Lot: 1

Current Price: 100 TL Starting Bid: 100 TL Estimated: TL Losing Winning

HÜSEYİN BOZOĞLAN

Duralit Üzeri Akrilik Boya 80x45 cm İtalyan ahşap çerçeveli. Hüseyin Bozoğlan (1974) 1974 yılında Hatay’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini doğum büyüdüğü yerde tamamladı. 2003 yılında Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden mezun oldu. Günümüzde Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Sanat ve Tasarım öğretim üyesidir. Eserlerinin birçoğunda çocukluğuna ait bazı anıara yer vermiştir. Boyalarını tamamen doğal yollarla elde edip o şekilde güzel eserler ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bu kök boyalarını kına ve ceviz kabuğu ile elde eden Hüseyin Bozoğlan, özellikle çok hoş bir görünüme sahip olan kahverengi ve yeşil tonları ile ön plana çıkıyor. Genellikle peyzaj eserleri ile bilinen Hüseyin Bozoğlan’ın farklı tarzda resmettiği eserleri de bulunmaktadır.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • HÜSEYİN BOZOĞLAN-Duralit Üzeri Akrilik Boya
80x45 cm

İtalyan ahşap çerçeveli.

Hüseyin Bozoğlan
(1974)
1974 yılında Hatay’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini doğum büyüdüğü yerde tamamladı. 2003 yılında Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden mezun oldu. Günümüzde Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Sanat ve Tasarım öğretim üyesidir. Eserlerinin birçoğunda çocukluğuna ait bazı anıara yer vermiştir. Boyalarını tamamen doğal yollarla elde edip o şekilde güzel eserler ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bu kök boyalarını kına ve ceviz kabuğu ile elde eden Hüseyin Bozoğlan, özellikle çok hoş bir görünüme sahip olan kahverengi ve yeşil tonları ile ön plana çıkıyor. Genellikle peyzaj eserleri ile bilinen Hüseyin Bozoğlan’ın farklı tarzda resmettiği eserleri de bulunmaktadır.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    HÜSEYİN BOZOĞLAN-Duralit Üzeri Akrilik Boya 80x45 cm İtalyan ahşap çerçeveli. Hüseyin Bozoğlan (1974) 1974 yılında Hatay’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini doğum büyüdüğü yerde tamamladı. 2003 yılında Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden mezun oldu. Günümüzde Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Sanat ve Tasarım öğretim üyesidir. Eserlerinin birçoğunda çocukluğuna ait bazı anıara yer vermiştir. Boyalarını tamamen doğal yollarla elde edip o şekilde güzel eserler ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bu kök boyalarını kına ve ceviz kabuğu ile elde eden Hüseyin Bozoğlan, özellikle çok hoş bir görünüme sahip olan kahverengi ve yeşil tonları ile ön plana çıkıyor. Genellikle peyzaj eserleri ile bilinen Hüseyin Bozoğlan’ın farklı tarzda resmettiği eserleri de bulunmaktadır.

    TLSold
  • ALEV ÖZAS-Tuval Üzeri Yağlı Boya
"Maslak"
50x50 cm
2023 İmzalı

Alev Özas
1977 yılında İstanbul’da doğdu. 2002 yılında Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Bölümü’nü bitirdi. Devrim Erbil atölyesinde çalıştı. 4 kişisel sergi gerçekleştiren sanatçı çeşitli karma sergilere katılmıştır. Yaşamını ve çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    ALEV ÖZAS-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Maslak" 50x50 cm 2023 İmzalı Alev Özas 1977 yılında İstanbul’da doğdu. 2002 yılında Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Bölümü’nü bitirdi. Devrim Erbil atölyesinde çalıştı. 4 kişisel sergi gerçekleştiren sanatçı çeşitli karma sergilere katılmıştır. Yaşamını ve çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    TLSold
  • HÜSEYİN KEBENÇ-Tuval Üzeri Yağlı Boya
"1994" İmzalı
90x70 cm

    Lot No: 3

    Lot: 3

    HÜSEYİN KEBENÇ-Tuval Üzeri Yağlı Boya "1994" İmzalı 90x70 cm

    TLSold
  • TOLGA EZEL-Tuval Üzeri Akrilik Boya
"SIR"
Ömer Hayyam Anısına
100x70 cm

    Lot No: 4

    Lot: 4

    TOLGA EZEL-Tuval Üzeri Akrilik Boya "SIR" Ömer Hayyam Anısına 100x70 cm

    TLSold
  • YAVUZ SARAÇOĞLU-Tuval Üzeri Akrilik Boya
70x50 cm

Yavuz Saraçoğlu
1960 yılında Sivas’ta doğmuştur. 1989 Yılında Maltepede Kasım Koçak Atölyesi’nde özgün baskı tekniğini öğrenmiştir. İlk kişisel resim sergisini 1992 yılında Maltepe Sanat Galerisi’nde açan sanatçı 16 kişisel sergi açmanın yanısıra birçok karma sergiye iştirak etmiştir. 2007-2012 yılları arasında İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde (İMOGA) gravür alanında çalışmalarına devam etmiştir. Saraçoğlu, Kadıköy Don Kişot Sanat Atölyesi’nde çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    YAVUZ SARAÇOĞLU-Tuval Üzeri Akrilik Boya 70x50 cm Yavuz Saraçoğlu 1960 yılında Sivas’ta doğmuştur. 1989 Yılında Maltepede Kasım Koçak Atölyesi’nde özgün baskı tekniğini öğrenmiştir. İlk kişisel resim sergisini 1992 yılında Maltepe Sanat Galerisi’nde açan sanatçı 16 kişisel sergi açmanın yanısıra birçok karma sergiye iştirak etmiştir. 2007-2012 yılları arasında İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde (İMOGA) gravür alanında çalışmalarına devam etmiştir. Saraçoğlu, Kadıköy Don Kişot Sanat Atölyesi’nde çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • HASAN KARA-Tuval Üzeri Yağlı Boya
70x50 cm
"Mutlu Ağaçlar Serisi"
2023 Tarihli

Naif resmin yükselen değeri.

Hasan Kara
1964 te Denizli'nin Tutluca köyünde doğmuştur. Yüksek okul mezunudur. Kamudan emeklidir. Kütahya da yaşamaktadır. Merhum Hüseyin Yüce'den ilham almıştır. Kütahyalı ressamımız doğa sevgisini nahif çalışmaları ile tuvaline yansıtmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı karma ve kişisel 40-50 civarında sergi açmıştır. Evli ve 2 çocuk sahibidir.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    HASAN KARA-Tuval Üzeri Yağlı Boya 70x50 cm "Mutlu Ağaçlar Serisi" 2023 Tarihli Naif resmin yükselen değeri. Hasan Kara 1964 te Denizli'nin Tutluca köyünde doğmuştur. Yüksek okul mezunudur. Kamudan emeklidir. Kütahya da yaşamaktadır. Merhum Hüseyin Yüce'den ilham almıştır. Kütahyalı ressamımız doğa sevgisini nahif çalışmaları ile tuvaline yansıtmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı karma ve kişisel 40-50 civarında sergi açmıştır. Evli ve 2 çocuk sahibidir.

    TLSold
  • YAZDAN YAZAR-Tuval Üzeri Yağlı Boya
60x50 cm
"Salacak Sahildeki Mısırcı"
2001 Tarihli

Realist resimde, empresyonist resimde Yazdan YAZAR imzalı eserdir.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    YAZDAN YAZAR-Tuval Üzeri Yağlı Boya 60x50 cm "Salacak Sahildeki Mısırcı" 2001 Tarihli Realist resimde, empresyonist resimde Yazdan YAZAR imzalı eserdir.

    TLSold
  • ÜMMET KARACA-Tuval Üzeri Yağlı Boya
60x50 cm

Büyük adadan. Üzerinde antika çerçevesi ile.

(1956-)
Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu.

Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti.

Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır.

Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    ÜMMET KARACA-Tuval Üzeri Yağlı Boya 60x50 cm Büyük adadan. Üzerinde antika çerçevesi ile. (1956-) Ümmet Karaca 1956 yılında Gürcistan’da doğdu. Sanatçı 1978 yılında başladığı Tiflis Yüksek Ressamlar Okulundan 1982’de mezun oldu. 1987 yılında Gürcistan’ın Tiflis şehrinde ilk kişisel sergisini açtı. 1993’te ise Türkiye’deki ilk kişisel sergisini İstanbul’daki Varol Sanat Galerisinde düzenledi. Sonrasında da İstanbul ve Ankara’da pek çok karma sergiye katılmaya ve kişisel sergiler açmaya devam etti. Ümmet Karaca genellikle tuval üzeri yağlıboya tekniğiyle yaptığı tablolarında İstanbul temasını işlemektedir. Eserlerinde şehrin sokaklarını, insanlarını, doğasını, sosyal yaşamını klasik bir üslupla resmetmeyi tercih etmektedir. Özellikle Büyükada’dan manzaraları resmetmeyi seven sanatçının eserlerini İzlenimci tarzın içinde de değerlendirebiliriz. Karaca genel olarak şehir manzaralarıyla bilinse de natürmort ve portre de çalışmıştır. Ümmet Karaca halen İstanbul’da yaşamakta ve sanat çalışmalarını sürdürmektedir.

    TLSold
  • HAYDAR EKİNEK-Tuval Üzeri Karışık Teknik
50x75 cm

Eski dönem sıra dışı bir eserdir.

Haydar Ekinek
1967 yılında VAN Çomaklı köyünde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini iskele yatılı bölge okulunda, lise öğrenimin’ ise Van Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Orta ve lise dönmelerinde resim yarışmalarında birincilikleri oldu.

Sıra dışı çizgisi ile bilinen ressam, sürekli kendisini yenileyerek hem kendisini geliştirmiş hem de meslektaşları arasında başarı grafiğini devamlı yükselmiştir. Dünyada ve Türkiye’de bir ilke imza atarak çivileri de fırça gibi kullanarak eşsiz ve farklı resimler ortaya çıkaran ressam özellikle bu alanda Türkiye’de çeşitli zamanlarda açtığı sergilerle de adından sık sık söz ettirmiştir. Sanatçının en büyük özelliği de doğduğu topraklardan kopmaması ve sanatın evrensel dilini, dünya insanlarıyla paylaşmasıdır.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    HAYDAR EKİNEK-Tuval Üzeri Karışık Teknik 50x75 cm Eski dönem sıra dışı bir eserdir. Haydar Ekinek 1967 yılında VAN Çomaklı köyünde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini iskele yatılı bölge okulunda, lise öğrenimin’ ise Van Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Orta ve lise dönmelerinde resim yarışmalarında birincilikleri oldu. Sıra dışı çizgisi ile bilinen ressam, sürekli kendisini yenileyerek hem kendisini geliştirmiş hem de meslektaşları arasında başarı grafiğini devamlı yükselmiştir. Dünyada ve Türkiye’de bir ilke imza atarak çivileri de fırça gibi kullanarak eşsiz ve farklı resimler ortaya çıkaran ressam özellikle bu alanda Türkiye’de çeşitli zamanlarda açtığı sergilerle de adından sık sık söz ettirmiştir. Sanatçının en büyük özelliği de doğduğu topraklardan kopmaması ve sanatın evrensel dilini, dünya insanlarıyla paylaşmasıdır.

    TLSold
  • AHMET DEMİRBAĞ-Karakalem Çalışması
50x70 cm

Çok güçlü bir desen çalışmasıdır.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    AHMET DEMİRBAĞ-Karakalem Çalışması 50x70 cm Çok güçlü bir desen çalışmasıdır.

    TLSold
  • SEBAHAT USTA-Tuval Üzeri Yağlı Boya
Rembrandt
60x80 cm

Usta ressamdan harika bir portre çalışmasıdır. Meraklısı bu eseri mutlaka tanıyacaktır.

Sebahat Usta
1952 doğumludur. Evli ve 3 çocuk annesidir. 1996 yılından bu yana sanatla ilgilenmektedir. 1996-2001 yılları arasında Nurcan Tarhan'dan 2001 yılında Hıdır Yağcı'dan, 2001-2003 yılları arasında Perihan Baykal'dan , 2004-2008 yılları arasında Jevat Suleymanpur'dan ders almıştır. 2004 yılından bu yana Seba Art adını verdiği atölyesinde arkadaşlarıyla birlikte resim çalısmalarına devam etmektedir. 1997-1998 Türkiye desen yarışması 2. lik ve  1998-1999 Rölyef yarışması 1. lik ödüllerini kazanmıştır.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    SEBAHAT USTA-Tuval Üzeri Yağlı Boya Rembrandt 60x80 cm Usta ressamdan harika bir portre çalışmasıdır. Meraklısı bu eseri mutlaka tanıyacaktır. Sebahat Usta 1952 doğumludur. Evli ve 3 çocuk annesidir. 1996 yılından bu yana sanatla ilgilenmektedir. 1996-2001 yılları arasında Nurcan Tarhan'dan 2001 yılında Hıdır Yağcı'dan, 2001-2003 yılları arasında Perihan Baykal'dan , 2004-2008 yılları arasında Jevat Suleymanpur'dan ders almıştır. 2004 yılından bu yana Seba Art adını verdiği atölyesinde arkadaşlarıyla birlikte resim çalısmalarına devam etmektedir. 1997-1998 Türkiye desen yarışması 2. lik ve 1998-1999 Rölyef yarışması 1. lik ödüllerini kazanmıştır.

    TLSold
  • METİN AKARSLAN-Duralit Üzeri Yağlı Boya 
80x100

Metin Akrarslan:
1939 İstanbul Doğumlu Ressam, Sultanahmet Sanat Okulunda Eğitim Aldı. 1955 Yılında Resim Çalışmalarına Hattat Kadri Efendi’nin Yanında Başladı. Fırça Kullanmadan Resim Yaptığı İçin "Fırçasız Ressam" Olarak Bilinen Ressam, İnandığı Doğrularla Sanata Samimi Bir Hizmet Sunan İlginç Bir Sanatçıdır. Yurt Dışında (İspanya – Lugo / İsviçre – Lozan / Belçika – Brüksel) Sergiler Açtı. Yurt İçinde Çeşitli Kez Hobi Sanat Galerisi, Pera Sanat Galerisi, Kaş Sanat Galerisi, Bankalar, Kültür Merkezleri, Konsolosluklar Ve Atölye Sergileri Olmak Üzere 47 Kişisel Sergi Gerçekleştirdi Ve Karma Sergilere Katıldı. Eserlerinin Çoğunda Estetik Kaygılar, “Elemantarist” Bölünmeler, Bütününde İse Kübist Hareketler Hakimdir. Anlatımcı Tavırlarında İse; Hayatın Gerçekleri, Zıtlıkları, Nazik Bir Hiciv Anlayışıyla Duygusal Tonlamaların Yanısıra Sert Ve Kararlı Formların Ustaca Deformları Hiç Şüphe Yoktur Ki, Sanatçının Yaşamında Bazı Kesitlerin İzlerini Taşır.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    METİN AKARSLAN-Duralit Üzeri Yağlı Boya 80x100 Metin Akrarslan: 1939 İstanbul Doğumlu Ressam, Sultanahmet Sanat Okulunda Eğitim Aldı. 1955 Yılında Resim Çalışmalarına Hattat Kadri Efendi’nin Yanında Başladı. Fırça Kullanmadan Resim Yaptığı İçin "Fırçasız Ressam" Olarak Bilinen Ressam, İnandığı Doğrularla Sanata Samimi Bir Hizmet Sunan İlginç Bir Sanatçıdır. Yurt Dışında (İspanya – Lugo / İsviçre – Lozan / Belçika – Brüksel) Sergiler Açtı. Yurt İçinde Çeşitli Kez Hobi Sanat Galerisi, Pera Sanat Galerisi, Kaş Sanat Galerisi, Bankalar, Kültür Merkezleri, Konsolosluklar Ve Atölye Sergileri Olmak Üzere 47 Kişisel Sergi Gerçekleştirdi Ve Karma Sergilere Katıldı. Eserlerinin Çoğunda Estetik Kaygılar, “Elemantarist” Bölünmeler, Bütününde İse Kübist Hareketler Hakimdir. Anlatımcı Tavırlarında İse; Hayatın Gerçekleri, Zıtlıkları, Nazik Bir Hiciv Anlayışıyla Duygusal Tonlamaların Yanısıra Sert Ve Kararlı Formların Ustaca Deformları Hiç Şüphe Yoktur Ki, Sanatçının Yaşamında Bazı Kesitlerin İzlerini Taşır.

    TLSold
  • AVRUPA-Avrupa Sulu Boya
30x50 cm


Fırsat eseridir.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    AVRUPA-Avrupa Sulu Boya 30x50 cm Fırsat eseridir.

    TLSold
  • AVRUPA-Kağıt Üzeri Sulu Boya
33x50 cm


İstanbul manzarası.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    AVRUPA-Kağıt Üzeri Sulu Boya 33x50 cm İstanbul manzarası.

    TLSold
  • SENDER PETR-Yağlı Boya
23x41 cm
2014 İmzalı
Sürpriz eserdir.

SENDER PETR 
Peyzaj resimleri ile tanınan ressam, 1942 Ukrayna doğumlu olup, 1975 yılında Güzel Sanatlar Akademisi’nde aldığı resim eğitimi dışında grafik tasarım bölümünü de bitirdi.
Askerliğini Sovyetler Birliği dönemi Rusya’da yaptıktan sonra Kiev’de İletişim Bakanlığı’nda mühendislik ve tasarım bölümünde ressam olarak çalıştı. Daha sonra Kiev Müzesi’nde görev aldı. Bulunduğu coğrafyanın yaşayan en önemli peyzaj ressamları arasındadır. Fotoğraf teknolojisinin günümüzdeki gelişmesine rağmen hala doğada çalışmakta, farklı teknik ve konular kullanabilmektedir.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    SENDER PETR-Yağlı Boya 23x41 cm 2014 İmzalı Sürpriz eserdir. SENDER PETR Peyzaj resimleri ile tanınan ressam, 1942 Ukrayna doğumlu olup, 1975 yılında Güzel Sanatlar Akademisi’nde aldığı resim eğitimi dışında grafik tasarım bölümünü de bitirdi. Askerliğini Sovyetler Birliği dönemi Rusya’da yaptıktan sonra Kiev’de İletişim Bakanlığı’nda mühendislik ve tasarım bölümünde ressam olarak çalıştı. Daha sonra Kiev Müzesi’nde görev aldı. Bulunduğu coğrafyanın yaşayan en önemli peyzaj ressamları arasındadır. Fotoğraf teknolojisinin günümüzdeki gelişmesine rağmen hala doğada çalışmakta, farklı teknik ve konular kullanabilmektedir.

    TLSold
  • İSFENDİYAR HAYDAR-42x55 cm
"Baharın Gelişi"
1996 İmzalı

İsfendiyar Haydar
Özbek ressam. Taşkent, semerkant. İki üniversite mezunudur. Portre akademisi mezunudur. Genç kuşakta Paris Louvre Müzesine, genç ressamlar kategorisinde, empresyonist kategoride resim vermiş bir sanatçıdır.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    İSFENDİYAR HAYDAR-42x55 cm "Baharın Gelişi" 1996 İmzalı İsfendiyar Haydar Özbek ressam. Taşkent, semerkant. İki üniversite mezunudur. Portre akademisi mezunudur. Genç kuşakta Paris Louvre Müzesine, genç ressamlar kategorisinde, empresyonist kategoride resim vermiş bir sanatçıdır.

    TLSold
  • EDA OSLU-Kağıt Üzeri Rapido
30x40 cm

Mimar Sinan Üniversitesinden genç bir yetenektir. Modern çağdaş resim.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    EDA OSLU-Kağıt Üzeri Rapido 30x40 cm Mimar Sinan Üniversitesinden genç bir yetenektir. Modern çağdaş resim.

    TLSold
  • EDA OSLU-Kağıt Üzeri Rapido
30x40 cm

Mimar Sinan Üniversitesinden genç bir yetenektir. Modern çağdaş resim.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    EDA OSLU-Kağıt Üzeri Rapido 30x40 cm Mimar Sinan Üniversitesinden genç bir yetenektir. Modern çağdaş resim.

    TLSold
  • CEVDET-Tuval Üzeri Yağlı Boya
"Üsküdar'da bir sokak"
35x45 cm
Cevdet İmzalı

Eski sürpriz eser.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    CEVDET-Tuval Üzeri Yağlı Boya "Üsküdar'da bir sokak" 35x45 cm Cevdet İmzalı Eski sürpriz eser.

    TLSold
  • SABRİ AKÇA (1936-2022)-Kağıt Üzeri Sulu Boya
2001 Tarihli
23x35 cm

Sıra dışı bir kompozisyon.

Sabri Akça
1936 yılında Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi Sancar köyü doğmuş. 1948 yılında Çifteler Köy Enstitüsü'nü bitirdi. 1951 yılında yetenek sınavını kazanarak,önce İstanbul Çapa Resim Bölümüne başlamış, sonra da Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümüne devam etmiş ve 1957 yılında mezun olmuş. Kastamonu’da ve Yozgat Akdağmadeni Lisesinde 10 yıl resim öğretmenliği yapmış. 1978 yılında mezun olduğu Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümüne hoca olarak geri dönmüş ve ülkemize aralarından bir çok ressamın da kazandırdığı resim öğretmenleri yetiştirmiş. Öğrenciliği sırasında, Devlet Resim Heykel Sergilerine 5 yapıtı ile kabul edilen sanatçı, 1981 yılında Devlet Resim-Heykel Sergisinde soyut figüratif bir eseri ile resim ödülü almış. Aynı yıl DYO Resim yarışmasında da mansiyon ödülü kazanmış. İlk kişisel sergisini 1982 yılında açan Sabri Akça’ya 1984 yılında Kültür Bakanlığı kendisine “Sanata Hizmet Takdirnamesi” verilmiş. Ayrıca Avrupa, Amerika ve Türkiye'de özel koleksiyonlarda eseri ve çok sayıda ödülleri bulunmaktadır.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    SABRİ AKÇA (1936-2022)-Kağıt Üzeri Sulu Boya 2001 Tarihli 23x35 cm Sıra dışı bir kompozisyon. Sabri Akça 1936 yılında Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi Sancar köyü doğmuş. 1948 yılında Çifteler Köy Enstitüsü'nü bitirdi. 1951 yılında yetenek sınavını kazanarak,önce İstanbul Çapa Resim Bölümüne başlamış, sonra da Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümüne devam etmiş ve 1957 yılında mezun olmuş. Kastamonu’da ve Yozgat Akdağmadeni Lisesinde 10 yıl resim öğretmenliği yapmış. 1978 yılında mezun olduğu Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümüne hoca olarak geri dönmüş ve ülkemize aralarından bir çok ressamın da kazandırdığı resim öğretmenleri yetiştirmiş. Öğrenciliği sırasında, Devlet Resim Heykel Sergilerine 5 yapıtı ile kabul edilen sanatçı, 1981 yılında Devlet Resim-Heykel Sergisinde soyut figüratif bir eseri ile resim ödülü almış. Aynı yıl DYO Resim yarışmasında da mansiyon ödülü kazanmış. İlk kişisel sergisini 1982 yılında açan Sabri Akça’ya 1984 yılında Kültür Bakanlığı kendisine “Sanata Hizmet Takdirnamesi” verilmiş. Ayrıca Avrupa, Amerika ve Türkiye'de özel koleksiyonlarda eseri ve çok sayıda ödülleri bulunmaktadır.

    TLSold
  • İLKER SARI-Sulu Boya
24x35 cm


Gelincikler.

İlker Sarı
1982 Silifke doğumludur. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi A.B.D Resim-İş Öğretmenliği mezunudur. İlk profesyonel sanat eğitimi mi sanatçı Halit Aker’den aldım.Üniversite eğitiminden sonra bir dönem ünlü ressam Bedri Baykam’dan Modern Sanatlar üzerine eğitim almıştır. Bu süre zarfında 11 kişisel sergi ve çeşitli karma sergilere katımıştır. Çesitli yarışmalar da derece ve ödüller almıştır. Halen Sanatsal çalışmalarıma devam etmekle birlikte Eğitimci/Öğretmen olarak görev yapmaktadır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    İLKER SARI-Sulu Boya 24x35 cm Gelincikler. İlker Sarı 1982 Silifke doğumludur. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi A.B.D Resim-İş Öğretmenliği mezunudur. İlk profesyonel sanat eğitimi mi sanatçı Halit Aker’den aldım.Üniversite eğitiminden sonra bir dönem ünlü ressam Bedri Baykam’dan Modern Sanatlar üzerine eğitim almıştır. Bu süre zarfında 11 kişisel sergi ve çeşitli karma sergilere katımıştır. Çesitli yarışmalar da derece ve ödüller almıştır. Halen Sanatsal çalışmalarıma devam etmekle birlikte Eğitimci/Öğretmen olarak görev yapmaktadır.

    TLSold
  • SEMA TAHİNCİOĞLU-Tuval Üzeri Akrilik Boya
35x50 cm

    Lot No: 22

    Lot: 22

    SEMA TAHİNCİOĞLU-Tuval Üzeri Akrilik Boya 35x50 cm

    TLSold
  • HÜSEYİN BOZOĞLAN-Duralit Üzeri Yağlı Boya
40x45 cm

Nadir tek at portresi.

Hüseyin Bozoğlan
(1974)
1974 yılında Hatay’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini doğum büyüdüğü yerde tamamladı. 2003 yılında Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden mezun oldu. Günümüzde Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Sanat ve Tasarım öğretim üyesidir. Eserlerinin birçoğunda çocukluğuna ait bazı anıara yer vermiştir. Boyalarını tamamen doğal yollarla elde edip o şekilde güzel eserler ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bu kök boyalarını kına ve ceviz kabuğu ile elde eden Hüseyin Bozoğlan, özellikle çok hoş bir görünüme sahip olan kahverengi ve yeşil tonları ile ön plana çıkıyor. Genellikle peyzaj eserleri ile bilinen Hüseyin Bozoğlan’ın farklı tarzda resmettiği eserleri de bulunmaktadır.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    HÜSEYİN BOZOĞLAN-Duralit Üzeri Yağlı Boya 40x45 cm Nadir tek at portresi. Hüseyin Bozoğlan (1974) 1974 yılında Hatay’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini doğum büyüdüğü yerde tamamladı. 2003 yılında Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden mezun oldu. Günümüzde Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Sanat ve Tasarım öğretim üyesidir. Eserlerinin birçoğunda çocukluğuna ait bazı anıara yer vermiştir. Boyalarını tamamen doğal yollarla elde edip o şekilde güzel eserler ortaya çıkarmaya çalışıyor. Bu kök boyalarını kına ve ceviz kabuğu ile elde eden Hüseyin Bozoğlan, özellikle çok hoş bir görünüme sahip olan kahverengi ve yeşil tonları ile ön plana çıkıyor. Genellikle peyzaj eserleri ile bilinen Hüseyin Bozoğlan’ın farklı tarzda resmettiği eserleri de bulunmaktadır.

    TLSold
  • İRFAN SEÇKİN-Tuval Üzeri Akrilik Boya
60x80 cm

Sıra dışı bir eserdir.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    İRFAN SEÇKİN-Tuval Üzeri Akrilik Boya 60x80 cm Sıra dışı bir eserdir.

    TLSold
  • MURAT AYDOĞMUŞ-Karışık Teknik
"ZAMAN"
50x70 cm

Yarışmaya katılmış özel bir eserdir. Kedi ve insanı konulu resim sergisine katılmış eserlerden bir tanesidir.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    MURAT AYDOĞMUŞ-Karışık Teknik "ZAMAN" 50x70 cm Yarışmaya katılmış özel bir eserdir. Kedi ve insanı konulu resim sergisine katılmış eserlerden bir tanesidir.

    TLSold
  • ORHAN GÜREL -Tuval Üzeri Akrilik Boya
70x50 cm

Yılların sulu boya üstadı Orhan Gürel artık tuval üzeri akrilik çalışmalarıyla.

Orhan Gürel
1952 yılında Sivas'ta doğdu. Lise öğrenimini Ankara'da tamamlayan sanatçı bu yıllarda hocası Eşref Üren'in teşvikiyle resim yapmaya başladı. Ancak sonrasında Mali Bilimler ve Muhasebecilik Yüksek Okulunda eğitim almayı tercih etti.

Gürel sanat hayatının ilk yıllarında desen ve karikatür çalıştı. Sonrasında pastel ile çalışsa da kendine özgü ve şiirsel tarzını suluboya resimleriyle yarattı. Sanatçı 2014 yılında Çin’de düzenlenen Shenzen Suluboya Sanat Bienaline katıldı ve kataloğa girmeye hak kazanan 280 ressamdan biri oldu. 2015 yılında ise Fransa’da yayınlanan The Art of Watercolour (Suluboya sanatı) adlı dergiye bir röportaj vermiştir.

Sanatçı BRHD’ye (Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği) ve Suluboya Ressamları Grubuna üyedir. Eserleri yurt içinde ve dışında birçok önemli koleksiyonda yer almıştır.

Orhan Gürel halen Ankara’daki atölyesinde sanatsal çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    ORHAN GÜREL -Tuval Üzeri Akrilik Boya 70x50 cm Yılların sulu boya üstadı Orhan Gürel artık tuval üzeri akrilik çalışmalarıyla. Orhan Gürel 1952 yılında Sivas'ta doğdu. Lise öğrenimini Ankara'da tamamlayan sanatçı bu yıllarda hocası Eşref Üren'in teşvikiyle resim yapmaya başladı. Ancak sonrasında Mali Bilimler ve Muhasebecilik Yüksek Okulunda eğitim almayı tercih etti. Gürel sanat hayatının ilk yıllarında desen ve karikatür çalıştı. Sonrasında pastel ile çalışsa da kendine özgü ve şiirsel tarzını suluboya resimleriyle yarattı. Sanatçı 2014 yılında Çin’de düzenlenen Shenzen Suluboya Sanat Bienaline katıldı ve kataloğa girmeye hak kazanan 280 ressamdan biri oldu. 2015 yılında ise Fransa’da yayınlanan The Art of Watercolour (Suluboya sanatı) adlı dergiye bir röportaj vermiştir. Sanatçı BRHD’ye (Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği) ve Suluboya Ressamları Grubuna üyedir. Eserleri yurt içinde ve dışında birçok önemli koleksiyonda yer almıştır. Orhan Gürel halen Ankara’daki atölyesinde sanatsal çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • FARZANEH ZOHDİ -Tuval Üzeri Akrilik Boya
50x70 cm

İlişkiler serisi.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    FARZANEH ZOHDİ -Tuval Üzeri Akrilik Boya 50x70 cm İlişkiler serisi.

    TLSold
  • MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya
70x50 cm

Ayasofya fırsat eseridir. Sürpriz fırsat.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya 70x50 cm Ayasofya fırsat eseridir. Sürpriz fırsat.

    TLSold
  • FARZANEH ZOHDİ -Tuval Üzeri Akrilik Boya
50x70 cm

İlişkiler serisi.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    FARZANEH ZOHDİ -Tuval Üzeri Akrilik Boya 50x70 cm İlişkiler serisi.

    TLSold
  • ORHAN GÜREL -Tuval Üzeri Akrilik Boya
70x50 cm

Yılların sulu boya üstadı Orhan Gürel artık tuval üzeri akrilik çalışmalarıyla.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    ORHAN GÜREL -Tuval Üzeri Akrilik Boya 70x50 cm Yılların sulu boya üstadı Orhan Gürel artık tuval üzeri akrilik çalışmalarıyla.

    TLSold
  • İBRAHİM TAYFUR-Tuval Üzeri Akrilik Boya
50x70 cm

İstanbul.

İbrahim Tayfur
1971 Adana’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu.
Sekiz kişisel sergi açtı. Bir çok karma sergi ve etkinliklere katıldı. Yurt içi yurt dışı özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır.
Eserlerini günlük yaşamdan yola çıkarak; hız , zaman, yaşam, aşk, sevgi vb gibi evrensel kavramlarla ilişkilendirmektedir. Desen olarak alt yapıda yer alan ve göze çarpan öğeler, yarı soyut bir dil ile öne çıkan çizgi, grafik anlatım ve figür ,tek renkli (monokrom) bir yapıdadır.
Bu öğelerin tümü, izleyiciye daha ilk bakışta kendilerini gösterir, ancak tek tek  öne çıkmazlar. Tayfur’un resmetmeyi amaçladığı asıl hedefin, bu öğelerle doğrudan bir ilişkisi yoktur. Bu ögeler Tayfur’un asıl resmetmek istediği ”tema”nın dolaylı ama gerekli yapı taşlarıdır.  Bu ögelerin, tuval üzerinde ağırlıkla çizgisel olarak ve yer yer kısmi renk lekeleri ile değişken asimetrik bir dağılım takip ederek belli yinelemelerle oluşturdukları bir hareket söz konusudur. Bütünsel olmayan bu çizgisel yinelemeler, bir ritmik düzen oluşturmaktadır. Geri planda kalan çizgilerle belirlenmiş fakat hareketlilik üreten bir alt yapı oluşturulmuş, eşit olmayan asimetrik ama dengeli çizgisel formlara rağmen, ritmik bir düzen, izleyeni asıl gösterilmek istenen  “hız zaman yaşam” karmaşasının coşkulu, heyecanlı merkezine doğru çekmektedir. Tayfur’un bu resimlerinde tuvalin tümüne hakim olan ritim, önce çizginin, sonra grafik anlatımın ve figürlerin  sonra da kısmi kullanılan rengin ve bu ögelerin tümünü bastırmadan hepsinin önüne geçer. Resmi izleyenin ilk  bakışta fark edip gördüğü yapı taşlarının tamamı, bu etkileyici ve resmi taşıyan ritmi oluşturmaya hizmet ederler. Tayfur, resim sanatının araçlarıyla  (çizgi, form, leke, desen, renk, düzenleme) günümüz toplumunun yaşam biçimlerince hızla yok edilmekte olan bu eşsiz kente, onun değerlerine, coşkusuna, geçmişten günümüze taşıdıklarına dikkatimizi çekerken, bu kentte yaşamını sürdüren bir birey olarak  sanatçı duyarlılığının sorumluluğuyla,  özgün ve yetkin resim dilini başarı ile kullanarak, bu kente kendince “görsel bir saygı duruşu” da gerçekleştiriyor.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    İBRAHİM TAYFUR-Tuval Üzeri Akrilik Boya 50x70 cm İstanbul. İbrahim Tayfur 1971 Adana’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu. Sekiz kişisel sergi açtı. Bir çok karma sergi ve etkinliklere katıldı. Yurt içi yurt dışı özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. Eserlerini günlük yaşamdan yola çıkarak; hız , zaman, yaşam, aşk, sevgi vb gibi evrensel kavramlarla ilişkilendirmektedir. Desen olarak alt yapıda yer alan ve göze çarpan öğeler, yarı soyut bir dil ile öne çıkan çizgi, grafik anlatım ve figür ,tek renkli (monokrom) bir yapıdadır. Bu öğelerin tümü, izleyiciye daha ilk bakışta kendilerini gösterir, ancak tek tek öne çıkmazlar. Tayfur’un resmetmeyi amaçladığı asıl hedefin, bu öğelerle doğrudan bir ilişkisi yoktur. Bu ögeler Tayfur’un asıl resmetmek istediği ”tema”nın dolaylı ama gerekli yapı taşlarıdır. Bu ögelerin, tuval üzerinde ağırlıkla çizgisel olarak ve yer yer kısmi renk lekeleri ile değişken asimetrik bir dağılım takip ederek belli yinelemelerle oluşturdukları bir hareket söz konusudur. Bütünsel olmayan bu çizgisel yinelemeler, bir ritmik düzen oluşturmaktadır. Geri planda kalan çizgilerle belirlenmiş fakat hareketlilik üreten bir alt yapı oluşturulmuş, eşit olmayan asimetrik ama dengeli çizgisel formlara rağmen, ritmik bir düzen, izleyeni asıl gösterilmek istenen “hız zaman yaşam” karmaşasının coşkulu, heyecanlı merkezine doğru çekmektedir. Tayfur’un bu resimlerinde tuvalin tümüne hakim olan ritim, önce çizginin, sonra grafik anlatımın ve figürlerin sonra da kısmi kullanılan rengin ve bu ögelerin tümünü bastırmadan hepsinin önüne geçer. Resmi izleyenin ilk bakışta fark edip gördüğü yapı taşlarının tamamı, bu etkileyici ve resmi taşıyan ritmi oluşturmaya hizmet ederler. Tayfur, resim sanatının araçlarıyla (çizgi, form, leke, desen, renk, düzenleme) günümüz toplumunun yaşam biçimlerince hızla yok edilmekte olan bu eşsiz kente, onun değerlerine, coşkusuna, geçmişten günümüze taşıdıklarına dikkatimizi çekerken, bu kentte yaşamını sürdüren bir birey olarak sanatçı duyarlılığının sorumluluğuyla, özgün ve yetkin resim dilini başarı ile kullanarak, bu kente kendince “görsel bir saygı duruşu” da gerçekleştiriyor.

    TLSold
  • MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik
"Taksim"
50x70 cm
Fırsat eseridir.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik "Taksim" 50x70 cm Fırsat eseridir.

    TLSold
  • İBRAHİM TAYFUR-Tuval Üzeri Akrilik Boya
50x50 cm

İbrahim Tayfur
1971 Adana’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu.
Sekiz kişisel sergi açtı. Bir çok karma sergi ve etkinliklere katıldı. Yurt içi yurt dışı özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır.
Eserlerini günlük yaşamdan yola çıkarak; hız , zaman, yaşam, aşk, sevgi vb gibi evrensel kavramlarla ilişkilendirmektedir. Desen olarak alt yapıda yer alan ve göze çarpan öğeler, yarı soyut bir dil ile öne çıkan çizgi, grafik anlatım ve figür ,tek renkli (monokrom) bir yapıdadır.
Bu öğelerin tümü, izleyiciye daha ilk bakışta kendilerini gösterir, ancak tek tek  öne çıkmazlar. Tayfur’un resmetmeyi amaçladığı asıl hedefin, bu öğelerle doğrudan bir ilişkisi yoktur. Bu ögeler Tayfur’un asıl resmetmek istediği ”tema”nın dolaylı ama gerekli yapı taşlarıdır.  Bu ögelerin, tuval üzerinde ağırlıkla çizgisel olarak ve yer yer kısmi renk lekeleri ile değişken asimetrik bir dağılım takip ederek belli yinelemelerle oluşturdukları bir hareket söz konusudur. Bütünsel olmayan bu çizgisel yinelemeler, bir ritmik düzen oluşturmaktadır. Geri planda kalan çizgilerle belirlenmiş fakat hareketlilik üreten bir alt yapı oluşturulmuş, eşit olmayan asimetrik ama dengeli çizgisel formlara rağmen, ritmik bir düzen, izleyeni asıl gösterilmek istenen  “hız zaman yaşam” karmaşasının coşkulu, heyecanlı merkezine doğru çekmektedir. Tayfur’un bu resimlerinde tuvalin tümüne hakim olan ritim, önce çizginin, sonra grafik anlatımın ve figürlerin  sonra da kısmi kullanılan rengin ve bu ögelerin tümünü bastırmadan hepsinin önüne geçer. Resmi izleyenin ilk  bakışta fark edip gördüğü yapı taşlarının tamamı, bu etkileyici ve resmi taşıyan ritmi oluşturmaya hizmet ederler. Tayfur, resim sanatının araçlarıyla  (çizgi, form, leke, desen, renk, düzenleme) günümüz toplumunun yaşam biçimlerince hızla yok edilmekte olan bu eşsiz kente, onun değerlerine, coşkusuna, geçmişten günümüze taşıdıklarına dikkatimizi çekerken, bu kentte yaşamını sürdüren bir birey olarak  sanatçı duyarlılığının sorumluluğuyla,  özgün ve yetkin resim dilini başarı ile kullanarak, bu kente kendince “görsel bir saygı duruşu” da gerçekleştiriyor.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    İBRAHİM TAYFUR-Tuval Üzeri Akrilik Boya 50x50 cm İbrahim Tayfur 1971 Adana’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu. Sekiz kişisel sergi açtı. Bir çok karma sergi ve etkinliklere katıldı. Yurt içi yurt dışı özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. Eserlerini günlük yaşamdan yola çıkarak; hız , zaman, yaşam, aşk, sevgi vb gibi evrensel kavramlarla ilişkilendirmektedir. Desen olarak alt yapıda yer alan ve göze çarpan öğeler, yarı soyut bir dil ile öne çıkan çizgi, grafik anlatım ve figür ,tek renkli (monokrom) bir yapıdadır. Bu öğelerin tümü, izleyiciye daha ilk bakışta kendilerini gösterir, ancak tek tek öne çıkmazlar. Tayfur’un resmetmeyi amaçladığı asıl hedefin, bu öğelerle doğrudan bir ilişkisi yoktur. Bu ögeler Tayfur’un asıl resmetmek istediği ”tema”nın dolaylı ama gerekli yapı taşlarıdır. Bu ögelerin, tuval üzerinde ağırlıkla çizgisel olarak ve yer yer kısmi renk lekeleri ile değişken asimetrik bir dağılım takip ederek belli yinelemelerle oluşturdukları bir hareket söz konusudur. Bütünsel olmayan bu çizgisel yinelemeler, bir ritmik düzen oluşturmaktadır. Geri planda kalan çizgilerle belirlenmiş fakat hareketlilik üreten bir alt yapı oluşturulmuş, eşit olmayan asimetrik ama dengeli çizgisel formlara rağmen, ritmik bir düzen, izleyeni asıl gösterilmek istenen “hız zaman yaşam” karmaşasının coşkulu, heyecanlı merkezine doğru çekmektedir. Tayfur’un bu resimlerinde tuvalin tümüne hakim olan ritim, önce çizginin, sonra grafik anlatımın ve figürlerin sonra da kısmi kullanılan rengin ve bu ögelerin tümünü bastırmadan hepsinin önüne geçer. Resmi izleyenin ilk bakışta fark edip gördüğü yapı taşlarının tamamı, bu etkileyici ve resmi taşıyan ritmi oluşturmaya hizmet ederler. Tayfur, resim sanatının araçlarıyla (çizgi, form, leke, desen, renk, düzenleme) günümüz toplumunun yaşam biçimlerince hızla yok edilmekte olan bu eşsiz kente, onun değerlerine, coşkusuna, geçmişten günümüze taşıdıklarına dikkatimizi çekerken, bu kentte yaşamını sürdüren bir birey olarak sanatçı duyarlılığının sorumluluğuyla, özgün ve yetkin resim dilini başarı ile kullanarak, bu kente kendince “görsel bir saygı duruşu” da gerçekleştiriyor.

    TLSold
  • NERİMAN GÜLER-Tuval Üzeri Yağlı Boya
30x30 cm

    Lot No: 34

    Lot: 34

    NERİMAN GÜLER-Tuval Üzeri Yağlı Boya 30x30 cm

    TLSold
  • MURAT HALICI-Tuval Üzeri Yağlı Boya
35x45 cm

Bursa sokakları.

Murat Halıcı
Yaklaşık 30 yıldır görsel sanatlarda profesyonel olarak çalışmaktadır.Başta yağlıboya olmak üzere akrilik, karakalem desen ahşap tasarım çalışmaları olmuştur. Bu güne kadar 6000 in üzerinde yağlıboya tablo binlerce desen ve illustrasyon çalışmasına imza atmıştır. Çalışmaları yurt içi ve yurt dışında alıcı bulmakla birlikte kişisel ve karma segiler açmıştır. M.E.B.nın kitaplarının resimleme ve görsellerini tasarlayıp çizmiştir. Birçok otel ve restorantın tablo ve 3 boyutlu duvar resimlemesini yapmıştır. Halen ODTÜ de ikamet etmektedir.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    MURAT HALICI-Tuval Üzeri Yağlı Boya 35x45 cm Bursa sokakları. Murat Halıcı Yaklaşık 30 yıldır görsel sanatlarda profesyonel olarak çalışmaktadır.Başta yağlıboya olmak üzere akrilik, karakalem desen ahşap tasarım çalışmaları olmuştur. Bu güne kadar 6000 in üzerinde yağlıboya tablo binlerce desen ve illustrasyon çalışmasına imza atmıştır. Çalışmaları yurt içi ve yurt dışında alıcı bulmakla birlikte kişisel ve karma segiler açmıştır. M.E.B.nın kitaplarının resimleme ve görsellerini tasarlayıp çizmiştir. Birçok otel ve restorantın tablo ve 3 boyutlu duvar resimlemesini yapmıştır. Halen ODTÜ de ikamet etmektedir.

    TLSold
  • ŞADAN DİNÇEL-Tuval Üzerine Yağlı Boya
45x40 cm

Altıgen formda.


Şadan Dinçel
Bor doğumludur. Yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesinde yapmıştır. Kimya yüksek mühendisi olarak Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda çalışmaya başlamış, aynı kurumun muhtelif kademelerinde görev yapmış ve 2013 yılında emekli olmuştur. Resme olan ilgisi yaşamanın her alanında yer almış ancak çalışmalarına düzenli olarak 1998 yılında Hikmet Çetinkaya Resim Atölyesinde başlamıştır. Tamamı Ankara'da olmak üzere 7 kişisel sergisi bulunan Dinçel, yurt içi ve yurt dışında 40'ı aşkın karma sergi etkinliğine eserleri ile katılmıştır. Özel ve Resmi koleksiyonlarda resimleri bulunmaktadır.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    ŞADAN DİNÇEL-Tuval Üzerine Yağlı Boya 45x40 cm Altıgen formda. Şadan Dinçel Bor doğumludur. Yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesinde yapmıştır. Kimya yüksek mühendisi olarak Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda çalışmaya başlamış, aynı kurumun muhtelif kademelerinde görev yapmış ve 2013 yılında emekli olmuştur. Resme olan ilgisi yaşamanın her alanında yer almış ancak çalışmalarına düzenli olarak 1998 yılında Hikmet Çetinkaya Resim Atölyesinde başlamıştır. Tamamı Ankara'da olmak üzere 7 kişisel sergisi bulunan Dinçel, yurt içi ve yurt dışında 40'ı aşkın karma sergi etkinliğine eserleri ile katılmıştır. Özel ve Resmi koleksiyonlarda resimleri bulunmaktadır.

    TLSold
  • ŞADAN DİNÇEL-Tuval Üzerine Yağlı Boya
45x40 cm

Altıgen formda.

Şadan Dinçel
Bor doğumludur. Yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesinde yapmıştır. Kimya yüksek mühendisi olarak Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda çalışmaya başlamış, aynı kurumun muhtelif kademelerinde görev yapmış ve 2013 yılında emekli olmuştur. Resme olan ilgisi yaşamanın her alanında yer almış ancak çalışmalarına düzenli olarak 1998 yılında Hikmet Çetinkaya Resim Atölyesinde başlamıştır. Tamamı Ankara'da olmak üzere 7 kişisel sergisi bulunan Dinçel, yurt içi ve yurt dışında 40'ı aşkın karma sergi etkinliğine eserleri ile katılmıştır. Özel ve Resmi koleksiyonlarda resimleri bulunmaktadır.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    ŞADAN DİNÇEL-Tuval Üzerine Yağlı Boya 45x40 cm Altıgen formda. Şadan Dinçel Bor doğumludur. Yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesinde yapmıştır. Kimya yüksek mühendisi olarak Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunda çalışmaya başlamış, aynı kurumun muhtelif kademelerinde görev yapmış ve 2013 yılında emekli olmuştur. Resme olan ilgisi yaşamanın her alanında yer almış ancak çalışmalarına düzenli olarak 1998 yılında Hikmet Çetinkaya Resim Atölyesinde başlamıştır. Tamamı Ankara'da olmak üzere 7 kişisel sergisi bulunan Dinçel, yurt içi ve yurt dışında 40'ı aşkın karma sergi etkinliğine eserleri ile katılmıştır. Özel ve Resmi koleksiyonlarda resimleri bulunmaktadır.

    TLSold
  • GÜZİN DENİZOĞLU-Tuval Üzerine Yağlı Boya
35x40 cm

    Lot No: 38

    Lot: 38

    GÜZİN DENİZOĞLU-Tuval Üzerine Yağlı Boya 35x40 cm

    TLSold
  • NANUBİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x40 cm

Tincikli kız serisi. Tincik kelimesi Malatyada kıvırcık manasına gelmektedir. Bu seride ressam kendisini Tincikli kız olarak resmetmektedir ve hayatından hikayeleri bize aktarmaktadır. Deprem yaşamış olan sanatçımız o dönemlerde yaşadığı sıkıntılı duyguları bize bir yazar edası ile birebir aktarmaktadır.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    NANUBİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x40 cm Tincikli kız serisi. Tincik kelimesi Malatyada kıvırcık manasına gelmektedir. Bu seride ressam kendisini Tincikli kız olarak resmetmektedir ve hayatından hikayeleri bize aktarmaktadır. Deprem yaşamış olan sanatçımız o dönemlerde yaşadığı sıkıntılı duyguları bize bir yazar edası ile birebir aktarmaktadır.

    TLSold
  • NANUBİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x40 cm

Tincikli kız serisi. Tincik kelimesi Malatyada kıvırcık manasına gelmektedir. Bu seride ressam kendisini Tincikli kız olarak resmetmektedir ve hayatından hikayeleri bize aktarmaktadır. Deprem yaşamış olan sanatçımız o dönemlerde yaşadığı sıkıntılı duyguları bize bir yazar edası ile birebir aktarmaktadır.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    NANUBİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x40 cm Tincikli kız serisi. Tincik kelimesi Malatyada kıvırcık manasına gelmektedir. Bu seride ressam kendisini Tincikli kız olarak resmetmektedir ve hayatından hikayeleri bize aktarmaktadır. Deprem yaşamış olan sanatçımız o dönemlerde yaşadığı sıkıntılı duyguları bize bir yazar edası ile birebir aktarmaktadır.

    TLSold
  • MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x40 cm

Natürmort Leylaklar.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x40 cm Natürmort Leylaklar.

    TLSold
  • MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x40 cm

Natürmort Nar.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x40 cm Natürmort Nar.

    TLSold
  • YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya
50x35 cm

Yusuf Kemal Çankaya
1955 yılında Antalya'da doğmuştur. İlkokul yıllarından sonra Ankara'ya yerleşen Çankaya, 1982 yılında tekrar doğduğu şehir olan Antalya'ya dönmüş ve resim sanatıyla daha yoğun olarak ilgilenmeye başlamıştır. Desen ve suluboya çalışmalarıyla resim sanatındaki yolculuğuna başlayan sanatçı, Antalya Kale İçi'nin nostaljik dokusu ve bölgeye has cumbalı evlerini barındıran dar sokaklarını resimlerinde konu olarak işlemiştir. Ayrıca, mimari dışında yok olmaya yüz tutmuş meslekleri ve zanaatkarları da suluboya tekniği ile çalışmıştır.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya 50x35 cm Yusuf Kemal Çankaya 1955 yılında Antalya'da doğmuştur. İlkokul yıllarından sonra Ankara'ya yerleşen Çankaya, 1982 yılında tekrar doğduğu şehir olan Antalya'ya dönmüş ve resim sanatıyla daha yoğun olarak ilgilenmeye başlamıştır. Desen ve suluboya çalışmalarıyla resim sanatındaki yolculuğuna başlayan sanatçı, Antalya Kale İçi'nin nostaljik dokusu ve bölgeye has cumbalı evlerini barındıran dar sokaklarını resimlerinde konu olarak işlemiştir. Ayrıca, mimari dışında yok olmaya yüz tutmuş meslekleri ve zanaatkarları da suluboya tekniği ile çalışmıştır.

    TLSold
  • YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya
50x35 cm

Özgün bir bolu manzarası. 

Yusuf Kemal Çankaya
1955 yılında Antalya'da doğmuştur. İlkokul yıllarından sonra Ankara'ya yerleşen Çankaya, 1982 yılında tekrar doğduğu şehir olan Antalya'ya dönmüş ve resim sanatıyla daha yoğun olarak ilgilenmeye başlamıştır. Desen ve suluboya çalışmalarıyla resim sanatındaki yolculuğuna başlayan sanatçı, Antalya Kale İçi'nin nostaljik dokusu ve bölgeye has cumbalı evlerini barındıran dar sokaklarını resimlerinde konu olarak işlemiştir. Ayrıca, mimari dışında yok olmaya yüz tutmuş meslekleri ve zanaatkarları da suluboya tekniği ile çalışmıştır.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya 50x35 cm Özgün bir bolu manzarası. Yusuf Kemal Çankaya 1955 yılında Antalya'da doğmuştur. İlkokul yıllarından sonra Ankara'ya yerleşen Çankaya, 1982 yılında tekrar doğduğu şehir olan Antalya'ya dönmüş ve resim sanatıyla daha yoğun olarak ilgilenmeye başlamıştır. Desen ve suluboya çalışmalarıyla resim sanatındaki yolculuğuna başlayan sanatçı, Antalya Kale İçi'nin nostaljik dokusu ve bölgeye has cumbalı evlerini barındıran dar sokaklarını resimlerinde konu olarak işlemiştir. Ayrıca, mimari dışında yok olmaya yüz tutmuş meslekleri ve zanaatkarları da suluboya tekniği ile çalışmıştır.

    TLSold
  • ÜMİT ÇAMAŞ-50x35 cm
KOLEKSİYON DEĞERİ YÜKSEK BİR ESER

Ümit Çamaş
50 yıllık sanat yaşamında üretmiş olduğu eserler, kendi iç dünyasını yansıtan özgün, naif ve naturalist tarzdır.
Figüratif ve natürmort kompozisyonlarındaki detaycı ve renkli üslubu ile dikkat çeken resimleri "Mutlu Resimler" olarak tanımlanır. Ümit Çamaş ve eşi Umur Çamaş sanatçı bir çift olarak resim çalışmalarını uzun yıllar 1988 yılında açtıkları Çamaş Art Galeri' de sergilemişlerdir. Galeri 25 yıl boyunca sanatçı ve sanatseverlerin uğrak yeri olmuştur.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    ÜMİT ÇAMAŞ-50x35 cm KOLEKSİYON DEĞERİ YÜKSEK BİR ESER Ümit Çamaş 50 yıllık sanat yaşamında üretmiş olduğu eserler, kendi iç dünyasını yansıtan özgün, naif ve naturalist tarzdır. Figüratif ve natürmort kompozisyonlarındaki detaycı ve renkli üslubu ile dikkat çeken resimleri "Mutlu Resimler" olarak tanımlanır. Ümit Çamaş ve eşi Umur Çamaş sanatçı bir çift olarak resim çalışmalarını uzun yıllar 1988 yılında açtıkları Çamaş Art Galeri' de sergilemişlerdir. Galeri 25 yıl boyunca sanatçı ve sanatseverlerin uğrak yeri olmuştur.

    TLSold
  • OKTAY BOZKURT-Kağıt Üzeri Sulu Boya
45x35 cm

Rahmetli bir sulu boya üstadıdır. Asker ressamlar kuşağındandır.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    OKTAY BOZKURT-Kağıt Üzeri Sulu Boya 45x35 cm Rahmetli bir sulu boya üstadıdır. Asker ressamlar kuşağındandır.

    TLSold
  • UĞUR KARAMAN-Tuval Üzeri Yağlı Boya
Uğur Karaman 2014 İmzalı
40x30 cm

    Lot No: 47

    Lot: 47

    UĞUR KARAMAN-Tuval Üzeri Yağlı Boya Uğur Karaman 2014 İmzalı 40x30 cm

    TLSold
  • RECAİ ÖZTÜRK -Sulu Boya
27x20 cm

Naif sulu boya resimde özel bir isimdir. Rahmetli Vahap Demirbaştan miras bir ressamımızdır.

Recai Öztürk
1989 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya gelmiştir. 2 yaşından sonra ailesiyle beraber Sakarya'ya taşındı. İlkokul hayatına başladığı Sakarya'da, resim sanatının eşsiz dünyasına “Graffiti” ile adım attı. Kağıtlara yaptığı eskiz çalışmaları, sonraları sprey boyalarla duvara taşımıştır.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    RECAİ ÖZTÜRK -Sulu Boya 27x20 cm Naif sulu boya resimde özel bir isimdir. Rahmetli Vahap Demirbaştan miras bir ressamımızdır. Recai Öztürk 1989 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya gelmiştir. 2 yaşından sonra ailesiyle beraber Sakarya'ya taşındı. İlkokul hayatına başladığı Sakarya'da, resim sanatının eşsiz dünyasına “Graffiti” ile adım attı. Kağıtlara yaptığı eskiz çalışmaları, sonraları sprey boyalarla duvara taşımıştır.

    TLSold
  • MAMED-Tuval Üzeri Yağlı Boya
50x40 cm

Türkmenistanlı ressam.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    MAMED-Tuval Üzeri Yağlı Boya 50x40 cm Türkmenistanlı ressam.

    TLSold
  • MAMED-Tuval Üzeri Yağlı Boya
50x40 cm

Türkmenistanlı ressam. Akademik bir eserdir. Modern bir resimdir.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    MAMED-Tuval Üzeri Yağlı Boya 50x40 cm Türkmenistanlı ressam. Akademik bir eserdir. Modern bir resimdir.

    TLSold
  • AZAROV-Tuval Üzeri Yağlı Boya
53x31 cm

Ermeni  ressam.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    AZAROV-Tuval Üzeri Yağlı Boya 53x31 cm Ermeni ressam.

    TLSold
  • HÜSEYİN MACAR-Tuval Üzeri Akrilik Boya
30x40 cm 

Hüseyin Macar
1960 yılında Kırşehir - Mucur ilçesinde doğan Hüseyin Macar, Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, Resim Ana Sanat Dalı, Zahit Büyükişliyen atölyesinden 1983 yılında mezun oldu. 1997 yılında aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat Tarihi Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı.
İlk yağlı boya çalışmalarına Söbütay Özer’le başlayan sanatçı, doğayı yarı soyutlamacı olarak renk lekeleriyle yorumlamaktadır. Bunu yaparken de yaşanmış olduğu Seyfe Gölü’nün motiflerinden faydalanmaktadır.
Yurt içi ve yurt dışında yüze yakın karma sergiye katılan sanatçının, başta Amerika, Almanya, Belçika, Macaristan, Avusturya ve Fransa olmak üzere yerli ve yabancı koleksiyonlarda iki bine yakın eseri mevcuttur. Halen Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür-Sanat Komisyonu’nda görevini sürdürmektedir.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    HÜSEYİN MACAR-Tuval Üzeri Akrilik Boya 30x40 cm Hüseyin Macar 1960 yılında Kırşehir - Mucur ilçesinde doğan Hüseyin Macar, Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, Resim Ana Sanat Dalı, Zahit Büyükişliyen atölyesinden 1983 yılında mezun oldu. 1997 yılında aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat Tarihi Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. İlk yağlı boya çalışmalarına Söbütay Özer’le başlayan sanatçı, doğayı yarı soyutlamacı olarak renk lekeleriyle yorumlamaktadır. Bunu yaparken de yaşanmış olduğu Seyfe Gölü’nün motiflerinden faydalanmaktadır. Yurt içi ve yurt dışında yüze yakın karma sergiye katılan sanatçının, başta Amerika, Almanya, Belçika, Macaristan, Avusturya ve Fransa olmak üzere yerli ve yabancı koleksiyonlarda iki bine yakın eseri mevcuttur. Halen Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür-Sanat Komisyonu’nda görevini sürdürmektedir.

    TLSold
  •  ALİ RIZA-Karton Üzeri Yağlı Boya
45Xx25 cm

    Lot No: 53

    Lot: 53

    ALİ RIZA-Karton Üzeri Yağlı Boya 45Xx25 cm

    TLSold
  • İLKER SARI-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x17 cm

Çok özel bir eserdir. 

İlker Sarı
1982 Silifke doğumludur. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi A.B.D Resim-İş Öğretmenliği mezunudur. İlk profesyonel sanat eğitimi mi sanatçı Halit Aker’den aldım.Üniversite eğitiminden sonra bir dönem ünlü ressam Bedri Baykam’dan Modern Sanatlar üzerine eğitim almıştır. Bu süre zarfında 11 kişisel sergi ve çeşitli karma sergilere katımıştır. Çesitli yarışmalar da derece ve ödüller almıştır. Halen Sanatsal çalışmalarıma devam etmekle birlikte Eğitimci/Öğretmen olarak görev yapmaktadır.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    İLKER SARI-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x17 cm Çok özel bir eserdir. İlker Sarı 1982 Silifke doğumludur. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi A.B.D Resim-İş Öğretmenliği mezunudur. İlk profesyonel sanat eğitimi mi sanatçı Halit Aker’den aldım.Üniversite eğitiminden sonra bir dönem ünlü ressam Bedri Baykam’dan Modern Sanatlar üzerine eğitim almıştır. Bu süre zarfında 11 kişisel sergi ve çeşitli karma sergilere katımıştır. Çesitli yarışmalar da derece ve ödüller almıştır. Halen Sanatsal çalışmalarıma devam etmekle birlikte Eğitimci/Öğretmen olarak görev yapmaktadır.

    TLSold
  • JAVAD GHAFFARİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya
70x20 cm

Semazenler. Nadir bir eserdir.

JAVAD GHAFFARİ
Kullandığı şırınga yöntemini resim yapmak için bir ilk olarak kendisinin pratik olarak denediğini belirten Gaffari, “İran’da ‘şorre’ diyoruz, Türkçede şırınga. Bu teknikle boyayı direkt tuvalin üzerine sıkıyorum. Böylece renk daha canlı görünüyor. Empresyonist sanatçılardan etkilenerek yola çıktım. Boyayı nokta nokta tuvale bıraktığında renk kendini daha şık gösterir. Bu fikirden hareketle şırınga ile yapmayı buldum” dedi. İstanbul’da yaşadığı dönemde orada da sergiler açtığını belirten Gaffari, daha sonra, Van’da yaşayan tanıdıklarının tavsiyeleri üzerine kente geldiğini anlattı. Van’da ilk sergisini açtığını belirten Gaffari, “Pandemi sürecinde çok sorun yaşadım. İstanbul’dan Van’a geldim. Arkadaşların burasının sakin ve insanlarının samimi olduğunu söyledi. Ben de İran’a gitmek yerine Van’a geldim. Burayı çok sevdim. Şu an ailemle beraber burada yaşıyorum ve bir senelik ikametgah aldım. Buradaki ilk sergimi açtım” diye konuşmuştur.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    JAVAD GHAFFARİ-Tuval Üzeri Akrilik Boya 70x20 cm Semazenler. Nadir bir eserdir. JAVAD GHAFFARİ Kullandığı şırınga yöntemini resim yapmak için bir ilk olarak kendisinin pratik olarak denediğini belirten Gaffari, “İran’da ‘şorre’ diyoruz, Türkçede şırınga. Bu teknikle boyayı direkt tuvalin üzerine sıkıyorum. Böylece renk daha canlı görünüyor. Empresyonist sanatçılardan etkilenerek yola çıktım. Boyayı nokta nokta tuvale bıraktığında renk kendini daha şık gösterir. Bu fikirden hareketle şırınga ile yapmayı buldum” dedi. İstanbul’da yaşadığı dönemde orada da sergiler açtığını belirten Gaffari, daha sonra, Van’da yaşayan tanıdıklarının tavsiyeleri üzerine kente geldiğini anlattı. Van’da ilk sergisini açtığını belirten Gaffari, “Pandemi sürecinde çok sorun yaşadım. İstanbul’dan Van’a geldim. Arkadaşların burasının sakin ve insanlarının samimi olduğunu söyledi. Ben de İran’a gitmek yerine Van’a geldim. Burayı çok sevdim. Şu an ailemle beraber burada yaşıyorum ve bir senelik ikametgah aldım. Buradaki ilk sergimi açtım” diye konuşmuştur.

    TLSold
  • NERİMAN GÜLER-60x20 cm

Kış ressamı.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    NERİMAN GÜLER-60x20 cm Kış ressamı.

    TLSold
  • ÖMER FARUK ÖZELÇİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya
35x50 cm
"İSTİKLAL"

    Lot No: 57

    Lot: 57

    ÖMER FARUK ÖZELÇİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya 35x50 cm "İSTİKLAL"

    TLSold
  • HÜSEYİN ELMAS-Uv Baskı 1/50
28x40 cm

Hüseyin Elmas
2013-2016 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı görevini yürüttü. 2020 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'ne atandı. Günümüze değin 25 kişisel sergi gerçekleştirdi; 300'den fazla ulusal ve uluslararası karma resim sergisine katıldı.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    HÜSEYİN ELMAS-Uv Baskı 1/50 28x40 cm Hüseyin Elmas 2013-2016 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı görevini yürüttü. 2020 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'ne atandı. Günümüze değin 25 kişisel sergi gerçekleştirdi; 300'den fazla ulusal ve uluslararası karma resim sergisine katıldı.

    TLSold
  • FİKRET ÖZTÜRK-Duralit Üzeri Yağlı Boya
20x35 cm

Fikret Öztürk
1961 Eskişehir doğumlu olan sanatçı, 1988 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun olmuştur. 1989 yılından bu yana birçok kişisel sergi açmış ve karma sergilere katılmıştır. Eserleri kavramsal figüratif kompozisyonlardan oluşmaktadır.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    FİKRET ÖZTÜRK-Duralit Üzeri Yağlı Boya 20x35 cm Fikret Öztürk 1961 Eskişehir doğumlu olan sanatçı, 1988 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun olmuştur. 1989 yılından bu yana birçok kişisel sergi açmış ve karma sergilere katılmıştır. Eserleri kavramsal figüratif kompozisyonlardan oluşmaktadır.

    TLSold
  • NERİMAN OYMAN-Karton Üzeri Yağlı Boya
20x30 cm

1990-1992 yılları arasında Avni Memedoğlu Atölyesi'nde çalışmalarını sürdürmüş Türk ressam. 1992 yılından bu yana Asmalımescit'teki atölyesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Kişisel sergileri ile yurtdışına 400'den fazla resim taşıdı, 30'dan fazla kişisel sergi düzenledi. Resmi yaşam biçimi olarak tanımlayan ressam, dışavurumcu tarzda, fantastik nitelikli resimler yapar. Düşüncelerinin resmini yaptığını ifade etmektedir.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    NERİMAN OYMAN-Karton Üzeri Yağlı Boya 20x30 cm 1990-1992 yılları arasında Avni Memedoğlu Atölyesi'nde çalışmalarını sürdürmüş Türk ressam. 1992 yılından bu yana Asmalımescit'teki atölyesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Kişisel sergileri ile yurtdışına 400'den fazla resim taşıdı, 30'dan fazla kişisel sergi düzenledi. Resmi yaşam biçimi olarak tanımlayan ressam, dışavurumcu tarzda, fantastik nitelikli resimler yapar. Düşüncelerinin resmini yaptığını ifade etmektedir.

    TLSold
  • LEYLA ARLI-Kağıt Üzeri Minyatür
30x40 cm

    Lot No: 61

    Lot: 61

    LEYLA ARLI-Kağıt Üzeri Minyatür 30x40 cm

    TLSold
  • YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya
16x24 cm

Yusuf Kemal Çankaya
1955 yılında Antalya'da doğmuştur. İlkokul yıllarından sonra Ankara'ya yerleşen Çankaya, 1982 yılında tekrar doğduğu şehir olan Antalya'ya dönmüş ve resim sanatıyla daha yoğun olarak ilgilenmeye başlamıştır. Desen ve suluboya çalışmalarıyla resim sanatındaki yolculuğuna başlayan sanatçı, Antalya Kale İçi'nin nostaljik dokusu ve bölgeye has cumbalı evlerini barındıran dar sokaklarını resimlerinde konu olarak işlemiştir. Ayrıca, mimari dışında yok olmaya yüz tutmuş meslekleri ve zanaatkarları da suluboya tekniği ile çalışmıştır.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya 16x24 cm Yusuf Kemal Çankaya 1955 yılında Antalya'da doğmuştur. İlkokul yıllarından sonra Ankara'ya yerleşen Çankaya, 1982 yılında tekrar doğduğu şehir olan Antalya'ya dönmüş ve resim sanatıyla daha yoğun olarak ilgilenmeye başlamıştır. Desen ve suluboya çalışmalarıyla resim sanatındaki yolculuğuna başlayan sanatçı, Antalya Kale İçi'nin nostaljik dokusu ve bölgeye has cumbalı evlerini barındıran dar sokaklarını resimlerinde konu olarak işlemiştir. Ayrıca, mimari dışında yok olmaya yüz tutmuş meslekleri ve zanaatkarları da suluboya tekniği ile çalışmıştır.

    TLSold
  • KARİN-Kağıt Üzeri Kuru Kalem
"1994" Tarihli
21x28 cm

    Lot No: 63

    Lot: 63

    KARİN-Kağıt Üzeri Kuru Kalem "1994" Tarihli 21x28 cm

    TLSold
  • ÇAĞLA SEL-Gravür
7/10 
20x25 cm

Bakma bana serisi.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    ÇAĞLA SEL-Gravür 7/10 20x25 cm Bakma bana serisi.

    TLSold
  • ARŞAVİR ERMENİ RESSAM-Kağıt Üzeri Sulu Boya
14x20 cm

Ermeni ressam.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    ARŞAVİR ERMENİ RESSAM-Kağıt Üzeri Sulu Boya 14x20 cm Ermeni ressam.

    TLSold
  • YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya
20x30 cm

Yusuf Kemal Çankaya
1955 yılında Antalya'da doğmuştur. İlkokul yıllarından sonra Ankara'ya yerleşen Çankaya, 1982 yılında tekrar doğduğu şehir olan Antalya'ya dönmüş ve resim sanatıyla daha yoğun olarak ilgilenmeye başlamıştır. Desen ve suluboya çalışmalarıyla resim sanatındaki yolculuğuna başlayan sanatçı, Antalya Kale İçi'nin nostaljik dokusu ve bölgeye has cumbalı evlerini barındıran dar sokaklarını resimlerinde konu olarak işlemiştir. Ayrıca, mimari dışında yok olmaya yüz tutmuş meslekleri ve zanaatkarları da suluboya tekniği ile çalışmıştır.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya 20x30 cm Yusuf Kemal Çankaya 1955 yılında Antalya'da doğmuştur. İlkokul yıllarından sonra Ankara'ya yerleşen Çankaya, 1982 yılında tekrar doğduğu şehir olan Antalya'ya dönmüş ve resim sanatıyla daha yoğun olarak ilgilenmeye başlamıştır. Desen ve suluboya çalışmalarıyla resim sanatındaki yolculuğuna başlayan sanatçı, Antalya Kale İçi'nin nostaljik dokusu ve bölgeye has cumbalı evlerini barındıran dar sokaklarını resimlerinde konu olarak işlemiştir. Ayrıca, mimari dışında yok olmaya yüz tutmuş meslekleri ve zanaatkarları da suluboya tekniği ile çalışmıştır.

    TLSold
  • SELÇUK ŞAHİN -26x35 cm

Naif resim.

Selçuk Şahin
Yakın bir zamanda vefat eden değerli sanatçı Ankara'da yaşamaktaydı Ankara ve İstanbul da her dönem kişisel ve karma sergisi olmuştur. 
Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve Maliye bölümünü bitirmiştir, maliyede inceleme ve denetleme müfettişliği yaptıktan sonra, Olay tv ve Ctv program müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Sanatsal, kültürel ve gece programlarının yapım ve sunuculuğunu yapmıştır.

Radyo oyunları ve tv senaryosu yazan Selçuk Şahin, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere birçok eserleri önemli kurum ve şahısların kolleksiyonlarında yer almaktadır.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    SELÇUK ŞAHİN -26x35 cm Naif resim. Selçuk Şahin Yakın bir zamanda vefat eden değerli sanatçı Ankara'da yaşamaktaydı Ankara ve İstanbul da her dönem kişisel ve karma sergisi olmuştur. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve Maliye bölümünü bitirmiştir, maliyede inceleme ve denetleme müfettişliği yaptıktan sonra, Olay tv ve Ctv program müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Sanatsal, kültürel ve gece programlarının yapım ve sunuculuğunu yapmıştır. Radyo oyunları ve tv senaryosu yazan Selçuk Şahin, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere birçok eserleri önemli kurum ve şahısların kolleksiyonlarında yer almaktadır.

    TLSold
  • YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya
20x28 cm

Yusuf Kemal Çankaya
1955 yılında Antalya'da doğmuştur. İlkokul yıllarından sonra Ankara'ya yerleşen Çankaya, 1982 yılında tekrar doğduğu şehir olan Antalya'ya dönmüş ve resim sanatıyla daha yoğun olarak ilgilenmeye başlamıştır. Desen ve suluboya çalışmalarıyla resim sanatındaki yolculuğuna başlayan sanatçı, Antalya Kale İçi'nin nostaljik dokusu ve bölgeye has cumbalı evlerini barındıran dar sokaklarını resimlerinde konu olarak işlemiştir. Ayrıca, mimari dışında yok olmaya yüz tutmuş meslekleri ve zanaatkarları da suluboya tekniği ile çalışmıştır.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya 20x28 cm Yusuf Kemal Çankaya 1955 yılında Antalya'da doğmuştur. İlkokul yıllarından sonra Ankara'ya yerleşen Çankaya, 1982 yılında tekrar doğduğu şehir olan Antalya'ya dönmüş ve resim sanatıyla daha yoğun olarak ilgilenmeye başlamıştır. Desen ve suluboya çalışmalarıyla resim sanatındaki yolculuğuna başlayan sanatçı, Antalya Kale İçi'nin nostaljik dokusu ve bölgeye has cumbalı evlerini barındıran dar sokaklarını resimlerinde konu olarak işlemiştir. Ayrıca, mimari dışında yok olmaya yüz tutmuş meslekleri ve zanaatkarları da suluboya tekniği ile çalışmıştır.

    TLSold
  • YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya
18x27 cm

Yusuf Kemal Çankaya
1955 yılında Antalya'da doğmuştur. İlkokul yıllarından sonra Ankara'ya yerleşen Çankaya, 1982 yılında tekrar doğduğu şehir olan Antalya'ya dönmüş ve resim sanatıyla daha yoğun olarak ilgilenmeye başlamıştır. Desen ve suluboya çalışmalarıyla resim sanatındaki yolculuğuna başlayan sanatçı, Antalya Kale İçi'nin nostaljik dokusu ve bölgeye has cumbalı evlerini barındıran dar sokaklarını resimlerinde konu olarak işlemiştir. Ayrıca, mimari dışında yok olmaya yüz tutmuş meslekleri ve zanaatkarları da suluboya tekniği ile çalışmıştır.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    YUSUF KEMAL ÇANKAYA-Kağıt Üzeri Sulu Boya 18x27 cm Yusuf Kemal Çankaya 1955 yılında Antalya'da doğmuştur. İlkokul yıllarından sonra Ankara'ya yerleşen Çankaya, 1982 yılında tekrar doğduğu şehir olan Antalya'ya dönmüş ve resim sanatıyla daha yoğun olarak ilgilenmeye başlamıştır. Desen ve suluboya çalışmalarıyla resim sanatındaki yolculuğuna başlayan sanatçı, Antalya Kale İçi'nin nostaljik dokusu ve bölgeye has cumbalı evlerini barındıran dar sokaklarını resimlerinde konu olarak işlemiştir. Ayrıca, mimari dışında yok olmaya yüz tutmuş meslekleri ve zanaatkarları da suluboya tekniği ile çalışmıştır.

    TLSold
  • ARŞAVİR ERMENİ RESSAM-Kağıt Üzeri Sulu Boya
14x20 cm

    Lot No: 70

    Lot: 70

    ARŞAVİR ERMENİ RESSAM-Kağıt Üzeri Sulu Boya 14x20 cm

    TLSold
  • MEHMET EMİN ERŞAN-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x40 cm

Kıymetli bir eserdir.

Mehmet Emin Erşan
1965 yılında Antalya'da doğdu. 1987 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş bölümünden mezun oldu. 1992 yılında öğretmenliğe başladı. 2002 yılında Kokuteli'nde Eylül Sanat Evi'ni kurdu. Görsel sanatlar öğretmeni olarak çalışmaya devam eden sanatçı, resim çalışmalarını Antalya'da kendi atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    MEHMET EMİN ERŞAN-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x40 cm Kıymetli bir eserdir. Mehmet Emin Erşan 1965 yılında Antalya'da doğdu. 1987 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş bölümünden mezun oldu. 1992 yılında öğretmenliğe başladı. 2002 yılında Kokuteli'nde Eylül Sanat Evi'ni kurdu. Görsel sanatlar öğretmeni olarak çalışmaya devam eden sanatçı, resim çalışmalarını Antalya'da kendi atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • CAHİT CEM-Kağıt Üzeri Sulu Boya
23x23 cm

Cahit Cem
İstanbul'da doğan sanatçı, Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimarlık Bölümünden 1974 yılında mezun oldu. Çeşitli malzemeler kullanarak resim yapmaya başlayan Cahit Cem, tam zamanlı çalışmaya başlamasıyla birlikte yalnızca sulu boya resim yapmaya yöneldi.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    CAHİT CEM-Kağıt Üzeri Sulu Boya 23x23 cm Cahit Cem İstanbul'da doğan sanatçı, Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimarlık Bölümünden 1974 yılında mezun oldu. Çeşitli malzemeler kullanarak resim yapmaya başlayan Cahit Cem, tam zamanlı çalışmaya başlamasıyla birlikte yalnızca sulu boya resim yapmaya yöneldi.

    TLSold
  • SULTAN GÖKTEPE-Tuval Üzeri Akrilik Boya
30x30 cm 

Serçeler serisi.

Sultan Göktepe
Ankara’da doğdu. Zübeyde Hanım Kız Meslek lisesi Resim bölümünü bitirdi. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Resim-iş Bölümünden mezun oldu. 22 yıl sırasıyla Ankara, İzmir ve Antakya/ Hatay ‘da öğretmenlik yaptı. Emekli olduktan sonra kendi atölyesini açtı. Bu süreçte 3 kişisel sergi açtı. Birçok karma sergiye katıldı. Şimdilerde atölyesinde çalışmalarının yanı sıra resim öğretmenliğine de devam ediyor.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    SULTAN GÖKTEPE-Tuval Üzeri Akrilik Boya 30x30 cm Serçeler serisi. Sultan Göktepe Ankara’da doğdu. Zübeyde Hanım Kız Meslek lisesi Resim bölümünü bitirdi. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Resim-iş Bölümünden mezun oldu. 22 yıl sırasıyla Ankara, İzmir ve Antakya/ Hatay ‘da öğretmenlik yaptı. Emekli olduktan sonra kendi atölyesini açtı. Bu süreçte 3 kişisel sergi açtı. Birçok karma sergiye katıldı. Şimdilerde atölyesinde çalışmalarının yanı sıra resim öğretmenliğine de devam ediyor.

    TLSold
  • SULTAN GÖKTEPE-Tuval Üzeri Akrilik Boya
30x30 cm 

Serçeler serisi.

Sultan Göktepe
Ankara’da doğdu. Zübeyde Hanım Kız Meslek lisesi Resim bölümünü bitirdi. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Resim-iş Bölümünden mezun oldu. 22 yıl sırasıyla Ankara, İzmir ve Antakya/ Hatay ‘da öğretmenlik yaptı. Emekli olduktan sonra kendi atölyesini açtı. Bu süreçte 3 kişisel sergi açtı. Birçok karma sergiye katıldı. Şimdilerde atölyesinde çalışmalarının yanı sıra resim öğretmenliğine de devam ediyor.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    SULTAN GÖKTEPE-Tuval Üzeri Akrilik Boya 30x30 cm Serçeler serisi. Sultan Göktepe Ankara’da doğdu. Zübeyde Hanım Kız Meslek lisesi Resim bölümünü bitirdi. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Resim-iş Bölümünden mezun oldu. 22 yıl sırasıyla Ankara, İzmir ve Antakya/ Hatay ‘da öğretmenlik yaptı. Emekli olduktan sonra kendi atölyesini açtı. Bu süreçte 3 kişisel sergi açtı. Birçok karma sergiye katıldı. Şimdilerde atölyesinde çalışmalarının yanı sıra resim öğretmenliğine de devam ediyor.

    TLSold
  • FİKRET ÖZTÜRK-23x26 cm
"PASTA SERİSİ"
Kağıt Üzerine Akrilik
Fikret Öztürk
1961 Eskişehir doğumlu olan sanatçı, 1988 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun olmuştur. 1989 yılından bu yana birçok kişisel sergi açmış ve karma sergilere katılmıştır. Eserleri kavramsal figüratif kompozisyonlardan oluşmaktadır.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    FİKRET ÖZTÜRK-23x26 cm "PASTA SERİSİ" Kağıt Üzerine Akrilik Fikret Öztürk 1961 Eskişehir doğumlu olan sanatçı, 1988 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun olmuştur. 1989 yılından bu yana birçok kişisel sergi açmış ve karma sergilere katılmıştır. Eserleri kavramsal figüratif kompozisyonlardan oluşmaktadır.

    TLSold
  • ÇOBAN RESSAM-40x40 cm
Tuval Üzeri Yağlı Boya
"Hasat"

Süleyman Şahin
Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3]

Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    ÇOBAN RESSAM-40x40 cm Tuval Üzeri Yağlı Boya "Hasat" Süleyman Şahin Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3] Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    TLSold
  • ALİ DÜZGÜN-Tuval Üzeri Akrilik Boya
25x25 cm

Lüks İtalyan çerçeveli.

Ali Düzgün
1977’de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 1980’de ayni bölümde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ankara’da orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987’de Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü’ne öğretim görevlisi olarak atandı. 1989’da Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990’da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

1994-2002 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 1995-1998 yıllan arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. 32 kişisel resim sergisi açtı. 100’den fazla karma resim sergilerine katıldı.

Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. GESAM yönetim kurulunda görev aldı. Birçok ödül ve mansiyonları bulunan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    ALİ DÜZGÜN-Tuval Üzeri Akrilik Boya 25x25 cm Lüks İtalyan çerçeveli. Ali Düzgün 1977’de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 1980’de ayni bölümde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ankara’da orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987’de Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü’ne öğretim görevlisi olarak atandı. 1989’da Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990’da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1994-2002 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 1995-1998 yıllan arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. 32 kişisel resim sergisi açtı. 100’den fazla karma resim sergilerine katıldı. Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. GESAM yönetim kurulunda görev aldı. Birçok ödül ve mansiyonları bulunan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • OLCAY ÇALIŞKAN-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x30 cm

    Lot No: 78

    Lot: 78

    OLCAY ÇALIŞKAN-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x30 cm

    TLSold
  • MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik
30x30 cm

İmzalı. Çerçeveli.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik 30x30 cm İmzalı. Çerçeveli.

    TLSold
  • İBRAHİM BALABAN-Kağıt Üzeri Karakalem
23x17 cm

Sertifikalı.

Balaban
Türk resim sanatının yaşayan büyük ustası, efsanesi İbrahim Balaban,1921'de Bursa Seçköy'de doğdu. Köyün 3 yıllık okulunda eğitim gördü. 1937 yılında, henüz 16 yaşındayken cezaevine girdi. 6 ay hapis ve 3 ay da para cezasına çarptırılan Balaban, para cezasını ödeyemeyince 3 yıl cezaevinde kaldı. Burada tanıştığı ve çırağı olduğu, “Şair Baba” diye hitap ettiği Nazım Hikmet'in desteğiyle resim yeteneğini geliştirdi. 1944'te İmralı'ya gönderilen Balaban, 1947'de komünistlikten yeniden Bursa Cezaevi'ne verildi. 1950 affıyla çıktı. 1953'te ilk sergisini açtı. 1961'de resimlerinden dolayı 6 ay tutuklu kaldı. 1969'da Adana Halkevi'ndeki sergisi, bağnaz bir grup tarafından basılarak resimleri parçalandı. Balaban, 2 binden fazla yağlı boya tablo yaptı, 50'den çok sergi açtı, 12 kitabı yayınlandı.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    İBRAHİM BALABAN-Kağıt Üzeri Karakalem 23x17 cm Sertifikalı. Balaban Türk resim sanatının yaşayan büyük ustası, efsanesi İbrahim Balaban,1921'de Bursa Seçköy'de doğdu. Köyün 3 yıllık okulunda eğitim gördü. 1937 yılında, henüz 16 yaşındayken cezaevine girdi. 6 ay hapis ve 3 ay da para cezasına çarptırılan Balaban, para cezasını ödeyemeyince 3 yıl cezaevinde kaldı. Burada tanıştığı ve çırağı olduğu, “Şair Baba” diye hitap ettiği Nazım Hikmet'in desteğiyle resim yeteneğini geliştirdi. 1944'te İmralı'ya gönderilen Balaban, 1947'de komünistlikten yeniden Bursa Cezaevi'ne verildi. 1950 affıyla çıktı. 1953'te ilk sergisini açtı. 1961'de resimlerinden dolayı 6 ay tutuklu kaldı. 1969'da Adana Halkevi'ndeki sergisi, bağnaz bir grup tarafından basılarak resimleri parçalandı. Balaban, 2 binden fazla yağlı boya tablo yaptı, 50'den çok sergi açtı, 12 kitabı yayınlandı.

    TLSold
  • ŞÜKRÜ ÇAĞLAYAN -Kağıt Üzeri Sulu Boya
17x23 cm

Şükrü Çağlayan
Ressam Şükrü Çağlayan, asker kökenli ressamlarımızdan olup 1939 yılında Burdur’da doğdu. İlk ve orta öğremini bu şirin ilimizde görüp Hava Harp Okuluna kabul edildi. O, 1961 yılında oradan da başarı ile mezun oldu. Hava Kuvvetleri’nde göreve başladı. Daha küçük yıllarda başladığı karakalem, sulu boya, yağlı boya çizim, resim ve tablo çalışmalarını yıllar içerisinde devam ettirerek kendini ve sanatını geliştirdi.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    ŞÜKRÜ ÇAĞLAYAN -Kağıt Üzeri Sulu Boya 17x23 cm Şükrü Çağlayan Ressam Şükrü Çağlayan, asker kökenli ressamlarımızdan olup 1939 yılında Burdur’da doğdu. İlk ve orta öğremini bu şirin ilimizde görüp Hava Harp Okuluna kabul edildi. O, 1961 yılında oradan da başarı ile mezun oldu. Hava Kuvvetleri’nde göreve başladı. Daha küçük yıllarda başladığı karakalem, sulu boya, yağlı boya çizim, resim ve tablo çalışmalarını yıllar içerisinde devam ettirerek kendini ve sanatını geliştirdi.

    TLSold
  • CAHİT CEM-Kağıt Üzeri Sulu Boya
24x16 cm

Cahit Cem
İstanbul'da doğan sanatçı, Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimarlık Bölümünden 1974 yılında mezun oldu. Çeşitli malzemeler kullanarak resim yapmaya başlayan Cahit Cem, tam zamanlı çalışmaya başlamasıyla birlikte yalnızca sulu boya resim yapmaya yöneldi.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    CAHİT CEM-Kağıt Üzeri Sulu Boya 24x16 cm Cahit Cem İstanbul'da doğan sanatçı, Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimarlık Bölümünden 1974 yılında mezun oldu. Çeşitli malzemeler kullanarak resim yapmaya başlayan Cahit Cem, tam zamanlı çalışmaya başlamasıyla birlikte yalnızca sulu boya resim yapmaya yöneldi.

    TLSold
  • MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik
30x30 cm

Pembe Güller.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik 30x30 cm Pembe Güller.

    TLSold
  • MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik
30x30 cm

Pembe Güller.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    MİRİ-Tuval Üzeri Akrilik 30x30 cm Pembe Güller.

    TLSold
  • OKTAY BOZKURT-Kağıt Üzeri Sulu Boya
33x23 cm

Ahşap çerçeveli.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    OKTAY BOZKURT-Kağıt Üzeri Sulu Boya 33x23 cm Ahşap çerçeveli.

    TLSold
  • ÇOBAN RESSAM-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x30 cm

Nadir kompozisyon.

Süleyman Şahin
Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3]

Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    ÇOBAN RESSAM-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x30 cm Nadir kompozisyon. Süleyman Şahin Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3] Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    TLSold
  • ÇOBAN RESSAM-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x30 cm

Süleyman Şahin
Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3]

Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    ÇOBAN RESSAM-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x30 cm Süleyman Şahin Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3] Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    TLSold
  • İBRAHİM BALABAN-Kağıt Üzeri Karakalem
23x20 cm

Sertifikalı.

Balaban
Türk resim sanatının yaşayan büyük ustası, efsanesi İbrahim Balaban,1921'de Bursa Seçköy'de doğdu. Köyün 3 yıllık okulunda eğitim gördü. 1937 yılında, henüz 16 yaşındayken cezaevine girdi. 6 ay hapis ve 3 ay da para cezasına çarptırılan Balaban, para cezasını ödeyemeyince 3 yıl cezaevinde kaldı. Burada tanıştığı ve çırağı olduğu, “Şair Baba” diye hitap ettiği Nazım Hikmet'in desteğiyle resim yeteneğini geliştirdi. 1944'te İmralı'ya gönderilen Balaban, 1947'de komünistlikten yeniden Bursa Cezaevi'ne verildi. 1950 affıyla çıktı. 1953'te ilk sergisini açtı. 1961'de resimlerinden dolayı 6 ay tutuklu kaldı. 1969'da Adana Halkevi'ndeki sergisi, bağnaz bir grup tarafından basılarak resimleri parçalandı. Balaban, 2 binden fazla yağlı boya tablo yaptı, 50'den çok sergi açtı, 12 kitabı yayınlandı..

    Lot No: 88

    Lot: 88

    İBRAHİM BALABAN-Kağıt Üzeri Karakalem 23x20 cm Sertifikalı. Balaban Türk resim sanatının yaşayan büyük ustası, efsanesi İbrahim Balaban,1921'de Bursa Seçköy'de doğdu. Köyün 3 yıllık okulunda eğitim gördü. 1937 yılında, henüz 16 yaşındayken cezaevine girdi. 6 ay hapis ve 3 ay da para cezasına çarptırılan Balaban, para cezasını ödeyemeyince 3 yıl cezaevinde kaldı. Burada tanıştığı ve çırağı olduğu, “Şair Baba” diye hitap ettiği Nazım Hikmet'in desteğiyle resim yeteneğini geliştirdi. 1944'te İmralı'ya gönderilen Balaban, 1947'de komünistlikten yeniden Bursa Cezaevi'ne verildi. 1950 affıyla çıktı. 1953'te ilk sergisini açtı. 1961'de resimlerinden dolayı 6 ay tutuklu kaldı. 1969'da Adana Halkevi'ndeki sergisi, bağnaz bir grup tarafından basılarak resimleri parçalandı. Balaban, 2 binden fazla yağlı boya tablo yaptı, 50'den çok sergi açtı, 12 kitabı yayınlandı..

    TLSold
  • CAHİT CEM-Kağıt Üzeri Sulu Boya
25x20 cm

Cahit Cem
İstanbul'da doğan sanatçı, Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimarlık Bölümünden 1974 yılında mezun oldu. Çeşitli malzemeler kullanarak resim yapmaya başlayan Cahit Cem, tam zamanlı çalışmaya başlamasıyla birlikte yalnızca sulu boya resim yapmaya yöneldi.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    CAHİT CEM-Kağıt Üzeri Sulu Boya 25x20 cm Cahit Cem İstanbul'da doğan sanatçı, Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimarlık Bölümünden 1974 yılında mezun oldu. Çeşitli malzemeler kullanarak resim yapmaya başlayan Cahit Cem, tam zamanlı çalışmaya başlamasıyla birlikte yalnızca sulu boya resim yapmaya yöneldi.

    TLSold
  • ERSAN ATEŞER-Tuval Üzeri Yağlı Boya 
30x23 cm

İstanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir.

1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti. 

Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    ERSAN ATEŞER-Tuval Üzeri Yağlı Boya 30x23 cm İstanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir. 1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti. Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    TLSold
  • ERSAN ATEŞER-Tuval Üzeri Yağlı Boya 
30x23 cm

i̇stanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir.

1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti. 

Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    ERSAN ATEŞER-Tuval Üzeri Yağlı Boya 30x23 cm i̇stanbul'da yaşayan fırçası kuvvetli ressam, dünyanın birçok ülkesinde resimleri sergilenmektedir. 1962 İstanbul doğumlu olan sanatçı uzun yıllar kendi şirketiyle reklam sektöründe başarılı ve yaratıcı işlere imza attı. 1990 sonrası resim çalışmalarına daha fazla odaklanan sanatçı üretimine İstanbul Sultanahmet’deki atölyesinde devam etti. Empresyonizm akımını benimseyen sanatçı eserleriyle kısa sürede birçok ulusal ve uluslararası platformda sanatseverlerin ilgisini çekti. Amerika ve İngiltere’de özel koleksiyonlarda eserleri bulunan sanatçı çalışmalarına İstanbul ve Tekirdağ Kumbağ’da bulunan atölyelerinde devam etmektedir.

    TLSold
  • İBRAHİM BALABAN-Kağıt Üzeri Karakalem
27x20 cm

Sertifikalı.

Balaban
Türk resim sanatının yaşayan büyük ustası, efsanesi İbrahim Balaban,1921'de Bursa Seçköy'de doğdu. Köyün 3 yıllık okulunda eğitim gördü. 1937 yılında, henüz 16 yaşındayken cezaevine girdi. 6 ay hapis ve 3 ay da para cezasına çarptırılan Balaban, para cezasını ödeyemeyince 3 yıl cezaevinde kaldı. Burada tanıştığı ve çırağı olduğu, “Şair Baba” diye hitap ettiği Nazım Hikmet'in desteğiyle resim yeteneğini geliştirdi. 1944'te İmralı'ya gönderilen Balaban, 1947'de komünistlikten yeniden Bursa Cezaevi'ne verildi. 1950 affıyla çıktı. 1953'te ilk sergisini açtı. 1961'de resimlerinden dolayı 6 ay tutuklu kaldı. 1969'da Adana Halkevi'ndeki sergisi, bağnaz bir grup tarafından basılarak resimleri parçalandı. Balaban, 2 binden fazla yağlı boya tablo yaptı, 50'den çok sergi açtı, 12 kitabı yayınlandı.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    İBRAHİM BALABAN-Kağıt Üzeri Karakalem 27x20 cm Sertifikalı. Balaban Türk resim sanatının yaşayan büyük ustası, efsanesi İbrahim Balaban,1921'de Bursa Seçköy'de doğdu. Köyün 3 yıllık okulunda eğitim gördü. 1937 yılında, henüz 16 yaşındayken cezaevine girdi. 6 ay hapis ve 3 ay da para cezasına çarptırılan Balaban, para cezasını ödeyemeyince 3 yıl cezaevinde kaldı. Burada tanıştığı ve çırağı olduğu, “Şair Baba” diye hitap ettiği Nazım Hikmet'in desteğiyle resim yeteneğini geliştirdi. 1944'te İmralı'ya gönderilen Balaban, 1947'de komünistlikten yeniden Bursa Cezaevi'ne verildi. 1950 affıyla çıktı. 1953'te ilk sergisini açtı. 1961'de resimlerinden dolayı 6 ay tutuklu kaldı. 1969'da Adana Halkevi'ndeki sergisi, bağnaz bir grup tarafından basılarak resimleri parçalandı. Balaban, 2 binden fazla yağlı boya tablo yaptı, 50'den çok sergi açtı, 12 kitabı yayınlandı.

    TLSold
  • ÇOBAN RESSAM-Tuval Üzeri Yağlı Boya
40x40 cm
2023 İmzalı

Süleyman Şahin
Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3]

Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    ÇOBAN RESSAM-Tuval Üzeri Yağlı Boya 40x40 cm 2023 İmzalı Süleyman Şahin Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır.[3] Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir.

    TLSold
  • FIRAT ALTINDAL-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x40 cm
2023 Tarihli

Fırat Altındal
1987’de dünyaya geldi. Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesinden sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünde okuyup 2009’da mezun oldu. Mezun olduğu yıl Tiyatrocu Ayla Algan’dan drama, oyunculuk, senaryo yazım eğitimi ve genel sanat felsefesi dersleri aldı.

İlk çalışmalarında oto şase boyasını kullanarak, dışavurumcu bir yol izledi. Yapmış olduğu çalışmaları açmış olduğu sergilerde sundu. Günümüzde mitolojiye ilgi duyan sanatçı, sirenler serisi ile farklı bir üsluba yönelik, çalışmalarıyla yeniden sanat severlerin karşısına çıktı. Çalışmalarını İstanbul Silivride sürdürüyor.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    FIRAT ALTINDAL-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x40 cm 2023 Tarihli Fırat Altındal 1987’de dünyaya geldi. Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesinden sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünde okuyup 2009’da mezun oldu. Mezun olduğu yıl Tiyatrocu Ayla Algan’dan drama, oyunculuk, senaryo yazım eğitimi ve genel sanat felsefesi dersleri aldı. İlk çalışmalarında oto şase boyasını kullanarak, dışavurumcu bir yol izledi. Yapmış olduğu çalışmaları açmış olduğu sergilerde sundu. Günümüzde mitolojiye ilgi duyan sanatçı, sirenler serisi ile farklı bir üsluba yönelik, çalışmalarıyla yeniden sanat severlerin karşısına çıktı. Çalışmalarını İstanbul Silivride sürdürüyor.

    TLSold
  • ZUZU-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x40 cm
2023 İmzalı

ZUZU Zuhal Neccar
1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    ZUZU-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x40 cm 2023 İmzalı ZUZU Zuhal Neccar 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • ZUZU-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x40 cm
2023 İmzalı


ZUZU Zuhal Neccar
1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    ZUZU-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x40 cm 2023 İmzalı ZUZU Zuhal Neccar 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • ZUZU-Tuval Üzeri Akrilik Boya
40x40 cm
2023 İmzalı

ZUZU Zuhal Neccar
1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    ZUZU-Tuval Üzeri Akrilik Boya 40x40 cm 2023 İmzalı ZUZU Zuhal Neccar 1993 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesine girdi. Prof. Devrim Erbil ve Prof. Kemal İskender atölyelerinde öğrenimini sürdürdü. 1997 yılında Prof. Neş’e Erdok atölyesinden mezun oldu. Katıldığı resim yarışmalarında yapıtları sergilenmeye değer görüldü. 21 yıl devlet okullarında (MEB)resim öğretmenliği yaptı. Öğretmenlik yaparken bir yandan resim yapmaya devam etti ve 13 kişisel sergi açtı. Emekli olduktan sonra da iki kişisel sergi daha açtı, Fuarlara katılmaya devam etti. Toplam 15 kişisel sergisi bulunmaktadır ve bir çok karma resim sergisine katıldı. Üretmiş olduğu birçok eseri kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır. Çalışmalarını İstanbul´daki atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • NİLAY DEMİR-Tuval Üzeri Akrilik Boya
2023 imzalı
25x35 cm

    Lot No: 98

    Lot: 98

    NİLAY DEMİR-Tuval Üzeri Akrilik Boya 2023 imzalı 25x35 cm

    TLSold
  • HASAN MUTLU -Tuval Üzeri Yağlı Boya
30x30 cm

1957 yılında Sorgun Yozgat'da doğdu. İlk  ve orta öğretimini Sorgun'da tamamladı. 1975 yılında çeşitli ulusal dergilerde karikatür ve illüstrasyon çalışmaları yaptı. 1980 yılında Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nü bitirdi. 1980 yılında Ankara Devlet Resim Heykel Müzesi'nde çalıştı. 1981 yılında ise İstanbul Resim Heykel Müzesi'nde tablo restorasyonu üzerine çalışmalar yaptı.
1984 yılında Fransa devlet bursunu kazanarak Paris'e gitti. Tablo restorasyonu, konservasyonu ve müzecilik üzerine teorik ve pratik çalışmalarda bulundu.
Çeşitli ülkelerde resim restorasyonu ve müzecilik üzerine araştırmalar yaptı.
Birçok ulusal ve uluslararası sanat etkinliğine katıldı. Avrupa ve Asya Sanat Bienalleri, yurt içi yurt dışı birçok sergi organizasyonunda yöneticilik ve jüri üyeliği yaptı.

Eserleri Ankara ve İzmir Devlet Resim Heykel Müzeleri, Bodrum Müzesi, Bişkek Müzesi, İş Bankası Koleksiyonu, Halk Bankası Koleksiyonu, Başbakanlık, Maliye Bakanlığı, Ortadoğu Amme Enstitüsü başta olmak üzere yurt içinde yurt dışında birçok özel koleksiyonda eserleri bulunmaktadır.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    HASAN MUTLU -Tuval Üzeri Yağlı Boya 30x30 cm 1957 yılında Sorgun Yozgat'da doğdu. İlk ve orta öğretimini Sorgun'da tamamladı. 1975 yılında çeşitli ulusal dergilerde karikatür ve illüstrasyon çalışmaları yaptı. 1980 yılında Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nü bitirdi. 1980 yılında Ankara Devlet Resim Heykel Müzesi'nde çalıştı. 1981 yılında ise İstanbul Resim Heykel Müzesi'nde tablo restorasyonu üzerine çalışmalar yaptı. 1984 yılında Fransa devlet bursunu kazanarak Paris'e gitti. Tablo restorasyonu, konservasyonu ve müzecilik üzerine teorik ve pratik çalışmalarda bulundu. Çeşitli ülkelerde resim restorasyonu ve müzecilik üzerine araştırmalar yaptı. Birçok ulusal ve uluslararası sanat etkinliğine katıldı. Avrupa ve Asya Sanat Bienalleri, yurt içi yurt dışı birçok sergi organizasyonunda yöneticilik ve jüri üyeliği yaptı. Eserleri Ankara ve İzmir Devlet Resim Heykel Müzeleri, Bodrum Müzesi, Bişkek Müzesi, İş Bankası Koleksiyonu, Halk Bankası Koleksiyonu, Başbakanlık, Maliye Bakanlığı, Ortadoğu Amme Enstitüsü başta olmak üzere yurt içinde yurt dışında birçok özel koleksiyonda eserleri bulunmaktadır.

    TLSold
  • AREZOU BEHRANG -Tuval Üzeri Yağlı Boya
25x25 cm

1970 yılında Tebriz/İran'da doğdum ve elime ilk kalem aldığım andan itibaren çizim ve resim yapmaya başladım. İran'da bir kadın ressam olarak kariyerimde kendimi temsil etme konusunda zor zamanlar geçirdim ancak 20 yaşında İran Kızılayı'nda resim öğretmenliği yapmaya başladım. Türkiye'ye
taşındıktan sonra kendimi ifade edebildiğim için sanatıma daha fazla odaklanmaya başladım. daha iyi.
Eski Fars motiflerini ve tarihi işaretleri gerçekten çok seviyorum, dolayısıyla sanatımda bunların izlerini görebilirsiniz.
Resim yapmak duygularımı ifade etmenin bir yoludur ve renkler de duygularımın saf biçimleridir.
Portre çalışmalarım, konunun karakteriyle kurduğum derin iletişimin ürünüdür. Yani portre sanatlarım sizinle BEN ve KENDİM hakkında konuşuyor.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    AREZOU BEHRANG -Tuval Üzeri Yağlı Boya 25x25 cm 1970 yılında Tebriz/İran'da doğdum ve elime ilk kalem aldığım andan itibaren çizim ve resim yapmaya başladım. İran'da bir kadın ressam olarak kariyerimde kendimi temsil etme konusunda zor zamanlar geçirdim ancak 20 yaşında İran Kızılayı'nda resim öğretmenliği yapmaya başladım. Türkiye'ye taşındıktan sonra kendimi ifade edebildiğim için sanatıma daha fazla odaklanmaya başladım. daha iyi. Eski Fars motiflerini ve tarihi işaretleri gerçekten çok seviyorum, dolayısıyla sanatımda bunların izlerini görebilirsiniz. Resim yapmak duygularımı ifade etmenin bir yoludur ve renkler de duygularımın saf biçimleridir. Portre çalışmalarım, konunun karakteriyle kurduğum derin iletişimin ürünüdür. Yani portre sanatlarım sizinle BEN ve KENDİM hakkında konuşuyor.

    TLSold
  • AREZOU BEHRANG -Tuval Üzeri Yağlı Boya
25x25 cm

1970 yılında Tebriz/İran'da doğdum ve elime ilk kalem aldığım andan itibaren çizim ve resim yapmaya başladım. İran'da bir kadın ressam olarak kariyerimde kendimi temsil etme konusunda zor zamanlar geçirdim ancak 20 yaşında İran Kızılayı'nda resim öğretmenliği yapmaya başladım. Türkiye'ye
taşındıktan sonra kendimi ifade edebildiğim için sanatıma daha fazla odaklanmaya başladım. daha iyi.
Eski Fars motiflerini ve tarihi işaretleri gerçekten çok seviyorum, dolayısıyla sanatımda bunların izlerini görebilirsiniz.
Resim yapmak duygularımı ifade etmenin bir yoludur ve renkler de duygularımın saf biçimleridir.
Portre çalışmalarım, konunun karakteriyle kurduğum derin iletişimin ürünüdür. Yani portre sanatlarım sizinle BEN ve KENDİM hakkında konuşuyor.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    AREZOU BEHRANG -Tuval Üzeri Yağlı Boya 25x25 cm 1970 yılında Tebriz/İran'da doğdum ve elime ilk kalem aldığım andan itibaren çizim ve resim yapmaya başladım. İran'da bir kadın ressam olarak kariyerimde kendimi temsil etme konusunda zor zamanlar geçirdim ancak 20 yaşında İran Kızılayı'nda resim öğretmenliği yapmaya başladım. Türkiye'ye taşındıktan sonra kendimi ifade edebildiğim için sanatıma daha fazla odaklanmaya başladım. daha iyi. Eski Fars motiflerini ve tarihi işaretleri gerçekten çok seviyorum, dolayısıyla sanatımda bunların izlerini görebilirsiniz. Resim yapmak duygularımı ifade etmenin bir yoludur ve renkler de duygularımın saf biçimleridir. Portre çalışmalarım, konunun karakteriyle kurduğum derin iletişimin ürünüdür. Yani portre sanatlarım sizinle BEN ve KENDİM hakkında konuşuyor.

    TLSold
  • NERİMAN GÜLER-25x25 cm

Kış ressamıdır. Sabri Akça ve Teymur Ağalıoğlundan eğitim almıştır. Yılların Ankara ressamıdır.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    NERİMAN GÜLER-25x25 cm Kış ressamıdır. Sabri Akça ve Teymur Ağalıoğlundan eğitim almıştır. Yılların Ankara ressamıdır.

    TLSold
  • AREZOU BEHRANG -Tuval Üzeri Yağlı Boya
25x25 cm

1970 yılında Tebriz/İran'da doğdum ve elime ilk kalem aldığım andan itibaren çizim ve resim yapmaya başladım. İran'da bir kadın ressam olarak kariyerimde kendimi temsil etme konusunda zor zamanlar geçirdim ancak 20 yaşında İran Kızılayı'nda resim öğretmenliği yapmaya başladım. Türkiye'ye
taşındıktan sonra kendimi ifade edebildiğim için sanatıma daha fazla odaklanmaya başladım. daha iyi.
Eski Fars motiflerini ve tarihi işaretleri gerçekten çok seviyorum, dolayısıyla sanatımda bunların izlerini görebilirsiniz.
Resim yapmak duygularımı ifade etmenin bir yoludur ve renkler de duygularımın saf biçimleridir.
Portre çalışmalarım, konunun karakteriyle kurduğum derin iletişimin ürünüdür. Yani portre sanatlarım sizinle BEN ve KENDİM hakkında konuşuyor.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    AREZOU BEHRANG -Tuval Üzeri Yağlı Boya 25x25 cm 1970 yılında Tebriz/İran'da doğdum ve elime ilk kalem aldığım andan itibaren çizim ve resim yapmaya başladım. İran'da bir kadın ressam olarak kariyerimde kendimi temsil etme konusunda zor zamanlar geçirdim ancak 20 yaşında İran Kızılayı'nda resim öğretmenliği yapmaya başladım. Türkiye'ye taşındıktan sonra kendimi ifade edebildiğim için sanatıma daha fazla odaklanmaya başladım. daha iyi. Eski Fars motiflerini ve tarihi işaretleri gerçekten çok seviyorum, dolayısıyla sanatımda bunların izlerini görebilirsiniz. Resim yapmak duygularımı ifade etmenin bir yoludur ve renkler de duygularımın saf biçimleridir. Portre çalışmalarım, konunun karakteriyle kurduğum derin iletişimin ürünüdür. Yani portre sanatlarım sizinle BEN ve KENDİM hakkında konuşuyor.

    TLSold
  • EDA OSLU-Tuval Üzeri Akrilik Boya
20x20 cm

Minimal, peyzaj akademik bir eserdir.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    EDA OSLU-Tuval Üzeri Akrilik Boya 20x20 cm Minimal, peyzaj akademik bir eserdir.

    TLSold
  • EDA OSLU-Tuval Üzeri Akrilik Boya
20x20 cm

Minimal, peyzaj akademik bir eserdir.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    EDA OSLU-Tuval Üzeri Akrilik Boya 20x20 cm Minimal, peyzaj akademik bir eserdir.

    TLSold
  •  ALİ RIZA-25x30 cm
Tuval Üzeri Akrilik

    Lot No: 106

    Lot: 106

    ALİ RIZA-25x30 cm Tuval Üzeri Akrilik

    TLSold
  • ALİ RIZA-19x23 cm
Tuval Üzeri Akrilik

    Lot No: 107

    Lot: 107

    ALİ RIZA-19x23 cm Tuval Üzeri Akrilik

    TLSold
  • GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya
14x11 cm

    Lot No: 108

    Lot: 108

    GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya 14x11 cm

    TLSold
  • ALİ RIZA-20x22 cm
Tuval Üzeri Yağlı Boya

    Lot No: 109

    Lot: 109

    ALİ RIZA-20x22 cm Tuval Üzeri Yağlı Boya

    TLSold
  • GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya
10x13 cm

Gönül Yakut Yılmazkan
1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti.  Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya 10x13 cm Gönül Yakut Yılmazkan 1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti. Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    TLSold
  • GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya
10x13 cm

Gönül Yakut Yılmazkan
1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti.  Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya 10x13 cm Gönül Yakut Yılmazkan 1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti. Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    TLSold
  • GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya
10x13 cm

Gönül Yakut Yılmazkan
1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti.  Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya 10x13 cm Gönül Yakut Yılmazkan 1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti. Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    TLSold
  • İMZA OKUNAMADI-Karton Üzeri Akrilik Boya
20x23 cm

Tramvay

    Lot No: 113

    Lot: 113

    İMZA OKUNAMADI-Karton Üzeri Akrilik Boya 20x23 cm Tramvay

    TLSold
  • GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya
10x13 cm

Gönül Yakut Yılmazkan
1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti.  Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya 10x13 cm Gönül Yakut Yılmazkan 1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti. Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    TLSold
  • GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya
10x13 cm

Gönül Yakut Yılmazkan
1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti.  Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya 10x13 cm Gönül Yakut Yılmazkan 1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti. Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    TLSold
  • ALİ DÜZGÜN-Tuval Üzeri Akrilik Boya
24x24 cm

Kentsel dönüşüm serisi.

Ali Düzgün
1977’de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 1980’de ayni bölümde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ankara’da orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987’de Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü’ne öğretim görevlisi olarak atandı. 1989’da Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990’da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

1994-2002 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 1995-1998 yıllan arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. 32 kişisel resim sergisi açtı. 100’den fazla karma resim sergilerine katıldı.

Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. GESAM yönetim kurulunda görev aldı. Birçok ödül ve mansiyonları bulunan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    ALİ DÜZGÜN-Tuval Üzeri Akrilik Boya 24x24 cm Kentsel dönüşüm serisi. Ali Düzgün 1977’de Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu. 1980’de ayni bölümde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ankara’da orta dereceli okul ve liselerde resim öğretmenliği yaptıktan sonra, 1987’de Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitim Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Aynı yıl Resim-İş Eğitimi Bölümü’ne öğretim görevlisi olarak atandı. 1989’da Sanatta Yeterlik derecesi alarak 1990’da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 1994-2002 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı olarak görev yaptı. 1995-1998 yıllan arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı. 32 kişisel resim sergisi açtı. 100’den fazla karma resim sergilerine katıldı. Kültür Bakanlığı başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. GESAM yönetim kurulunda görev aldı. Birçok ödül ve mansiyonları bulunan sanatçı, halen Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Sanatlar Eğitimi Bölümü Mesleki Resim Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak sanat çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • CEM KEBENÇ-20x25 cm
Tuval Üzeri Yağlı Boya

Karakteristik portreler serisi "Timur Abi"

    Lot No: 117

    Lot: 117

    CEM KEBENÇ-20x25 cm Tuval Üzeri Yağlı Boya Karakteristik portreler serisi "Timur Abi"

    TLSold
  • İMZA OKUNAMADI-Karton Üzeri Akrilik
19x19 cm

    Lot No: 118

    Lot: 118

    İMZA OKUNAMADI-Karton Üzeri Akrilik 19x19 cm

    TLSold
  • İMZA OKUNAMADI-Karton Üzeri Akrilik Boya
15x20 cm

    Lot No: 119

    Lot: 119

    İMZA OKUNAMADI-Karton Üzeri Akrilik Boya 15x20 cm

    TLSold
  • GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya
13x10 cm

Sarman kedi.

Gönül Yakut Yılmazkan
1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti.  Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya 13x10 cm Sarman kedi. Gönül Yakut Yılmazkan 1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti. Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    TLSold
  • GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya
12x12 cm

Nar.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya 12x12 cm Nar.

    TLSold
  • GÖNÜL YAKUT-Çay Poşeti Üzerine Resim 
11x7 cm

Tea bag.

Gönül Yakut Yılmazkan
1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti.  Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    GÖNÜL YAKUT-Çay Poşeti Üzerine Resim 11x7 cm Tea bag. Gönül Yakut Yılmazkan 1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti. Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    TLSold
  • GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya
11x7 cm

İki kelebek.

Gönül Yakut Yılmazkan
1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti.  Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    GÖNÜL YAKUT-Kağıt Üzeri Sulu Boya 11x7 cm İki kelebek. Gönül Yakut Yılmazkan 1957’de İstanbulda doğudu. Moda Kız Sanat Okulu’nda eğitimimi yaptı. Küçük yaşlardan beri resime ve sanata olan ilgisini ileriki yıllarda profesyonel olarak devam etmek adına ilk sergisini AKM’de seramik ve resim çalışmaları ile açtı. Daha sonra sulu boya çalışmalarımdan oluşan ikinci sergisini VeniVidi Göz Sağlığı Merkezi’nin sanat galerisinde gerçekleştirdi. Daha sonraki sergilerini ise; Taksim Mali Müşavirler galerisi’nde, Gümüşlük Sanat Galerisi’nde gerçekleşti. Turgutreis Ressamlar Sokağı’nda faaliyetlerini devam etmiştir.

    TLSold
  • İZZET ARDA-Tuval Üzeri Akrilik Boya
30x35 cm

Modern resim.

İzzet Arda
1959 yılında Balıkesir'de doğdu. 1978-80 yıllarında Almanya, Avusturya ve İsviçre'de kaldı. 1982 Resim çalışmalarına başladı. 1988 Yılında Gazi Üniversitesi Alman Dili Ana Bilim Dalı'ndan mezun oldu.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    İZZET ARDA-Tuval Üzeri Akrilik Boya 30x35 cm Modern resim. İzzet Arda 1959 yılında Balıkesir'de doğdu. 1978-80 yıllarında Almanya, Avusturya ve İsviçre'de kaldı. 1982 Resim çalışmalarına başladı. 1988 Yılında Gazi Üniversitesi Alman Dili Ana Bilim Dalı'ndan mezun oldu.

    TLSold
  • MİRİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya
90x60 cm

    Lot No: 125

    Lot: 125

    MİRİ-Tuval Üzeri Yağlı Boya 90x60 cm

    TLSold
  • NERMİN ALPAR-Tuval Üzeri Yağlı Boya
50x70 cm
Figüratif resmin gözde sanatçılarındandır.

Nermin Alpar
1961 Yılında Ankara’da doğan sanatçı 1982 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdi. Resim çalışmalarına 2004 yılında ressam Gür Dalkıran’la başladı. Daha sonra 3 yıl Gürcü ressam David Ugralidze ile çalışan sanatçı şu an çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir. Gizemli kadınlar sanatçının esin kaynağıdır.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    NERMİN ALPAR-Tuval Üzeri Yağlı Boya 50x70 cm Figüratif resmin gözde sanatçılarındandır. Nermin Alpar 1961 Yılında Ankara’da doğan sanatçı 1982 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdi. Resim çalışmalarına 2004 yılında ressam Gür Dalkıran’la başladı. Daha sonra 3 yıl Gürcü ressam David Ugralidze ile çalışan sanatçı şu an çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir. Gizemli kadınlar sanatçının esin kaynağıdır.

    TLSold
  • İBRAHİM BALABAN-Kağıt Üzeri Karakalem
21x27 cm

Nazım Hikmet Portresi.
Sertifikalı eserdir.

Balaban
Türk resim sanatının yaşayan büyük ustası, efsanesi İbrahim Balaban,1921'de Bursa Seçköy'de doğdu. Köyün 3 yıllık okulunda eğitim gördü. 1937 yılında, henüz 16 yaşındayken cezaevine girdi. 6 ay hapis ve 3 ay da para cezasına çarptırılan Balaban, para cezasını ödeyemeyince 3 yıl cezaevinde kaldı. Burada tanıştığı ve çırağı olduğu, “Şair Baba” diye hitap ettiği Nazım Hikmet'in desteğiyle resim yeteneğini geliştirdi. 1944'te İmralı'ya gönderilen Balaban, 1947'de komünistlikten yeniden Bursa Cezaevi'ne verildi. 1950 affıyla çıktı. 1953'te ilk sergisini açtı. 1961'de resimlerinden dolayı 6 ay tutuklu kaldı. 1969'da Adana Halkevi'ndeki sergisi, bağnaz bir grup tarafından basılarak resimleri parçalandı. Balaban, 2 binden fazla yağlı boya tablo yaptı, 50'den çok sergi açtı, 12 kitabı yayınlandı.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    İBRAHİM BALABAN-Kağıt Üzeri Karakalem 21x27 cm Nazım Hikmet Portresi. Sertifikalı eserdir. Balaban Türk resim sanatının yaşayan büyük ustası, efsanesi İbrahim Balaban,1921'de Bursa Seçköy'de doğdu. Köyün 3 yıllık okulunda eğitim gördü. 1937 yılında, henüz 16 yaşındayken cezaevine girdi. 6 ay hapis ve 3 ay da para cezasına çarptırılan Balaban, para cezasını ödeyemeyince 3 yıl cezaevinde kaldı. Burada tanıştığı ve çırağı olduğu, “Şair Baba” diye hitap ettiği Nazım Hikmet'in desteğiyle resim yeteneğini geliştirdi. 1944'te İmralı'ya gönderilen Balaban, 1947'de komünistlikten yeniden Bursa Cezaevi'ne verildi. 1950 affıyla çıktı. 1953'te ilk sergisini açtı. 1961'de resimlerinden dolayı 6 ay tutuklu kaldı. 1969'da Adana Halkevi'ndeki sergisi, bağnaz bir grup tarafından basılarak resimleri parçalandı. Balaban, 2 binden fazla yağlı boya tablo yaptı, 50'den çok sergi açtı, 12 kitabı yayınlandı.

    TLSold
  • ŞENAY ARDUÇ-Tuval Üzeri Akrilik Boya
24x30 cm

Neşeli şarkı serisi. Yükselen yıldız ressam.

Şenay Arduç
1997 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu.
Lisans eğitimini Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında tamamladı.
2007-2012 yılları arasında IMOGA İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde özgün baskı eğitimi aldı.
2012-2014 yılları arasında Don Kişot Sanat'ta kara kalem eğitimi aldı.
Resimlerinde pozitif düşünceler aşılamayı hedefleyen sanatçı, eserlerinde konu olarak resim ve sevginin ortak yanı olan iyileştiriciliği kullanmıştır.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    ŞENAY ARDUÇ-Tuval Üzeri Akrilik Boya 24x30 cm Neşeli şarkı serisi. Yükselen yıldız ressam. Şenay Arduç 1997 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu. Lisans eğitimini Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında tamamladı. 2007-2012 yılları arasında IMOGA İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde özgün baskı eğitimi aldı. 2012-2014 yılları arasında Don Kişot Sanat'ta kara kalem eğitimi aldı. Resimlerinde pozitif düşünceler aşılamayı hedefleyen sanatçı, eserlerinde konu olarak resim ve sevginin ortak yanı olan iyileştiriciliği kullanmıştır.

    TLSold
  • ŞENAY ARDUÇ-Tuval Üzeri Akrilik Boya
35x25 cm

Golden boys serisi.

1997 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu.
Lisans eğitimini Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında tamamladı.
2007-2012 yılları arasında IMOGA İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde özgün baskı eğitimi aldı.
2012-2014 yılları arasında Don Kişot Sanat'ta kara kalem eğitimi aldı.
Resimlerinde pozitif düşünceler aşılamayı hedefleyen sanatçı, eserlerinde konu olarak resim ve sevginin ortak yanı olan iyileştiriciliği kullanmıştır.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    ŞENAY ARDUÇ-Tuval Üzeri Akrilik Boya 35x25 cm Golden boys serisi. 1997 yılında İstanbul Üsküdar’da doğdu. Lisans eğitimini Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında tamamladı. 2007-2012 yılları arasında IMOGA İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi’nde özgün baskı eğitimi aldı. 2012-2014 yılları arasında Don Kişot Sanat'ta kara kalem eğitimi aldı. Resimlerinde pozitif düşünceler aşılamayı hedefleyen sanatçı, eserlerinde konu olarak resim ve sevginin ortak yanı olan iyileştiriciliği kullanmıştır.

    TLSold
  • CEM KEBENÇ-Tuval Üzeri Yağlı Boya
12x19 cm

Eski dönem anadolu portresi

    Lot No: 130

    Lot: 130

    CEM KEBENÇ-Tuval Üzeri Yağlı Boya 12x19 cm Eski dönem anadolu portresi

    TLSold
  • SELÇUK ŞAHİN -Duralit Üzeri Akrilik Boya
39x29 cm

Selçuk Şahin
Yakın bir zamanda vefat eden değerli sanatçı Ankara'da yaşamaktaydı Ankara ve İstanbul da her dönem kişisel ve karma sergisi olmuştur. 
Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve Maliye bölümünü bitirmiştir, maliyede inceleme ve denetleme müfettişliği yaptıktan sonra, Olay tv ve Ctv program müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Sanatsal, kültürel ve gece programlarının yapım ve sunuculuğunu yapmıştır.

Radyo oyunları ve tv senaryosu yazan Selçuk Şahin, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere birçok eserleri önemli kurum ve şahısların kolleksiyonlarında yer almaktadır.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    SELÇUK ŞAHİN -Duralit Üzeri Akrilik Boya 39x29 cm Selçuk Şahin Yakın bir zamanda vefat eden değerli sanatçı Ankara'da yaşamaktaydı Ankara ve İstanbul da her dönem kişisel ve karma sergisi olmuştur. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve Maliye bölümünü bitirmiştir, maliyede inceleme ve denetleme müfettişliği yaptıktan sonra, Olay tv ve Ctv program müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Sanatsal, kültürel ve gece programlarının yapım ve sunuculuğunu yapmıştır. Radyo oyunları ve tv senaryosu yazan Selçuk Şahin, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere birçok eserleri önemli kurum ve şahısların kolleksiyonlarında yer almaktadır.

    TLSold
  • ALEV ÖZAS-Tuval Üzeri Akrilik ve Yağlı Boya
100x200 cm

Türkiyenin en büyük 2. eseri olmaya adaydır.

Alev Özas
1977 yılında İstanbul’da doğdu. 2002 yılında Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Bölümü’nü bitirdi. Devrim Erbil atölyesinde çalıştı. 4 kişisel sergi gerçekleştiren sanatçı çeşitli karma sergilere katılmıştır. Yaşamını ve çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    ALEV ÖZAS-Tuval Üzeri Akrilik ve Yağlı Boya 100x200 cm Türkiyenin en büyük 2. eseri olmaya adaydır. Alev Özas 1977 yılında İstanbul’da doğdu. 2002 yılında Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Bölümü’nü bitirdi. Devrim Erbil atölyesinde çalıştı. 4 kişisel sergi gerçekleştiren sanatçı çeşitli karma sergilere katılmıştır. Yaşamını ve çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    TLSold
  • FATMA TAN-Sulu Boya
"Büyük Ada"
30x50 cm


Fırsat eseridir.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    FATMA TAN-Sulu Boya "Büyük Ada" 30x50 cm Fırsat eseridir.

    TLSold
  • YÜCEL DÖNMEZ-Kağıt Üzeri Karışık Teknik
70x50

Yücel Dönmez
1956 yılında Kars’ta dünyaya geldi. Yapı Enstitüsü’nü bitirdikten sonra Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulunu birincilikle kazanarak sanat eğitimine başladı. Doğa düzenlemeleriyle Türkiye’de ilk Land Art çalışmalarını yapan Dönmez, eserlerinde renkleri özgürce kullanarak, yüzeydeki lekelerin dengesizliği içinde denge yaratmayı amaçlıyor ve yan yana gelen renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini sorguluyor.

Yücel Dönmez, resimlerinde kendi coğrafyasından, kültüründen, göreneklerinden, geçmişinden faydalanıyor ve bu esinlenmeyi evrensel bir değere taşımak istiyor. Özgürce kullandığı renklerin, yüzeydeki lekelerin dengesizliği içinde denge yaratarak, bir araya getirdiği renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini sorguluyor. İçgüdüleriyle çalışan sanatçı, aradığı hassas dengeyi kurduğu çalışmalarının sonunda, tuval veya malzeme üzerine attığı ilk lekenin, devasa bir bitki veya bir dağ gibi büyüdüğünü gördüğünde resim tamamlanmış oluyor. Dönmez’in eserleri, ortaya çıktıkları zamandaki Dönmez’in ruh hâlini sergiliyor. Eğer çok neşeli bir anında yapmışsa eseri cıvıl cıvılken, tam tersi olduğunday mutlaka bir karamsarlık beliriyor.

Resimlerinde ebru, hat, kaligrafi, tuğra, süsleme sanatı ve Bizans’tan etkiler görülüyor. Temelde geleneksel sanatlardan yola çıkarak çağdaş anlamda geliştirmiş olduğu sentezleri yaratıyor. Kamusal alanlarda da çalışmalarını gerçekleştiren sanatçı, resimlerinde kendi geliştirdiği teknik ve üslûbu kullanarak, özgünlüğüyle sanat dünyasındaki yerini alıyor. Osmanlı hat sanatı, Tura, dekoratif sanat, süsleme, ebru, dokuma gibi geleneksel Türk sanat formlarına ait unsurların yer aldığı eserler, birbiriyle renkli bir bütünlük içinde sınırsız duygu ve düşünce barındırıyor. Yücel Dönmez sanatı, sıra dışı, gerçeküstü ve dramatik bir dünya olarak bizlere yansıtıyor. Türk-İslam sanatının çağdaş sentezlerini ilk kez The Art Institute of Chicago’da (Temmuz 1987) gösteren sanatçının bu tekniği, yenilikçi yapısıyla ABD ulusal kanallarında da yerini alıyor.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    YÜCEL DÖNMEZ-Kağıt Üzeri Karışık Teknik 70x50 Yücel Dönmez 1956 yılında Kars’ta dünyaya geldi. Yapı Enstitüsü’nü bitirdikten sonra Devlet Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulunu birincilikle kazanarak sanat eğitimine başladı. Doğa düzenlemeleriyle Türkiye’de ilk Land Art çalışmalarını yapan Dönmez, eserlerinde renkleri özgürce kullanarak, yüzeydeki lekelerin dengesizliği içinde denge yaratmayı amaçlıyor ve yan yana gelen renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini sorguluyor. Yücel Dönmez, resimlerinde kendi coğrafyasından, kültüründen, göreneklerinden, geçmişinden faydalanıyor ve bu esinlenmeyi evrensel bir değere taşımak istiyor. Özgürce kullandığı renklerin, yüzeydeki lekelerin dengesizliği içinde denge yaratarak, bir araya getirdiği renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini sorguluyor. İçgüdüleriyle çalışan sanatçı, aradığı hassas dengeyi kurduğu çalışmalarının sonunda, tuval veya malzeme üzerine attığı ilk lekenin, devasa bir bitki veya bir dağ gibi büyüdüğünü gördüğünde resim tamamlanmış oluyor. Dönmez’in eserleri, ortaya çıktıkları zamandaki Dönmez’in ruh hâlini sergiliyor. Eğer çok neşeli bir anında yapmışsa eseri cıvıl cıvılken, tam tersi olduğunday mutlaka bir karamsarlık beliriyor. Resimlerinde ebru, hat, kaligrafi, tuğra, süsleme sanatı ve Bizans’tan etkiler görülüyor. Temelde geleneksel sanatlardan yola çıkarak çağdaş anlamda geliştirmiş olduğu sentezleri yaratıyor. Kamusal alanlarda da çalışmalarını gerçekleştiren sanatçı, resimlerinde kendi geliştirdiği teknik ve üslûbu kullanarak, özgünlüğüyle sanat dünyasındaki yerini alıyor. Osmanlı hat sanatı, Tura, dekoratif sanat, süsleme, ebru, dokuma gibi geleneksel Türk sanat formlarına ait unsurların yer aldığı eserler, birbiriyle renkli bir bütünlük içinde sınırsız duygu ve düşünce barındırıyor. Yücel Dönmez sanatı, sıra dışı, gerçeküstü ve dramatik bir dünya olarak bizlere yansıtıyor. Türk-İslam sanatının çağdaş sentezlerini ilk kez The Art Institute of Chicago’da (Temmuz 1987) gösteren sanatçının bu tekniği, yenilikçi yapısıyla ABD ulusal kanallarında da yerini alıyor.

    TLSold