Lot: 1

Current Price: 6,000 TL Starting Bid: 6,000 TL Estimated: TL Losing Winning

Zahir Güvemli (1913-2004)

"Küçüksu Deresi" İmzalı. "1982" tarihli. Duralit üzeri yağlıboya. Ölçüler: 50x60 cm. 1913 yılında Edirne'de doğdu. Orta öğrenimini İstanbul Erkek Lisesi'nde tamamladı. 1934'te Yeni Adam dergisinde karikatür çizerek başladığı sanat hayatına; hikaye, tiyatro, tercüme, makale, resim, sanat tenkitleriyle devam ettirdi. 1936 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türkoloji bölümünü bitirdi. İstanbul Erkek Lisesi'nde, Galatasaray Lisesi'nde ve Tatbiki Güzel Sanatlar Akademisi'nde edebiyat ögretmenliği ve Akbank'ta sanat danışmanlığı yaptı. 1938'den başlayarak yirmi yıl Şaka, Mizah, Akbaba dergilerinde karikatürlerini yayınladı ve yazılar yazdı. Cumhuriyet, Yeni Sabah ve Yeni Gazete'de tiyatro tenkitleri, sanat tenkitleri yaptı. 1943-1944 yılları arasında Büyük Doğu dergisinde yayımlanan hikayeleriyle tanındı. Sonraki yıllarda antoloji hazırlama ve inceleme çalışmalarına yöneldi. 1951'den başlayarak on üç yıl İstanbul Radyosunda "Ayın Sanat Hareketleri"ni hazırladı. 1970-1991 yılları arasında Akbank Umum Müdürlüğü'nde kültür uzmanı olarak çalıştı. Günümüze pek çok eser ve sanat kaynağı kazandırmıştır.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Zahir Güvemli (1913-2004)-"Küçüksu Deresi"

İmzalı. "1982" tarihli. Duralit üzeri yağlıboya.

Ölçüler: 50x60 cm. 

1913 yılında Edirne'de doğdu. Orta öğrenimini İstanbul Erkek Lisesi'nde tamamladı. 1934'te Yeni Adam dergisinde karikatür çizerek başladığı sanat hayatına; hikaye, tiyatro, tercüme, makale, resim, sanat tenkitleriyle devam ettirdi. 1936 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türkoloji bölümünü bitirdi. İstanbul Erkek Lisesi'nde, Galatasaray Lisesi'nde ve Tatbiki Güzel Sanatlar Akademisi'nde edebiyat ögretmenliği ve Akbank'ta sanat danışmanlığı yaptı. 1938'den başlayarak yirmi yıl Şaka, Mizah, Akbaba dergilerinde karikatürlerini yayınladı ve yazılar yazdı. Cumhuriyet, Yeni Sabah ve Yeni Gazete'de tiyatro tenkitleri, sanat tenkitleri yaptı. 1943-1944 yılları arasında Büyük Doğu dergisinde yayımlanan hikayeleriyle tanındı. Sonraki yıllarda antoloji hazırlama ve inceleme çalışmalarına yöneldi. 1951'den başlayarak on üç yıl İstanbul Radyosunda "Ayın Sanat Hareketleri"ni hazırladı. 1970-1991 yılları arasında Akbank Umum Müdürlüğü'nde kültür uzmanı olarak çalıştı. Günümüze pek çok eser ve sanat kaynağı kazandırmıştır.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Zahir Güvemli (1913-2004)-"Küçüksu Deresi" İmzalı. "1982" tarihli. Duralit üzeri yağlıboya. Ölçüler: 50x60 cm. 1913 yılında Edirne'de doğdu. Orta öğrenimini İstanbul Erkek Lisesi'nde tamamladı. 1934'te Yeni Adam dergisinde karikatür çizerek başladığı sanat hayatına; hikaye, tiyatro, tercüme, makale, resim, sanat tenkitleriyle devam ettirdi. 1936 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türkoloji bölümünü bitirdi. İstanbul Erkek Lisesi'nde, Galatasaray Lisesi'nde ve Tatbiki Güzel Sanatlar Akademisi'nde edebiyat ögretmenliği ve Akbank'ta sanat danışmanlığı yaptı. 1938'den başlayarak yirmi yıl Şaka, Mizah, Akbaba dergilerinde karikatürlerini yayınladı ve yazılar yazdı. Cumhuriyet, Yeni Sabah ve Yeni Gazete'de tiyatro tenkitleri, sanat tenkitleri yaptı. 1943-1944 yılları arasında Büyük Doğu dergisinde yayımlanan hikayeleriyle tanındı. Sonraki yıllarda antoloji hazırlama ve inceleme çalışmalarına yöneldi. 1951'den başlayarak on üç yıl İstanbul Radyosunda "Ayın Sanat Hareketleri"ni hazırladı. 1970-1991 yılları arasında Akbank Umum Müdürlüğü'nde kültür uzmanı olarak çalıştı. Günümüze pek çok eser ve sanat kaynağı kazandırmıştır.

    TLSold
  • Mohammad Ali Afrazi (1954-)-“Deniz Peyzajı”

İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya.

Ölçüler: “30x24”

Profesör Mohammed Ali Afrazi, 1954 yılında Gilan Eyaletinde, Anzali şehrinde doğdu. Büyümüş olduğu şehrin güzel doğası içindeki sanatçının gelişmesine ilham oldu ve küçük yaşlardan beri resim konusunda hevesliydi. 

Ünlü ressam, Albert Vartanian gibi ressamlardan ilham alarak binlerce yağlı boya tablo resimledi. Son 40 yılda 90’ın üzerinde ulusal ve uluslararası galeride resimleri sergilendi.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Mohammad Ali Afrazi (1954-)-“Deniz Peyzajı” İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya. Ölçüler: “30x24” Profesör Mohammed Ali Afrazi, 1954 yılında Gilan Eyaletinde, Anzali şehrinde doğdu. Büyümüş olduğu şehrin güzel doğası içindeki sanatçının gelişmesine ilham oldu ve küçük yaşlardan beri resim konusunda hevesliydi. Ünlü ressam, Albert Vartanian gibi ressamlardan ilham alarak binlerce yağlı boya tablo resimledi. Son 40 yılda 90’ın üzerinde ulusal ve uluslararası galeride resimleri sergilendi.

    TLSold
  • Faruk Cimok (1956-) -"Güvercinler" 

İmzalı. Duralit üzerine yaldız ve yağlıboya.

Referans: Türk Plastik Sanatçıları Ansiklopedik Sözlük / Sayfa:93

Ölçüler: "30x30" cm. 

1956 yılında Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde doğdu. Aslen Kafkasya kökenlidir. 1979'da Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümünden mezun oldu. Resimleri Ankara'daki Zafer Çarşısı'nda sergilendi. 1980 yılında ilk kişisel sergisini açtı. İlk yıllarında Çukurova'daki pamuk işcilerini resmeden Cimok, daha sonra resimlerinde İstanbul'un semtlerini ve tarihi mekanlarını kendine özgü bir üslupla işlemeye başladı. Resimlerinde genellikle Beyoğlu, Nişantaşı, Kumkapı gibi semtlerin 1950'li yıllardaki sosyal hayatını konu edindi. Bu eserlerinde çoğunlukla güvercin figürleri eklemesinden "Kuşçu ressam" lakabını almıştır.

Sanat hayatı boyunca 35 kişisel sergi düzenleyen ressam, Türk Kültür Vakfı, DYO, Kartal Belediyesi Kültür ve Sanat Şenliği resim yarışmalarında ödüller kazandı. Özellikle eski resimlerin yenilenmesi ve bakımı başta olmak üzere, Türkiye'de resim restorasyonu ve ekspertizi konusunda sayılı akademisyen kişilerdendir. Bugün de çalışmalarına, halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde ve Suadiye'deki  atölyesinde sürdürmektedir.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Faruk Cimok (1956-) -"Güvercinler" İmzalı. Duralit üzerine yaldız ve yağlıboya. Referans: Türk Plastik Sanatçıları Ansiklopedik Sözlük / Sayfa:93 Ölçüler: "30x30" cm. 1956 yılında Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde doğdu. Aslen Kafkasya kökenlidir. 1979'da Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümünden mezun oldu. Resimleri Ankara'daki Zafer Çarşısı'nda sergilendi. 1980 yılında ilk kişisel sergisini açtı. İlk yıllarında Çukurova'daki pamuk işcilerini resmeden Cimok, daha sonra resimlerinde İstanbul'un semtlerini ve tarihi mekanlarını kendine özgü bir üslupla işlemeye başladı. Resimlerinde genellikle Beyoğlu, Nişantaşı, Kumkapı gibi semtlerin 1950'li yıllardaki sosyal hayatını konu edindi. Bu eserlerinde çoğunlukla güvercin figürleri eklemesinden "Kuşçu ressam" lakabını almıştır. Sanat hayatı boyunca 35 kişisel sergi düzenleyen ressam, Türk Kültür Vakfı, DYO, Kartal Belediyesi Kültür ve Sanat Şenliği resim yarışmalarında ödüller kazandı. Özellikle eski resimlerin yenilenmesi ve bakımı başta olmak üzere, Türkiye'de resim restorasyonu ve ekspertizi konusunda sayılı akademisyen kişilerdendir. Bugün de çalışmalarına, halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde ve Suadiye'deki  atölyesinde sürdürmektedir.

    TLSold
  • Mohammad Ali Afrazi (1954-)-“Portre”

İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya.

Ölçüler: “22x30”

Profesör Mohammed Ali Afrazi, 1954 yılında Gilan Eyaletinde, Anzali şehrinde doğdu. Büyümüş olduğu şehrin güzel doğası içindeki sanatçının gelişmesine ilham oldu ve küçük yaşlardan beri resim konusunda hevesliydi. 

Ünlü ressam, Albert Vartanian gibi ressamlardan ilham alarak binlerce yağlı boya tablo resimledi. Son 40 yılda 90’ın üzerinde ulusal ve uluslararası galeride resimleri sergilendi.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Mohammad Ali Afrazi (1954-)-“Portre” İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya. Ölçüler: “22x30” Profesör Mohammed Ali Afrazi, 1954 yılında Gilan Eyaletinde, Anzali şehrinde doğdu. Büyümüş olduğu şehrin güzel doğası içindeki sanatçının gelişmesine ilham oldu ve küçük yaşlardan beri resim konusunda hevesliydi. Ünlü ressam, Albert Vartanian gibi ressamlardan ilham alarak binlerce yağlı boya tablo resimledi. Son 40 yılda 90’ın üzerinde ulusal ve uluslararası galeride resimleri sergilendi.

    TLSold
  • Ak. Yayla-"Kız Kulesi"

İmzalı. Duralit üzeri yağlıboya.

Ölçüler: "50x33" cm.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Ak. Yayla-"Kız Kulesi" İmzalı. Duralit üzeri yağlıboya. Ölçüler: "50x33" cm.

    TLSold
  • Conte Amadeo Preziosi (1816-1882)-"Stamboul" 

İmzalı. Litografi tekniği ile elle renklendirilmiş.

Ölçüler: "38x29" cm. 


1816'da Malta'da doğdu. Erken yaşlardan itibaren sanata ilgi duydu. Malta'da çok takdir edilen bir ressam olan Giuseppe Hyzler tarafından eğitim gördü. École des Beaux-Arts'ta resim çalışmalarına devam etti. İstanbul'a ayak bastığı 1851 yılından bu yana her geçen gün, sanatında olgunluğa erişen Amadeo Prezlosi, "Şark Giysileri" albümüyle Avrupa’da ün yapmıştı. Suluboya tabloları sanat çevrelerinde aranıyor, Şark manzaralarıyla dolu eserlerindeki üslup, hayranlık uyandırıyordu. Bu yüzden İstanbul’a gelen sanat tutkunları ve birçok elçiler, onunla dostluk kurmaktan haz duydular. ilk sergisini 1858’de Paris’te açtı. İkinci sergisi ise çok daha büyük anlam taşımaktadır. Çünkü, ancak milletlerarası sanat ustalığını kabul ettirmiş kişilerin eserlerinin sergilendiği Londra’daki Royal Academia’dan aldığı davet üzerine, 1863 yılında Londra’da bu akademinin salonlarında sergisini açtı. Günümüzde Louvre Müzesi Koleksiyonları arasında yer aldığı belirtilen "Şekerci Hacı Bekir" tablosuyla bu dükkânı ölümsüzleştiren Preziosi, günümüzde tüm "Hacı Bekir kutuların" kapağındaki ressamdır.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Conte Amadeo Preziosi (1816-1882)-"Stamboul" İmzalı. Litografi tekniği ile elle renklendirilmiş. Ölçüler: "38x29" cm. 1816'da Malta'da doğdu. Erken yaşlardan itibaren sanata ilgi duydu. Malta'da çok takdir edilen bir ressam olan Giuseppe Hyzler tarafından eğitim gördü. École des Beaux-Arts'ta resim çalışmalarına devam etti. İstanbul'a ayak bastığı 1851 yılından bu yana her geçen gün, sanatında olgunluğa erişen Amadeo Prezlosi, "Şark Giysileri" albümüyle Avrupa’da ün yapmıştı. Suluboya tabloları sanat çevrelerinde aranıyor, Şark manzaralarıyla dolu eserlerindeki üslup, hayranlık uyandırıyordu. Bu yüzden İstanbul’a gelen sanat tutkunları ve birçok elçiler, onunla dostluk kurmaktan haz duydular. ilk sergisini 1858’de Paris’te açtı. İkinci sergisi ise çok daha büyük anlam taşımaktadır. Çünkü, ancak milletlerarası sanat ustalığını kabul ettirmiş kişilerin eserlerinin sergilendiği Londra’daki Royal Academia’dan aldığı davet üzerine, 1863 yılında Londra’da bu akademinin salonlarında sergisini açtı. Günümüzde Louvre Müzesi Koleksiyonları arasında yer aldığı belirtilen "Şekerci Hacı Bekir" tablosuyla bu dükkânı ölümsüzleştiren Preziosi, günümüzde tüm "Hacı Bekir kutuların" kapağındaki ressamdır.

    TLSold
  • Mohammad Ali Afrazi (1954-)-“Peyzaj”

İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya.

Ölçüler: "30x26”

Profesör Mohammed Ali Afrazi, 1954 yılında Gilan Eyaletinde, Anzali şehrinde doğdu. Büyümüş olduğu şehrin güzel doğası içindeki sanatçının gelişmesine ilham oldu ve küçük yaşlardan beri resim konusunda hevesliydi. 

Ünlü ressam, Albert Vartanian gibi ressamlardan ilham alarak binlerce yağlı boya tablo resimledi. Son 40 yılda 90’ın üzerinde ulusal ve uluslararası galeride resimleri sergilendi

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Mohammad Ali Afrazi (1954-)-“Peyzaj” İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya. Ölçüler: "30x26” Profesör Mohammed Ali Afrazi, 1954 yılında Gilan Eyaletinde, Anzali şehrinde doğdu. Büyümüş olduğu şehrin güzel doğası içindeki sanatçının gelişmesine ilham oldu ve küçük yaşlardan beri resim konusunda hevesliydi. Ünlü ressam, Albert Vartanian gibi ressamlardan ilham alarak binlerce yağlı boya tablo resimledi. Son 40 yılda 90’ın üzerinde ulusal ve uluslararası galeride resimleri sergilendi

    TLSold
  • Neriman Oyman (1965-) -"Portre" 

İmzalı. 2019 tarihli. Karton üzeri karışık teknik.


Ölçüler: "20x30" cm. 

1965 doğumlu Türk ressam, sanatı ve felsefeyi yaşam biçimi haline getirmiş ve 1990-1992 yılları arasında Avni Memedoğlu Atölyesi'nde çalışmıştır. 1992 yılından beri Asmalımescit'teki atölyesinde çalışmalarını sürdüren sanatçı 
kişisel sergileri ile yurtdışına 400’den fazla resim ulaştırmış ve 30 kişisel sergi düzenlemiştir.

1996 yılından 2001 yılına kadar Efes Antik kentte eserleri sergilenen ressam, resmi yaşam biçimi olarak tanımlamış, dışavurumcu tarzda, fantastik nitelikli resimler yapmış ve düşüncelerinin resmini yaptığını ifade etmiştir. Eserleri, Askeri Müze, Efes Müzesi ve daha pek çok önemli koleksiyonda sergilenmiştir

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Neriman Oyman (1965-) -"Portre" İmzalı. 2019 tarihli. Karton üzeri karışık teknik. Ölçüler: "20x30" cm. 1965 doğumlu Türk ressam, sanatı ve felsefeyi yaşam biçimi haline getirmiş ve 1990-1992 yılları arasında Avni Memedoğlu Atölyesi'nde çalışmıştır. 1992 yılından beri Asmalımescit'teki atölyesinde çalışmalarını sürdüren sanatçı kişisel sergileri ile yurtdışına 400’den fazla resim ulaştırmış ve 30 kişisel sergi düzenlemiştir. 1996 yılından 2001 yılına kadar Efes Antik kentte eserleri sergilenen ressam, resmi yaşam biçimi olarak tanımlamış, dışavurumcu tarzda, fantastik nitelikli resimler yapmış ve düşüncelerinin resmini yaptığını ifade etmiştir. Eserleri, Askeri Müze, Efes Müzesi ve daha pek çok önemli koleksiyonda sergilenmiştir

    TLSold
  • Ender Dandul (1955-)-"Figürlü Komposizyon" 

İmzalı. "1990" tarihli. Kağıt üzeri karışık teknik. 

Ölçüler: "17x18" cm.

1955 yılında Mudanya'da doğmuştur. Sanat yaşamına tasarımcı, öğretim üyesi ve ressam olarak devam etmiştir. Edip Hakkı Köseoğlu, Gevher Bozkurt, Kudret Aral, Sabri Berkel, Nurullah Berk ve Emin Barın'dan eğitim almış ve 1978'de İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olmuştur. Günümüze kadar çocuklar için; hikaye, masal, eğitim kitapları görselleri hazırlamış ve grafik tasarımlarını yapmıştır. 2005 yılında yayımlanan ''Lines in the Sand'' UNICEF kitabının içinde özgün bir çalışmasıyla yer almıştır. 

Ender Dandul, atölyesinde sürdürdüğü resim ve illüstrasyon çalışmalarının yanı sıra, çeşitli üniversitelerde dersler vermektedir. Günümüze kadar kırk üzeri gerçekleştirdiği yurt içi ve yurtdışı kişisel sergileriyle, eserleri birçok koleksiyonda yer almaktadır.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Ender Dandul (1955-)-"Figürlü Komposizyon" İmzalı. "1990" tarihli. Kağıt üzeri karışık teknik. Ölçüler: "17x18" cm. 1955 yılında Mudanya'da doğmuştur. Sanat yaşamına tasarımcı, öğretim üyesi ve ressam olarak devam etmiştir. Edip Hakkı Köseoğlu, Gevher Bozkurt, Kudret Aral, Sabri Berkel, Nurullah Berk ve Emin Barın'dan eğitim almış ve 1978'de İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olmuştur. Günümüze kadar çocuklar için; hikaye, masal, eğitim kitapları görselleri hazırlamış ve grafik tasarımlarını yapmıştır. 2005 yılında yayımlanan ''Lines in the Sand'' UNICEF kitabının içinde özgün bir çalışmasıyla yer almıştır. Ender Dandul, atölyesinde sürdürdüğü resim ve illüstrasyon çalışmalarının yanı sıra, çeşitli üniversitelerde dersler vermektedir. Günümüze kadar kırk üzeri gerçekleştirdiği yurt içi ve yurtdışı kişisel sergileriyle, eserleri birçok koleksiyonda yer almaktadır.

    TLSold
  • Eren Eyüboğlu (1913-1988)-"Beşikli Köylü"

Islak imzalı. Özgün baskı. 
Edition: 2/22

Referans: Türk Plastik Sanatçıları Ansiklopedik Sözlük / Sayfa:153

Ölçüler: "62x41" cm. 

Türk ressam Eren Eyüboğlu, 1907 yılında Romanya’nın Yaş kentinde doğdu. Yaş kentinde, Güzel Sanatlar Akademisi'nde resim eğitimi gördü. Buradaki eğitiminden sonra  1930-1932 yılları arasında Paris’te Andre Lhote atölyesinde resim eğitimini geliştirdi. İlk sergisini 1933 yılında Paris’te (Jeune Europe) açtı. 1936’da Paris’te tanıştığı Bedri Rahmi Eyüboğlu ile evlendi. Türkiye'ye döndükten sonra D Grubu sergilerine ve devlet sergilerine katıldı. İlk kişisel sergisini 1941’de İstanbul’da açtı. 1957’de Edinburg Festivalinde, 1958’de Hamburg Türk Kadın Ressamlar Sergisinde yapıtlarıyla yer aldı. Cezanne ve Matisse gibi sanatçıların hayranı olan Eren Eyüboğlu, başlangıçta empresyonist bir anlayışla hareket etse de daha sonra çağdaş bir anlayışa yöneldi ve eşi gibi renge daha fazla önem verdi. Resmin yanı sıra mozaik çalışmaları da yaptı ve bu çalışmalarını mimari bilgisi ile birleştirdi. 

İngiltere, Almanya, Belçika ve ABD'de (New York, Berkeley, New Jersey), Ankara ve İstanbul'da 20'den fazla sergi açtı. Resim ve Heykel Müzesinde, Milli Kütüphane koleksiyonunda, bir çok resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Eren Eyüboğlu (1913-1988)-"Beşikli Köylü" Islak imzalı. Özgün baskı. Edition: 2/22 Referans: Türk Plastik Sanatçıları Ansiklopedik Sözlük / Sayfa:153 Ölçüler: "62x41" cm. Türk ressam Eren Eyüboğlu, 1907 yılında Romanya’nın Yaş kentinde doğdu. Yaş kentinde, Güzel Sanatlar Akademisi'nde resim eğitimi gördü. Buradaki eğitiminden sonra  1930-1932 yılları arasında Paris’te Andre Lhote atölyesinde resim eğitimini geliştirdi. İlk sergisini 1933 yılında Paris’te (Jeune Europe) açtı. 1936’da Paris’te tanıştığı Bedri Rahmi Eyüboğlu ile evlendi. Türkiye'ye döndükten sonra D Grubu sergilerine ve devlet sergilerine katıldı. İlk kişisel sergisini 1941’de İstanbul’da açtı. 1957’de Edinburg Festivalinde, 1958’de Hamburg Türk Kadın Ressamlar Sergisinde yapıtlarıyla yer aldı. Cezanne ve Matisse gibi sanatçıların hayranı olan Eren Eyüboğlu, başlangıçta empresyonist bir anlayışla hareket etse de daha sonra çağdaş bir anlayışa yöneldi ve eşi gibi renge daha fazla önem verdi. Resmin yanı sıra mozaik çalışmaları da yaptı ve bu çalışmalarını mimari bilgisi ile birleştirdi. İngiltere, Almanya, Belçika ve ABD'de (New York, Berkeley, New Jersey), Ankara ve İstanbul'da 20'den fazla sergi açtı. Resim ve Heykel Müzesinde, Milli Kütüphane koleksiyonunda, bir çok resmi ve özel koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır

    TLSold
  • Mohammad Ali Afrazi (1954-)-“Gül Bahçesi" 

İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya.

Ölçüler: “29x23”

Profesör Mohammed Ali Afrazi, 1954 yılında Gilan Eyaletinde, Anzali şehrinde doğdu. Büyümüş olduğu şehrin güzel doğası içindeki sanatçının gelişmesine ilham oldu ve küçük yaşlardan beri resim konusunda hevesliydi. 

Ünlü ressam, Albert Vartanian gibi ressamlardan ilham alarak binlerce yağlı boya tablo resimledi. Son 40 yılda 90’ın üzerinde ulusal ve uluslararası galeride resimleri sergilendi.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Mohammad Ali Afrazi (1954-)-“Gül Bahçesi" İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya. Ölçüler: “29x23” Profesör Mohammed Ali Afrazi, 1954 yılında Gilan Eyaletinde, Anzali şehrinde doğdu. Büyümüş olduğu şehrin güzel doğası içindeki sanatçının gelişmesine ilham oldu ve küçük yaşlardan beri resim konusunda hevesliydi. Ünlü ressam, Albert Vartanian gibi ressamlardan ilham alarak binlerce yağlı boya tablo resimledi. Son 40 yılda 90’ın üzerinde ulusal ve uluslararası galeride resimleri sergilendi.

    TLSold
  • Murat İşgör-"Soyut Kompozisyon" 

İmzalı. Tuval üzeri karışık teknik. 

Ölçüler: "42x41"

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Murat İşgör-"Soyut Kompozisyon" İmzalı. Tuval üzeri karışık teknik. Ölçüler: "42x41"

    TLSold
  • Halûk Onarır-"Osmanlı Paşa Portresi (Tasvir-i Hümayun)"

İmzalı. 1956 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya.

Ölçüler: "18x27" cm.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Halûk Onarır-"Osmanlı Paşa Portresi (Tasvir-i Hümayun)" İmzalı. 1956 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Ölçüler: "18x27" cm.

    TLSold
  • Nihat Kahraman (1951-) -"Figürlü Komposizyon" 

İmzalı. 1993 tarihli. Duralit üzeri karışık teknik. 

Referans: Türk Plastik Sanatçıları Ansiklopedik Sözlük / Sayfa:200

Ölçüler: "48x35" cm. 

1972 yılında GEE Resim-İş Bölümü’nden mezun oldu. 1972-1976 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı bursuyla Fransa’ya gönderildi. Paris’te École Nationale Supérieure des Beaux-Arts (ENSBA)’da uzmanlık öğrenimi gördü. 1978-1981 yılları arasında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Yüksek Öğretmen Okulu Resim Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalıştı. Devlet Opera ve Balesi Dekoratörü olan sanatçı 20’den fazla opera, bale ve müzikalin dekorlarını yaptı.

Günümüze kadar yurtiçi ve yurtdışında 66 kişisel resim sergisi açtı,150'den fazla karma sergiye katıldı. 2012 yılından bu yana Devlet Opera ve Balesi'nde başdekoratör olarak çalışmaya devam etmektedir. Ankara, İstanbul, İzmir ve Bolu Devlet Resim ve Heykel Müzelerinde, Akbank, İş Bankası, Ziraat Bankası, Koleksiyonlarında eserleri bulunmaktadır.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Nihat Kahraman (1951-) -"Figürlü Komposizyon" İmzalı. 1993 tarihli. Duralit üzeri karışık teknik. Referans: Türk Plastik Sanatçıları Ansiklopedik Sözlük / Sayfa:200 Ölçüler: "48x35" cm. 1972 yılında GEE Resim-İş Bölümü’nden mezun oldu. 1972-1976 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı bursuyla Fransa’ya gönderildi. Paris’te École Nationale Supérieure des Beaux-Arts (ENSBA)’da uzmanlık öğrenimi gördü. 1978-1981 yılları arasında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Yüksek Öğretmen Okulu Resim Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalıştı. Devlet Opera ve Balesi Dekoratörü olan sanatçı 20’den fazla opera, bale ve müzikalin dekorlarını yaptı. Günümüze kadar yurtiçi ve yurtdışında 66 kişisel resim sergisi açtı,150'den fazla karma sergiye katıldı. 2012 yılından bu yana Devlet Opera ve Balesi'nde başdekoratör olarak çalışmaya devam etmektedir. Ankara, İstanbul, İzmir ve Bolu Devlet Resim ve Heykel Müzelerinde, Akbank, İş Bankası, Ziraat Bankası, Koleksiyonlarında eserleri bulunmaktadır.

    TLSold
  • Afet Demet-"Köy Yaşantısı" 

İmzalı. 1997 tarihli. Duralit üzeri yağlıboya. 

Ölçüler: "58x31"

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim Anasanat Dalı'ndan mezun olan sanatçı, resim, fotoğrafçılık ve Türk motifleri üzerine iki yıl kurs gördü. Genellikle köy yaşamını anlatan, geleneksel motiflere yer veren kendine has bir resim üslubu olan sanatçı, günümüzde çalışmalarına devam etmektedir.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Afet Demet-"Köy Yaşantısı" İmzalı. 1997 tarihli. Duralit üzeri yağlıboya. Ölçüler: "58x31" Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim Anasanat Dalı'ndan mezun olan sanatçı, resim, fotoğrafçılık ve Türk motifleri üzerine iki yıl kurs gördü. Genellikle köy yaşamını anlatan, geleneksel motiflere yer veren kendine has bir resim üslubu olan sanatçı, günümüzde çalışmalarına devam etmektedir.

    TLSold
  • Güzin Atıl Akdemir-"Portre 103" 

İmzalı. Duralit üzeri yağlıboya. 

Ölçüler: "50x60" cm.

Adana doğumlu bir Türk sanatçısı olan Güzin Atıl Akdemir, 20 yıldan fazla bir zamandan beri profesyonel olarak resim yapmakta olup, ayrıca heykel de çalışmaktadır. Sanatçı, İstanbul Ressamlar Derneği ve Adana Ressamlar Derneği üyesidir. Resimlerini kontrplak veya tuval üzerine yağlı boya ve kendi karışık tekniğini kullanarak yapmakta, ağırlıklı olarak ‘natürmort’ ve ‘kadın portresi’ çalışmaktadır. Ancak portrelerin yeri farklıdır çünkü kadınlar onun için her zaman çok zengin bir ilham kaynağı olmuştur. Tablolarına kadınların durgunluğu ve yalın duyguları egemen olmuş, yüzleri ve bakışları kaygılı, ürkek, düşünceli, suskun, sükunet içerisinde; yani bütün karmaşık duyguları bir arada barındıran eserler ortaya çıkmıştır.

Sanatçı bugüne kadar muhtelif şehirlerde birçok ayrı karma sergiye katılmış ve ayrıca İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Antalya ve Bodrum’da 22 ayrı kişisel sergi açmıştır. Türkiye, Fransa, Almanya, İspanya, İtalya, İngiltere ve ABD’de yaşayan önemli sayıda koleksiyonerlerde tabloları mevcuttur.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Güzin Atıl Akdemir-"Portre 103" İmzalı. Duralit üzeri yağlıboya. Ölçüler: "50x60" cm. Adana doğumlu bir Türk sanatçısı olan Güzin Atıl Akdemir, 20 yıldan fazla bir zamandan beri profesyonel olarak resim yapmakta olup, ayrıca heykel de çalışmaktadır. Sanatçı, İstanbul Ressamlar Derneği ve Adana Ressamlar Derneği üyesidir. Resimlerini kontrplak veya tuval üzerine yağlı boya ve kendi karışık tekniğini kullanarak yapmakta, ağırlıklı olarak ‘natürmort’ ve ‘kadın portresi’ çalışmaktadır. Ancak portrelerin yeri farklıdır çünkü kadınlar onun için her zaman çok zengin bir ilham kaynağı olmuştur. Tablolarına kadınların durgunluğu ve yalın duyguları egemen olmuş, yüzleri ve bakışları kaygılı, ürkek, düşünceli, suskun, sükunet içerisinde; yani bütün karmaşık duyguları bir arada barındıran eserler ortaya çıkmıştır. Sanatçı bugüne kadar muhtelif şehirlerde birçok ayrı karma sergiye katılmış ve ayrıca İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Antalya ve Bodrum’da 22 ayrı kişisel sergi açmıştır. Türkiye, Fransa, Almanya, İspanya, İtalya, İngiltere ve ABD’de yaşayan önemli sayıda koleksiyonerlerde tabloları mevcuttur.

    TLSold
  • Neriman Oyman (1965-)-"İsimsiz" 

İmzalı. 2019 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya.


Ölçüler: "70x90" cm. 

1965 doğumlu Türk ressam, sanatı ve felsefeyi yaşam biçimi haline getirmiş ve 1990-1992 yılları arasında Avni Memedoğlu Atölyesi'nde çalışmıştır. 1992 yılından beri Asmalımescit'teki atölyesinde çalışmalarını sürdüren sanatçı 
kişisel sergileri ile yurtdışına 400’den fazla resim ulaştırmış ve 30 kişisel sergi düzenlemiştir.

1996 yılından 2001 yılına kadar Efes Antik kentte eserleri sergilenen ressam, resmi yaşam biçimi olarak tanımlamış, dışavurumcu tarzda, fantastik nitelikli resimler yapmış ve düşüncelerinin resmini yaptığını ifade etmiştir. Eserleri, Askeri Müze, Efes Müzesi ve daha pek çok önemli koleksiyonda sergilenmiştir.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Neriman Oyman (1965-)-"İsimsiz" İmzalı. 2019 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Ölçüler: "70x90" cm. 1965 doğumlu Türk ressam, sanatı ve felsefeyi yaşam biçimi haline getirmiş ve 1990-1992 yılları arasında Avni Memedoğlu Atölyesi'nde çalışmıştır. 1992 yılından beri Asmalımescit'teki atölyesinde çalışmalarını sürdüren sanatçı kişisel sergileri ile yurtdışına 400’den fazla resim ulaştırmış ve 30 kişisel sergi düzenlemiştir. 1996 yılından 2001 yılına kadar Efes Antik kentte eserleri sergilenen ressam, resmi yaşam biçimi olarak tanımlamış, dışavurumcu tarzda, fantastik nitelikli resimler yapmış ve düşüncelerinin resmini yaptığını ifade etmiştir. Eserleri, Askeri Müze, Efes Müzesi ve daha pek çok önemli koleksiyonda sergilenmiştir.

    TLSold
  • Armağan Bilgin (1976-)-“For BOSNIA Soyut Kompozisyon”

İmzalı. 1995 Tarihli. Kağıt üzeri karışık teknik. 

Ölçüler: “70x100”

1976 yılında dünyaya gelen Armağan Bilgin, ilk-orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra 1998 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden mezun oldu. Afiş, kitap kapağı, logo, karikatür, illüstrasyon, tasarım projelerinde çalıştı. Eserlerinde yaşadığı coğrafyaların tüm kültürel değerlerini, yerel-evrensel estetik kodlarla; yenilikçi bir tarzda yorumlamaya devam etmektektedir. 

İlki Samsun’da diğerleri İstanbul’da olmak üzere 3 kişisel sergi düzenleyen Bilgin, pek çok karma sergiye katıldı. Eserleri bir çok özel koleksiyonda yer almaktadır.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Armağan Bilgin (1976-)-“For BOSNIA Soyut Kompozisyon” İmzalı. 1995 Tarihli. Kağıt üzeri karışık teknik. Ölçüler: “70x100” 1976 yılında dünyaya gelen Armağan Bilgin, ilk-orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra 1998 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden mezun oldu. Afiş, kitap kapağı, logo, karikatür, illüstrasyon, tasarım projelerinde çalıştı. Eserlerinde yaşadığı coğrafyaların tüm kültürel değerlerini, yerel-evrensel estetik kodlarla; yenilikçi bir tarzda yorumlamaya devam etmektektedir. İlki Samsun’da diğerleri İstanbul’da olmak üzere 3 kişisel sergi düzenleyen Bilgin, pek çok karma sergiye katıldı. Eserleri bir çok özel koleksiyonda yer almaktadır.

    TLSold
  • Devrim Erbil (1937-) -"İstanbul'da Kuşlar"

Islak imzalı. 2020 tarihli. Serigrafi. 
Edition:25/25 

Referans: Türk Plastik Sanatçıları Ansiklopedik Sözlük / Sayfa:136

Ölçüler: "75x54" cm. 

1937 yılında Uşak'ta doğdu. 1955 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde öğrenime başladı, Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun öğrencisi olarak mezun oldu. 1959'da arkadaşlarıyla Soyutçu 7'ler Grubu'nu kurdu. 1962 yılında İ.D.G.S.A.'de asistan olarak atandı. Cemal Tollu, Bedri Rahmi Eyüboğlu ve Cevat Dereli Atölyelerinde görev aldı. Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup’u kurdu. İspanya Hükümeti’nin sanat bursu sınavlarını kazanarak gittiği Madrid ve Barcelona’da sanat araştırmaları ve incelemeleri yaptı, çalışmalarına Paris ve Londra'da devam etti. İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü görevinde bulunan Erbil, 1981 yılında İ.D.G.S.A.'de Profesör oldu. İlk kişisel sergisini 1959'da Ankara'da (Milli Kütüphane) açtı. 

Yurtiçinde ve yurtdışında yüzlerce sergi açtı, ödüller kazandı ve sanat konferansları verdi. Sanatçının eserleri dünyanın ve Türkiye’nin birçok müzesinde ve koleksiyonlarında yer almaktadır.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Devrim Erbil (1937-) -"İstanbul'da Kuşlar" Islak imzalı. 2020 tarihli. Serigrafi. Edition:25/25 Referans: Türk Plastik Sanatçıları Ansiklopedik Sözlük / Sayfa:136 Ölçüler: "75x54" cm. 1937 yılında Uşak'ta doğdu. 1955 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde öğrenime başladı, Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun öğrencisi olarak mezun oldu. 1959'da arkadaşlarıyla Soyutçu 7'ler Grubu'nu kurdu. 1962 yılında İ.D.G.S.A.'de asistan olarak atandı. Cemal Tollu, Bedri Rahmi Eyüboğlu ve Cevat Dereli Atölyelerinde görev aldı. Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup’u kurdu. İspanya Hükümeti’nin sanat bursu sınavlarını kazanarak gittiği Madrid ve Barcelona’da sanat araştırmaları ve incelemeleri yaptı, çalışmalarına Paris ve Londra'da devam etti. İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü görevinde bulunan Erbil, 1981 yılında İ.D.G.S.A.'de Profesör oldu. İlk kişisel sergisini 1959'da Ankara'da (Milli Kütüphane) açtı. Yurtiçinde ve yurtdışında yüzlerce sergi açtı, ödüller kazandı ve sanat konferansları verdi. Sanatçının eserleri dünyanın ve Türkiye’nin birçok müzesinde ve koleksiyonlarında yer almaktadır.

    TLSold
  • Devrim Erbil (1937-) -"İstanbul'da Sonbahar"

Islak imzalı. 2020 tarihli. Serigrafi. 
Edition:21/25 

Referans: Türk Plastik Sanatçıları Ansiklopedik Sözlük / Sayfa:136

Ölçüler: "75x54" cm. 

1937 yılında Uşak'ta doğdu. 1955 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde öğrenime başladı, Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun öğrencisi olarak mezun oldu. 1959'da arkadaşlarıyla Soyutçu 7'ler Grubu'nu kurdu. 1962 yılında İ.D.G.S.A.'de asistan olarak atandı. Cemal Tollu, Bedri Rahmi Eyüboğlu ve Cevat Dereli Atölyelerinde görev aldı. Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup’u kurdu. İspanya Hükümeti’nin sanat bursu sınavlarını kazanarak gittiği Madrid ve Barcelona’da sanat araştırmaları ve incelemeleri yaptı, çalışmalarına Paris ve Londra'da devam etti. İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü görevinde bulunan Erbil, 1981 yılında İ.D.G.S.A.'de Profesör oldu. İlk kişisel sergisini 1959'da Ankara'da (Milli Kütüphane) açtı. 

Yurtiçinde ve yurtdışında yüzlerce sergi açtı, ödüller kazandı ve sanat konferansları verdi. Sanatçının eserleri dünyanın ve Türkiye’nin birçok müzesinde ve koleksiyonlarında yer almaktadır.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Devrim Erbil (1937-) -"İstanbul'da Sonbahar" Islak imzalı. 2020 tarihli. Serigrafi. Edition:21/25 Referans: Türk Plastik Sanatçıları Ansiklopedik Sözlük / Sayfa:136 Ölçüler: "75x54" cm. 1937 yılında Uşak'ta doğdu. 1955 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde öğrenime başladı, Halil Dikmen ve Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun öğrencisi olarak mezun oldu. 1959'da arkadaşlarıyla Soyutçu 7'ler Grubu'nu kurdu. 1962 yılında İ.D.G.S.A.'de asistan olarak atandı. Cemal Tollu, Bedri Rahmi Eyüboğlu ve Cevat Dereli Atölyelerinde görev aldı. Altan Gürman, Adnan Çoker, Sarkis ve Tülay Tura ile Mavi Grup’u kurdu. İspanya Hükümeti’nin sanat bursu sınavlarını kazanarak gittiği Madrid ve Barcelona’da sanat araştırmaları ve incelemeleri yaptı, çalışmalarına Paris ve Londra'da devam etti. İstanbul Resim Heykel Müzesi Müdürlüğü görevinde bulunan Erbil, 1981 yılında İ.D.G.S.A.'de Profesör oldu. İlk kişisel sergisini 1959'da Ankara'da (Milli Kütüphane) açtı. Yurtiçinde ve yurtdışında yüzlerce sergi açtı, ödüller kazandı ve sanat konferansları verdi. Sanatçının eserleri dünyanın ve Türkiye’nin birçok müzesinde ve koleksiyonlarında yer almaktadır.

    TLSold
  • Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Değirmen"

İmzalı. 1988 tarihli. Duralit üzeri, yağlıboya.

Ölçüler: 35x24 cm. 

1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. 
Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Değirmen" İmzalı. 1988 tarihli. Duralit üzeri, yağlıboya. Ölçüler: 35x24 cm. 1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    TLSold
  • Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Mesafe"

İmzalı. 2000 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya.

Ölçüler: 30x20 cm. 

1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. 
Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Mesafe" İmzalı. 2000 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Ölçüler: 30x20 cm. 1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    TLSold
  • Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Kırmızı"

İmzalı. 2000 tarihli. Spatül tekniği ile özel kağıt üzeri akrilik.

Ölçüler: 65x50 cm. 

1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. 
Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Kırmızı" İmzalı. 2000 tarihli. Spatül tekniği ile özel kağıt üzeri akrilik. Ölçüler: 65x50 cm. 1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    TLSold
  • Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Kaktüs"

İmzalı. 2000 tarihli. Spatül tekniği ile özel kağıt üzeri akrilik.

Ölçüler: 65x50 cm. 

1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. 
Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Kaktüs" İmzalı. 2000 tarihli. Spatül tekniği ile özel kağıt üzeri akrilik. Ölçüler: 65x50 cm. 1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    TLSold
  • Hafize Uncuoğlu (1958-)-"Kayalık"

İmzalı. 2001 tarihli. Spatül tekniği ile özel kağıt üzeri, akrilik.

Ölçüler: 65x50 cm. 

1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. 
Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Hafize Uncuoğlu (1958-)-"Kayalık" İmzalı. 2001 tarihli. Spatül tekniği ile özel kağıt üzeri, akrilik. Ölçüler: 65x50 cm. 1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    TLSold
  • Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Mağara"

İmzalı. 2000 tarihli. Özel kağıt üzeri, akrilik.

Ölçüler: 65x50 cm. 

1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. 
Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Mağara" İmzalı. 2000 tarihli. Özel kağıt üzeri, akrilik. Ölçüler: 65x50 cm. 1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    TLSold
  • Hafize Uncuoğlu (1958-)-"Güneş"

İmzalı. 2000 tarihli. Özel kağıt üzeri, akrilik.

Ölçüler: 65x50 cm. 

1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. 
Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Hafize Uncuoğlu (1958-)-"Güneş" İmzalı. 2000 tarihli. Özel kağıt üzeri, akrilik. Ölçüler: 65x50 cm. 1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    TLSold
  • Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Orada Olmak Var"

İmzalı. 2000 tarihli. Spatül tekniği ile özel kağıt üzeri, akrilik.

Ölçüler: 65x50 cm. 

1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. 
Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Orada Olmak Var" İmzalı. 2000 tarihli. Spatül tekniği ile özel kağıt üzeri, akrilik. Ölçüler: 65x50 cm. 1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    TLSold
  • Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Yaz"

İmzalı. Spatül tekniği ile özel kağıt üzeri akrilik. 

Ölçüler: 50x65 cm. 

1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. 
Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Hafize Uncuoğlu (1958-) -"Yaz" İmzalı. Spatül tekniği ile özel kağıt üzeri akrilik. Ölçüler: 50x65 cm. 1958 yılında Konya’da doğmuştur. Üsküdar'da kurduğu "International Art Center"da uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptığı gibi, kendisi gibi camın büyüsüne kapılan yeni sanatçılar yetiştiriyor. 15 yıl çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Uncuoğlu'nun sanata olan ilgisi, onu ilk önce resim ve tablolarla tanıştırdı. 12 yıl önce ressam Yılmaz Demirağ'dan resim dersleri almaya başlayan Uncuoğlu'nun mesleki hayatına yeni bir yön veren cam sanatı girdi. Cam sanatıyla tanıştığı dönemde Türkiye'de henüz cam sanatıyla ilgili akademik eğitim verilmemişti, kendisini bu alanda geliştirmek için yurt dışında fuarlara katıldı ve cam atölyelerinde eğitim aldı. Daha sonra Üsküdar'da eşinin modifiye araç yapım merkezinin üst katında atölye kurarak cam üzerine çalışmaya başladı. Birçok etkinlik ve fuara katılmıştır, bunlardan bazıları; Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinin yer aldığı "Shoe Art İstanbul" projesi, "İstanbul Design Week 2005" katılmış, 1972 model 1303 Volkswagen'i tasarlamıştır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi İbrik-"Dövme bakır üzeri kalem işçiliği ile geometrik, bitkisel ve rumilerle dekorlu."

Ölçüler: H: 20 cm = 20x29 cm.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Osmanlı Dönemi İbrik-"Dövme bakır üzeri kalem işçiliği ile geometrik, bitkisel ve rumilerle dekorlu." Ölçüler: H: 20 cm = 20x29 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Bakır Bakraç-"Dövme bakır üzeri, kalem işçiliği ile geometrik dekorlu." 29x32

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Osmanlı Dönemi Bakır Bakraç-"Dövme bakır üzeri, kalem işçiliği ile geometrik dekorlu." 29x32

    TLSold
  • BFM Marka Avrupa Çerezlik-Metal gümüş kaplama, Avrupa imalatı, damgalı çerezlik. 15cm

    Lot No: 32

    Lot: 32

    BFM Marka Avrupa Çerezlik-Metal gümüş kaplama, Avrupa imalatı, damgalı çerezlik. 15cm

    TLSold
  • Art Deco Mumluk-Art deco dönemi mermer mumluk. 8x6

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Art Deco Mumluk-Art deco dönemi mermer mumluk. 8x6

    TLSold
  • Sigaralık Seti-20.yy üretimi metal üzeri gümüş kaplama, kabartma işçilikli set. 13, 9cm

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Sigaralık Seti-20.yy üretimi metal üzeri gümüş kaplama, kabartma işçilikli set. 13, 9cm

    TLSold
  • Porselen Divan Otel Çay Potu-Divan Otel insiyalli. Sümer Bank üretimi çay potu.  14cm

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Porselen Divan Otel Çay Potu-Divan Otel insiyalli. Sümer Bank üretimi çay potu. 14cm

    TLSold
  • Avrupa Çerezlikler-Metal gümüş kaplama, Avrupa imalatı, damgalı çerezlikler. 15cm

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Avrupa Çerezlikler-Metal gümüş kaplama, Avrupa imalatı, damgalı çerezlikler. 15cm

    TLSold
  • Askeri İnzibat Kolluk-Cumhuriyetin ilk dönemlerinde kullanılmış askeri inzibat kolluğu.15cm

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Askeri İnzibat Kolluk-Cumhuriyetin ilk dönemlerinde kullanılmış askeri inzibat kolluğu.15cm

    TLSold
  • 19.yy İngiliz Çift Tabak-19.yy İngiliz üretimi damgalı, ingiltere nehrindeki insanlar, doğa ve şato konulu çift tabak. Önemli bir serinin ürünleridir, serinin koleksiyonu için uygundur. 25cm

    Lot No: 38

    Lot: 38

    19.yy İngiliz Çift Tabak-19.yy İngiliz üretimi damgalı, ingiltere nehrindeki insanlar, doğa ve şato konulu çift tabak. Önemli bir serinin ürünleridir, serinin koleksiyonu için uygundur. 25cm

    TLSold
  • 19.yy Anonim Tablo-19.yy Avrupalı sanatçı tarafından tuval üzeri yağlı boya tekniği ile yapılmış Tablo.

Tablonun konusu: Çocuğun annesi tarafından bitlerinin ayıklanma sahnesi. Sıcak ve samimi bir an.
60x80cm

    Lot No: 39

    Lot: 39

    19.yy Anonim Tablo-19.yy Avrupalı sanatçı tarafından tuval üzeri yağlı boya tekniği ile yapılmış Tablo. Tablonun konusu: Çocuğun annesi tarafından bitlerinin ayıklanma sahnesi. Sıcak ve samimi bir an. 60x80cm

    TLSold
  • 19.yy Osmanlı Taş Baskı Gravür-19.yy Konstantinopol dönemi, bir tepeden konstantinopol manzarası konulu büyük boy taş baskı. Detay fotoğraflarında eserin önemini sizde hissedeceksiniz. 54x34cm

    Lot No: 40

    Lot: 40

    19.yy Osmanlı Taş Baskı Gravür-19.yy Konstantinopol dönemi, bir tepeden konstantinopol manzarası konulu büyük boy taş baskı. Detay fotoğraflarında eserin önemini sizde hissedeceksiniz. 54x34cm

    TLSold
  • Thomas Allom Gravür Fotoğrafı-Eser ünlü gravür sanatçısı "Thomas Allom" gravürünün siyah beyaz fotoğraflanmış halidir. 

Konu: İstanbul boğazındaki bir an. 36x25cm

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Thomas Allom Gravür Fotoğrafı-Eser ünlü gravür sanatçısı "Thomas Allom" gravürünün siyah beyaz fotoğraflanmış halidir. Konu: İstanbul boğazındaki bir an. 36x25cm

    TLSold
  • Osmanlı Efemera-Sultan II. Abdülhamid Han Tuğralı, "Dâhile mahsustur" ibareli. Mürûr Tezkiresi

Referans: Osmanlı Arşivlerinde Tezkire - Zafer Şık / Sayfa:79

Genellikle Osmanlı topraklarında ve bilhassa Dersaadet'e gitmek isteyenlere bulundukları şehrin ilgili meclisi veya makamınca verilen belgedir. Üzerinde "dahile mahsustur" ibaresi de olurdu. Ayrıca Osmanlı toprakları haricinde de mürur tezkiresinin verildiği görülürdü. Mesela; 'Bulgaristan'a gideceklere mahsus mürur tezkiresidir.' yazılıydı. Kişinin eşkali mutlaka teferruatlıca bulunurdu. Yurtdışından memalik-i Osmaniye'ye avdet için de mürur tezkiresi verilmiştir. Yani hem yurt içi hem de yurtdışı pasaport olarak verildiği anlaşılmaktadır. Devlet arşivlerinde mürur u ubur tezkiresi olarak da zikredilmektedir. 

2- Sultan II. Abdülhamid Han Tuğralı, 1906 Tarihli, Devlet-i Aliyye-i Osmaniyye Tezkiresi

Referans: Osmanlı Arşivlerinde Tezkire - Zafer Şık / Sayfa:26 

Osmanlı Devleti'ne tabiiyeti ifade eden eden tezkiredir. 

Ölçüler: "29x41, 24x34"

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Osmanlı Efemera-Sultan II. Abdülhamid Han Tuğralı, "Dâhile mahsustur" ibareli. Mürûr Tezkiresi Referans: Osmanlı Arşivlerinde Tezkire - Zafer Şık / Sayfa:79 Genellikle Osmanlı topraklarında ve bilhassa Dersaadet'e gitmek isteyenlere bulundukları şehrin ilgili meclisi veya makamınca verilen belgedir. Üzerinde "dahile mahsustur" ibaresi de olurdu. Ayrıca Osmanlı toprakları haricinde de mürur tezkiresinin verildiği görülürdü. Mesela; 'Bulgaristan'a gideceklere mahsus mürur tezkiresidir.' yazılıydı. Kişinin eşkali mutlaka teferruatlıca bulunurdu. Yurtdışından memalik-i Osmaniye'ye avdet için de mürur tezkiresi verilmiştir. Yani hem yurt içi hem de yurtdışı pasaport olarak verildiği anlaşılmaktadır. Devlet arşivlerinde mürur u ubur tezkiresi olarak da zikredilmektedir. 2- Sultan II. Abdülhamid Han Tuğralı, 1906 Tarihli, Devlet-i Aliyye-i Osmaniyye Tezkiresi Referans: Osmanlı Arşivlerinde Tezkire - Zafer Şık / Sayfa:26 Osmanlı Devleti'ne tabiiyeti ifade eden eden tezkiredir. Ölçüler: "29x41, 24x34"

    TLSold
  • Osmanlı Efemera-1- 1886 Tarihli, Münâkehat Vukuât İlmü Haberi 

En başında "Bâkir", altında da "Münâkehat Vukuât İlmühaberi" yazıyor. "Akidleri icrâ kılınan" başlığı altında kutucaklar bulunmaktadır. Sağ taraftakiler zevc, sol taraftakiler zevce tarafına ait bilgiler ihtivâ etmektedir. Vesikanın en alt satırında, "Bâlâda esâmi ve evsâfı muharrer zevc ve zevcenin zikrolunan vekiller ile şâhidler huzurunda akidleri icrâ kılınmış olduğundan sicill-i mahsusa kayıdlarının icrâsı için işbu ilmühaber verildi." ibaresi bulunmakta ve yan yana 6 adet mühür bulunmaktadır.

2- 1908 Tarihli, Sultan Abdülhamid Han Tuğralı, Üsküdar Mahkeme-i Şer'iyye Mahsus Evlilik İzinnâmesi

29x41, 18x23

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Osmanlı Efemera-1- 1886 Tarihli, Münâkehat Vukuât İlmü Haberi En başında "Bâkir", altında da "Münâkehat Vukuât İlmühaberi" yazıyor. "Akidleri icrâ kılınan" başlığı altında kutucaklar bulunmaktadır. Sağ taraftakiler zevc, sol taraftakiler zevce tarafına ait bilgiler ihtivâ etmektedir. Vesikanın en alt satırında, "Bâlâda esâmi ve evsâfı muharrer zevc ve zevcenin zikrolunan vekiller ile şâhidler huzurunda akidleri icrâ kılınmış olduğundan sicill-i mahsusa kayıdlarının icrâsı için işbu ilmühaber verildi." ibaresi bulunmakta ve yan yana 6 adet mühür bulunmaktadır. 2- 1908 Tarihli, Sultan Abdülhamid Han Tuğralı, Üsküdar Mahkeme-i Şer'iyye Mahsus Evlilik İzinnâmesi 29x41, 18x23

    TLSold
  • Osmanlı Efemera-1- Şehremaneti Tanzîfât-ı Rusûmu'na Mahsus Tezkere. Hicri 1302 senesi maliyesine ait bilgiler içermektedir. Evrakta Tanzîfât-ı Rusûmiyeye mahsus 10 kuruşluk makbuz pulları, bulunmaktadır.

2- Osmanlı Sultan II. Abdülhamid Tuğralı, Hicri 1321 tarihli, Osmanlı İmparatorluk Armalı, Defterhane-i Hakani Damgalı, Erdemit'e ait Tapu Senedi 

3- 1855 yılında kurulmuş Fransız Limited şirketi olan "Orosdi-Back" Ticarethanesi tarafından kesilmiş, Osmanlı antetli fatura. 

Ölçüler: "41,29,18" cm.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Osmanlı Efemera-1- Şehremaneti Tanzîfât-ı Rusûmu'na Mahsus Tezkere. Hicri 1302 senesi maliyesine ait bilgiler içermektedir. Evrakta Tanzîfât-ı Rusûmiyeye mahsus 10 kuruşluk makbuz pulları, bulunmaktadır. 2- Osmanlı Sultan II. Abdülhamid Tuğralı, Hicri 1321 tarihli, Osmanlı İmparatorluk Armalı, Defterhane-i Hakani Damgalı, Erdemit'e ait Tapu Senedi 3- 1855 yılında kurulmuş Fransız Limited şirketi olan "Orosdi-Back" Ticarethanesi tarafından kesilmiş, Osmanlı antetli fatura. Ölçüler: "41,29,18" cm.

    TLSold
  • 19.yy Ahşap Fransız Duvar Aynası-19.yy vizotele kesim Fransız yapımı duvar aynası. 70x45

    Lot No: 45

    Lot: 45

    19.yy Ahşap Fransız Duvar Aynası-19.yy vizotele kesim Fransız yapımı duvar aynası. 70x45

    TLSold
  • Su Bardağı Seti-19.yy Avrupa üretimi kenar kısımları altın yaldızlarla süslenmiş kalem işçilikli altılı su bardağı seti. 7x9

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Su Bardağı Seti-19.yy Avrupa üretimi kenar kısımları altın yaldızlarla süslenmiş kalem işçilikli altılı su bardağı seti. 7x9

    TLSold
  • Ayrupa Şampanya Bardakları-20.yy Avrupa üretimi sekiz adet şampanya bardakları.   7x23

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Ayrupa Şampanya Bardakları-20.yy Avrupa üretimi sekiz adet şampanya bardakları. 7x23

    TLSold
  • Masa üstü Bıçak Dayama Seti-20.yy Avrupa üretimi masa üstü bıçak dayama seti 8cm

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Masa üstü Bıçak Dayama Seti-20.yy Avrupa üretimi masa üstü bıçak dayama seti 8cm

    TLSold
  • Röntgen Görüntüleme Aleti-20.yy başı hastahanelerde kullanılmış Avrupa üretimi röntgen görüntüleme aleti. 20x20cm

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Röntgen Görüntüleme Aleti-20.yy başı hastahanelerde kullanılmış Avrupa üretimi röntgen görüntüleme aleti. 20x20cm

    TLSold
  • Osmanlı Ahşap Sini Tepsisi Ayağı-Osmanlı dönemi, sedef kakma işçilikli sini tepsisi ayağı. 46x40

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Osmanlı Ahşap Sini Tepsisi Ayağı-Osmanlı dönemi, sedef kakma işçilikli sini tepsisi ayağı. 46x40

    TLSold
  • Cartier Çakmak-Cartier marka 18 ayar solid altın kaplama, aznavur işlemeli, damgalı çok zarif çakmak. 2,5x7 83gr

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Cartier Çakmak-Cartier marka 18 ayar solid altın kaplama, aznavur işlemeli, damgalı çok zarif çakmak. 2,5x7 83gr

    TLSold
  • Altın Osmanlı Saat-19. yy Osmanlı dönemi, 14 ayar altından mamul, İsviçre Remontoir Cylindre 10 Rubis çift kapaklı eserin her iki kapağı İstanbul tasvirli ve el kazıma tekniği ile çok zarif bir şekilde işlenmiş olup, motiflidir ve kadran kısmı porselen mine Osmanlı kadranı olup kurmalı şekilde türünün ender koleksiyonluk bir saattir.  4cm 27gram

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Altın Osmanlı Saat-19. yy Osmanlı dönemi, 14 ayar altından mamul, İsviçre Remontoir Cylindre 10 Rubis çift kapaklı eserin her iki kapağı İstanbul tasvirli ve el kazıma tekniği ile çok zarif bir şekilde işlenmiş olup, motiflidir ve kadran kısmı porselen mine Osmanlı kadranı olup kurmalı şekilde türünün ender koleksiyonluk bir saattir. 4cm 27gram

    TLSold
  • Bağa Gümüş Kutu-Çok zarif bağadan mamul, üst kısmı gümüş kabartma işçilikli yuvarlak kapaklı kutu.  5,5x5,5x2,5

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Bağa Gümüş Kutu-Çok zarif bağadan mamul, üst kısmı gümüş kabartma işçilikli yuvarlak kapaklı kutu. 5,5x5,5x2,5

    TLSold
  • Çakmak-19. yy pirinçten mamul, koleksiyonluk antika çakmak.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Çakmak-19. yy pirinçten mamul, koleksiyonluk antika çakmak.

    TLSold
  • Gümüş Çift Çerezlik-Eski İstanbul işi 800 ayar, gümüş damgalı, iç kısmı kalem işçilikli tutamak kısımları üzüm salkımı yapraklı çok zarif çift çerezlik.  8x11 55gr

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Gümüş Çift Çerezlik-Eski İstanbul işi 800 ayar, gümüş damgalı, iç kısmı kalem işçilikli tutamak kısımları üzüm salkımı yapraklı çok zarif çift çerezlik. 8x11 55gr

    TLSold
  • İnci Kolye-Siyah naturel inciden mamul ve 18 ayar altın kaplama klipsli çok zarif inci kolye.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    İnci Kolye-Siyah naturel inciden mamul ve 18 ayar altın kaplama klipsli çok zarif inci kolye.

    TLSold
  • Rozet İğne-Üzerinde yazılar bulunan koleksiyonluk nadir iğne. 4cm

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Rozet İğne-Üzerinde yazılar bulunan koleksiyonluk nadir iğne. 4cm

    TLSold
  • İttifak İğne-Üç farklı ülkenin bayrağı bulunan ittifak, mineli koleksiyonluk iğne. 3cm

    Lot No: 58

    Lot: 58

    İttifak İğne-Üç farklı ülkenin bayrağı bulunan ittifak, mineli koleksiyonluk iğne. 3cm

    TLSold
  • Bronz Haç-Bronzdan mamul, çift taraflı İsa ve arka tarafında azizler bulunan kabartma işçilikli, kapaklı ve açılabilen, İstanbul işi haç. 11cm

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Bronz Haç-Bronzdan mamul, çift taraflı İsa ve arka tarafında azizler bulunan kabartma işçilikli, kapaklı ve açılabilen, İstanbul işi haç. 11cm

    TLSold
  • Çakmak-Pirinçten mamul, altıgen formda, üzeri motifli koleksiyonluk çakmak. 5cm

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Çakmak-Pirinçten mamul, altıgen formda, üzeri motifli koleksiyonluk çakmak. 5cm

    TLSold
  • Cep Saati-Osmanlı devlet armalı, kaplama kapaklı, çok zarif görselli, quartz çalışır durumda cep saati.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Cep Saati-Osmanlı devlet armalı, kaplama kapaklı, çok zarif görselli, quartz çalışır durumda cep saati.

    TLSold
  • Toledo Kılıç-Mineli altın vermeyli, iyi kondisyonda minyatür çok zarif şövalye kılıç. 6x21

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Toledo Kılıç-Mineli altın vermeyli, iyi kondisyonda minyatür çok zarif şövalye kılıç. 6x21

    TLSold
  • Gümüş Yüzük-Gümüşten mamul, iç kısmı ay yıldız desenli olup kırmızı zemin üzeri 18 ayar altın kaplama, çerçeve kısmı ay yıldız ve kenarları kabartma işçilikli çok şık bir yüzüktür.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Gümüş Yüzük-Gümüşten mamul, iç kısmı ay yıldız desenli olup kırmızı zemin üzeri 18 ayar altın kaplama, çerçeve kısmı ay yıldız ve kenarları kabartma işçilikli çok şık bir yüzüktür.

    TLSold
  • Mercan Yüzük-Gümüşten mamul, mercan taşı üzeri el kazıma tekniği ve çok naif hat yazısı ile "Edep ya hu" ibareli, muhteşem ajur işçilikli koleksiyonluk bir yüzüktür.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Mercan Yüzük-Gümüşten mamul, mercan taşı üzeri el kazıma tekniği ve çok naif hat yazısı ile "Edep ya hu" ibareli, muhteşem ajur işçilikli koleksiyonluk bir yüzüktür.

    TLSold
  • Osmanlı Arma İğne-Osmanlı devlet armalı, gümüş kaplama üzeri mineli iğne rozet. 4cm

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Osmanlı Arma İğne-Osmanlı devlet armalı, gümüş kaplama üzeri mineli iğne rozet. 4cm

    TLSold
  • Fenerbahçe Rozet Koleksiyonu-Herbiri farklı imal ve tasarım edilmiş, bir kısmı mineli beş adet rozet ve iğne koleksiyonu.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Fenerbahçe Rozet Koleksiyonu-Herbiri farklı imal ve tasarım edilmiş, bir kısmı mineli beş adet rozet ve iğne koleksiyonu.

    TLSold
  • Mühür Koleksiyonu-Muhtelif ebatta, iki tanesinde "Allah, Muhammed, Ali, Fatma, Hasan, Hüseyin" yazılı, kuş ay yıldız ve farklı tutamaklı, bronzdan mamul, İstanbul işi beş adet mühür koleksiyonu. 4cm

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Mühür Koleksiyonu-Muhtelif ebatta, iki tanesinde "Allah, Muhammed, Ali, Fatma, Hasan, Hüseyin" yazılı, kuş ay yıldız ve farklı tutamaklı, bronzdan mamul, İstanbul işi beş adet mühür koleksiyonu. 4cm

    TLSold
  • Armudiye-Gümüşten mamul, 24 ayar altın kaplama, üzerinde kabartma çok zarif işçilikle "Allah Ayetel Kürsi" koruma muhafazalı armudiye kolye ucu. 6cm

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Armudiye-Gümüşten mamul, 24 ayar altın kaplama, üzerinde kabartma çok zarif işçilikle "Allah Ayetel Kürsi" koruma muhafazalı armudiye kolye ucu. 6cm

    TLSold
  • Ağızlık Lotu-Üç adet farklı renklerde ağızlık lotu.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Ağızlık Lotu-Üç adet farklı renklerde ağızlık lotu.

    TLSold
  • Osmanlı Madalya-Çok iyi kondisyonda, kurdelalı 19. yy Osmanlı madalya.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Osmanlı Madalya-Çok iyi kondisyonda, kurdelalı 19. yy Osmanlı madalya.

    TLSold
  • Özel Kalem-Siyah lake mineli, üzerinde yoğun yılan ve üst kısmında kral kobra motifli, gümüş ve altın kapalama koleksiyonluk kalem. 1,5x15,5

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Özel Kalem-Siyah lake mineli, üzerinde yoğun yılan ve üst kısmında kral kobra motifli, gümüş ve altın kapalama koleksiyonluk kalem. 1,5x15,5

    TLSold
  • Masonik Zarf Açacağı-Özel üretim, mineli, çok iyi kondisyonda kaplama koleksiyonluk zarf açacağı. 2x20

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Masonik Zarf Açacağı-Özel üretim, mineli, çok iyi kondisyonda kaplama koleksiyonluk zarf açacağı. 2x20

    TLSold
  • Tabaka-Metal üzeri kaplama, üzerinde el boyama oryantal tasvirli özel imalat tabaka. 8x7cm

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Tabaka-Metal üzeri kaplama, üzerinde el boyama oryantal tasvirli özel imalat tabaka. 8x7cm

    TLSold
  • Masonic Madalya-Masonic, 1951 altın kaplama, mineli Royal Masonik Benevolent Institution kurdelalı koleksiyonluk madalya. 2x8

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Masonic Madalya-Masonic, 1951 altın kaplama, mineli Royal Masonik Benevolent Institution kurdelalı koleksiyonluk madalya. 2x8

    TLSold
  • Tarak-Kemikten mamul, üzerinde Osmanlı cirit oynayanlar resmedilmiş ve Eski Türkçe yazılar bulunan, el yapımı, 20. yy ve Eski Türkçe usta imzalı çift farklı tarak. 9x9

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Tarak-Kemikten mamul, üzerinde Osmanlı cirit oynayanlar resmedilmiş ve Eski Türkçe yazılar bulunan, el yapımı, 20. yy ve Eski Türkçe usta imzalı çift farklı tarak. 9x9

    TLSold
  • Elmas Yüzük-Elmas taşlı 0.16 ct, kenar kısımları işlemeli ve renkli kırmızı taşlı roze an ayar yüzük.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Elmas Yüzük-Elmas taşlı 0.16 ct, kenar kısımları işlemeli ve renkli kırmızı taşlı roze an ayar yüzük.

    TLSold
  • Elmas Kolye Ucu-Elmas taşlı 0.13 ct, roze an ayar, fiyonk damla yeşil quartz taşlı kolye ucu.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Elmas Kolye Ucu-Elmas taşlı 0.13 ct, roze an ayar, fiyonk damla yeşil quartz taşlı kolye ucu.

    TLSold
  • Elmas Yüzük-Elmas taşlı 0.20 ct, beyaz an ayar kesme, fasetalı kesim, yeşil quartz taşlı, İstanbul ermeni işi çok zarif yüzük.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Elmas Yüzük-Elmas taşlı 0.20 ct, beyaz an ayar kesme, fasetalı kesim, yeşil quartz taşlı, İstanbul ermeni işi çok zarif yüzük.

    TLSold
  • Gümüş Haç-Gümüşten mamul, İsa tasvirli ve arka kısmı Rusça yazılı, 925 ve usta damgalı kabartma çift taraflı işçilikli, koleksiyonluk gümüş haç kolye ucu.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Gümüş Haç-Gümüşten mamul, İsa tasvirli ve arka kısmı Rusça yazılı, 925 ve usta damgalı kabartma çift taraflı işçilikli, koleksiyonluk gümüş haç kolye ucu.

    TLSold
  • Kolye-Çok renkli muhtelif taşlı, altın kaplama, el yapımı kolye.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Kolye-Çok renkli muhtelif taşlı, altın kaplama, el yapımı kolye.

    TLSold
  • Cameo Broş-Pirinç üzeri altın kaplama, üzerinde çok zarif bakalit ve iyi kondisyonda çok naif cameo işçilikli, 20. yy kenarları taşlı cameo iğne. 4cm

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Cameo Broş-Pirinç üzeri altın kaplama, üzerinde çok zarif bakalit ve iyi kondisyonda çok naif cameo işçilikli, 20. yy kenarları taşlı cameo iğne. 4cm

    TLSold
  • Kalp Küpe-Altın kaplama, üzeri yoğun parlement mavisi taşlarla süslemeli özel tasarım küpe.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Kalp Küpe-Altın kaplama, üzeri yoğun parlement mavisi taşlarla süslemeli özel tasarım küpe.

    TLSold
  • Yüzük-Roze renkte, üzeri yoğun özel zirkon ve renkli fasetalı kesim taşlı, kenar kısmı her iki tarafı üç sıra taşlar montürlü çok zarif yüzük. 3cm

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Yüzük-Roze renkte, üzeri yoğun özel zirkon ve renkli fasetalı kesim taşlı, kenar kısmı her iki tarafı üç sıra taşlar montürlü çok zarif yüzük. 3cm

    TLSold
  • Şahmeran-Roze altın kaplama, işleme motifli orta kısmında bereket nazar boncuk aplikeli şahmeran kolye ucu.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Şahmeran-Roze altın kaplama, işleme motifli orta kısmında bereket nazar boncuk aplikeli şahmeran kolye ucu.

    TLSold
  • Bileklik-Altın kaplama çok şık bileklik.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Bileklik-Altın kaplama çok şık bileklik.

    TLSold
  • Bileklik-Altın kaplama taşlı çok şık bileklik.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Bileklik-Altın kaplama taşlı çok şık bileklik.

    TLSold
  • Kolye Zincir-Altın kaplama, burma köstek zincir kolye ve uc kısmı yuvarlak kolye ucu. Yuvarlak kısmı yalın işçilikli olup hareketlidir.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Kolye Zincir-Altın kaplama, burma köstek zincir kolye ve uc kısmı yuvarlak kolye ucu. Yuvarlak kısmı yalın işçilikli olup hareketlidir.

    TLSold
  • Çakmak-Çelikten mamul, üzerinde gümüşten mamul kanatlı nazi kartallı koleksiyonluk nadir çakmak. 3x5

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Çakmak-Çelikten mamul, üzerinde gümüşten mamul kanatlı nazi kartallı koleksiyonluk nadir çakmak. 3x5

    TLSold
  • Mekke Tabak-Mekke-i mükerremenin muhteşem kabartma işçiliği tasvir edilmiş sıkıştırma malzemeden imal harika bir duvar tabağıdır. 23cm

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Mekke Tabak-Mekke-i mükerremenin muhteşem kabartma işçiliği tasvir edilmiş sıkıştırma malzemeden imal harika bir duvar tabağıdır. 23cm

    TLSold
  • Murano Kolye-Siyah ve çok renkli morano camdan mamul, gümüş habbe ve klipsli harika kolye.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Murano Kolye-Siyah ve çok renkli morano camdan mamul, gümüş habbe ve klipsli harika kolye.

    TLSold
  • Yazı Takımı-Katalinden mamul, altı adet müteşekkir harika renkte orijinal kutusunda yazı takımı. 19. ve 20. yy koleksiyonluk sıra dışı bir eserdir.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Yazı Takımı-Katalinden mamul, altı adet müteşekkir harika renkte orijinal kutusunda yazı takımı. 19. ve 20. yy koleksiyonluk sıra dışı bir eserdir.

    TLSold
  • Mustafa Kemal Atatürk-Ahşaptan mamul, üzeri gümüş kabartma işçilikli çok zarif görsele sahip olan Mustafa Kemal Atatürk portresi olan masa üstü şaheser. 6x10

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Mustafa Kemal Atatürk-Ahşaptan mamul, üzeri gümüş kabartma işçilikli çok zarif görsele sahip olan Mustafa Kemal Atatürk portresi olan masa üstü şaheser. 6x10

    TLSold
  • Ay Yıldız-Demirden mamul, üzeri altın vermeyli, çok güzel ay yıldız başlı çok amaçlı, alem-i harika. 9x28

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Ay Yıldız-Demirden mamul, üzeri altın vermeyli, çok güzel ay yıldız başlı çok amaçlı, alem-i harika. 9x28

    TLSold
  • Mineli Çift Küllük-Çok renkli mineli, el yapımı çok zarif altın kaplama iki adet küllük. 7x7x3

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Mineli Çift Küllük-Çok renkli mineli, el yapımı çok zarif altın kaplama iki adet küllük. 7x7x3

    TLSold
  • Cloisonne Mine Yumurta-Cloisonne renkli, mineli, bronz üzeri çiçek ve bitkisel motifli, yumurta formunda, gül ağacı ahşap kaidesinde 20. yy çok zarif yumurta. 4x8

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Cloisonne Mine Yumurta-Cloisonne renkli, mineli, bronz üzeri çiçek ve bitkisel motifli, yumurta formunda, gül ağacı ahşap kaidesinde 20. yy çok zarif yumurta. 4x8

    TLSold
  • Cloisonne Fincan -Çok renkli, üzerinde çiçek bitkisel ve geometrik süslemelerle bezeli, bronz üzeri iç kısmı da mineli 20. yy çok zarif fincan. 5x 3

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Cloisonne Fincan -Çok renkli, üzerinde çiçek bitkisel ve geometrik süslemelerle bezeli, bronz üzeri iç kısmı da mineli 20. yy çok zarif fincan. 5x 3

    TLSold
  • Cinnebar Vazo-Cinnebar mercan kırmızısı, yoğun ajur ve kabartma işçilikli, çiçek ve bitkisel kraliyet süslemeli çok zarif eser. 19. yy sonu, bronz üzeri olup iç kısmı mine yapılmış, ahşap gül ağacı kaidesinde koleksiyonluk cinnebar vazo.  5x12

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Cinnebar Vazo-Cinnebar mercan kırmızısı, yoğun ajur ve kabartma işçilikli, çiçek ve bitkisel kraliyet süslemeli çok zarif eser. 19. yy sonu, bronz üzeri olup iç kısmı mine yapılmış, ahşap gül ağacı kaidesinde koleksiyonluk cinnebar vazo. 5x12

    TLSold
  • Parfüm Şişesi-Uzak Doğu imalatı, kabartma işçilikli, üzerinde sarayda yaşam sahneli, kapaklı parfüm şişesi 4x27cm

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Parfüm Şişesi-Uzak Doğu imalatı, kabartma işçilikli, üzerinde sarayda yaşam sahneli, kapaklı parfüm şişesi 4x27cm

    TLSold
  • Mineli Obje-Altın kaplama yuvarlak kaidesinde, üzerinde tavuk ve horoz bulunan, açılır kapanır hareketli, çok renkli mineli, üzeri zirkon taşlarla yoğun süslemeli görselli, faberge modeli çok zarif bir eser. 9x7

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Mineli Obje-Altın kaplama yuvarlak kaidesinde, üzerinde tavuk ve horoz bulunan, açılır kapanır hareketli, çok renkli mineli, üzeri zirkon taşlarla yoğun süslemeli görselli, faberge modeli çok zarif bir eser. 9x7

    TLSold
  • Mineli Vazo-Çok renkli el boyama pirinç üzeri yığın mineli, geometrik motifli, şişkin gövdeli, yuvarlak kaideli, eserin alt kısmı Eski Türkçe usta damgalı çok zarif 20. yy vazo.  5x20

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Mineli Vazo-Çok renkli el boyama pirinç üzeri yığın mineli, geometrik motifli, şişkin gövdeli, yuvarlak kaideli, eserin alt kısmı Eski Türkçe usta damgalı çok zarif 20. yy vazo. 5x20

    TLSold
  • 12'li Takım Set-Gümüş kaplama, kenarları ajur işçilikli, motifli kulplu çok zarif tam takım 12 adet zarf ve tabağı.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    12'li Takım Set-Gümüş kaplama, kenarları ajur işçilikli, motifli kulplu çok zarif tam takım 12 adet zarf ve tabağı.

    TLSold
  • Karaf-Billur camdan mamul, şişkin gövdeli, damla tutamak kapaklı karaf. 9x19

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Karaf-Billur camdan mamul, şişkin gövdeli, damla tutamak kapaklı karaf. 9x19

    TLSold
  • Muhafazalık-Çok zarif zümrüt yeşili renginde, iki parçadan müteşekkil tavuk formunda, kapaklı saklamalık, muhafazalık. 10x14

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Muhafazalık-Çok zarif zümrüt yeşili renginde, iki parçadan müteşekkil tavuk formunda, kapaklı saklamalık, muhafazalık. 10x14

    TLSold
  • Şifa Tası-Pirinçten mamul, iç kısmı yoğun kabartma işçilikli, orta kısmında "Bismillahirrahmanirramin" yazılı, kenarlarında şifa Ayet-el Kürsi ibareli çok zarif şifa tası. 8x3

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Şifa Tası-Pirinçten mamul, iç kısmı yoğun kabartma işçilikli, orta kısmında "Bismillahirrahmanirramin" yazılı, kenarlarında şifa Ayet-el Kürsi ibareli çok zarif şifa tası. 8x3

    TLSold
  • Osmanlı Kaşık-Ahşaptan mamul, üzerinde Osmanlı Devlet-i Aliyye armalı eser, yoğun renkli ve el boyama sanatı ile işlenmiş olup Osmanlıca "Ya Hazreti Mevlana" ibareli, altın dorelerle süslemeli, çiçek ve bitkisel motifli olup fevkalade kondisyonda, koleksiyonluk bir eserdir ve türünün nadir örneklerindendir. 12x41

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Osmanlı Kaşık-Ahşaptan mamul, üzerinde Osmanlı Devlet-i Aliyye armalı eser, yoğun renkli ve el boyama sanatı ile işlenmiş olup Osmanlıca "Ya Hazreti Mevlana" ibareli, altın dorelerle süslemeli, çiçek ve bitkisel motifli olup fevkalade kondisyonda, koleksiyonluk bir eserdir ve türünün nadir örneklerindendir. 12x41

    TLSold
  • Çift Fincan-19. yy porselen beyaz hamurdan mamul, üzeri yoğun mineli ve altın doreli, fincan kısmında yoğun çiçek, kuş ve altın doreli el sanatı ile işlenmiş, mineli muhteşem renklerde, iç kısmında güller ve çiçeklerle motifli, ağız kısmı altın doreli, tabak kısmında ise yine yoğun altın doreli kuş kelebek ve farklı yoğun çiçeklerle bezeli, bilkisel motifli, muhteşem el sanatı ile işlenmiş harika kondisyonda, koleksiyonluk, her zaman ele geçmeyecek çift fincan ve tabağı.  t:12cm b: 6x5cm

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Çift Fincan-19. yy porselen beyaz hamurdan mamul, üzeri yoğun mineli ve altın doreli, fincan kısmında yoğun çiçek, kuş ve altın doreli el sanatı ile işlenmiş, mineli muhteşem renklerde, iç kısmında güller ve çiçeklerle motifli, ağız kısmı altın doreli, tabak kısmında ise yine yoğun altın doreli kuş kelebek ve farklı yoğun çiçeklerle bezeli, bilkisel motifli, muhteşem el sanatı ile işlenmiş harika kondisyonda, koleksiyonluk, her zaman ele geçmeyecek çift fincan ve tabağı. t:12cm b: 6x5cm

    TLSold
  • Osmanlı Gümüş Kaşık-Gümüşten mamul, Osmanlı dönemi, gövde kısımları telkari motifli, tutamak kısmı habbelerle bezeli, oval oltu taşı motifli, iyi kondisyonda türünün nadir örneklerinden 6 adet kaşık koleksiyonu. 1x11 38gram

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Osmanlı Gümüş Kaşık-Gümüşten mamul, Osmanlı dönemi, gövde kısımları telkari motifli, tutamak kısmı habbelerle bezeli, oval oltu taşı motifli, iyi kondisyonda türünün nadir örneklerinden 6 adet kaşık koleksiyonu. 1x11 38gram

    TLSold
  • Movado Seyahat Saati-Movado marka, gümüşten mamul, ay gün ve mehtaplı, sağa ve sola çekerek kurulabilen, hem masa hem de seyahat saati olabilen, kurmalı, 1930 üretimli olup sayılı üretim koleksiyonluk bir eserdir. 8cm

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Movado Seyahat Saati-Movado marka, gümüşten mamul, ay gün ve mehtaplı, sağa ve sola çekerek kurulabilen, hem masa hem de seyahat saati olabilen, kurmalı, 1930 üretimli olup sayılı üretim koleksiyonluk bir eserdir. 8cm

    TLSold
  • Tabaka-Balık dişinden mamul, tamamen el yapımı, üzerinde çift denizkızı olan el yapımı kapaklı kutu. 10x6x3

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Tabaka-Balık dişinden mamul, tamamen el yapımı, üzerinde çift denizkızı olan el yapımı kapaklı kutu. 10x6x3

    TLSold
  • Tepsi-Ahşaptan mamul, uzeri yoğun işleme motifli, kenarları kulp kısımları altın kaplama çok zarif servis tepsisi. 35x28

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Tepsi-Ahşaptan mamul, uzeri yoğun işleme motifli, kenarları kulp kısımları altın kaplama çok zarif servis tepsisi. 35x28

    TLSold
  • Fransız Kaşık Çatal-Boynuzdan mamul, tutamak kısımları gümüş, giydirme damgalı, 19. yy sonu çift kaşık ve çatal. 5x25 , 3x25

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Fransız Kaşık Çatal-Boynuzdan mamul, tutamak kısımları gümüş, giydirme damgalı, 19. yy sonu çift kaşık ve çatal. 5x25 , 3x25

    TLSold
  • Aslan-İstiridye kabuğundan mamul, tamamen el oyma el sanatı ile işlenmiş çok zarif desenli motifli aslan. 4x6

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Aslan-İstiridye kabuğundan mamul, tamamen el oyma el sanatı ile işlenmiş çok zarif desenli motifli aslan. 4x6

    TLSold
  • Terazi-Pirinçten mamul, üç zincirli cafelli minyatür, İstanbul işi terazi.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Terazi-Pirinçten mamul, üç zincirli cafelli minyatür, İstanbul işi terazi.

    TLSold
  • Fransız Çerçeve-Pirinçten mamul, çiçek ve bitkisel motifli, çok zarif ayak kaideli, 19. ve 20. yy imalatı bir eserdir. 11x16cm

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Fransız Çerçeve-Pirinçten mamul, çiçek ve bitkisel motifli, çok zarif ayak kaideli, 19. ve 20. yy imalatı bir eserdir. 11x16cm

    TLSold
  • Osmanlı Kahve Değirmeni-19. yy Osmanlı dönemi damgalı, üç adet usta damgalı, işlemeli, motifli, pirinçten mamul koleksiyonluk kahve değirmeni. 5x32cm

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Osmanlı Kahve Değirmeni-19. yy Osmanlı dönemi damgalı, üç adet usta damgalı, işlemeli, motifli, pirinçten mamul koleksiyonluk kahve değirmeni. 5x32cm

    TLSold
  • Armudiye-20. yy dönemine ait, üzerinde Eski Türkçe yazılar bulunan, kaplama taşlı armudiye kolye ucu.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Armudiye-20. yy dönemine ait, üzerinde Eski Türkçe yazılar bulunan, kaplama taşlı armudiye kolye ucu.

    TLSold
  • Tekke Kamçı-El yapımı sarma deriden mamul, 20. yy dönemine ait, eksiksiz, uç kısmına kadar koleksiyonluk tekke içi kamçı. 150cm

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Tekke Kamçı-El yapımı sarma deriden mamul, 20. yy dönemine ait, eksiksiz, uç kısmına kadar koleksiyonluk tekke içi kamçı. 150cm

    TLSold
  • Ahşap Çerçeve-Ahşaptan mamul, üzeri çok zarif ve yoğun işlemeli, motifleri çakmalı ve geometrik motiflerle bezeli, 20. yy usta imalatı iyi kondisyonda çerçeve. 13x17cm

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Ahşap Çerçeve-Ahşaptan mamul, üzeri çok zarif ve yoğun işlemeli, motifleri çakmalı ve geometrik motiflerle bezeli, 20. yy usta imalatı iyi kondisyonda çerçeve. 13x17cm

    TLSold
  • Rus Kutu-Ahşaptan mamul, üzeri tamamen el boyama, el işçilikli ve renklendirilmiş, çerçeve kısmı altın dorelerle süslemeli, Rus imalatı çok iyi kondisyonda koleksiyonluk mücevher kutusu. 6x9x3

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Rus Kutu-Ahşaptan mamul, üzeri tamamen el boyama, el işçilikli ve renklendirilmiş, çerçeve kısmı altın dorelerle süslemeli, Rus imalatı çok iyi kondisyonda koleksiyonluk mücevher kutusu. 6x9x3

    TLSold
  • Cep Saati-Altın solid çok kuvvetli kaplama, çift taraflı işlemeli, motifli, aznavur işçilikli, çift kapaklı, Selection Swiss imalatı, romen rakamlı quarzt, takvimli kapak kısmı madalyonlu (isim yazmak için) harika kondisyonda orijinal kutusunda sayılı üretim cep saati. 4x5 529gr

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Cep Saati-Altın solid çok kuvvetli kaplama, çift taraflı işlemeli, motifli, aznavur işçilikli, çift kapaklı, Selection Swiss imalatı, romen rakamlı quarzt, takvimli kapak kısmı madalyonlu (isim yazmak için) harika kondisyonda orijinal kutusunda sayılı üretim cep saati. 4x5 529gr

    TLSold
  • Bronz Nü Biblo-Bronzdan mamul, sanatçı imzalı, nü koleksiyonluk biblo. 7x12

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Bronz Nü Biblo-Bronzdan mamul, sanatçı imzalı, nü koleksiyonluk biblo. 7x12

    TLSold
  • Top Arabası-Pirinçten mamul, İstanbul işi, el yapımı top arabası. 7x22x9

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Top Arabası-Pirinçten mamul, İstanbul işi, el yapımı top arabası. 7x22x9

    TLSold
  • Kehribar Bileklik-Yuvarlak taneli, 16 taneden müteşekkil iki farklı renkten imal çok zarif kehribar bileklik.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Kehribar Bileklik-Yuvarlak taneli, 16 taneden müteşekkil iki farklı renkten imal çok zarif kehribar bileklik.

    TLSold
  • Tekke Mühür-Pirinçten mamul, aslantuğ tomaklı, üzerinde "Allah Muhammed" ibareli ve dualarla bezeli muhteşem İstanbul işi ve tekke işi mühür. Duran Efendi

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Tekke Mühür-Pirinçten mamul, aslantuğ tomaklı, üzerinde "Allah Muhammed" ibareli ve dualarla bezeli muhteşem İstanbul işi ve tekke işi mühür. Duran Efendi

    TLSold
  • İbrik-Pirinçten mamul, üzeri çiçek ve bitkisel kalem işlemeli, motifli, kapaklı, şişkin gövdeli, tutamak kısmı Kadir-i Sikkeli eserin alt kısmında çift kılıç ve Eski Türkçe ibareleri bulunan, 20. yy Anadolu işi ibrik. 5x14 189 gr

    Lot No: 125

    Lot: 125

    İbrik-Pirinçten mamul, üzeri çiçek ve bitkisel kalem işlemeli, motifli, kapaklı, şişkin gövdeli, tutamak kısmı Kadir-i Sikkeli eserin alt kısmında çift kılıç ve Eski Türkçe ibareleri bulunan, 20. yy Anadolu işi ibrik. 5x14 189 gr

    TLSold
  • Kandil-Pirinçten mamul, roze kaplama pencereli açılabilen desen ve motiflerle işlemeli, tutamak kısmı hareketli, her dört köşesi cam hazneli, çok zarif görselliğe sahip özel tasarım kandil. 10x29

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Kandil-Pirinçten mamul, roze kaplama pencereli açılabilen desen ve motiflerle işlemeli, tutamak kısmı hareketli, her dört köşesi cam hazneli, çok zarif görselliğe sahip özel tasarım kandil. 10x29

    TLSold
  • Fotoğraf Makinesi-Olypia marka aparatlı, kılıflı fotoğraf makinesi.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Fotoğraf Makinesi-Olypia marka aparatlı, kılıflı fotoğraf makinesi.

    TLSold
  • Tekke Armudiye-Pirinçten mamul, üzerinde "Allah, Muhammed, Ali, Fatma, Hasan, Hüseyin" ibareli, işlemeli, motifli koleksiyonluk yuvarlak armudiye. (haliyle)

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Tekke Armudiye-Pirinçten mamul, üzerinde "Allah, Muhammed, Ali, Fatma, Hasan, Hüseyin" ibareli, işlemeli, motifli koleksiyonluk yuvarlak armudiye. (haliyle)

    TLSold
  • Anahtar-Pirinçten mamul, haç tutamaklı, kenarları kabartma işçilikli anahtar.  8x23

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Anahtar-Pirinçten mamul, haç tutamaklı, kenarları kabartma işçilikli anahtar. 8x23

    TLSold
  • Harika Muhafazalık-Ahşaptan mamul, üst kısmı ve kenarları üç kısım harika motiflerle süslemeli, "Allah" ibareli, kapaklı iç kısmı altın renkli bez ve kaplı hazne bölümlü, cam kısmında altın dore varkla "Maşallah" ibareli, burma sim ve bezlerle çerçeveli çok zarif görselli, 20. yy muhafazalık çok amaçlı eser.  22x17x11

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Harika Muhafazalık-Ahşaptan mamul, üst kısmı ve kenarları üç kısım harika motiflerle süslemeli, "Allah" ibareli, kapaklı iç kısmı altın renkli bez ve kaplı hazne bölümlü, cam kısmında altın dore varkla "Maşallah" ibareli, burma sim ve bezlerle çerçeveli çok zarif görselli, 20. yy muhafazalık çok amaçlı eser. 22x17x11

    TLSold
  • Mineli Yüzük-Gümüşten mamul, mineli, ittifak anısına özel üretim yüzük.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Mineli Yüzük-Gümüşten mamul, mineli, ittifak anısına özel üretim yüzük.

    TLSold
  • Haç-Ahşaptan mamul, üzerinde İsa tasvirli haç. 11cm

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Haç-Ahşaptan mamul, üzerinde İsa tasvirli haç. 11cm

    TLSold
  • Koltuk Set-Ahşaptan mamul, üç adet usta imalatı minyatür çok zarif koltuk takımı. 6x8,6x8,10x8

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Koltuk Set-Ahşaptan mamul, üç adet usta imalatı minyatür çok zarif koltuk takımı. 6x8,6x8,10x8

    TLSold
  • Haç Tesbih-Beyaz beyzi taneli, kalp kısmında Meryem Ana ve İsa tasvirli, uç kısmında ise haç İsa aplikeli olan haç tesbih kolye.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Haç Tesbih-Beyaz beyzi taneli, kalp kısmında Meryem Ana ve İsa tasvirli, uç kısmında ise haç İsa aplikeli olan haç tesbih kolye.

    TLSold
  • Bronz Biblo -Bronzdan mamul, İsa ve Havariler tasvirli, kaideli bir eserdir. 8x18cm

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Bronz Biblo -Bronzdan mamul, İsa ve Havariler tasvirli, kaideli bir eserdir. 8x18cm

    TLSold
  • Osmanlı Gümüş Zarf-Osmanlı 19. yy Sultan Ahmed Tuğralı, gümüşten mamul, kabartma işçilikli, iç kısmı 24 ayar, altın kaplama zarf.  5x4

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Osmanlı Gümüş Zarf-Osmanlı 19. yy Sultan Ahmed Tuğralı, gümüşten mamul, kabartma işçilikli, iç kısmı 24 ayar, altın kaplama zarf. 5x4

    TLSold
  • Kalem-Gümüş ve altın kaplama, aznavur işçilikli çok zarif kalem. 14cm

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Kalem-Gümüş ve altın kaplama, aznavur işçilikli çok zarif kalem. 14cm

    TLSold
  • Kalem-Muhteşem renkte, hafif tombul mine lakeli çok zarif bir kalem. 14cm

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Kalem-Muhteşem renkte, hafif tombul mine lakeli çok zarif bir kalem. 14cm

    TLSold
  • Dürbün-19. yy lake siyah mine, bronz üzeri deri giydirme, hareketli uzayabilen, orijinal kutusunda koleksiyonluk dürbün. 10x3,5

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Dürbün-19. yy lake siyah mine, bronz üzeri deri giydirme, hareketli uzayabilen, orijinal kutusunda koleksiyonluk dürbün. 10x3,5

    TLSold
  • Kolye Ucu-Gümüş üzeri roze altın kaplama, oval formda, üzerinde yeşil akik ve muhteşem dua bulunan zincirli kolye ucu.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Kolye Ucu-Gümüş üzeri roze altın kaplama, oval formda, üzerinde yeşil akik ve muhteşem dua bulunan zincirli kolye ucu.

    TLSold
  • Sultan Reşat Kolye Ucu-Gümüşten mamul, üzerinde Sultan Mehmet Reşat tasvirli, kabartma çok zarif işçilikli, İstanbul işi bir eserdir.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Sultan Reşat Kolye Ucu-Gümüşten mamul, üzerinde Sultan Mehmet Reşat tasvirli, kabartma çok zarif işçilikli, İstanbul işi bir eserdir.

    TLSold
  • İznik Biblo-Kırmızı hamurdan mamul, İznik işi, çift eros tasvirli özel üretim bir eserdir. 3x11

    Lot No: 142

    Lot: 142

    İznik Biblo-Kırmızı hamurdan mamul, İznik işi, çift eros tasvirli özel üretim bir eserdir. 3x11

    TLSold
  • Terakota Aykırı Haç-Alçıdan mamul, el yapılı, el boyama renklendirilmiş, altın vermeyli sıradışı koleksiyonluk bir eserdir. 21x34cm

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Terakota Aykırı Haç-Alçıdan mamul, el yapılı, el boyama renklendirilmiş, altın vermeyli sıradışı koleksiyonluk bir eserdir. 21x34cm

    TLSold
  • Victoria Çift Tabak-Porselen beyaz hamurdan mamul, yoğun çiçek ve bitkisel çok renkli, çok zarif görselli, damgalı, 20. yy çift tabak. 9

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Victoria Çift Tabak-Porselen beyaz hamurdan mamul, yoğun çiçek ve bitkisel çok renkli, çok zarif görselli, damgalı, 20. yy çift tabak. 9

    TLSold
  • Albüm-Eski dönem, üst kısmı bakır kabartma, İstanbul Eyüp Sultan Camii tasvirli koleksiyonluk albüm. 30x22

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Albüm-Eski dönem, üst kısmı bakır kabartma, İstanbul Eyüp Sultan Camii tasvirli koleksiyonluk albüm. 30x22

    TLSold
  • Şekerlik-Cam kristalden mamul, kesme dilim ve motifli, kapaklı farklı form şekerlik. 5x14

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Şekerlik-Cam kristalden mamul, kesme dilim ve motifli, kapaklı farklı form şekerlik. 5x14

    TLSold
  • Gece Sürahisi -Ametist renginde, yoğun altın dore motiflilerle süslemeli çok şık gece sürahisi ve bardağı. 11x26

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Gece Sürahisi -Ametist renginde, yoğun altın dore motiflilerle süslemeli çok şık gece sürahisi ve bardağı. 11x26

    TLSold
  • Gülebdanlık-Opalin camdan mamul, üzeri el boyama ay yıldız çiçek ve bitkisel motifli, şişkin gövdeli, yoğun işlemeli, ağız kısmı ve üst kısmı altın doreli çok şık gülebdanlık. 8x23

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Gülebdanlık-Opalin camdan mamul, üzeri el boyama ay yıldız çiçek ve bitkisel motifli, şişkin gövdeli, yoğun işlemeli, ağız kısmı ve üst kısmı altın doreli çok şık gülebdanlık. 8x23

    TLSold
  • Mineli Yumurta-Faberge stili, bronz üzeri dört renk mineli yumurta formunda, aykırı koleksiyonluk ve nadir çıkan bir eserdir. (haliyle) 8x12

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Mineli Yumurta-Faberge stili, bronz üzeri dört renk mineli yumurta formunda, aykırı koleksiyonluk ve nadir çıkan bir eserdir. (haliyle) 8x12

    TLSold
  • Çeşm-i Bülbül-Çeşm-i bülbül camdan mamul, el yapımı, ağız kısmı kıvrımlı tasarlanmış çok zarif bonbonyerlik. 13x6

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Çeşm-i Bülbül-Çeşm-i bülbül camdan mamul, el yapımı, ağız kısmı kıvrımlı tasarlanmış çok zarif bonbonyerlik. 13x6

    TLSold
  • Murano Nar-Murano camdan mamul, çok renkli ve el yapımı, çok zarif sanatçı usta imalatı nar. 3x4

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Murano Nar-Murano camdan mamul, çok renkli ve el yapımı, çok zarif sanatçı usta imalatı nar. 3x4

    TLSold
  • Parfüm Şişesi -Murano cam ekolü, mavi beyaz aykırı form, şişkin gövdeli parfüm şişesi. 7x10

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Parfüm Şişesi -Murano cam ekolü, mavi beyaz aykırı form, şişkin gövdeli parfüm şişesi. 7x10

    TLSold
  • Resimlik-Gümüş kaplama, Art Deco hanımefendi kabartma işçilikli tasarlanmış, iç kısmı kadife kaideli çok zarif görselli bir eserdir.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Resimlik-Gümüş kaplama, Art Deco hanımefendi kabartma işçilikli tasarlanmış, iç kısmı kadife kaideli çok zarif görselli bir eserdir.

    TLSold
  • Çift Lamba-Mavi lacivert camdan mamul, altın doreli, el boyama, cam fanuslu çift çok zarif lamba. 10x35

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Çift Lamba-Mavi lacivert camdan mamul, altın doreli, el boyama, cam fanuslu çift çok zarif lamba. 10x35

    TLSold
  • Kütahya Küllük-Beyaz hamurdan mamul, sır beyaz, yeşil üçgen çok zarif küllük.  5x2

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Kütahya Küllük-Beyaz hamurdan mamul, sır beyaz, yeşil üçgen çok zarif küllük. 5x2

    TLSold
  • Kütahya Bardak -Beyaz hamurdan mamul, üzerinde Kütahya hatırası ibareli, sır altı renkli çiçeklerle bezeli bardak. 8x9

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Kütahya Bardak -Beyaz hamurdan mamul, üzerinde Kütahya hatırası ibareli, sır altı renkli çiçeklerle bezeli bardak. 8x9

    TLSold
  • İstanbul Tepsi-Sıkıştırılmış ahşaptan mamul, üzeri ve iç kısmı tamamen el boyama İstanbul tasvirli, kulp kısımları fiyonklu çok zarif koleksiyonluk bir tepsidir. 20x15

    Lot No: 157

    Lot: 157

    İstanbul Tepsi-Sıkıştırılmış ahşaptan mamul, üzeri ve iç kısmı tamamen el boyama İstanbul tasvirli, kulp kısımları fiyonklu çok zarif koleksiyonluk bir tepsidir. 20x15

    TLSold
  • Kumbara-Sandık formunda, üzeri işlemeli, motifli, tenekeden mamul, 19. yy. sonu aykırı form kumbara. (haliyle) 16x 8

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Kumbara-Sandık formunda, üzeri işlemeli, motifli, tenekeden mamul, 19. yy. sonu aykırı form kumbara. (haliyle) 16x 8

    TLSold
  • Murano Kuş -Murano camdan mamul, çok renkli ve zarif görselli kuş figürü. 10x14

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Murano Kuş -Murano camdan mamul, çok renkli ve zarif görselli kuş figürü. 10x14

    TLSold
  • Tekke Mütteka-Ahşaptan mamul, üzeri pirinç kakma ve motifli çok zarif mütteka. 9x34

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Tekke Mütteka-Ahşaptan mamul, üzeri pirinç kakma ve motifli çok zarif mütteka. 9x34

    TLSold
  • Tekke Okuma Çubukları-Ahşaptan mamul, her biri farklı modellerde tutamak sikkeleri Mevlevi, Kadiri, Sümbüli başlı; bir tanesi kök boyama ve diğerleri işlemeli üç adet farklı okuma çubuk koleksiyonu. 32,33,33 cm

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Tekke Okuma Çubukları-Ahşaptan mamul, her biri farklı modellerde tutamak sikkeleri Mevlevi, Kadiri, Sümbüli başlı; bir tanesi kök boyama ve diğerleri işlemeli üç adet farklı okuma çubuk koleksiyonu. 32,33,33 cm

    TLSold
  • Tekke Ahşap Şişe -Ahşaptan mamul, üzeri yoğun kabartma çiçek ve bitkisel motifli, iç kısmı cam hazneli farklı tasarım kapaklı şişe. 6x15cm

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Tekke Ahşap Şişe -Ahşaptan mamul, üzeri yoğun kabartma çiçek ve bitkisel motifli, iç kısmı cam hazneli farklı tasarım kapaklı şişe. 6x15cm

    TLSold
  • Şifa Tası -Bakırdan mamul, dış kısmı çiçek ve bitkisel motifli, iç kısmında "Bismillahirrahmanirrahim" ve "Ayet-el Kürsi" ibareli, kalem işçilikli çok zarif şifa tası.  11x5

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Şifa Tası -Bakırdan mamul, dış kısmı çiçek ve bitkisel motifli, iç kısmında "Bismillahirrahmanirrahim" ve "Ayet-el Kürsi" ibareli, kalem işçilikli çok zarif şifa tası. 11x5

    TLSold
  • Kumbara-Bakırdan mamul, üzerinde Osmanlı’nın ayyıldız motifi ve Osmanlı devlet arması bulunan meşrutiyet çift hilal kumbara. 19x13

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Kumbara-Bakırdan mamul, üzerinde Osmanlı’nın ayyıldız motifi ve Osmanlı devlet arması bulunan meşrutiyet çift hilal kumbara. 19x13

    TLSold
  • Gülebdanlık-19 yy porselen beyaz hamurdan mamul, Osmanlı pazarına özel imalat, şeffaf sır altı renkli koleksiyonluk ve türünün nadir örneği gülebdanlık. 5x18

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Gülebdanlık-19 yy porselen beyaz hamurdan mamul, Osmanlı pazarına özel imalat, şeffaf sır altı renkli koleksiyonluk ve türünün nadir örneği gülebdanlık. 5x18

    TLSold
  • Atatürk-Pirinçten mamul, üzeri gümüş kaplama, ahşap kaidesinde Atatürk biblo. 5x15

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Atatürk-Pirinçten mamul, üzeri gümüş kaplama, ahşap kaidesinde Atatürk biblo. 5x15

    TLSold
  • Kadeh Set -Kristal camdan mamul, dilimli ve kesme motifli, alt kısmı renkli, ağız kısımları ve alt kısımları altın doreli altı adet çok zarif farklı tasarım kadeh set. 5x5x14

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Kadeh Set -Kristal camdan mamul, dilimli ve kesme motifli, alt kısmı renkli, ağız kısımları ve alt kısımları altın doreli altı adet çok zarif farklı tasarım kadeh set. 5x5x14

    TLSold
  • Porselen Biblo-El yapımı porselen özel hamurdan mamul, Uzak Doğu imalatı biblo. 10x16

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Porselen Biblo-El yapımı porselen özel hamurdan mamul, Uzak Doğu imalatı biblo. 10x16

    TLSold
  • Porselen Tepsi -Porselenden beyaz hamurdan mamul, üzeri çiçek bitkisel ve kelebek motifli, yoğun desenli varden made in P R C imalatı, damgalı özel tasarım tepsi. 33x24

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Porselen Tepsi -Porselenden beyaz hamurdan mamul, üzeri çiçek bitkisel ve kelebek motifli, yoğun desenli varden made in P R C imalatı, damgalı özel tasarım tepsi. 33x24

    TLSold
  • Maşallah Gümüş -925 ayar gümüşten mamul, üzeri 24 ayar altın kaplama, çok zarif kabartma işçilikle "Maşallah" ibareli, mavi taşlı kurdelalı çok zarif bir eser. 2cm

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Maşallah Gümüş -925 ayar gümüşten mamul, üzeri 24 ayar altın kaplama, çok zarif kabartma işçilikle "Maşallah" ibareli, mavi taşlı kurdelalı çok zarif bir eser. 2cm

    TLSold
  • Bilezik -Fil dişinden mamul, el yapımı, eski dönem çok zarif bilezik.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Bilezik -Fil dişinden mamul, el yapımı, eski dönem çok zarif bilezik.

    TLSold
  • Bilezik-Fil dişinden mamul, el yapımı, eski dönem çok zarif bilezik.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Bilezik-Fil dişinden mamul, el yapımı, eski dönem çok zarif bilezik.

    TLSold
  • Gümüş Kolye Ucu-Yuvarlak olarak tasarlanmış, içinde sonsuzluk çiçekleri, ajur işçilikli, gümüş 925 ayar damgalı kolye ucu. 5cm 12gram

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Gümüş Kolye Ucu-Yuvarlak olarak tasarlanmış, içinde sonsuzluk çiçekleri, ajur işçilikli, gümüş 925 ayar damgalı kolye ucu. 5cm 12gram

    TLSold
  • Yakut Yüzük -Gümüşten mamul, kök yakut fasetalı kesim çok zarif renkte, kenarları zirkon taşlı yüzük.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Yakut Yüzük -Gümüşten mamul, kök yakut fasetalı kesim çok zarif renkte, kenarları zirkon taşlı yüzük.

    TLSold
  • Fatıma’nın Eli Kolye Ucu -Pirinçten mamul, kabartma işçilikli kolye ucu.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Fatıma’nın Eli Kolye Ucu -Pirinçten mamul, kabartma işçilikli kolye ucu.

    TLSold
  • Gümüş Çerezlik -Gümüşten mamul, 925 damgalı, iç kısmı işlemeli ve kenar kısmında telkari el işlemeli, kelebek aplikeli çok zarif küllük. 5x6

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Gümüş Çerezlik -Gümüşten mamul, 925 damgalı, iç kısmı işlemeli ve kenar kısmında telkari el işlemeli, kelebek aplikeli çok zarif küllük. 5x6

    TLSold
  • Masonik Gümüş Ayna-Gümüşten mamul, üzerinde el dövme, kabartma işçilikli 900 damgalı özel üretim üçgen Forumunda tasarlanmış ayna.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Masonik Gümüş Ayna-Gümüşten mamul, üzerinde el dövme, kabartma işçilikli 900 damgalı özel üretim üçgen Forumunda tasarlanmış ayna.

    TLSold
  • Kutu-Alman gümüşü, orijinal etiket damgalı (gümüş kaplama) çok zarif çiçek ve bitkisel motifli, kabartma işçilikli, dikdörtgen formunda çok zarif kutu. 14x10

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Kutu-Alman gümüşü, orijinal etiket damgalı (gümüş kaplama) çok zarif çiçek ve bitkisel motifli, kabartma işçilikli, dikdörtgen formunda çok zarif kutu. 14x10

    TLSold
  • Nü Biblo -Bronzdan mamul, yuvarlak kaidesinde, elinde saksı tutan bayan tasvirli biblo. 3x13

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Nü Biblo -Bronzdan mamul, yuvarlak kaidesinde, elinde saksı tutan bayan tasvirli biblo. 3x13

    TLSold
  • Elmas Bileklik -Elmas 0.36 ct taşlı, roze an ayar mineli, iç içe kıvrımlı yılan olarak tasarlanmış, gözleri parlement mavisi, kesme renkli taşlı çok zarif yılan bileklik.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Elmas Bileklik -Elmas 0.36 ct taşlı, roze an ayar mineli, iç içe kıvrımlı yılan olarak tasarlanmış, gözleri parlement mavisi, kesme renkli taşlı çok zarif yılan bileklik.

    TLSold
  • Elmas Kalp -Elmas taşlı 0.15 ct ve mavi taşlı, uç kısmı mineli kuşlu, roze an ayar kalp kolye ucu.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Elmas Kalp -Elmas taşlı 0.15 ct ve mavi taşlı, uç kısmı mineli kuşlu, roze an ayar kalp kolye ucu.

    TLSold
  • Elmas Mineli Set-Elmas taşlı 0.15 ct mineli mavi damla taşlı, çok zarif kuş motifli kolye ucu ve roze zincir set.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Elmas Mineli Set-Elmas taşlı 0.15 ct mineli mavi damla taşlı, çok zarif kuş motifli kolye ucu ve roze zincir set.

    TLSold
  • Elmas küpe -Elmas taşlı 0.26 ct, roze an ayar damla kırmızı quartz taşlı fiyonk küpe.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Elmas küpe -Elmas taşlı 0.26 ct, roze an ayar damla kırmızı quartz taşlı fiyonk küpe.

    TLSold
  • Elmas küpe -Elmas taşlı mineli kuş motifli damla yeşil ouartz taşlı roze an ayar küpe

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Elmas küpe -Elmas taşlı mineli kuş motifli damla yeşil ouartz taşlı roze an ayar küpe

    TLSold
  • Elmas Ay yıldız İğne -Elmas taşlı 0.18 ct, Osmanlı’nın ay yıldızı, farklı form roze an ayar çok zarif iğne.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Elmas Ay yıldız İğne -Elmas taşlı 0.18 ct, Osmanlı’nın ay yıldızı, farklı form roze an ayar çok zarif iğne.

    TLSold
  • Faberge Kartal Elmas İğne -Faberge çift kartaldan esinlenerek imal edilmiş, elmas taşlı 0.12 ct, kenarları ajur işçilikli, roze an ayar iğne ve kolye ucu olabilen arka kısmı da yoğun motifli çok zarif bir iğne.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Faberge Kartal Elmas İğne -Faberge çift kartaldan esinlenerek imal edilmiş, elmas taşlı 0.12 ct, kenarları ajur işçilikli, roze an ayar iğne ve kolye ucu olabilen arka kısmı da yoğun motifli çok zarif bir iğne.

    TLSold
  • Faberge Kol Düğme -Faberge çift kartaldan esinlenerek imal edilmiş, elmas taşlı 0.26 ct, parlement mavisi mineli, kare formunda ve üzerinde çift kartal imparator kol düğme.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Faberge Kol Düğme -Faberge çift kartaldan esinlenerek imal edilmiş, elmas taşlı 0.26 ct, parlement mavisi mineli, kare formunda ve üzerinde çift kartal imparator kol düğme.

    TLSold
  • Elmas küpe -Elmas taşlı, mineli, renkli ve damla mavi taşlı, Zümrüd-ü Anka kuşu küpe.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Elmas küpe -Elmas taşlı, mineli, renkli ve damla mavi taşlı, Zümrüd-ü Anka kuşu küpe.

    TLSold
  • Nazar Küpe -Pirinçten mamul, orta kısmı porselen beyaz hamurdan mamul, mavi sır altı şans mutluluk özel üretim küpe.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Nazar Küpe -Pirinçten mamul, orta kısmı porselen beyaz hamurdan mamul, mavi sır altı şans mutluluk özel üretim küpe.

    TLSold
  • Yüzük Saat -Kurmalı altın kaplama, çok iyi kondisyonda, Rus marka özel üretim, tasarım koleksiyonluk bir eser.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Yüzük Saat -Kurmalı altın kaplama, çok iyi kondisyonda, Rus marka özel üretim, tasarım koleksiyonluk bir eser.

    TLSold
  • Masonik Masa Saati -Özel üretim, kadran kısmı farklı Masoik figürlü üçgen kasasında, quartz, koleksiyonluk eşsiz bir masa saati.  8x9

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Masonik Masa Saati -Özel üretim, kadran kısmı farklı Masoik figürlü üçgen kasasında, quartz, koleksiyonluk eşsiz bir masa saati. 8x9

    TLSold
  • Masanık Sedef Anahtarlık-Doğal harika renk sedeften mamul, kabartma işçilikli, el oyma sanatı ile imal edilmiş, koleksiyonluk bir masonik anahtarlık.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Masanık Sedef Anahtarlık-Doğal harika renk sedeften mamul, kabartma işçilikli, el oyma sanatı ile imal edilmiş, koleksiyonluk bir masonik anahtarlık.

    TLSold
  • Zarf Açacağı Koleksiyonu -Balık dişi, kemik ve siyah olan deri tutamaklı, el yapımı sanatı ile imal edilmiş çok zarif dört adet zarf açacağı koleksiyonu.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Zarf Açacağı Koleksiyonu -Balık dişi, kemik ve siyah olan deri tutamaklı, el yapımı sanatı ile imal edilmiş çok zarif dört adet zarf açacağı koleksiyonu.

    TLSold
  • Art-Deco Biblo -Porselen beyaz hamurdan mamul, İngiliz imalatı, el boyama, el yapımı plajda oturan kadın tasvirli masa üstü biblo. 4x15

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Art-Deco Biblo -Porselen beyaz hamurdan mamul, İngiliz imalatı, el boyama, el yapımı plajda oturan kadın tasvirli masa üstü biblo. 4x15

    TLSold
  • Gümüş Mineli Tuzluk -Gümüşten mamul, 925 ayar Norveç Sterling damgalı, kesme kristal hazneli, beyaz mineli çok zarif çift baharatlık. 3x4

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Gümüş Mineli Tuzluk -Gümüşten mamul, 925 ayar Norveç Sterling damgalı, kesme kristal hazneli, beyaz mineli çok zarif çift baharatlık. 3x4

    TLSold
  • Tabaka-Osmanlı devlet armalı, renkli metal üzeri siyah lake mine stilinde imal edilmiş çok zarif tabaka. 9x8

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Tabaka-Osmanlı devlet armalı, renkli metal üzeri siyah lake mine stilinde imal edilmiş çok zarif tabaka. 9x8

    TLSold
  • Masonik Okuma Çubuğu-Ahşaptan mamul, gövde kısmı desenli, motifli, tutamak kısmı metal gönye ve pergel başlı özel okuma çubuğu.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Masonik Okuma Çubuğu-Ahşaptan mamul, gövde kısmı desenli, motifli, tutamak kısmı metal gönye ve pergel başlı özel okuma çubuğu.

    TLSold
  • Murano Kabak -Murano stili, sarı yeşil kabak formundadır.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Murano Kabak -Murano stili, sarı yeşil kabak formundadır.

    TLSold
  • Murano Armut -Murano stili camdan mamul, yeşil sarı armut formundadır.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Murano Armut -Murano stili camdan mamul, yeşil sarı armut formundadır.

    TLSold
  • Murano Elma -Murano stili camdan mamul, sarı yeşil elma formundadır.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Murano Elma -Murano stili camdan mamul, sarı yeşil elma formundadır.

    TLSold
  • Müzikli Atlıkarınca-Çevirince mekanik müzik çalan çok zarif görselli atlıkarınca. 11x19

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Müzikli Atlıkarınca-Çevirince mekanik müzik çalan çok zarif görselli atlıkarınca. 11x19

    TLSold
  • Bohem Kadeh-Bohem tarzı, açık şeffaf gök mavisi, ince belli, şişkin gövdeli, üzeri el boyama mineli, çiçek ve bitkisel motifli; ağız kısmı gövde ve kaide kısmı altın doreli çok şık altı adet bardak. 6x19

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Bohem Kadeh-Bohem tarzı, açık şeffaf gök mavisi, ince belli, şişkin gövdeli, üzeri el boyama mineli, çiçek ve bitkisel motifli; ağız kısmı gövde ve kaide kısmı altın doreli çok şık altı adet bardak. 6x19

    TLSold
  • Akik Nazar Ayeti -Akik taşı, üzeri çok nazar ayeti bulunun oval formdadır.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Akik Nazar Ayeti -Akik taşı, üzeri çok nazar ayeti bulunun oval formdadır.

    TLSold
  • Osmanlı Teber -Demirden mamul, aykırı formda, üzerinde Haç motifleri bulunan, farklı bir Osmanlı Dönemi, aykırı koleksiyonluk eser. 5x17

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Osmanlı Teber -Demirden mamul, aykırı formda, üzerinde Haç motifleri bulunan, farklı bir Osmanlı Dönemi, aykırı koleksiyonluk eser. 5x17

    TLSold
  • Porselen Tabak -Porselen beyaz hamurdan mamul, üzeri renklendirilmiş el boyama, sanatçı imalatı bir eser. 25cm

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Porselen Tabak -Porselen beyaz hamurdan mamul, üzeri renklendirilmiş el boyama, sanatçı imalatı bir eser. 25cm

    TLSold
  • Beşiktaş Tabak -Porselen beyaz hamurdan mamul, üzeri el yapımı Osmanlı’nın eski Beşiktaş logosu tasvir edilmiş, ay yıldız motifli tabak. 25cm

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Beşiktaş Tabak -Porselen beyaz hamurdan mamul, üzeri el yapımı Osmanlı’nın eski Beşiktaş logosu tasvir edilmiş, ay yıldız motifli tabak. 25cm

    TLSold
  • Şifa Tabağı -Üzerinde Besmele-i Şerif ve muhteşem dua bulunan, tamamen el yapımı, el boyama sanatçı imalatı koleksiyonluk tabak. 25cm

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Şifa Tabağı -Üzerinde Besmele-i Şerif ve muhteşem dua bulunan, tamamen el yapımı, el boyama sanatçı imalatı koleksiyonluk tabak. 25cm

    TLSold
  • Eski İstanbul -Porselen beyaz hamurdan mamul, üstad Ara Güler'in meşhur "İstiklal caddesi" fotoğrafından esinlenerek imal edilmiş,  özel imalat bir tabak.25cm

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Eski İstanbul -Porselen beyaz hamurdan mamul, üstad Ara Güler'in meşhur "İstiklal caddesi" fotoğrafından esinlenerek imal edilmiş, özel imalat bir tabak.25cm

    TLSold
  • Güzel İstanbul-Porselen beyaz hamurdan mamul, üstad Devrim Erbil’in meşhur İstanbul’u esinlenerek imal edilmiş, renkli dekoratif tabak. 25cm

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Güzel İstanbul-Porselen beyaz hamurdan mamul, üstad Devrim Erbil’in meşhur İstanbul’u esinlenerek imal edilmiş, renkli dekoratif tabak. 25cm

    TLSold
  • Ay Yıldız Hatıra Tabak -Porselen beyaz hamurdan mamul Ayyıldız motifli mavi beyaz üzerinde eski Türkçe afiyet olsun efendim ibareli dekoratif anısına imal hatıra tabak 25

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Ay Yıldız Hatıra Tabak -Porselen beyaz hamurdan mamul Ayyıldız motifli mavi beyaz üzerinde eski Türkçe afiyet olsun efendim ibareli dekoratif anısına imal hatıra tabak 25

    TLSold
  • Eski İstanbul Çerçeve-Ahşap üzeri gümüş kaplama, çerçeve kenarları işlemeli, motifli, yalın işçilikli ve camı mevcut olan eski İstanbul işi çok zarif çerçeve. 11x15

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Eski İstanbul Çerçeve-Ahşap üzeri gümüş kaplama, çerçeve kenarları işlemeli, motifli, yalın işçilikli ve camı mevcut olan eski İstanbul işi çok zarif çerçeve. 11x15

    TLSold
  • Tekke Mücevher Kutusu -Kemikten mamul, el yapımı, parça parça aykırı tasarım, merkezi kısmında güneş temsil edilmiş olan 12 imamı temsilen bronz çakmalı, pirinç kilitli, oval formda ve iç kısmı kadife monte edilmiş çok amaçlı kutu. 5x9

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Tekke Mücevher Kutusu -Kemikten mamul, el yapımı, parça parça aykırı tasarım, merkezi kısmında güneş temsil edilmiş olan 12 imamı temsilen bronz çakmalı, pirinç kilitli, oval formda ve iç kısmı kadife monte edilmiş çok amaçlı kutu. 5x9

    TLSold
  • Çift Peçetelik-Metal Blanc üzeri üç sıra çok farklı işçilikle ve el sanatı ile işlenmiş, beyaz hareli çift peçetelik.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Çift Peçetelik-Metal Blanc üzeri üç sıra çok farklı işçilikle ve el sanatı ile işlenmiş, beyaz hareli çift peçetelik.

    TLSold
  • Masa Saati-Ahşap kaidesinde pirinçten mamul, kurmalı ve Eski Türkçe rakamlı işlenmiş, çalarlı çok zarif masa saati.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Masa Saati-Ahşap kaidesinde pirinçten mamul, kurmalı ve Eski Türkçe rakamlı işlenmiş, çalarlı çok zarif masa saati.

    TLSold
  • Parfüm Şişesi -Kristal camdan mamul, renkli şeffaf yuvarlak ve dilimli camlı model, üst kısmı altın kaplama, sekizgen formda, çok farklı pompası mevcut zarif parfüm şişesi.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Parfüm Şişesi -Kristal camdan mamul, renkli şeffaf yuvarlak ve dilimli camlı model, üst kısmı altın kaplama, sekizgen formda, çok farklı pompası mevcut zarif parfüm şişesi.

    TLSold
  • Çift Takunya-Ahşaptan mamul, el yapımı, üzeri telkari el işçilikli minyatür çift takunya. 3x9

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Çift Takunya-Ahşaptan mamul, el yapımı, üzeri telkari el işçilikli minyatür çift takunya. 3x9

    TLSold
  • Osmanlı Tarak -19 yy Osmanlı dönemi fildişinden mamul, el yapımı, çift taraflı ve farklı incelikte büyük boy iyi kondisyonda farklı tasarım tarak. 8x10

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Osmanlı Tarak -19 yy Osmanlı dönemi fildişinden mamul, el yapımı, çift taraflı ve farklı incelikte büyük boy iyi kondisyonda farklı tasarım tarak. 8x10

    TLSold
  • Musevi Mineli Kandil -Bronzdan mamul, 20. yy dönemine ait, üzeri mineli, İbranice yazılı ve tutamak kısmında Kudüs ve ağlama duvarı işlenmiş olan oval gövdeli kandil.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Musevi Mineli Kandil -Bronzdan mamul, 20. yy dönemine ait, üzeri mineli, İbranice yazılı ve tutamak kısmında Kudüs ve ağlama duvarı işlenmiş olan oval gövdeli kandil.

    TLSold
  • İttihati Terakki Ustura -Çelikten mamul, Paul S. Zazadze (Size - Gold Qualite Superieure) ve çift usta sureti damgalı, parlement mavisi renkte, üzerinde İttihati Terakki Eski Türkçe el yazma bulunan, özel yapım koleksiyonluk ustura. 1,5x13

    Lot No: 219

    Lot: 219

    İttihati Terakki Ustura -Çelikten mamul, Paul S. Zazadze (Size - Gold Qualite Superieure) ve çift usta sureti damgalı, parlement mavisi renkte, üzerinde İttihati Terakki Eski Türkçe el yazma bulunan, özel yapım koleksiyonluk ustura. 1,5x13

    TLSold
  • Tesbih Koleksiyonu -A-Kehribar, zenne boy, beyzi taneli 33'lük çok zarif renkte tesbih.
B-Kemikten mamul, yuvarlak taneli 33'lük tesbih
C-Kuka beyzi kesim imame, üst kısmı Mevlevi tacı motifli tesbih .
D-Kemik ve kırmızı kök boyama renkte, aykırı renk bade taneli, imame kısmı işlemeli, iki renkten müteşekkir olup 33'lük tesbih.
E-Abanozdan mamul, siyah hareli renk, beyzi kesim, imame kısmı dört halkalı çok zarif renkte 33'lük tesbih.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Tesbih Koleksiyonu -A-Kehribar, zenne boy, beyzi taneli 33'lük çok zarif renkte tesbih. B-Kemikten mamul, yuvarlak taneli 33'lük tesbih C-Kuka beyzi kesim imame, üst kısmı Mevlevi tacı motifli tesbih . D-Kemik ve kırmızı kök boyama renkte, aykırı renk bade taneli, imame kısmı işlemeli, iki renkten müteşekkir olup 33'lük tesbih. E-Abanozdan mamul, siyah hareli renk, beyzi kesim, imame kısmı dört halkalı çok zarif renkte 33'lük tesbih.

    TLSold
  • Kehribar Tesbih -Kehribar ateşi kırmızı aykırı renk, usta imalatı, aykırı imame gümüş püskülü, farklı tasarımda kesim 33'lük tesbih.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Kehribar Tesbih -Kehribar ateşi kırmızı aykırı renk, usta imalatı, aykırı imame gümüş püskülü, farklı tasarımda kesim 33'lük tesbih.

    TLSold
  • Boynuz Tesbih -Bufalo boynuzdan mamul, boynuzdaki tüm renk sanatının farklı örneklerinden, farklı imame uç kısımlı, beyzi taneli çok zarif ve narin boy 99'luk bir tesbih.

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Boynuz Tesbih -Bufalo boynuzdan mamul, boynuzdaki tüm renk sanatının farklı örneklerinden, farklı imame uç kısımlı, beyzi taneli çok zarif ve narin boy 99'luk bir tesbih.

    TLSold
  • Katalin Aykırı Tesbih-Katalinden mamul, iri taneli çok zarif renk ve hareli, İskender usta imame tarzı, aykırı renkte çok zarif koleksiyonluk 33'lük tesbih.

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Katalin Aykırı Tesbih-Katalinden mamul, iri taneli çok zarif renk ve hareli, İskender usta imame tarzı, aykırı renkte çok zarif koleksiyonluk 33'lük tesbih.

    TLSold
  • İki Adet Kehribar Tesbih -33'lük olan kehribar tesbih, bade taneli, hareli, farklı imame ve uç kısmı farklı tasarımdır. 
99'luk zenne altın bal rengi olup, yuvarlak taneli, çok naif imame ve minik Mevlevi sikkeli koleksiyonluk örneklerdendir. (33 ve 99'luk lotdur)

    Lot No: 224

    Lot: 224

    İki Adet Kehribar Tesbih -33'lük olan kehribar tesbih, bade taneli, hareli, farklı imame ve uç kısmı farklı tasarımdır. 99'luk zenne altın bal rengi olup, yuvarlak taneli, çok naif imame ve minik Mevlevi sikkeli koleksiyonluk örneklerdendir. (33 ve 99'luk lotdur)

    TLSold
  • 99'luk Misk-i  Amber Tesbih -Misk-i amber kesme tane ve imameli, mis kokulu, yeşil haki püsküllü, 99'luk tesbih.

    Lot No: 225

    Lot: 225

    99'luk Misk-i Amber Tesbih -Misk-i amber kesme tane ve imameli, mis kokulu, yeşil haki püsküllü, 99'luk tesbih.

    TLSold
  • 500'lük Tesbih-Zeytin ağacından mamul, çok güzel renkte tuğra püsküllü, çok zarif 500'lük tesbih.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    500'lük Tesbih-Zeytin ağacından mamul, çok güzel renkte tuğra püsküllü, çok zarif 500'lük tesbih.

    TLSold
  • Tekke Büyük Boy Okuma Çubuğu -Ahşaptan mamul, üzeri altın sırma simli, işlemeli, yuvarlak tutamaklı okuma çubuğu.

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Tekke Büyük Boy Okuma Çubuğu -Ahşaptan mamul, üzeri altın sırma simli, işlemeli, yuvarlak tutamaklı okuma çubuğu.

    TLSold
  • At Başlı Zenne Asa Baston -At başlı, gövde kısmı siyah ve tutamak kısmı beyaz renkte, çelik ve verrezin reçineden mamul baston.

    Lot No: 228

    Lot: 228

    At Başlı Zenne Asa Baston -At başlı, gövde kısmı siyah ve tutamak kısmı beyaz renkte, çelik ve verrezin reçineden mamul baston.

    TLSold
  • Tekke İşi Büyük Boy Çubuk Asa -Ahşap üzeri yoğun altın sırma simli, gövde kısmı yazılı, aykırı form büyük boy çubuk.

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Tekke İşi Büyük Boy Çubuk Asa -Ahşap üzeri yoğun altın sırma simli, gövde kısmı yazılı, aykırı form büyük boy çubuk.

    TLSold
  • Kraliyet Asa Baston -Gürgen ağacından mamul, gövde kısmı yoğun el sanatı işlemeli, bitkisel motifli, tutamak kısmı kraliyet tacı ve haç bulunan özel bir eser.

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Kraliyet Asa Baston -Gürgen ağacından mamul, gövde kısmı yoğun el sanatı işlemeli, bitkisel motifli, tutamak kısmı kraliyet tacı ve haç bulunan özel bir eser.

    TLSold
  • Masonik Baston Asa -Kayın ağacından mamul, tutamak kısmı altı köşeli yıldız, iç kısmında Masonic gönye pergel el oyma işçilikli, özel yapım koleksiyonluk baston asa.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Masonik Baston Asa -Kayın ağacından mamul, tutamak kısmı altı köşeli yıldız, iç kısmında Masonic gönye pergel el oyma işçilikli, özel yapım koleksiyonluk baston asa.

    TLSold
  • Tekke İşi Baston -Ahşaptan mamul, yekpare özel ağaçtan yapılmış, el işi Derviş bastonu primitif bir eser.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    Tekke İşi Baston -Ahşaptan mamul, yekpare özel ağaçtan yapılmış, el işi Derviş bastonu primitif bir eser.

    TLSold
  • Masonik Ayna -Gümüş kaplama, kabartma işçilikli özel üretim el aynası.

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Masonik Ayna -Gümüş kaplama, kabartma işçilikli özel üretim el aynası.

    TLSold
  • Nejad Melih Devrim -Fine art print edition baskı.

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Nejad Melih Devrim -Fine art print edition baskı.

    TLSold
  • III. Selim Portresi -Fine art print edition baskı.

    Lot No: 235

    Lot: 235

    III. Selim Portresi -Fine art print edition baskı.

    TLSold
  • İstanbul Resim -Ahşap üzeri yağlı boya, el yapımı, beyaz kısmı deri görünümlü alüminyum, altın kaplama çerçevesinde, 20. yy Ermeni bir aile koleksiyonundan çıkma ve sanatçı imzalı bir eser.

    Lot No: 236

    Lot: 236

    İstanbul Resim -Ahşap üzeri yağlı boya, el yapımı, beyaz kısmı deri görünümlü alüminyum, altın kaplama çerçevesinde, 20. yy Ermeni bir aile koleksiyonundan çıkma ve sanatçı imzalı bir eser.

    TLSold
  • Doğa Resmî -Tuval üzeri yağlı boya, ormanlık ağaçlar yüksek dağlar ve çok zarif geyikler tasvir edilmiş, orijinal ahşap kabartma altın doreli nefis çerçevesinde; 20. yy İstanbul'lu bir aile koleksiyonundan çıkma bir eser.

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Doğa Resmî -Tuval üzeri yağlı boya, ormanlık ağaçlar yüksek dağlar ve çok zarif geyikler tasvir edilmiş, orijinal ahşap kabartma altın doreli nefis çerçevesinde; 20. yy İstanbul'lu bir aile koleksiyonundan çıkma bir eser.

    TLSold
  • Mekke-i Mükerreme -Ahşap üzeri el yapımı yağlı boya, 18. yy ve 19. yy döneminden esinlenerek tasvir edilmiş, Mekke-i mükerreme tasvirli, İstanbul işi (İbrahim Efendi) özel bir eser.

    Lot No: 238

    Lot: 238

    Mekke-i Mükerreme -Ahşap üzeri el yapımı yağlı boya, 18. yy ve 19. yy döneminden esinlenerek tasvir edilmiş, Mekke-i mükerreme tasvirli, İstanbul işi (İbrahim Efendi) özel bir eser.

    TLSold
  • Hanım Resmi -Tuval üzeri yağlı boya el boyama, saraylı hanım tasvirli, orijinal ahşap hareli, muazzam çerçevesinde, 20. yy İstanbul Ermeni bir aile koleksiyonundan çıkma sanatçı imzalı eser.

    Lot No: 239

    Lot: 239

    Hanım Resmi -Tuval üzeri yağlı boya el boyama, saraylı hanım tasvirli, orijinal ahşap hareli, muazzam çerçevesinde, 20. yy İstanbul Ermeni bir aile koleksiyonundan çıkma sanatçı imzalı eser.

    TLSold
  • Muhteşem Tesbih Teşhirlik -Ahşaptan mamul, üzeri ve iç kısmı özel kadifeden imal edilmiş, kapaklı ve çok zarif üçlü kilit korumalı, klipsli, iç kısmında özel olarak tasarlanmış farklı ebat tesbih hazneli, çok özel tesbih teşhirliği.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Muhteşem Tesbih Teşhirlik -Ahşaptan mamul, üzeri ve iç kısmı özel kadifeden imal edilmiş, kapaklı ve çok zarif üçlü kilit korumalı, klipsli, iç kısmında özel olarak tasarlanmış farklı ebat tesbih hazneli, çok özel tesbih teşhirliği.

    TLSold
  • Eski İstanbul İşi Kafes-Ahşaptan mamul, el yapımı, tel kafes örme sanatı ile yapılmışi eski İstanbul işi, çok zarif koleksiyonluk kuş kafesi. (Ö. F.  E. koleksiyonundan)

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Eski İstanbul İşi Kafes-Ahşaptan mamul, el yapımı, tel kafes örme sanatı ile yapılmışi eski İstanbul işi, çok zarif koleksiyonluk kuş kafesi. (Ö. F. E. koleksiyonundan)

    TLSold
  • Köstek Zincir-Altın roze kaplama, roze renk klipsli kilit, klipsli iç içe geçme sanatı ile imal edilmiş, köstek ve kolye zincir olarak kullanılabilir.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Köstek Zincir-Altın roze kaplama, roze renk klipsli kilit, klipsli iç içe geçme sanatı ile imal edilmiş, köstek ve kolye zincir olarak kullanılabilir.

    TLSold
  • Şifa Bilezik -Bakırdan mamul, üzerinde ayetel kürsi yazılı çok zarif şifa bilezik.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    Şifa Bilezik -Bakırdan mamul, üzerinde ayetel kürsi yazılı çok zarif şifa bilezik.

    TLSold
  • Çerçeve Koruma Şifa-Özel ahşap çerçevesinde, çerçevenin bazı kısımları oyma işçilikli iki renkten müteşekkil, deri üzeri altın doreli ve siyah renkte el ile işlenmiş "Bismillahirrahmanirrahim" ibareli, Ayet-el Kürsi nazar ve şifa ayetleri bulunan muhteşem çerçevesindedir.

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Çerçeve Koruma Şifa-Özel ahşap çerçevesinde, çerçevenin bazı kısımları oyma işçilikli iki renkten müteşekkil, deri üzeri altın doreli ve siyah renkte el ile işlenmiş "Bismillahirrahmanirrahim" ibareli, Ayet-el Kürsi nazar ve şifa ayetleri bulunan muhteşem çerçevesindedir.

    TLSold
  • Makta Koleksiyonu -Üç adet boynuz kemik ve özel ahşaptan mamul, farklı kesim ve modellerde İstanbul işi makta koleksiyonu.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Makta Koleksiyonu -Üç adet boynuz kemik ve özel ahşaptan mamul, farklı kesim ve modellerde İstanbul işi makta koleksiyonu.

    TLSold
  • Kehribar Kolye -Sıkma muhteşem renk hareli kehribar, her bir tanenin arasında pişirilmiş beyaz hamurdan mamul, mavi muhteşem firuze renkte sırlı silindir, orta kısmında nazar ve sekiz köşeli dokuz habbe delikli uçlu harika tasarım kolye.

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Kehribar Kolye -Sıkma muhteşem renk hareli kehribar, her bir tanenin arasında pişirilmiş beyaz hamurdan mamul, mavi muhteşem firuze renkte sırlı silindir, orta kısmında nazar ve sekiz köşeli dokuz habbe delikli uçlu harika tasarım kolye.

    TLSold
  • Osmanlı Kilit-Osmanlı Demir’den mamul, el yapımı muhteşem el sanatı, el dövme ile imal edilmiş bir eser. 14x2

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Osmanlı Kilit-Osmanlı Demir’den mamul, el yapımı muhteşem el sanatı, el dövme ile imal edilmiş bir eser. 14x2

    TLSold
  • Ay Yıldız El Ayna -Pirinçten mamul, çiçek motifli, ay yıldız özel imalat, usta yapımı, İstanbul işi çok zarif el aynası. (ayna takılacak)

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Ay Yıldız El Ayna -Pirinçten mamul, çiçek motifli, ay yıldız özel imalat, usta yapımı, İstanbul işi çok zarif el aynası. (ayna takılacak)

    TLSold
  • Tabaka-Altın vermeyli kaplama, iç kısmı aznavur işçilikli, çift taraflı alüminyumdan mamul, üstünde pirinçten mamul kartal Nazi amblemli tabaka.

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Tabaka-Altın vermeyli kaplama, iç kısmı aznavur işçilikli, çift taraflı alüminyumdan mamul, üstünde pirinçten mamul kartal Nazi amblemli tabaka.

    TLSold
  • Cumhuriyet Dönemi Şapka -Cumhuriyet dönemi, üzeri gümüş renk simlerle el yapımı süslemeli, "Maşallah" ibareli ve ay yıldız motifli, tekstil bezden mamul, iyi kondisyonda koleksiyonluk bir eser.

    Lot No: 250

    Lot: 250

    Cumhuriyet Dönemi Şapka -Cumhuriyet dönemi, üzeri gümüş renk simlerle el yapımı süslemeli, "Maşallah" ibareli ve ay yıldız motifli, tekstil bezden mamul, iyi kondisyonda koleksiyonluk bir eser.

    TLSold