimizi çekerken, bu kentte yaşamını sürdüren bir birey olarak sanatçı duyarlılığının sorumluluğuyla, özgün ve yetkin resim dilini başarı ile kullanarak, bu kente kendince “görsel bir saygı duruşu” da gerçekleştiriyor.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    İBRAHİM TAYFUR-Tuval Üzeri Akrilik Boya 50x70 cm İBRAHİM TAYFUR 1971 Adana’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu. Sekiz kişisel sergi açtı. Bir çok karma sergi ve etkinliklere katıldı. Yurt içi yurt dışı özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. Eserlerini günlük yaşamdan yola çıkarak; hız , zaman, yaşam, aşk, sevgi vb gibi evrensel kavramlarla ilişkilendirmektedir. Desen olarak alt yapıda yer alan ve göze çarpan öğeler, yarı soyut bir dil ile öne çıkan çizgi, grafik anlatım ve figür ,tek renkli (monokrom) bir yapıdadır. Bu öğelerin tümü, izleyiciye daha ilk bakışta kendilerini gösterir, ancak tek tek öne çıkmazlar. Tayfur’un resmetmeyi amaçladığı asıl hedefin, bu öğelerle doğrudan bir ilişkisi yoktur. Bu ögeler Tayfur’un asıl resmetmek istediği ”tema”nın dolaylı ama gerekli yapı taşlarıdır. Bu ögelerin, tuval üzerinde ağırlıkla çizgisel olarak ve yer yer kısmi renk lekeleri ile değişken asimetrik bir dağılım takip ederek belli yinelemelerle oluşturdukları bir hareket söz konusudur. Bütünsel olmayan bu çizgisel yinelemeler, bir ritmik düzen oluşturmaktadır. Geri planda kalan çizgilerle belirlenmiş fakat hareketlilik üreten bir alt yapı oluşturulmuş, eşit olmayan asimetrik ama dengeli çizgisel formlara rağmen, ritmik bir düzen, izleyeni asıl gösterilmek istenen “hız zaman yaşam” karmaşasının coşkulu, heyecanlı merkezine doğru çekmektedir. Tayfur’un bu resimlerinde tuvalin tümüne hakim olan ritim, önce çizginin, sonra grafik anlatımın ve figürlerin sonra da kısmi kullanılan rengin ve bu ögelerin tümünü bastırmadan hepsinin önüne geçer. Resmi izleyenin ilk bakışta fark edip gördüğü yapı taşlarının tamamı, bu etkileyici ve resmi taşıyan ritmi oluşturmaya hizmet ederler. Tayfur, resim sanatının araçlarıyla (çizgi, form, leke, desen, renk, düzenleme) günümüz toplumunun yaşam biçimlerince hızla yok edilmekte olan bu eşsiz kente, onun değerlerine, coşkusuna, geçmişten günümüze taşıdıklarına dikkatimizi çekerken, bu kentte yaşamını sürdüren bir birey olarak sanatçı duyarlılığının sorumluluğuyla, özgün ve yetkin resim dilini başarı ile kullanarak, bu kente kendince “görsel bir saygı duruşu” da gerçekleştiriyor.

    TLSold
  • CHERGEZIA-50x70 cm

    Lot No: 38

    Lot: 38

    CHERGEZIA-50x70 cm

    TLSold
  • İBRAHİM TAYFUR-50x70 cm

İBRAHİM TAYFUR
1971 Adana’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu.
Sekiz kişisel sergi açtı. Bir çok karma sergi ve etkinliklere katıldı. Yurt içi yurt dışı özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır.
Eserlerini günlük yaşamdan yola çıkarak; hız , zaman, yaşam, aşk, sevgi vb gibi evrensel kavramlarla ilişkilendirmektedir. Desen olarak alt yapıda yer alan ve göze çarpan öğeler, yarı soyut bir dil ile öne çıkan çizgi, grafik anlatım ve figür ,tek renkli (monokrom) bir yapıdadır.
Bu öğelerin tümü, izleyiciye daha ilk bakışta kendilerini gösterir, ancak tek tek öne çıkmazlar. Tayfur’un resmetmeyi amaçladığı asıl hedefin, bu öğelerle doğrudan bir ilişkisi yoktur. Bu ögeler Tayfur’un asıl resmetmek istediği ”tema”nın dolaylı ama gerekli yapı taşlarıdır. Bu ögelerin, tuval üzerinde ağırlıkla çizgisel olarak ve yer yer kısmi renk lekeleri ile değişken asimetrik bir dağılım takip ederek belli yinelemelerle oluşturdukları bir hareket söz konusudur. Bütünsel olmayan bu çizgisel yinelemeler, bir ritmik düzen oluşturmaktadır. Geri planda kalan çizgilerle belirlenmiş fakat hareketlilik üreten bir alt yapı oluşturulmuş, eşit olmayan asimetrik ama dengeli çizgisel formlara rağmen, ritmik bir düzen, izleyeni asıl gösterilmek istenen “hız zaman yaşam” karmaşasının coşkulu, heyecanlı merkezine doğru çekmektedir. Tayfur’un bu resimlerinde tuvalin tümüne hakim olan ritim, önce çizginin, sonra grafik anlatımın ve figürlerin sonra da kısmi kullanılan rengin ve bu ögelerin tümünü bastırmadan hepsinin önüne geçer. Resmi izleyenin ilk bakışta fark edip gördüğü yapı taşlarının tamamı, bu etkileyici ve resmi taşıyan ritmi oluşturmaya hizmet ederler. Tayfur, resim sanatının araçlarıyla (çizgi, form, leke, desen, renk, düzenleme) günümüz toplumunun yaşam biçimlerince hızla yok edilmekte olan bu eşsiz kente, onun değerlerine, coşkusuna, geçmişten günümüze taşıdıklarına dikkatimizi çekerken, bu kentte yaşamını sürdüren bir birey olarak sanatçı duyarlılığının sorumluluğuyla, özgün ve yetkin resim dilini başarı ile kullanarak, bu kente kendince “görsel bir saygı duruşu” da gerçekleştiriyor.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    İBRAHİM TAYFUR-50x70 cm İBRAHİM TAYFUR 1971 Adana’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu. Sekiz kişisel sergi açtı. Bir çok karma sergi ve etkinliklere katıldı. Yurt içi yurt dışı özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. Eserlerini günlük yaşamdan yola çıkarak; hız , zaman, yaşam, aşk, sevgi vb gibi evrensel kavramlarla ilişkilendirmektedir. Desen olarak alt yapıda yer alan ve göze çarpan öğeler, yarı soyut bir dil ile öne çıkan çizgi, grafik anlatım ve figür ,tek renkli (monokrom) bir yapıdadır. Bu öğelerin tümü, izleyiciye daha ilk bakışta kendilerini gösterir, ancak tek tek öne çıkmazlar. Tayfur’un resmetmeyi amaçladığı asıl hedefin, bu öğelerle doğrudan bir ilişkisi yoktur. Bu ögeler Tayfur’un asıl resmetmek istediği ”tema”nın dolaylı ama gerekli yapı taşlarıdır. Bu ögelerin, tuval üzerinde ağırlıkla çizgisel olarak ve yer yer kısmi renk lekeleri ile değişken asimetrik bir dağılım takip ederek belli yinelemelerle oluşturdukları bir hareket söz konusudur. Bütünsel olmayan bu çizgisel yinelemeler, bir ritmik düzen oluşturmaktadır. Geri planda kalan çizgilerle belirlenmiş fakat hareketlilik üreten bir alt yapı oluşturulmuş, eşit olmayan asimetrik ama dengeli çizgisel formlara rağmen, ritmik bir düzen, izleyeni asıl gösterilmek istenen “hız zaman yaşam” karmaşasının coşkulu, heyecanlı merkezine doğru çekmektedir. Tayfur’un bu resimlerinde tuvalin tümüne hakim olan ritim, önce çizginin, sonra grafik anlatımın ve figürlerin sonra da kısmi kullanılan rengin ve bu ögelerin tümünü bastırmadan hepsinin önüne geçer. Resmi izleyenin ilk bakışta fark edip gördüğü yapı taşlarının tamamı, bu etkileyici ve resmi taşıyan ritmi oluşturmaya hizmet ederler. Tayfur, resim sanatının araçlarıyla (çizgi, form, leke, desen, renk, düzenleme) günümüz toplumunun yaşam biçimlerince hızla yok edilmekte olan bu eşsiz kente, onun değerlerine, coşkusuna, geçmişten günümüze taşıdıklarına dikkatimizi çekerken, bu kentte yaşamını sürdüren bir birey olarak sanatçı duyarlılığının sorumluluğuyla, özgün ve yetkin resim dilini başarı ile kullanarak, bu kente kendince “görsel bir saygı duruşu” da gerçekleştiriyor.

    TLSold
  • ORHAN GÜREL-70x50 cm

ORHAN GÜREL
1952 yılında Sivasta doğdu. İlk öğretimini Sivas'ta, orta ve yüksek öğrenimini Ankara'da tamamladı. Resme olan merakı çocukluk yıllarında başladı. Lise öğrenimi sırasında Eşref Üren'in öğrencisi oldu. Onun yakın ilgi ve teşviklerini gördü, ilk resim denemeleri yağlı pastel ve çini mürekkebi ile oldu. Bir müddet karikatürle uğraştı. Daha sonra 1985 yılında sulu boya ile tanıştı. Sulu boya resme başladıktan sonra bu resim tekniğinin tutkunu oldu, ve büyük bir ağırlıkla sadece bu teknikle resimler yaptı. Sanatçı eserlerinde sulu boyanın şiirsel ve saydam dokusunu ön planda tuttuğunu belirtmektedir. 1993 yılında ilk suluboya resim derslerini vermeye başladı halen Ankara'da ve İstanbul'da çeşitli sanat galerilerinde sulu boya dersleri vermektedir. Bugüne kadar bir çok öğrenci yetiştirdiğini belirten sanatçı Bugün Suluboya resmin ülkemizin en önde gelen isimlerinden biri olmuştur. Ülke içinde ve yurt dışında çok sayıda takipçisi bulunmaktadır. Sanatçı bir çok karma sergiye katılmış ayrıca Başta Ankara olmak üzere İstanbul, İzmir, Mersin ve ayrıca yurt dışında japonya olmak üzere 58 kişisel sergi açmıştır. Yine sanatçı başta Ankara olmak üzere İstanbul, Antalya ve İtalya nın Fabriano kasabasında düzenlenen Sanat fuarı ve festivallerine katılmıştır. Sanatçı 2014 yılında çinde düzenlenen Shenzen sulu boya sanat bienalinde dünyanın bir çok ülkesinden katılan 3800 sulu boya ressamı arasında kataloga giren 280 ressam arasında Türkiyeden giren tek ressam olmuştur. Yine sanatçı 2015 yılında Fransada yayınlanan dünyanın en prestijli sulu boya dergilerinden biri olan The Art of Watercolour da bir röportajı yer almıştır. Sanatçının yapıtları bugün başta Türkiye olmak üzere ABD, İngiltere, Almanya, japonya, Fransa, İsviçre ve Estonya'da bir çoğu önemli kolleksiyonda yer almaktadır.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    ORHAN GÜREL-70x50 cm ORHAN GÜREL 1952 yılında Sivasta doğdu. İlk öğretimini Sivas'ta, orta ve yüksek öğrenimini Ankara'da tamamladı. Resme olan merakı çocukluk yıllarında başladı. Lise öğrenimi sırasında Eşref Üren'in öğrencisi oldu. Onun yakın ilgi ve teşviklerini gördü, ilk resim denemeleri yağlı pastel ve çini mürekkebi ile oldu. Bir müddet karikatürle uğraştı. Daha sonra 1985 yılında sulu boya ile tanıştı. Sulu boya resme başladıktan sonra bu resim tekniğinin tutkunu oldu, ve büyük bir ağırlıkla sadece bu teknikle resimler yaptı. Sanatçı eserlerinde sulu boyanın şiirsel ve saydam dokusunu ön planda tuttuğunu belirtmektedir. 1993 yılında ilk suluboya resim derslerini vermeye başladı halen Ankara'da ve İstanbul'da çeşitli sanat galerilerinde sulu boya dersleri vermektedir. Bugüne kadar bir çok öğrenci yetiştirdiğini belirten sanatçı Bugün Suluboya resmin ülkemizin en önde gelen isimlerinden biri olmuştur. Ülke içinde ve yurt dışında çok sayıda takipçisi bulunmaktadır. Sanatçı bir çok karma sergiye katılmış ayrıca Başta Ankara olmak üzere İstanbul, İzmir, Mersin ve ayrıca yurt dışında japonya olmak üzere 58 kişisel sergi açmıştır. Yine sanatçı başta Ankara olmak üzere İstanbul, Antalya ve İtalya nın Fabriano kasabasında düzenlenen Sanat fuarı ve festivallerine katılmıştır. Sanatçı 2014 yılında çinde düzenlenen Shenzen sulu boya sanat bienalinde dünyanın bir çok ülkesinden katılan 3800 sulu boya ressamı arasında kataloga giren 280 ressam arasında Türkiyeden giren tek ressam olmuştur. Yine sanatçı 2015 yılında Fransada yayınlanan dünyanın en prestijli sulu boya dergilerinden biri olan The Art of Watercolour da bir röportajı yer almıştır. Sanatçının yapıtları bugün başta Türkiye olmak üzere ABD, İngiltere, Almanya, japonya, Fransa, İsviçre ve Estonya'da bir çoğu önemli kolleksiyonda yer almaktadır.

    TLSold
  • ORHAN GÜREL-70x50 cm

ORHAN GÜREL
1952 yılında Sivasta doğdu. İlk öğretimini Sivas'ta, orta ve yüksek öğrenimini Ankara'da tamamladı. Resme olan merakı çocukluk yıllarında başladı. Lise öğrenimi sırasında Eşref Üren'in öğrencisi oldu. Onun yakın ilgi ve teşviklerini gördü, ilk resim denemeleri yağlı pastel ve çini mürekkebi ile oldu. Bir müddet karikatürle uğraştı. Daha sonra 1985 yılında sulu boya ile tanıştı. Sulu boya resme başladıktan sonra bu resim tekniğinin tutkunu oldu, ve büyük bir ağırlıkla sadece bu teknikle resimler yaptı. Sanatçı eserlerinde sulu boyanın şiirsel ve saydam dokusunu ön planda tuttuğunu belirtmektedir. 1993 yılında ilk suluboya resim derslerini vermeye başladı halen Ankara'da ve İstanbul'da çeşitli sanat galerilerinde sulu boya dersleri vermektedir. Bugüne kadar bir çok öğrenci yetiştirdiğini belirten sanatçı Bugün Suluboya resmin ülkemizin en önde gelen isimlerinden biri olmuştur. Ülke içinde ve yurt dışında çok sayıda takipçisi bulunmaktadır. Sanatçı bir çok karma sergiye katılmış ayrıca Başta Ankara olmak üzere İstanbul, İzmir, Mersin ve ayrıca yurt dışında japonya olmak üzere 58 kişisel sergi açmıştır. Yine sanatçı başta Ankara olmak üzere İstanbul, Antalya ve İtalya nın Fabriano kasabasında düzenlenen Sanat fuarı ve festivallerine katılmıştır. Sanatçı 2014 yılında çinde düzenlenen Shenzen sulu boya sanat bienalinde dünyanın bir çok ülkesinden katılan 3800 sulu boya ressamı arasında kataloga giren 280 ressam arasında Türkiyeden giren tek ressam olmuştur. Yine sanatçı 2015 yılında Fransada yayınlanan dünyanın en prestijli sulu boya dergilerinden biri olan The Art of Watercolour da bir röportajı yer almıştır. Sanatçının yapıtları bugün başta Türkiye olmak üzere ABD, İngiltere, Almanya, japonya, Fransa, İsviçre ve Estonya'da bir çoğu önemli kolleksiyonda yer almaktadır.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    ORHAN GÜREL-70x50 cm ORHAN GÜREL 1952 yılında Sivasta doğdu. İlk öğretimini Sivas'ta, orta ve yüksek öğrenimini Ankara'da tamamladı. Resme olan merakı çocukluk yıllarında başladı. Lise öğrenimi sırasında Eşref Üren'in öğrencisi oldu. Onun yakın ilgi ve teşviklerini gördü, ilk resim denemeleri yağlı pastel ve çini mürekkebi ile oldu. Bir müddet karikatürle uğraştı. Daha sonra 1985 yılında sulu boya ile tanıştı. Sulu boya resme başladıktan sonra bu resim tekniğinin tutkunu oldu, ve büyük bir ağırlıkla sadece bu teknikle resimler yaptı. Sanatçı eserlerinde sulu boyanın şiirsel ve saydam dokusunu ön planda tuttuğunu belirtmektedir. 1993 yılında ilk suluboya resim derslerini vermeye başladı halen Ankara'da ve İstanbul'da çeşitli sanat galerilerinde sulu boya dersleri vermektedir. Bugüne kadar bir çok öğrenci yetiştirdiğini belirten sanatçı Bugün Suluboya resmin ülkemizin en önde gelen isimlerinden biri olmuştur. Ülke içinde ve yurt dışında çok sayıda takipçisi bulunmaktadır. Sanatçı bir çok karma sergiye katılmış ayrıca Başta Ankara olmak üzere İstanbul, İzmir, Mersin ve ayrıca yurt dışında japonya olmak üzere 58 kişisel sergi açmıştır. Yine sanatçı başta Ankara olmak üzere İstanbul, Antalya ve İtalya nın Fabriano kasabasında düzenlenen Sanat fuarı ve festivallerine katılmıştır. Sanatçı 2014 yılında çinde düzenlenen Shenzen sulu boya sanat bienalinde dünyanın bir çok ülkesinden katılan 3800 sulu boya ressamı arasında kataloga giren 280 ressam arasında Türkiyeden giren tek ressam olmuştur. Yine sanatçı 2015 yılında Fransada yayınlanan dünyanın en prestijli sulu boya dergilerinden biri olan The Art of Watercolour da bir röportajı yer almıştır. Sanatçının yapıtları bugün başta Türkiye olmak üzere ABD, İngiltere, Almanya, japonya, Fransa, İsviçre ve Estonya'da bir çoğu önemli kolleksiyonda yer almaktadır.

    TLSold
  • ZUZU-40x60 cm

ZUZU (ZUHAL NECCAR)
1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    ZUZU-40x60 cm ZUZU (ZUHAL NECCAR) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • AVNİ AKMEHMETOĞLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya
35x50 cm

    Lot No: 43

    Lot: 43

    AVNİ AKMEHMETOĞLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya 35x50 cm

    TLSold
  • NERİMAN GÜLER-40x30 cm

    Lot No: 44

    Lot: 44

    NERİMAN GÜLER-40x30 cm

    TLSold
  • ZUZU-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x30 cm

ZUZU (ZUHAL NECCAR)
1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    ZUZU-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x30 cm ZUZU (ZUHAL NECCAR) 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • KAZIM İŞGÜVEN-Tuval Üzeri Akrilik
40x30 cm

KAZIM İŞGÜVEN
Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar (TGSO) Fakültesi mezunudur. Tasarım ve Resim çalışmalarının yanı sıra Vakıf Üniversiteleri'nde de Desen, Grafik, Dijital ve Web Tasarım dersleri vermektedir.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    KAZIM İŞGÜVEN-Tuval Üzeri Akrilik 40x30 cm KAZIM İŞGÜVEN Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar (TGSO) Fakültesi mezunudur. Tasarım ve Resim çalışmalarının yanı sıra Vakıf Üniversiteleri'nde de Desen, Grafik, Dijital ve Web Tasarım dersleri vermektedir.

    TLSold
  • ŞENAY ARDUÇ-Tuval Üzeri Akrilik
35x25 cm

ŞENAY ARDUÇ
1997 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu.
Lisans eğitimini Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında tamamladı.
2007-2012 yılları arasında IMOGA İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde özgün baskı eğitimi aldı.
2012-2014 yılları arasında Don Kişot Sanat'ta kara kalem eğitimi aldı.
Resimlerinde pozitif düşünceler aşılamayı hedefleyen sanatçı, eserlerinde konu olarak resim ve sevginin ortak yanı olan iyileştiriciliği kullanmıştır.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    ŞENAY ARDUÇ-Tuval Üzeri Akrilik 35x25 cm ŞENAY ARDUÇ 1997 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu. Lisans eğitimini Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında tamamladı. 2007-2012 yılları arasında IMOGA İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde özgün baskı eğitimi aldı. 2012-2014 yılları arasında Don Kişot Sanat'ta kara kalem eğitimi aldı. Resimlerinde pozitif düşünceler aşılamayı hedefleyen sanatçı, eserlerinde konu olarak resim ve sevginin ortak yanı olan iyileştiriciliği kullanmıştır.

    TLSold
  • OKTAY BOZKURT-Kağıt Üzeri Sulu Boya
20x28 cm

    Lot No: 48

    Lot: 48

    OKTAY BOZKURT-Kağıt Üzeri Sulu Boya 20x28 cm

    TLSold
  • ŞENAY ARDUÇ-Tuval Üzeri Akrilik Boya
35x50 cm

ŞENAY ARDUÇ
1997 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu.
Lisans eğitimini Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında tamamladı.
2007-2012 yılları arasında IMOGA İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde özgün baskı eğitimi aldı.
2012-2014 yılları arasında Don Kişot Sanat'ta kara kalem eğitimi aldı.
Resimlerinde pozitif düşünceler aşılamayı hedefleyen sanatçı, eserlerinde konu olarak resim ve sevginin ortak yanı olan iyileştiriciliği kullanmıştır.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    ŞENAY ARDUÇ-Tuval Üzeri Akrilik Boya 35x50 cm ŞENAY ARDUÇ 1997 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu. Lisans eğitimini Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında tamamladı. 2007-2012 yılları arasında IMOGA İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde özgün baskı eğitimi aldı. 2012-2014 yılları arasında Don Kişot Sanat'ta kara kalem eğitimi aldı. Resimlerinde pozitif düşünceler aşılamayı hedefleyen sanatçı, eserlerinde konu olarak resim ve sevginin ortak yanı olan iyileştiriciliği kullanmıştır.

    TLSold
  • YAVUZ SARAÇOĞLU-Tuval Üzeri Akrilik Boya
50x35 cm

YAVUZ SARAÇOĞLU
1960 yılında Sivas’ta doğmuştur. 1989 Yılında Maltepede Kasım Koçak Atölyesi’nde özgün baskı tekniğini öğrenmiştir. İlk kişisel resim sergisini 1992 yılında Maltepe Sanat Galerisi’nde açan sanatçı 16 kişisel sergi açmanın yanısıra birçok karma sergiye iştirak etmiştir. 2007-2012 yılları arasında İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde (İMOGA) gravür alanında çalışmalarına devam etmiştir. Saraçoğlu, Kadıköy Don Kişot Sanat Atölyesi’nde çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    YAVUZ SARAÇOĞLU-Tuval Üzeri Akrilik Boya 50x35 cm YAVUZ SARAÇOĞLU 1960 yılında Sivas’ta doğmuştur. 1989 Yılında Maltepede Kasım Koçak Atölyesi’nde özgün baskı tekniğini öğrenmiştir. İlk kişisel resim sergisini 1992 yılında Maltepe Sanat Galerisi’nde açan sanatçı 16 kişisel sergi açmanın yanısıra birçok karma sergiye iştirak etmiştir. 2007-2012 yılları arasında İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde (İMOGA) gravür alanında çalışmalarına devam etmiştir. Saraçoğlu, Kadıköy Don Kişot Sanat Atölyesi’nde çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • İBRAHİM BALABAN-Kağıt Üzeri Kara Kalem
 "Eskiz"
Sertifikalı
20x35 cm

İBRAHİM BALABAN
Türk resim sanatının yaşayan büyük ustası, efsanesi İbrahim Balaban,1921'de Bursa Seçköy'de doğdu. Köyün 3 yıllık okulunda eğitim gördü. 1937 yılında, henüz 16 yaşındayken cezaevine girdi. 6 ay hapis ve 3 ay da para cezasına çarptırılan Balaban, para cezasını ödeyemeyince 3 yıl cezaevinde kaldı. Burada tanıştığı ve çırağı olduğu, “Şair Baba” diye hitap ettiği Nazım Hikmet'in desteğiyle resim yeteneğini geliştirdi. 1944'te İmralı'ya gönderilen Balaban, 1947'de komünistlikten yeniden Bursa Cezaevi'ne verildi. 1950 affıyla çıktı. 1953'te ilk sergisini açtı. 1961'de resimlerinden dolayı 6 ay tutuklu kaldı. 1969'da Adana Halkevi'ndeki sergisi, bağnaz bir grup tarafından basılarak resimleri parçalandı. Balaban, 2 binden fazla yağlı boya tablo yaptı, 50'den çok sergi açtı, 12 kitabı yayınlandı.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    İBRAHİM BALABAN-Kağıt Üzeri Kara Kalem "Eskiz" Sertifikalı 20x35 cm İBRAHİM BALABAN Türk resim sanatının yaşayan büyük ustası, efsanesi İbrahim Balaban,1921'de Bursa Seçköy'de doğdu. Köyün 3 yıllık okulunda eğitim gördü. 1937 yılında, henüz 16 yaşındayken cezaevine girdi. 6 ay hapis ve 3 ay da para cezasına çarptırılan Balaban, para cezasını ödeyemeyince 3 yıl cezaevinde kaldı. Burada tanıştığı ve çırağı olduğu, “Şair Baba” diye hitap ettiği Nazım Hikmet'in desteğiyle resim yeteneğini geliştirdi. 1944'te İmralı'ya gönderilen Balaban, 1947'de komünistlikten yeniden Bursa Cezaevi'ne verildi. 1950 affıyla çıktı. 1953'te ilk sergisini açtı. 1961'de resimlerinden dolayı 6 ay tutuklu kaldı. 1969'da Adana Halkevi'ndeki sergisi, bağnaz bir grup tarafından basılarak resimleri parçalandı. Balaban, 2 binden fazla yağlı boya tablo yaptı, 50'den çok sergi açtı, 12 kitabı yayınlandı.

    TLSold
  • NERİMAN ŞAHİN-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x40 cm

NERİMAN ŞAHİN
1969 Ankara dogumludur.Resim hayatına 2009 yılında başladı.Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu.Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı.Çalışmalalarına kendi atölyesinde devam etmektedir

    Lot No: 52

    Lot: 52

    NERİMAN ŞAHİN-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x40 cm NERİMAN ŞAHİN 1969 Ankara dogumludur.Resim hayatına 2009 yılında başladı.Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu.Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı.Çalışmalalarına kendi atölyesinde devam etmektedir

    TLSold
  • NANUBİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x40 cm

NANUBİ
"Tincikli kız serisi. Tincik kelimesi Malatyada kıvırcık manasına gelmektedir. Bu seride ressam kendisini Tincikli kız olarak resmetmektedir ve hayatından hikayeleri bize aktarmaktadır. Deprem yaşamış olan sanatçımız o dönemlerde yaşadığı sıkıntılı duyguları bize bir yazar edası ile birebir aktarmaktadır."

    Lot No: 53

    Lot: 53

    NANUBİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x40 cm NANUBİ "Tincikli kız serisi. Tincik kelimesi Malatyada kıvırcık manasına gelmektedir. Bu seride ressam kendisini Tincikli kız olarak resmetmektedir ve hayatından hikayeleri bize aktarmaktadır. Deprem yaşamış olan sanatçımız o dönemlerde yaşadığı sıkıntılı duyguları bize bir yazar edası ile birebir aktarmaktadır."

    TLSold
  • NERİMAN ŞAHİN-Tuval Üzeri Yağlı Boya
30x30 cm

NERİMAN ŞAHİN
1969 Ankara dogumludur.Resim hayatına 2009 yılında başladı.Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu.Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı.Çalışmalalarına kendi atölyesinde devam etmektedir

    Lot No: 54

    Lot: 54

    NERİMAN ŞAHİN-Tuval Üzeri Yağlı Boya 30x30 cm NERİMAN ŞAHİN 1969 Ankara dogumludur.Resim hayatına 2009 yılında başladı.Halk Eğitim Merkezlerinde eğitmen olarak çalıştı.2016 yılında kendi atölyesini kurdu.Yurt içi ve yurt dışında birçok kişisel ve karma sergilere katıldı.Çalışmalalarına kendi atölyesinde devam etmektedir

    TLSold
  • NANUBİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x40 cm

NANUBİ
"Tincikli kız serisi. Tincik kelimesi Malatyada kıvırcık manasına gelmektedir. Bu seride ressam kendisini Tincikli kız olarak resmetmektedir ve hayatından hikayeleri bize aktarmaktadır. Deprem yaşamış olan sanatçımız o dönemlerde yaşadığı sıkıntılı duyguları bize bir yazar edası ile birebir aktarmaktadır."

    Lot No: 55

    Lot: 55

    NANUBİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x40 cm NANUBİ "Tincikli kız serisi. Tincik kelimesi Malatyada kıvırcık manasına gelmektedir. Bu seride ressam kendisini Tincikli kız olarak resmetmektedir ve hayatından hikayeleri bize aktarmaktadır. Deprem yaşamış olan sanatçımız o dönemlerde yaşadığı sıkıntılı duyguları bize bir yazar edası ile birebir aktarmaktadır."

    TLSold
  • MAMED-Tuval Üzeri Yağlı Boya
50x40 cm

    Lot No: 56

    Lot: 56

    MAMED-Tuval Üzeri Yağlı Boya 50x40 cm

    TLSold
  • NANUBİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x40 cm

NANUBİ
"Tincikli kız serisi. Tincik kelimesi Malatyada kıvırcık manasına gelmektedir. Bu seride ressam kendisini Tincikli kız olarak resmetmektedir ve hayatından hikayeleri bize aktarmaktadır. Deprem yaşamış olan sanatçımız o dönemlerde yaşadığı sıkıntılı duyguları bize bir yazar edası ile birebir aktarmaktadır."

    Lot No: 57

    Lot: 57

    NANUBİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x40 cm NANUBİ "Tincikli kız serisi. Tincik kelimesi Malatyada kıvırcık manasına gelmektedir. Bu seride ressam kendisini Tincikli kız olarak resmetmektedir ve hayatından hikayeleri bize aktarmaktadır. Deprem yaşamış olan sanatçımız o dönemlerde yaşadığı sıkıntılı duyguları bize bir yazar edası ile birebir aktarmaktadır."

    TLSold
  • MİRİ AGAZADE-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x35 cm

    Lot No: 58

    Lot: 58

    MİRİ AGAZADE-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x35 cm

    TLSold
  • İMZA OKUNAMADI-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x30 cm

    Lot No: 59

    Lot: 59

    İMZA OKUNAMADI-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x30 cm

    TLSold
  • İMZA OKUNAMADI-Tuval Üzeri Yağlı Boya
1998 Tarihli
33x23 cm

    Lot No: 60

    Lot: 60

    İMZA OKUNAMADI-Tuval Üzeri Yağlı Boya 1998 Tarihli 33x23 cm

    TLSold
  • HASAN KARA-Tuval Üzeri Yağlı Boya
30x30 cm

HASAN KARA
1964 te Denizli'nin Tutluca köyünde doğmuştur. Yüksek okul mezunudur. Kamudan emeklidir. Kütahya da yaşamaktadır. Merhum Hüseyin Yüce'den ilham almıştır. Kütahyalı ressamımız doğa sevgisini nahif çalışmaları ile tuvaline yansıtmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı karma ve kişisel 40-50 civarında sergi açmıştır. Evli ve 2 çocuk sahibidir.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    HASAN KARA-Tuval Üzeri Yağlı Boya 30x30 cm HASAN KARA 1964 te Denizli'nin Tutluca köyünde doğmuştur. Yüksek okul mezunudur. Kamudan emeklidir. Kütahya da yaşamaktadır. Merhum Hüseyin Yüce'den ilham almıştır. Kütahyalı ressamımız doğa sevgisini nahif çalışmaları ile tuvaline yansıtmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı karma ve kişisel 40-50 civarında sergi açmıştır. Evli ve 2 çocuk sahibidir.

    TLSold
  • YARA ULCAY-Gravür
13x40 cm

    Lot No: 62

    Lot: 62

    YARA ULCAY-Gravür 13x40 cm

    TLSold
  • ÇOBAN RESSAM-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x40 cm

SÜLEYMAN ŞAHİN
Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3]

Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    ÇOBAN RESSAM-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x40 cm SÜLEYMAN ŞAHİN Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3] Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    TLSold
  • ÇOBAN RESSAM-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x40 cm

SÜLEYMAN ŞAHİN
Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3]

Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    ÇOBAN RESSAM-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x40 cm SÜLEYMAN ŞAHİN Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3] Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    TLSold
  • AVRUPA-Yağlı Boya
50x50 cm

    Lot No: 65

    Lot: 65

    AVRUPA-Yağlı Boya 50x50 cm

    TLSold
  • UĞUR KARAMAN-Tuval Üzeri Yağlı Boya
30x25 cm

    Lot No: 66

    Lot: 66

    UĞUR KARAMAN-Tuval Üzeri Yağlı Boya 30x25 cm

    TLSold
  • FİKRET ÖZTÜRK-16x22 cm

FİKRET ÖZTÜRK
1961 Eskişehir doğumlu olan sanatçı, 1988 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun olmuştur. 1989 yılından bu yana birçok kişisel sergi açmış ve karma sergilere katılmıştır. Eserleri kavramsal figüratif kompozisyonlardan oluşmaktadır.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    FİKRET ÖZTÜRK-16x22 cm FİKRET ÖZTÜRK 1961 Eskişehir doğumlu olan sanatçı, 1988 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun olmuştur. 1989 yılından bu yana birçok kişisel sergi açmış ve karma sergilere katılmıştır. Eserleri kavramsal figüratif kompozisyonlardan oluşmaktadır.

    TLSold
  • JALE YILMABAŞAR-Tuval Üzeri Pastel Boya
25x25 cm

JALE YILMABAŞAR
1939, Samsun doğumludur. Türk ressam ve seramik sanatçısı. Ayrıca ilk Türk kadın seramik profesörüdür.

1957 yılında AFS bursuyla ABD'ye giderek Albany Union High School'dan mezun olarak seramik çalışmalarına bu ülkede başladı. Jale Yılmabaşar, Türkiye'ye döner dönmez üniversite sınavlarına hazırlanmış. 1958'de Seramik Bölümü ile Bale Bölümünü aynı anda kazanmış iki bölüme aynı anda devam etmiştir.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü'nde öğretim üyesi olarak çalıştıktan sonra emekli olmuştur. Yılmabaşar, Paris, Münih, Londra ve Moskova'da sayısız sergi açtı. 1970'li yıllarda Candeğer Furtun, Hamiye Çolakoğlu, Atilla Galatalı, Güngör Güner, İlgi Adalan, Mustafa Tunçalp, Erdinç Bakla gibi sanatçılar ile seramik sanatına canlılık ve yenilik getiren isimlerden biri oldu. Picasso müzesinde yapılan yarışmalarda jüri üyeliği yapan ve sayısız ödüle sahip sanatçı, 40. sanat yılını İstanbul'da açtığı bir sergiyle kutlamıştır.

1985'te Fatih köprüsünün yapımı nedeniyle atölye olarak kullandığı evi yıkılınca resim yapmaya yönelmiştir.

1998 yılında Kültür Bakanlığı'nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almıştır.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    JALE YILMABAŞAR-Tuval Üzeri Pastel Boya 25x25 cm JALE YILMABAŞAR 1939, Samsun doğumludur. Türk ressam ve seramik sanatçısı. Ayrıca ilk Türk kadın seramik profesörüdür. 1957 yılında AFS bursuyla ABD'ye giderek Albany Union High School'dan mezun olarak seramik çalışmalarına bu ülkede başladı. Jale Yılmabaşar, Türkiye'ye döner dönmez üniversite sınavlarına hazırlanmış. 1958'de Seramik Bölümü ile Bale Bölümünü aynı anda kazanmış iki bölüme aynı anda devam etmiştir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü'nde öğretim üyesi olarak çalıştıktan sonra emekli olmuştur. Yılmabaşar, Paris, Münih, Londra ve Moskova'da sayısız sergi açtı. 1970'li yıllarda Candeğer Furtun, Hamiye Çolakoğlu, Atilla Galatalı, Güngör Güner, İlgi Adalan, Mustafa Tunçalp, Erdinç Bakla gibi sanatçılar ile seramik sanatına canlılık ve yenilik getiren isimlerden biri oldu. Picasso müzesinde yapılan yarışmalarda jüri üyeliği yapan ve sayısız ödüle sahip sanatçı, 40. sanat yılını İstanbul'da açtığı bir sergiyle kutlamıştır. 1985'te Fatih köprüsünün yapımı nedeniyle atölye olarak kullandığı evi yıkılınca resim yapmaya yönelmiştir. 1998 yılında Kültür Bakanlığı'nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almıştır.

    TLSold
  • ÜMMET KARACA-Kağıt Üzeri Kara Kalem 
40x30 cm

ÜMMET KARACA 
1956 yılında Gürcistan’da doğdu.

Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    ÜMMET KARACA-Kağıt Üzeri Kara Kalem 40x30 cm ÜMMET KARACA 1956 yılında Gürcistan’da doğdu. Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti. Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır. Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSold
  • ÜMMET KARACA-Kağıt Üzeri Kara Kalem 
30x40 cm

ÜMMET KARACA 
1956 yılında Gürcistan’da doğdu.

Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    ÜMMET KARACA-Kağıt Üzeri Kara Kalem 30x40 cm ÜMMET KARACA 1956 yılında Gürcistan’da doğdu. Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti. Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır. Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSold
  • UMUT KURAL-Kağıt Üzeri Akrilik Renkli Kalem Çalışma
29x41 cm

    Lot No: 71

    Lot: 71

    UMUT KURAL-Kağıt Üzeri Akrilik Renkli Kalem Çalışma 29x41 cm

    TLSold
  • KOMET-Ofset Baskı
45x35 cm

    Lot No: 72

    Lot: 72

    KOMET-Ofset Baskı 45x35 cm

    TLSold
  • NEŞE GÖRE-Fine Art Baskı
25x35 cm

NEŞE GÖRE
1990 yılında İstanbul'da doğdu. İlk sanat eğitimini İstasyon Sanat Akademisi'nde aldı. 2007-2011 yılları arasında Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde burslu olarak sanat eğitimine devam ederek lisans eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında resmin yanı sıra heykelle de ilgilenmeye başladı.
Sanatçı aynı zamanda sektörün önde gelen markalarına aksesuar tasarımcısı olarak moda tasarımına olan tutkusunu da sürdürdü. İnsan anatomisine olan ilgisinden dolayı bir süre dövme sanatçısı olarak çalışarak sanatsal deneyimine de katkıda bulundu. Sanatçının resim çalışmaları saf ve çoğunlukla otobiyografi niteliğindedir.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    NEŞE GÖRE-Fine Art Baskı 25x35 cm NEŞE GÖRE 1990 yılında İstanbul'da doğdu. İlk sanat eğitimini İstasyon Sanat Akademisi'nde aldı. 2007-2011 yılları arasında Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde burslu olarak sanat eğitimine devam ederek lisans eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında resmin yanı sıra heykelle de ilgilenmeye başladı. Sanatçı aynı zamanda sektörün önde gelen markalarına aksesuar tasarımcısı olarak moda tasarımına olan tutkusunu da sürdürdü. İnsan anatomisine olan ilgisinden dolayı bir süre dövme sanatçısı olarak çalışarak sanatsal deneyimine de katkıda bulundu. Sanatçının resim çalışmaları saf ve çoğunlukla otobiyografi niteliğindedir.

    TLSold
  • ÜMMET KARACA-32x24 cm

ÜMMET KARACA 
1956 yılında Gürcistan’da doğdu.

Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    ÜMMET KARACA-32x24 cm ÜMMET KARACA 1956 yılında Gürcistan’da doğdu. Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti. Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır. Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSold
  • ERSAN ATEŞER-Duralit Üzeri Yağlı Boya
30x22 cm

ERSAN ATEŞER
İstanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir.

1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti.

Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    ERSAN ATEŞER-Duralit Üzeri Yağlı Boya 30x22 cm ERSAN ATEŞER İstanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir. 1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti. Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    TLSold
  • ERSAN ATEŞER-Duralit Üzeri Yağlı Boya
21x30 cm
ERSAN ATEŞER
İstanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir.

1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti.

Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    ERSAN ATEŞER-Duralit Üzeri Yağlı Boya 21x30 cm ERSAN ATEŞER İstanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir. 1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti. Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    TLSold
  • TOLGA AYVAZLAR-Kağıt Üzeri Sulu Boya
13x50 cm

TOLGA AYVAZLAR
Hattat, Ressam Ayvazlar, 1975 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Geleneksel Türk El Sanatları Hat ve Tezhip Sanatı eğitimi alarak mezun oldu. İlk kişisel sergisini 2004 yılında Yeşilköy Spor Kulübü’nde açtı. Bakırköy Ray Sanat Atölyesi’nde sanatsal çalışmalarını yirmi yılı aşkın bir süredir devam ettirmektedir. Çalışmalarında suluboya, hat, tezhip ve minyatür sanatlarını harmanlayarak yorumlanmaktadır.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    TOLGA AYVAZLAR-Kağıt Üzeri Sulu Boya 13x50 cm TOLGA AYVAZLAR Hattat, Ressam Ayvazlar, 1975 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Geleneksel Türk El Sanatları Hat ve Tezhip Sanatı eğitimi alarak mezun oldu. İlk kişisel sergisini 2004 yılında Yeşilköy Spor Kulübü’nde açtı. Bakırköy Ray Sanat Atölyesi’nde sanatsal çalışmalarını yirmi yılı aşkın bir süredir devam ettirmektedir. Çalışmalarında suluboya, hat, tezhip ve minyatür sanatlarını harmanlayarak yorumlanmaktadır.

    TLSold
  • ŞADAN DİNÇEL-Tuval Üzeri Yağlı Boya Natürmort
45x40 cm

    Lot No: 78

    Lot: 78

    ŞADAN DİNÇEL-Tuval Üzeri Yağlı Boya Natürmort 45x40 cm

    TLSold
  • İSMAİL MENEKŞE-Kağıt Üzeri Sulu Boya
18x28 cm

İSMAİL MENEKŞE
Kütahya Şehri, Emet İlçesinde doğdu. Kütahya Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Jeoloji Bölümünden mezun oldu. Askerlik görevini tamamladığı İzmit Şehri’ne yerleşti. O tarihten bu yana İzmit Şehrinde inşaat izolasyon malzemeleri ticareti ile uğraşmaktadır. Çocukluğundan beri resim konusunda çok hırslıdır. Tüm dünyayı dolaştı ve diğer toplumların kültürleri ve günlük yaşamları hakkında birçok yakın gözlem ve inceleme yaptı. Birçok özel resim dersi aldı. Ayrıca 2004’ten sonra İç Mimar ve ressam Emre Gökdua’dan özel ve kıymetli su rengi dersleri aldı. Sulu boya renkli başyapıtlarında şeffaflığı ve şiiri uyandırma eğilimindedir. Etrafında meydana gelen günlük yaşamın tüm olaylarını, yağlı boya ve sulu boya kullanarak başyapıtlarına aktarmıştır. Çeşitli karma sergilere katıldı.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    İSMAİL MENEKŞE-Kağıt Üzeri Sulu Boya 18x28 cm İSMAİL MENEKŞE Kütahya Şehri, Emet İlçesinde doğdu. Kütahya Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Jeoloji Bölümünden mezun oldu. Askerlik görevini tamamladığı İzmit Şehri’ne yerleşti. O tarihten bu yana İzmit Şehrinde inşaat izolasyon malzemeleri ticareti ile uğraşmaktadır. Çocukluğundan beri resim konusunda çok hırslıdır. Tüm dünyayı dolaştı ve diğer toplumların kültürleri ve günlük yaşamları hakkında birçok yakın gözlem ve inceleme yaptı. Birçok özel resim dersi aldı. Ayrıca 2004’ten sonra İç Mimar ve ressam Emre Gökdua’dan özel ve kıymetli su rengi dersleri aldı. Sulu boya renkli başyapıtlarında şeffaflığı ve şiiri uyandırma eğilimindedir. Etrafında meydana gelen günlük yaşamın tüm olaylarını, yağlı boya ve sulu boya kullanarak başyapıtlarına aktarmıştır. Çeşitli karma sergilere katıldı.

    TLSold
  • ENGİN OKVURAN-Kağıt Üzeri Pastel Boya
28x35 cm

    Lot No: 80

    Lot: 80

    ENGİN OKVURAN-Kağıt Üzeri Pastel Boya 28x35 cm

    TLSold
  • ALİŞ-Tas Baskı
45x30 cm

    Lot No: 81

    Lot: 81

    ALİŞ-Tas Baskı 45x30 cm

    TLSold
  • İMZASI OKUNMADI-23x33 cm

    Lot No: 82

    Lot: 82

    İMZASI OKUNMADI-23x33 cm

    TLSold
  • FATMA TAN-Kağıt Üzeri Sulu Boya
35x25 cm

    Lot No: 83

    Lot: 83

    FATMA TAN-Kağıt Üzeri Sulu Boya 35x25 cm

    TLSold
  • İNCİ-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Köpek"
20x25 cm

    Lot No: 84

    Lot: 84

    İNCİ-Kağıt Üzeri Sulu Boya "Köpek" 20x25 cm

    TLSold
  • ANONİM-Gravür Baskı
25x30 cm

    Lot No: 85

    Lot: 85

    ANONİM-Gravür Baskı 25x30 cm

    TLSold
  • FLANEUR BABEL-Dijital Fine Art Baskı
30x50 cm

    Lot No: 86

    Lot: 86

    FLANEUR BABEL-Dijital Fine Art Baskı 30x50 cm

    TLSold
  • FLANEUR BABEL-Dijital Fine Art Baskı
30x45 cm

    Lot No: 87

    Lot: 87

    FLANEUR BABEL-Dijital Fine Art Baskı 30x45 cm

    TLSold
  • FLANEUR BABEL-Dijital Fine Art Baskı
40x40 cm

    Lot No: 88

    Lot: 88

    FLANEUR BABEL-Dijital Fine Art Baskı 40x40 cm

    TLSold
  • İMZASI OKUNAMADI-Kağıt Üzeri Sulu Boya
30x40 cm

    Lot No: 89

    Lot: 89

    İMZASI OKUNAMADI-Kağıt Üzeri Sulu Boya 30x40 cm

    TLSold
  • HASAN KARA-Tuval Üzeri Yağlı Boya 
30x30 cm

"Mutlu Ağaçlar Serisi"

HASAN KARA
1964 te Denizli'nin Tutluca köyünde doğmuştur. Yüksek okul mezunudur. Kamudan emeklidir. Kütahya da yaşamaktadır. Merhum Hüseyin Yüce'den ilham almıştır. Kütahyalı ressamımız doğa sevgisini nahif çalışmaları ile tuvaline yansıtmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı karma ve kişisel 40-50 civarında sergi açmıştır. Evli ve 2 çocuk sahibidir.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    HASAN KARA-Tuval Üzeri Yağlı Boya 30x30 cm "Mutlu Ağaçlar Serisi" HASAN KARA 1964 te Denizli'nin Tutluca köyünde doğmuştur. Yüksek okul mezunudur. Kamudan emeklidir. Kütahya da yaşamaktadır. Merhum Hüseyin Yüce'den ilham almıştır. Kütahyalı ressamımız doğa sevgisini nahif çalışmaları ile tuvaline yansıtmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı karma ve kişisel 40-50 civarında sergi açmıştır. Evli ve 2 çocuk sahibidir.

    TLSold
  • CEM KEBENÇ-Tuval Üzeri Yağlı Boya
23x30 cm

"Karakteristik Portreler Serisi"

    Lot No: 91

    Lot: 91

    CEM KEBENÇ-Tuval Üzeri Yağlı Boya 23x30 cm "Karakteristik Portreler Serisi"

    TLSold
  • NECATİ SEYDİ FERAHOĞLU-Duralit Üzeri Akrilik Boya
Çap: 16 cm

NECATİ SEYDİ FERAHOĞLU
975 yılında Amasya’da doğdu.
1998 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği programından mezun oldu ve aynı yıl öğretmenlik görevine atandı. Öğretmenliğe başladıktan sonra yağlı boya çalışmalarına ağırlık veren sanatçı, 2007 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Resim-İş Öğretmenliği programı’nda yüksek lisansını tamamladı.
Ulusal ve uluslararası resim yarışmalarında jüri üyeliği yaptı.
2008 yılından itibaren resim öğretmeni olarak görevine devam etmektedir.
Özel koleksiyonlarda ve müzelerde eserleri bulunan sanatçı, 20 kişisel olmak üzere çok sayıda karma ve grup sergiye katıldı.
21 ulusal 9 uluslararası olmak üzere 28 sanat çalıştayı ve sempozyuma katıldı.

5 ödülü bulunan sanatçı Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltraşlar Derneği (BRHD) ve Karadeniz Plastik Sanatçıları Derneği (KPSD) üyesidir.
Resim ve heykel çalışmalarına halen kendi atölyesinde devam etmektedir.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    NECATİ SEYDİ FERAHOĞLU-Duralit Üzeri Akrilik Boya Çap: 16 cm NECATİ SEYDİ FERAHOĞLU 975 yılında Amasya’da doğdu. 1998 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği programından mezun oldu ve aynı yıl öğretmenlik görevine atandı. Öğretmenliğe başladıktan sonra yağlı boya çalışmalarına ağırlık veren sanatçı, 2007 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Resim-İş Öğretmenliği programı’nda yüksek lisansını tamamladı. Ulusal ve uluslararası resim yarışmalarında jüri üyeliği yaptı. 2008 yılından itibaren resim öğretmeni olarak görevine devam etmektedir. Özel koleksiyonlarda ve müzelerde eserleri bulunan sanatçı, 20 kişisel olmak üzere çok sayıda karma ve grup sergiye katıldı. 21 ulusal 9 uluslararası olmak üzere 28 sanat çalıştayı ve sempozyuma katıldı. 5 ödülü bulunan sanatçı Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltraşlar Derneği (BRHD) ve Karadeniz Plastik Sanatçıları Derneği (KPSD) üyesidir. Resim ve heykel çalışmalarına halen kendi atölyesinde devam etmektedir.

    TLSold
  • ŞENOL SAK-Akrilik Boya
14x14 cm

ŞENOL SAK
1964 yılında Bolu’da doğdu. Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu.
1993’den itibaren 27’ü Türkiye’de,  7’si de yurt dışında 34 Kişisel sergi açtı. 30’dan fazla ülkede 300’nin üzerinde karma ve grup sergileri, çeşitli bianel, trianel ve sanatsal etkinliğe katıldı. Ulusal ve uluslararası ödüller aldı.
Çalışmaları, çok sayıda kitap ve katalogda yayınlandı.
Yurtiçi ve yurtdışındaki çok sayıda özel ve resmi koleksiyonda eserleri bulunan Sak, (A.I.A.P) Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği ve GESAM üyesidir.
Yaklaşık 25 yıldan bu yana, çalışmalarında sadece “balık” formunu kullanmaktadır.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    ŞENOL SAK-Akrilik Boya 14x14 cm ŞENOL SAK 1964 yılında Bolu’da doğdu. Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 1993’den itibaren 27’ü Türkiye’de, 7’si de yurt dışında 34 Kişisel sergi açtı. 30’dan fazla ülkede 300’nin üzerinde karma ve grup sergileri, çeşitli bianel, trianel ve sanatsal etkinliğe katıldı. Ulusal ve uluslararası ödüller aldı. Çalışmaları, çok sayıda kitap ve katalogda yayınlandı. Yurtiçi ve yurtdışındaki çok sayıda özel ve resmi koleksiyonda eserleri bulunan Sak, (A.I.A.P) Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği ve GESAM üyesidir. Yaklaşık 25 yıldan bu yana, çalışmalarında sadece “balık” formunu kullanmaktadır.

    TLSold
  • ŞADAN DİNÇEL-Tuval Üzeri Yağlı Boya
19x19 cm

ŞADAN DİNÇEL
Bor doğumludur. Yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesinde yapmıştır. Kimya yüksek mühendisi olarak Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda çalışmaya başlamış, aynı kurumun muhtelif kademelerinde görev yapmış ve 2013 yılında emekli olmuştur. Resme olan ilgisi yaşamanın her alanında yer almış ancak çalışmalarına düzenli olarak 1998 yılında Hikmet Çetinkaya Resim Atölyesinde başlamıştır. Tamamı Ankara'da olmak üzere 7 kişisel sergisi bulunan Dinçel, yurt içi ve yurt dışında 40'ı aşkın karma sergi etkinliğine eserleri ile katılmıştır. Özel ve Resmi koleksiyonlarda resimleri bulunmaktadır.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    ŞADAN DİNÇEL-Tuval Üzeri Yağlı Boya 19x19 cm ŞADAN DİNÇEL Bor doğumludur. Yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesinde yapmıştır. Kimya yüksek mühendisi olarak Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda çalışmaya başlamış, aynı kurumun muhtelif kademelerinde görev yapmış ve 2013 yılında emekli olmuştur. Resme olan ilgisi yaşamanın her alanında yer almış ancak çalışmalarına düzenli olarak 1998 yılında Hikmet Çetinkaya Resim Atölyesinde başlamıştır. Tamamı Ankara'da olmak üzere 7 kişisel sergisi bulunan Dinçel, yurt içi ve yurt dışında 40'ı aşkın karma sergi etkinliğine eserleri ile katılmıştır. Özel ve Resmi koleksiyonlarda resimleri bulunmaktadır.

    TLSold
  • SELÇUK ŞAHİN-Duralit Üzeri Yağlı Boya
24x34 cm

SELÇUK ŞAHİN
Yakın bir zamanda vefat eden değerli sanatçı Ankara'da yaşamaktaydı Ankara ve İstanbul da her dönem kişisel ve karma sergisi olmuştur.
Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve Maliye bölümünü bitirmiştir, maliyede inceleme ve denetleme müfettişliği yaptıktan sonra, Olay tv ve Ctv program müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Sanatsal, kültürel ve gece programlarının yapım ve sunuculuğunu yapmıştır.

Radyo oyunları ve tv senaryosu yazan Selçuk Şahin, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere birçok eserleri önemli kurum ve şahısların kolleksiyonlarında yer almaktadır.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    SELÇUK ŞAHİN-Duralit Üzeri Yağlı Boya 24x34 cm SELÇUK ŞAHİN Yakın bir zamanda vefat eden değerli sanatçı Ankara'da yaşamaktaydı Ankara ve İstanbul da her dönem kişisel ve karma sergisi olmuştur. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve Maliye bölümünü bitirmiştir, maliyede inceleme ve denetleme müfettişliği yaptıktan sonra, Olay tv ve Ctv program müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Sanatsal, kültürel ve gece programlarının yapım ve sunuculuğunu yapmıştır. Radyo oyunları ve tv senaryosu yazan Selçuk Şahin, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere birçok eserleri önemli kurum ve şahısların kolleksiyonlarında yer almaktadır.

    TLSold
  • ALİ RIZA-Karton Üzeri Yağlı Boya
23x28 cm

    Lot No: 96

    Lot: 96

    ALİ RIZA-Karton Üzeri Yağlı Boya 23x28 cm

    TLSold
  • ALİ RIZA-Karton Üzeri Natürmort
21x28 cm

    Lot No: 97

    Lot: 97

    ALİ RIZA-Karton Üzeri Natürmort 21x28 cm

    TLSold
  • ALİ RIZA-Karton Üzeri Yağlı Boya 
23x28 cm

    Lot No: 98

    Lot: 98

    ALİ RIZA-Karton Üzeri Yağlı Boya 23x28 cm

    TLSold
  • ŞADAN DİNÇEL-"Gül Natürmort"
20x20 cm

ŞADAN DİNÇEL
Bor doğumludur. Yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesinde yapmıştır. Kimya yüksek mühendisi olarak Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda çalışmaya başlamış, aynı kurumun muhtelif kademelerinde görev yapmış ve 2013 yılında emekli olmuştur. Resme olan ilgisi yaşamanın her alanında yer almış ancak çalışmalarına düzenli olarak 1998 yılında Hikmet Çetinkaya Resim Atölyesinde başlamıştır. Tamamı Ankara'da olmak üzere 7 kişisel sergisi bulunan Dinçel, yurt içi ve yurt dışında 40'ı aşkın karma sergi etkinliğine eserleri ile katılmıştır. Özel ve Resmi koleksiyonlarda resimleri bulunmaktadır.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    ŞADAN DİNÇEL-"Gül Natürmort" 20x20 cm ŞADAN DİNÇEL Bor doğumludur. Yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesinde yapmıştır. Kimya yüksek mühendisi olarak Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda çalışmaya başlamış, aynı kurumun muhtelif kademelerinde görev yapmış ve 2013 yılında emekli olmuştur. Resme olan ilgisi yaşamanın her alanında yer almış ancak çalışmalarına düzenli olarak 1998 yılında Hikmet Çetinkaya Resim Atölyesinde başlamıştır. Tamamı Ankara'da olmak üzere 7 kişisel sergisi bulunan Dinçel, yurt içi ve yurt dışında 40'ı aşkın karma sergi etkinliğine eserleri ile katılmıştır. Özel ve Resmi koleksiyonlarda resimleri bulunmaktadır.

    TLSold
  • İBRAHİM BALABAN-Desen Çalışması
12x17 cm
SERTİFİKALI

İBRAHİM BALABAN
Türk resim sanatının yaşayan büyük ustası, efsanesi İbrahim Balaban,1921'de Bursa Seçköy'de doğdu. Köyün 3 yıllık okulunda eğitim gördü. 1937 yılında, henüz 16 yaşındayken cezaevine girdi. 6 ay hapis ve 3 ay da para cezasına çarptırılan Balaban, para cezasını ödeyemeyince 3 yıl cezaevinde kaldı. Burada tanıştığı ve çırağı olduğu, “Şair Baba” diye hitap ettiği Nazım Hikmet'in desteğiyle resim yeteneğini geliştirdi. 1944'te İmralı'ya gönderilen Balaban, 1947'de komünistlikten yeniden Bursa Cezaevi'ne verildi. 1950 affıyla çıktı. 1953'te ilk sergisini açtı. 1961'de resimlerinden dolayı 6 ay tutuklu kaldı. 1969'da Adana Halkevi'ndeki sergisi, bağnaz bir grup tarafından basılarak resimleri parçalandı. Balaban, 2 binden fazla yağlı boya tablo yaptı, 50'den çok sergi açtı, 12 kitabı yayınlandı.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    İBRAHİM BALABAN-Desen Çalışması 12x17 cm SERTİFİKALI İBRAHİM BALABAN Türk resim sanatının yaşayan büyük ustası, efsanesi İbrahim Balaban,1921'de Bursa Seçköy'de doğdu. Köyün 3 yıllık okulunda eğitim gördü. 1937 yılında, henüz 16 yaşındayken cezaevine girdi. 6 ay hapis ve 3 ay da para cezasına çarptırılan Balaban, para cezasını ödeyemeyince 3 yıl cezaevinde kaldı. Burada tanıştığı ve çırağı olduğu, “Şair Baba” diye hitap ettiği Nazım Hikmet'in desteğiyle resim yeteneğini geliştirdi. 1944'te İmralı'ya gönderilen Balaban, 1947'de komünistlikten yeniden Bursa Cezaevi'ne verildi. 1950 affıyla çıktı. 1953'te ilk sergisini açtı. 1961'de resimlerinden dolayı 6 ay tutuklu kaldı. 1969'da Adana Halkevi'ndeki sergisi, bağnaz bir grup tarafından basılarak resimleri parçalandı. Balaban, 2 binden fazla yağlı boya tablo yaptı, 50'den çok sergi açtı, 12 kitabı yayınlandı.

    TLSold
  • OKTAY BOZKURT-"Kış Peyzaj"
22x15 cm

    Lot No: 101

    Lot: 101

    OKTAY BOZKURT-"Kış Peyzaj" 22x15 cm

    TLSold
  • SARHOŞ HÜSEYİN-Haliyle
35x25 cm

    Lot No: 102

    Lot: 102

    SARHOŞ HÜSEYİN-Haliyle 35x25 cm

    TLSold
  • AREZOU BEHRANG-Tuval Üzeri Akrilik Boya
25x25 cm

AREZOU BEHRANG
1970 İran Tebriz doğumlu. Tebriz Azad Üniversitesi Grafik ve Görsel Bölümü mezunu. Önceleri yağlı boya çalıştıktan sonra, sulu boya üzerinde çalışmaya başladı. Zamanla tekniğini geliştirip portre üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. 2014’ ten sonra çalışmalarına Türkiye’de devam etmeye başladı. Sanatçı “Eserlerimi meydana getirirken son derece ayrıntıcı yaklaşım göstermeme rağmen, içimdeki özgürlük tutkum dışarı taşıp kendinden izler bırakıyor “ diyor

    Lot No: 103

    Lot: 103

    AREZOU BEHRANG-Tuval Üzeri Akrilik Boya 25x25 cm AREZOU BEHRANG 1970 İran Tebriz doğumlu. Tebriz Azad Üniversitesi Grafik ve Görsel Bölümü mezunu. Önceleri yağlı boya çalıştıktan sonra, sulu boya üzerinde çalışmaya başladı. Zamanla tekniğini geliştirip portre üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. 2014’ ten sonra çalışmalarına Türkiye’de devam etmeye başladı. Sanatçı “Eserlerimi meydana getirirken son derece ayrıntıcı yaklaşım göstermeme rağmen, içimdeki özgürlük tutkum dışarı taşıp kendinden izler bırakıyor “ diyor

    TLSold
  • AREZOU BEHRANG-Tuval Üzeri Akrilik Boya
25x25 cm

AREZOU BEHRANG
1970 İran Tebriz doğumlu. Tebriz Azad Üniversitesi Grafik ve Görsel Bölümü mezunu. Önceleri yağlı boya çalıştıktan sonra, sulu boya üzerinde çalışmaya başladı. Zamanla tekniğini geliştirip portre üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. 2014’ ten sonra çalışmalarına Türkiye’de devam etmeye başladı. Sanatçı “Eserlerimi meydana getirirken son derece ayrıntıcı yaklaşım göstermeme rağmen, içimdeki özgürlük tutkum dışarı taşıp kendinden izler bırakıyor “ diyor

    Lot No: 104

    Lot: 104

    AREZOU BEHRANG-Tuval Üzeri Akrilik Boya 25x25 cm AREZOU BEHRANG 1970 İran Tebriz doğumlu. Tebriz Azad Üniversitesi Grafik ve Görsel Bölümü mezunu. Önceleri yağlı boya çalıştıktan sonra, sulu boya üzerinde çalışmaya başladı. Zamanla tekniğini geliştirip portre üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. 2014’ ten sonra çalışmalarına Türkiye’de devam etmeye başladı. Sanatçı “Eserlerimi meydana getirirken son derece ayrıntıcı yaklaşım göstermeme rağmen, içimdeki özgürlük tutkum dışarı taşıp kendinden izler bırakıyor “ diyor

    TLSold
  • AREZOU BEHRANG-Tuval Üzeri Akrilik Boya
25x25 cm

AREZOU BEHRANG
1970 İran Tebriz doğumlu. Tebriz Azad Üniversitesi Grafik ve Görsel Bölümü mezunu. Önceleri yağlı boya çalıştıktan sonra, sulu boya üzerinde çalışmaya başladı. Zamanla tekniğini geliştirip portre üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. 2014’ ten sonra çalışmalarına Türkiye’de devam etmeye başladı. Sanatçı “Eserlerimi meydana getirirken son derece ayrıntıcı yaklaşım göstermeme rağmen, içimdeki özgürlük tutkum dışarı taşıp kendinden izler bırakıyor “ diyor

    Lot No: 105

    Lot: 105

    AREZOU BEHRANG-Tuval Üzeri Akrilik Boya 25x25 cm AREZOU BEHRANG 1970 İran Tebriz doğumlu. Tebriz Azad Üniversitesi Grafik ve Görsel Bölümü mezunu. Önceleri yağlı boya çalıştıktan sonra, sulu boya üzerinde çalışmaya başladı. Zamanla tekniğini geliştirip portre üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. 2014’ ten sonra çalışmalarına Türkiye’de devam etmeye başladı. Sanatçı “Eserlerimi meydana getirirken son derece ayrıntıcı yaklaşım göstermeme rağmen, içimdeki özgürlük tutkum dışarı taşıp kendinden izler bırakıyor “ diyor

    TLSold
  • HASAN MUTLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya
150x120 cm

1957 yılında Sorgun Yozgat’da doğdu.  İlk,orta öğretimimi Sorgun da tamamladı.1975 yılında çeşitli ulusal dergilerde karikatür ve ilüstrasyon çalıştı. 1980 yılında Gazi Eğitim Enstitüsü resim bölümünü bitirdi.  1980 yılında Ankara Devlet Resim Heykel Müzesi çalışmalarında bulundu.  1981 yılnda İstanbul resim heykel müzesinde tablo restorasyonu üzerine çalışmalarda bulundu.  1984 yılında Fransa devlet bursunu kazanarak Paris’e gitti.  Bu ülkede tablo restorasyonu konservasyonu ve müzecilik üzerine teorik ve pratik çalışmalarda bulundu. Çeşitli ülkelerde resim restorasyonu ve müzecilik üzerine araştırmalar yaptı.  Birçok ulusal ve uluslararası sanat etkinliklerine katıldı, Avrupa Asya sanat bienalleri, yüzlerce yurt içi yurt dışı sergi organizasyonları yöneticilikleri ve jüri üyelikleri yaptı. Eserleri Ankara ve İzmir devlet resim heykel müzeleri, Bodrum müzesi, Bişkek müzesi iş bankası, halk bankası, başbakanlık, maliye bakanlığı, ortadoğu amme enstitüsü başta olmak üzere yurt içinde yurt dışında birçok özel koleksiyonda eserleri bulunmaktadır.

Kişisel Sergileri
1985 Bodrum Haluk elbe sanat galerisi
1990 Ankara Sanat yapım galerisi
1991 Antalya Kaleiçi sanat galerisi
1992 Bursa devlet güzel sanatlar galerisi
1992 İzmir resim heykel müzesi
1993 Ankara iş bankası sanat galerisi
1994 Ankara halkbankası sanat galerisi
1998 Ankara galeri soyut
1999 Anadolu ajansı sanat galerisi
2001 Ankara galeri soyut
2002 Eskişehir güzel sanatlar galerisi
2003 Muğla Akyaka Nail Çakırhan sanat galerisi
2004 Bilbao pıropo cafe arte
2005 Bişkek müzesi Kırgızistan
2009 Ankara Galeri Soyut
2010 Ankara Eranus sanat galerisi 2015 İstanbul Kambur galeri 2015 Ankara Turkuaz sanat galerisi 2015 İstanbul Art Maya sanat galerisi

Ödülleri

Ordu ili karadeniz konulu resim yarışması birincilik mevlana konulu resim yarışması ikincilik ödülü  karikatür ödülleri

    Lot No: 106

    Lot: 106

    HASAN MUTLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya 150x120 cm 1957 yılında Sorgun Yozgat’da doğdu. İlk,orta öğretimimi Sorgun da tamamladı.1975 yılında çeşitli ulusal dergilerde karikatür ve ilüstrasyon çalıştı. 1980 yılında Gazi Eğitim Enstitüsü resim bölümünü bitirdi. 1980 yılında Ankara Devlet Resim Heykel Müzesi çalışmalarında bulundu. 1981 yılnda İstanbul resim heykel müzesinde tablo restorasyonu üzerine çalışmalarda bulundu. 1984 yılında Fransa devlet bursunu kazanarak Paris’e gitti. Bu ülkede tablo restorasyonu konservasyonu ve müzecilik üzerine teorik ve pratik çalışmalarda bulundu. Çeşitli ülkelerde resim restorasyonu ve müzecilik üzerine araştırmalar yaptı. Birçok ulusal ve uluslararası sanat etkinliklerine katıldı, Avrupa Asya sanat bienalleri, yüzlerce yurt içi yurt dışı sergi organizasyonları yöneticilikleri ve jüri üyelikleri yaptı. Eserleri Ankara ve İzmir devlet resim heykel müzeleri, Bodrum müzesi, Bişkek müzesi iş bankası, halk bankası, başbakanlık, maliye bakanlığı, ortadoğu amme enstitüsü başta olmak üzere yurt içinde yurt dışında birçok özel koleksiyonda eserleri bulunmaktadır. Kişisel Sergileri 1985 Bodrum Haluk elbe sanat galerisi 1990 Ankara Sanat yapım galerisi 1991 Antalya Kaleiçi sanat galerisi 1992 Bursa devlet güzel sanatlar galerisi 1992 İzmir resim heykel müzesi 1993 Ankara iş bankası sanat galerisi 1994 Ankara halkbankası sanat galerisi 1998 Ankara galeri soyut 1999 Anadolu ajansı sanat galerisi 2001 Ankara galeri soyut 2002 Eskişehir güzel sanatlar galerisi 2003 Muğla Akyaka Nail Çakırhan sanat galerisi 2004 Bilbao pıropo cafe arte 2005 Bişkek müzesi Kırgızistan 2009 Ankara Galeri Soyut 2010 Ankara Eranus sanat galerisi 2015 İstanbul Kambur galeri 2015 Ankara Turkuaz sanat galerisi 2015 İstanbul Art Maya sanat galerisi Ödülleri Ordu ili karadeniz konulu resim yarışması birincilik mevlana konulu resim yarışması ikincilik ödülü karikatür ödülleri

    TLSold
  • HASAN KARA-Tuval Üzeri Yağlı Boya
100x70 cm

"Mutlu Ağaçlar Serisi"

1957 yılında Sorgun Yozgat’da doğdu.  İlk,orta öğretimimi Sorgun da tamamladı.1975 yılında çeşitli ulusal dergilerde karikatür ve ilüstrasyon çalıştı. 1980 yılında Gazi Eğitim Enstitüsü resim bölümünü bitirdi.  1980 yılında Ankara Devlet Resim Heykel Müzesi çalışmalarında bulundu.  1981 yılnda İstanbul resim heykel müzesinde tablo restorasyonu üzerine çalışmalarda bulundu.  1984 yılında Fransa devlet bursunu kazanarak Paris’e gitti.  Bu ülkede tablo restorasyonu konservasyonu ve müzecilik üzerine teorik ve pratik çalışmalarda bulundu. Çeşitli ülkelerde resim restorasyonu ve müzecilik üzerine araştırmalar yaptı.  Birçok ulusal ve uluslararası sanat etkinliklerine katıldı, Avrupa Asya sanat bienalleri, yüzlerce yurt içi yurt dışı sergi organizasyonları yöneticilikleri ve jüri üyelikleri yaptı. Eserleri Ankara ve İzmir devlet resim heykel müzeleri, Bodrum müzesi, Bişkek müzesi iş bankası, halk bankası, başbakanlık, maliye bakanlığı, ortadoğu amme enstitüsü başta olmak üzere yurt içinde yurt dışında birçok özel koleksiyonda eserleri bulunmaktadır.

Kişisel Sergileri
1985 Bodrum Haluk elbe sanat galerisi
1990 Ankara Sanat yapım galerisi
1991 Antalya Kaleiçi sanat galerisi
1992 Bursa devlet güzel sanatlar galerisi
1992 İzmir resim heykel müzesi
1993 Ankara iş bankası sanat galerisi
1994 Ankara halkbankası sanat galerisi
1998 Ankara galeri soyut
1999 Anadolu ajansı sanat galerisi
2001 Ankara galeri soyut
2002 Eskişehir güzel sanatlar galerisi
2003 Muğla Akyaka Nail Çakırhan sanat galerisi
2004 Bilbao pıropo cafe arte
2005 Bişkek müzesi Kırgızistan
2009 Ankara Galeri Soyut
2010 Ankara Eranus sanat galerisi 2015 İstanbul Kambur galeri 2015 Ankara Turkuaz sanat galerisi 2015 İstanbul Art Maya sanat galerisi

Ödülleri

Ordu ili karadeniz konulu resim yarışması birincilik mevlana konulu resim yarışması ikincilik ödülü  karikatür ödülleri

    Lot No: 107

    Lot: 107

    HASAN KARA-Tuval Üzeri Yağlı Boya 100x70 cm "Mutlu Ağaçlar Serisi" 1957 yılında Sorgun Yozgat’da doğdu. İlk,orta öğretimimi Sorgun da tamamladı.1975 yılında çeşitli ulusal dergilerde karikatür ve ilüstrasyon çalıştı. 1980 yılında Gazi Eğitim Enstitüsü resim bölümünü bitirdi. 1980 yılında Ankara Devlet Resim Heykel Müzesi çalışmalarında bulundu. 1981 yılnda İstanbul resim heykel müzesinde tablo restorasyonu üzerine çalışmalarda bulundu. 1984 yılında Fransa devlet bursunu kazanarak Paris’e gitti. Bu ülkede tablo restorasyonu konservasyonu ve müzecilik üzerine teorik ve pratik çalışmalarda bulundu. Çeşitli ülkelerde resim restorasyonu ve müzecilik üzerine araştırmalar yaptı. Birçok ulusal ve uluslararası sanat etkinliklerine katıldı, Avrupa Asya sanat bienalleri, yüzlerce yurt içi yurt dışı sergi organizasyonları yöneticilikleri ve jüri üyelikleri yaptı. Eserleri Ankara ve İzmir devlet resim heykel müzeleri, Bodrum müzesi, Bişkek müzesi iş bankası, halk bankası, başbakanlık, maliye bakanlığı, ortadoğu amme enstitüsü başta olmak üzere yurt içinde yurt dışında birçok özel koleksiyonda eserleri bulunmaktadır. Kişisel Sergileri 1985 Bodrum Haluk elbe sanat galerisi 1990 Ankara Sanat yapım galerisi 1991 Antalya Kaleiçi sanat galerisi 1992 Bursa devlet güzel sanatlar galerisi 1992 İzmir resim heykel müzesi 1993 Ankara iş bankası sanat galerisi 1994 Ankara halkbankası sanat galerisi 1998 Ankara galeri soyut 1999 Anadolu ajansı sanat galerisi 2001 Ankara galeri soyut 2002 Eskişehir güzel sanatlar galerisi 2003 Muğla Akyaka Nail Çakırhan sanat galerisi 2004 Bilbao pıropo cafe arte 2005 Bişkek müzesi Kırgızistan 2009 Ankara Galeri Soyut 2010 Ankara Eranus sanat galerisi 2015 İstanbul Kambur galeri 2015 Ankara Turkuaz sanat galerisi 2015 İstanbul Art Maya sanat galerisi Ödülleri Ordu ili karadeniz konulu resim yarışması birincilik mevlana konulu resim yarışması ikincilik ödülü karikatür ödülleri

    TLSold
  • HASAN KARA-Tuval Üzeri Yağlı Boya
70x100 cm

"Mutlu Ağaçlar Serisi"

1957 yılında Sorgun Yozgat’da doğdu.  İlk,orta öğretimimi Sorgun da tamamladı.1975 yılında çeşitli ulusal dergilerde karikatür ve ilüstrasyon çalıştı. 1980 yılında Gazi Eğitim Enstitüsü resim bölümünü bitirdi.  1980 yılında Ankara Devlet Resim Heykel Müzesi çalışmalarında bulundu.  1981 yılnda İstanbul resim heykel müzesinde tablo restorasyonu üzerine çalışmalarda bulundu.  1984 yılında Fransa devlet bursunu kazanarak Paris’e gitti.  Bu ülkede tablo restorasyonu konservasyonu ve müzecilik üzerine teorik ve pratik çalışmalarda bulundu. Çeşitli ülkelerde resim restorasyonu ve müzecilik üzerine araştırmalar yaptı.  Birçok ulusal ve uluslararası sanat etkinliklerine katıldı, Avrupa Asya sanat bienalleri, yüzlerce yurt içi yurt dışı sergi organizasyonları yöneticilikleri ve jüri üyelikleri yaptı. Eserleri Ankara ve İzmir devlet resim heykel müzeleri, Bodrum müzesi, Bişkek müzesi iş bankası, halk bankası, başbakanlık, maliye bakanlığı, ortadoğu amme enstitüsü başta olmak üzere yurt içinde yurt dışında birçok özel koleksiyonda eserleri bulunmaktadır.

Kişisel Sergileri
1985 Bodrum Haluk elbe sanat galerisi
1990 Ankara Sanat yapım galerisi
1991 Antalya Kaleiçi sanat galerisi
1992 Bursa devlet güzel sanatlar galerisi
1992 İzmir resim heykel müzesi
1993 Ankara iş bankası sanat galerisi
1994 Ankara halkbankası sanat galerisi
1998 Ankara galeri soyut
1999 Anadolu ajansı sanat galerisi
2001 Ankara galeri soyut
2002 Eskişehir güzel sanatlar galerisi
2003 Muğla Akyaka Nail Çakırhan sanat galerisi
2004 Bilbao pıropo cafe arte
2005 Bişkek müzesi Kırgızistan
2009 Ankara Galeri Soyut
2010 Ankara Eranus sanat galerisi 2015 İstanbul Kambur galeri 2015 Ankara Turkuaz sanat galerisi 2015 İstanbul Art Maya sanat galerisi

Ödülleri

Ordu ili karadeniz konulu resim yarışması birincilik mevlana konulu resim yarışması ikincilik ödülü  karikatür ödülleri

    Lot No: 108

    Lot: 108

    HASAN KARA-Tuval Üzeri Yağlı Boya 70x100 cm "Mutlu Ağaçlar Serisi" 1957 yılında Sorgun Yozgat’da doğdu. İlk,orta öğretimimi Sorgun da tamamladı.1975 yılında çeşitli ulusal dergilerde karikatür ve ilüstrasyon çalıştı. 1980 yılında Gazi Eğitim Enstitüsü resim bölümünü bitirdi. 1980 yılında Ankara Devlet Resim Heykel Müzesi çalışmalarında bulundu. 1981 yılnda İstanbul resim heykel müzesinde tablo restorasyonu üzerine çalışmalarda bulundu. 1984 yılında Fransa devlet bursunu kazanarak Paris’e gitti. Bu ülkede tablo restorasyonu konservasyonu ve müzecilik üzerine teorik ve pratik çalışmalarda bulundu. Çeşitli ülkelerde resim restorasyonu ve müzecilik üzerine araştırmalar yaptı. Birçok ulusal ve uluslararası sanat etkinliklerine katıldı, Avrupa Asya sanat bienalleri, yüzlerce yurt içi yurt dışı sergi organizasyonları yöneticilikleri ve jüri üyelikleri yaptı. Eserleri Ankara ve İzmir devlet resim heykel müzeleri, Bodrum müzesi, Bişkek müzesi iş bankası, halk bankası, başbakanlık, maliye bakanlığı, ortadoğu amme enstitüsü başta olmak üzere yurt içinde yurt dışında birçok özel koleksiyonda eserleri bulunmaktadır. Kişisel Sergileri 1985 Bodrum Haluk elbe sanat galerisi 1990 Ankara Sanat yapım galerisi 1991 Antalya Kaleiçi sanat galerisi 1992 Bursa devlet güzel sanatlar galerisi 1992 İzmir resim heykel müzesi 1993 Ankara iş bankası sanat galerisi 1994 Ankara halkbankası sanat galerisi 1998 Ankara galeri soyut 1999 Anadolu ajansı sanat galerisi 2001 Ankara galeri soyut 2002 Eskişehir güzel sanatlar galerisi 2003 Muğla Akyaka Nail Çakırhan sanat galerisi 2004 Bilbao pıropo cafe arte 2005 Bişkek müzesi Kırgızistan 2009 Ankara Galeri Soyut 2010 Ankara Eranus sanat galerisi 2015 İstanbul Kambur galeri 2015 Ankara Turkuaz sanat galerisi 2015 İstanbul Art Maya sanat galerisi Ödülleri Ordu ili karadeniz konulu resim yarışması birincilik mevlana konulu resim yarışması ikincilik ödülü karikatür ödülleri

    TLSold
  • ALİ DÜZGÜN-Tuval Üzeri Akrilik Boya 
25x25 cm

"Kentsel Dönüşüm Serisi"

ALİ DÜZGÜN
1977’de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 1980’de ayni bölümde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ankara’da orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987’de Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü’ne öğretim görevlisi olarak atandı. 1989’da Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990’da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

1994-2002 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 1995-1998 yıllan arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. 32 kişisel resim sergisi açtı. 100’den fazla karma resim sergilerine katıldı.

Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. GESAM yönetim kurulunda görev aldı. Birçok ödül ve mansiyonları bulunan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    ALİ DÜZGÜN-Tuval Üzeri Akrilik Boya 25x25 cm "Kentsel Dönüşüm Serisi" ALİ DÜZGÜN 1977’de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 1980’de ayni bölümde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ankara’da orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987’de Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü’ne öğretim görevlisi olarak atandı. 1989’da Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990’da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1994-2002 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 1995-1998 yıllan arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. 32 kişisel resim sergisi açtı. 100’den fazla karma resim sergilerine katıldı. Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. GESAM yönetim kurulunda görev aldı. Birçok ödül ve mansiyonları bulunan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • ALİ DÜZGÜN-Tuval Üzeri Akrilik Boya 
25x25 cm

"Kentsel Dönüşüm Serisi"

ALİ DÜZGÜN
1977’de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 1980’de ayni bölümde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ankara’da orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987’de Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü’ne öğretim görevlisi olarak atandı. 1989’da Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990’da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

1994-2002 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 1995-1998 yıllan arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. 32 kişisel resim sergisi açtı. 100’den fazla karma resim sergilerine katıldı.

Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. GESAM yönetim kurulunda görev aldı. Birçok ödül ve mansiyonları bulunan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    ALİ DÜZGÜN-Tuval Üzeri Akrilik Boya 25x25 cm "Kentsel Dönüşüm Serisi" ALİ DÜZGÜN 1977’de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 1980’de ayni bölümde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ankara’da orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987’de Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü’ne öğretim görevlisi olarak atandı. 1989’da Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990’da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1994-2002 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 1995-1998 yıllan arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. 32 kişisel resim sergisi açtı. 100’den fazla karma resim sergilerine katıldı. Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. GESAM yönetim kurulunda görev aldı. Birçok ödül ve mansiyonları bulunan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • ALİ DÜZGÜN-Tuval Üzeri Akrilik Boya 
25x25 cm

"Kentsel Dönüşüm Serisi"

ALİ DÜZGÜN
1977’de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 1980’de ayni bölümde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ankara’da orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987’de Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü’ne öğretim görevlisi olarak atandı. 1989’da Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990’da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

1994-2002 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 1995-1998 yıllan arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. 32 kişisel resim sergisi açtı. 100’den fazla karma resim sergilerine katıldı.

Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. GESAM yönetim kurulunda görev aldı. Birçok ödül ve mansiyonları bulunan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    ALİ DÜZGÜN-Tuval Üzeri Akrilik Boya 25x25 cm "Kentsel Dönüşüm Serisi" ALİ DÜZGÜN 1977’de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 1980’de ayni bölümde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ankara’da orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987’de Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü’ne öğretim görevlisi olarak atandı. 1989’da Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990’da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1994-2002 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 1995-1998 yıllan arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. 32 kişisel resim sergisi açtı. 100’den fazla karma resim sergilerine katıldı. Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. GESAM yönetim kurulunda görev aldı. Birçok ödül ve mansiyonları bulunan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya Portre
35x50 cm

    Lot No: 112

    Lot: 112

    YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya Portre 35x50 cm

    TLSold
  • METİN KARANİSOĞLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya
35x50 cm

    Lot No: 113

    Lot: 113

    METİN KARANİSOĞLU-Tuval Üzeri Yağlı Boya 35x50 cm

    TLSold
  • HABİB GEREZ-Kağıt Üzeri Akrilik Boya Peyzaj
30x40 cm

    Lot No: 114

    Lot: 114

    HABİB GEREZ-Kağıt Üzeri Akrilik Boya Peyzaj 30x40 cm

    TLSold
  • NAGHME HESSARİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya
80x80 cm

"Ay Çiçekler"

    Lot No: 115

    Lot: 115

    NAGHME HESSARİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya 80x80 cm "Ay Çiçekler"

    TLSold
  • NAGHME HESSARİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya
80x80 cm

"Hüzünlü At"

    Lot No: 116

    Lot: 116

    NAGHME HESSARİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya 80x80 cm "Hüzünlü At"

    TLSold
  • NAGHME HESSARİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya
100x80 cm

"Koşan Atlar"

    Lot No: 117

    Lot: 117

    NAGHME HESSARİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya 100x80 cm "Koşan Atlar"

    TLSold
  • 19.YY AVRUPA-Kağıt Üzeri Sulu Boya
21x28 cm
Çerçevesinden sanatıda her bir detayı ile muazzam bir avrupa sanatı. Bu eser Osmanlı pazarı için üretilmiş, alanının nadir görünen eserlerindendir.
 
19. yy. Avrupa,  Osmanlı Dönemi

    Lot No: 118

    Lot: 118

    19.YY AVRUPA-Kağıt Üzeri Sulu Boya 21x28 cm Çerçevesinden sanatıda her bir detayı ile muazzam bir avrupa sanatı. Bu eser Osmanlı pazarı için üretilmiş, alanının nadir görünen eserlerindendir. 19. yy. Avrupa, Osmanlı Dönemi

    TLSold
  • İMZA OKUNAMADI-Kağıt Üzeri Pastel Boya
21x32 cm

    Lot No: 119

    Lot: 119

    İMZA OKUNAMADI-Kağıt Üzeri Pastel Boya 21x32 cm

    TLSold
  • İMZA OKUNAMADI-Tuval Üzeri Yağlı Boya
1987 Tarihli Özel Bir Eserdir
42x38 cm

    Lot No: 120

    Lot: 120

    İMZA OKUNAMADI-Tuval Üzeri Yağlı Boya 1987 Tarihli Özel Bir Eserdir 42x38 cm

    TLSold
  • MOHAMMAD ALİ AFRAZİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya
30x20 cm

Çerçevesiz. Paspartulu.

MOHAMMAD ALİ AFRAZİ
Profesör Mohammed Ali Afrazi, 1954 yılında Gilan Eyaletinde, Anzali şehrinde doğdu. Büyümüş olduğu şehrin güzel doğası içindeki sanatçının gelişmesine ilham oldu ve küçük yaşlardan beri resim konusunda hevesliydi.

Ünlü ressam, Albert Vartanian gibi ressamlardan ilham alarak binlerce yağlı boya tablo resimledi. Son 40 yılda 90’ın üzerinde ulusal ve uluslararası galeride resimleri sergilendi.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    MOHAMMAD ALİ AFRAZİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya 30x20 cm Çerçevesiz. Paspartulu. MOHAMMAD ALİ AFRAZİ Profesör Mohammed Ali Afrazi, 1954 yılında Gilan Eyaletinde, Anzali şehrinde doğdu. Büyümüş olduğu şehrin güzel doğası içindeki sanatçının gelişmesine ilham oldu ve küçük yaşlardan beri resim konusunda hevesliydi. Ünlü ressam, Albert Vartanian gibi ressamlardan ilham alarak binlerce yağlı boya tablo resimledi. Son 40 yılda 90’ın üzerinde ulusal ve uluslararası galeride resimleri sergilendi.

    TLSold
  • UZAK DOĞUNUN ÖNEMLİ RESSAMLARINDAN-Bez Üzerina Karışık Teknik
"Savaşçı" Konulu
40x35 cm

    Lot No: 122

    Lot: 122

    UZAK DOĞUNUN ÖNEMLİ RESSAMLARINDAN-Bez Üzerina Karışık Teknik "Savaşçı" Konulu 40x35 cm

    TLSold
  • MOHAMMAD ALİ AFRAZİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya
30x24 cm

MOHAMMAD ALİ AFRAZİ
Profesör Mohammed Ali Afrazi, 1954 yılında Gilan Eyaletinde, Anzali şehrinde doğdu. Büyümüş olduğu şehrin güzel doğası içindeki sanatçının gelişmesine ilham oldu ve küçük yaşlardan beri resim konusunda hevesliydi.

Ünlü ressam, Albert Vartanian gibi ressamlardan ilham alarak binlerce yağlı boya tablo resimledi. Son 40 yılda 90’ın üzerinde ulusal ve uluslararası galeride resimleri sergilendi.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    MOHAMMAD ALİ AFRAZİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya 30x24 cm MOHAMMAD ALİ AFRAZİ Profesör Mohammed Ali Afrazi, 1954 yılında Gilan Eyaletinde, Anzali şehrinde doğdu. Büyümüş olduğu şehrin güzel doğası içindeki sanatçının gelişmesine ilham oldu ve küçük yaşlardan beri resim konusunda hevesliydi. Ünlü ressam, Albert Vartanian gibi ressamlardan ilham alarak binlerce yağlı boya tablo resimledi. Son 40 yılda 90’ın üzerinde ulusal ve uluslararası galeride resimleri sergilendi.

    TLSold
  • İMZA OKUNAMADI-Kağıt Üzeri Karışık Teknik
35x17 cm

    Lot No: 124

    Lot: 124

    İMZA OKUNAMADI-Kağıt Üzeri Karışık Teknik 35x17 cm

    TLSold
  • RUS RESSAM-Karton Üzeri Karışık Teknik
Önemli Bir Eserdir
30x20 cm

    Lot No: 125

    Lot: 125

    RUS RESSAM-Karton Üzeri Karışık Teknik Önemli Bir Eserdir 30x20 cm

    TLSold
  • TANKUT BİLGE-Kağıt Üzeri Sulu Boya 
29x24 cm

TANKUT BİLGE
1942 / İstanbul doğumlu olan Tankut Bilge, Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi-Yüksek Dekoratif Sanatlar bölümünden mezun oldu. Sanatçı, İstanbul'u işleyen resimleriyle yurt içi ve yurt dışında 40'ın üzerinde kişisel sergi açtı.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    TANKUT BİLGE-Kağıt Üzeri Sulu Boya 29x24 cm TANKUT BİLGE 1942 / İstanbul doğumlu olan Tankut Bilge, Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi-Yüksek Dekoratif Sanatlar bölümünden mezun oldu. Sanatçı, İstanbul'u işleyen resimleriyle yurt içi ve yurt dışında 40'ın üzerinde kişisel sergi açtı.

    TLSold
  • ANONİM-Tuval Üzeri Yağlı Boya
24x20 cm

    Lot No: 127

    Lot: 127

    ANONİM-Tuval Üzeri Yağlı Boya 24x20 cm

    TLSold
  • RUS RESSAM E.A-Karton Üzeri Renkli Baskı,
Cyxar- 1991
35x55 cm

    Lot No: 128

    Lot: 128

    RUS RESSAM E.A-Karton Üzeri Renkli Baskı, Cyxar- 1991 35x55 cm

    TLSold
  • ROMEN RESSAM-Duralit Üzeri Yağlı Boya
Bakır Kaplama Çerçeve
20x28 cm

"Melek"

    Lot No: 129

    Lot: 129

    ROMEN RESSAM-Duralit Üzeri Yağlı Boya Bakır Kaplama Çerçeve 20x28 cm "Melek"

    TLSold
  • NİLGÜN-Karton Üzeri Karışık Teknik
1996 tarihli
50x64 cm

    Lot No: 130

    Lot: 130

    NİLGÜN-Karton Üzeri Karışık Teknik 1996 tarihli 50x64 cm

    TLSold
  • KUZEY AVRUPALI RESSAM-Karton Üzeri Renkli Çalışma
12/75
50x53 cm

    Lot No: 131

    Lot: 131

    KUZEY AVRUPALI RESSAM-Karton Üzeri Renkli Çalışma 12/75 50x53 cm

    TLSold
  • RUS RESSAM H.O İMZALI-Kontraplak Üzeri Yağlı Boya
40x50 cm

    Lot No: 132

    Lot: 132

    RUS RESSAM H.O İMZALI-Kontraplak Üzeri Yağlı Boya 40x50 cm

    TLSold
  • ANONİM-Karton Üzeri Karışık Teknik
14x23 cm

    Lot No: 133

    Lot: 133

    ANONİM-Karton Üzeri Karışık Teknik 14x23 cm

    TLSold
  • KEMAL TOPÇU-Karton Üzeri Yağlı Boya
1998 Tarihli
7x11 cm

    Lot No: 134

    Lot: 134

    KEMAL TOPÇU-Karton Üzeri Yağlı Boya 1998 Tarihli 7x11 cm

    TLSold
  • KEMAL TOPÇU-Karton Üzeri Yağlı Boya
16x25 cm

    Lot No: 135

    Lot: 135

    KEMAL TOPÇU-Karton Üzeri Yağlı Boya 16x25 cm

    TLSold
  • İMZASI OKUNAMADI-Tuval Üzeri Karışık Teknik
Büyük Boy
100x120 cm

    Lot No: 136

    Lot: 136

    İMZASI OKUNAMADI-Tuval Üzeri Karışık Teknik Büyük Boy 100x120 cm

    TLSold
  • KÜBRA TURAN-Tuval Üzeri Karışık Teknik
2018 Tarihli
Büyük Boy
120x140 cm

    Lot No: 137

    Lot: 137

    KÜBRA TURAN-Tuval Üzeri Karışık Teknik 2018 Tarihli Büyük Boy 120x140 cm

    TLSold
  • ANONİM-Tuval Üzeri Karışık Teknik
Büyük Boy
90x150 cm

    Lot No: 138

    Lot: 138

    ANONİM-Tuval Üzeri Karışık Teknik Büyük Boy 90x150 cm

    TLSold
  • ANONİM-Tuval Üzeri Akrilik Boya
2011 Tarihli

"Kadir Savur"
Büyük Boy
Fotoğraf, sinema elerştirmeni Agah Özgüç'ün arşivinden alınmıştır.
165x110 cm

    Lot No: 139

    Lot: 139

    ANONİM-Tuval Üzeri Akrilik Boya 2011 Tarihli "Kadir Savur" Büyük Boy Fotoğraf, sinema elerştirmeni Agah Özgüç'ün arşivinden alınmıştır. 165x110 cm

    TLSold
  • M. TCERNEGA-Tuval Üzeri Yağlıboya
2015 Tarihli
80x60 cm

"Cumalıkızık" Bursa

    Lot No: 140

    Lot: 140

    M. TCERNEGA-Tuval Üzeri Yağlıboya 2015 Tarihli 80x60 cm "Cumalıkızık" Bursa

    TLSold
  • OYA ÖZER-Tuval Üzeri Yağlı Boya
1990 Tarihli
70x90 cm

    Lot No: 141

    Lot: 141

    OYA ÖZER-Tuval Üzeri Yağlı Boya 1990 Tarihli 70x90 cm

    TLSold
  • ÖZDEMİR YEMENCİOĞLU-"Tanrıça Kibele" Çalışması
22x24 cm

    Lot No: 142

    Lot: 142

    ÖZDEMİR YEMENCİOĞLU-"Tanrıça Kibele" Çalışması 22x24 cm

    TLSold
  • FATİH SARMANLI-Karton Üzeri Yağlı Boya
1998 Tarihli
21x29 cm

    Lot No: 143

    Lot: 143

    FATİH SARMANLI-Karton Üzeri Yağlı Boya 1998 Tarihli 21x29 cm

    TLSold
  • ANONİM-Kağıt Üzeri Litografik Baskı
3/7
2012 Tarihli
14x20 cm

    Lot No: 144

    Lot: 144

    ANONİM-Kağıt Üzeri Litografik Baskı 3/7 2012 Tarihli 14x20 cm

    TLSold
  • ANONİM-Kağıt Üzeri Karışık Teknik
25x35 cm

    Lot No: 145

    Lot: 145

    ANONİM-Kağıt Üzeri Karışık Teknik 25x35 cm

    TLSold
  • OKAN ATAÇ-Karton Üzeri Yağlı Boya
20x32 cm

    Lot No: 146

    Lot: 146

    OKAN ATAÇ-Karton Üzeri Yağlı Boya 20x32 cm

    TLSold
  • İLKER SARI-Tuval Üzeri Yağlıboya
"Gelincik"
59x44 cm

    Lot No: 147

    Lot: 147

    İLKER SARI-Tuval Üzeri Yağlıboya "Gelincik" 59x44 cm

    TLSold
  • TEYMUR AĞALIOĞLU-Tuval Üzeri Akrilik
89x49 cm

    Lot No: 148

    Lot: 148

    TEYMUR AĞALIOĞLU-Tuval Üzeri Akrilik 89x49 cm

    TLSold
  • HALİM ÖZYAZICI TEREKESİNDEN İSTİF BESMELE-32x24,5 cm

    Lot No: 149

    Lot: 149

    HALİM ÖZYAZICI TEREKESİNDEN İSTİF BESMELE-32x24,5 cm

    TLSold
  • ÇİN YAPIMI SULU BOYA PANO-57x45 cm

    Lot No: 150

    Lot: 150

    ÇİN YAPIMI SULU BOYA PANO-57x45 cm

    TLSold
  • KARAKALEM FÜZEN VE BOĞAZ KARIŞIK TEK OSMANLI ASKER PORTRESİ-43,5x75 cm

    Lot No: 151

    Lot: 151

    KARAKALEM FÜZEN VE BOĞAZ KARIŞIK TEK OSMANLI ASKER PORTRESİ-43,5x75 cm

    TLSold
  • ARA GÜLER -17x22 cm
Şair Turgut Uyar Konulu, Ara Güler İmzalı ve Kaşeli Orjinal Fotoğraf

    Lot No: 152

    Lot: 152

    ARA GÜLER -17x22 cm Şair Turgut Uyar Konulu, Ara Güler İmzalı ve Kaşeli Orjinal Fotoğraf

    TLSold
  • METİN AKARSLAN-Duralit Üzeri Yağlı Boya 
80x100 cm

Metin Akrarslan:
1939 İstanbul Doğumlu Ressam, Sultanahmet Sanat Okulunda Eğitim Aldı. 1955 Yılında Resim Çalışmalarına Hattat Kadri Efendi’nin Yanında Başladı. Fırça Kullanmadan Resim Yaptığı İçin "Fırçasız Ressam" Olarak Bilinen Ressam, İnandığı Doğrularla Sanata Samimi Bir Hizmet Sunan İlginç Bir Sanatçıdır. Yurt Dışında (İspanya – Lugo / İsviçre – Lozan / Belçika – Brüksel) Sergiler Açtı. Yurt İçinde Çeşitli Kez Hobi Sanat Galerisi, Pera Sanat Galerisi, Kaş Sanat Galerisi, Bankalar, Kültür Merkezleri, Konsolosluklar Ve Atölye Sergileri Olmak Üzere 47 Kişisel Sergi Gerçekleştirdi Ve Karma Sergilere Katıldı. Eserlerinin Çoğunda Estetik Kaygılar, “Elemantarist” Bölünmeler, Bütününde İse Kübist Hareketler Hakimdir. Anlatımcı Tavırlarında İse; Hayatın Gerçekleri, Zıtlıkları, Nazik Bir Hiciv Anlayışıyla Duygusal Tonlamaların Yanısıra Sert Ve Kararlı Formların Ustaca Deformları Hiç Şüphe Yoktur Ki, Sanatçının Yaşamında Bazı Kesitlerin İzlerini Taşır.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    METİN AKARSLAN-Duralit Üzeri Yağlı Boya 80x100 cm Metin Akrarslan: 1939 İstanbul Doğumlu Ressam, Sultanahmet Sanat Okulunda Eğitim Aldı. 1955 Yılında Resim Çalışmalarına Hattat Kadri Efendi’nin Yanında Başladı. Fırça Kullanmadan Resim Yaptığı İçin "Fırçasız Ressam" Olarak Bilinen Ressam, İnandığı Doğrularla Sanata Samimi Bir Hizmet Sunan İlginç Bir Sanatçıdır. Yurt Dışında (İspanya – Lugo / İsviçre – Lozan / Belçika – Brüksel) Sergiler Açtı. Yurt İçinde Çeşitli Kez Hobi Sanat Galerisi, Pera Sanat Galerisi, Kaş Sanat Galerisi, Bankalar, Kültür Merkezleri, Konsolosluklar Ve Atölye Sergileri Olmak Üzere 47 Kişisel Sergi Gerçekleştirdi Ve Karma Sergilere Katıldı. Eserlerinin Çoğunda Estetik Kaygılar, “Elemantarist” Bölünmeler, Bütününde İse Kübist Hareketler Hakimdir. Anlatımcı Tavırlarında İse; Hayatın Gerçekleri, Zıtlıkları, Nazik Bir Hiciv Anlayışıyla Duygusal Tonlamaların Yanısıra Sert Ve Kararlı Formların Ustaca Deformları Hiç Şüphe Yoktur Ki, Sanatçının Yaşamında Bazı Kesitlerin İzlerini Taşır.

    TLSold
  • YAŞAR KURU-Tuval üzeri akrilik boya
50X70

    Lot No: 154

    Lot: 154

    YAŞAR KURU-Tuval üzeri akrilik boya 50X70

    TLSold
  • YAŞAR KURU-Tuval üzeri akrilik boya 
50x70 cm

    Lot No: 155

    Lot: 155

    YAŞAR KURU-Tuval üzeri akrilik boya 50x70 cm

    TLSold
  • YAŞAR KURU-Tuval üzeri akrilik boya 
50x70 cm

    Lot No: 156

    Lot: 156

    YAŞAR KURU-Tuval üzeri akrilik boya 50x70 cm

    TLSold
  • YAŞAR KURU-Tuval üzeri akrilik boya 
50x70 cm

    Lot No: 157

    Lot: 157

    YAŞAR KURU-Tuval üzeri akrilik boya 50x70 cm

    TLSold
  • YAŞAR KURU-Tuval üzeri akrilik boya ölçü 
50x70 cm

    Lot No: 158

    Lot: 158

    YAŞAR KURU-Tuval üzeri akrilik boya ölçü 50x70 cm

    TLSold
  • OKAN ATAÇ-Tuval üzeri yağlı boya
30x60 cm

    Lot No: 159

    Lot: 159

    OKAN ATAÇ-Tuval üzeri yağlı boya 30x60 cm

    TLSold
  • HÜSEYİN SARTAŞ-Tuval üzeri yağlı boya
İmzalı
30x30 cm

    Lot No: 161

    Lot: 161

    HÜSEYİN SARTAŞ-Tuval üzeri yağlı boya İmzalı 30x30 cm

    TLSold
  • JAVAD GAFFARİ-İstanbul serisi 
2023
Tuval üzeri akrilik boya
İmzalı, Çerçevesiz 
110x110 cm

    Lot No: 162

    Lot: 162

    JAVAD GAFFARİ-İstanbul serisi 2023 Tuval üzeri akrilik boya İmzalı, Çerçevesiz 110x110 cm

    TLSold
  • JAVAD GAFFARİ-İstanbul serisi 
2023
Tuval üzeri akrilik boya
İmzalı, Çerçevesiz 
110x110 cm

    Lot No: 163

    Lot: 163

    JAVAD GAFFARİ-İstanbul serisi 2023 Tuval üzeri akrilik boya İmzalı, Çerçevesiz 110x110 cm

    TLSold
  • AYFER YILDIZ-80x60 cm
Naif resmin yıldızı
Tuval üzeri yağlı boya seçkisi

    Lot No: 164

    Lot: 164

    AYFER YILDIZ-80x60 cm Naif resmin yıldızı Tuval üzeri yağlı boya seçkisi

    TLSold
  • AYFER YILDIZ-30x40 cm
Naif resmin yıldızı
Tuval üzeri yağlı boya seçkisi

    Lot No: 165

    Lot: 165

    AYFER YILDIZ-30x40 cm Naif resmin yıldızı Tuval üzeri yağlı boya seçkisi

    TLSold
  • AYFER YILDIZ-30x40 cm
Naif resmin yıldızı
Tuval üzeri yağlı boya seçkisi

    Lot No: 166

    Lot: 166

    AYFER YILDIZ-30x40 cm Naif resmin yıldızı Tuval üzeri yağlı boya seçkisi

    TLSold