• Cancel
    Filter
Filter

Sanatın Yeni Hali "Alfa Deri" Müzayedesi

"Alfa Deri" Müzayedesi

Antikalarım.com'dan Herkese Merhabalar. :)

-Size Özel İncelikle Tasarlanmış Hakiki Deri Ürünler ile Yeniden Karşınızdayız :)

-İptal veya Cayma Durumunda Toplam Tutarın %30'unu Ödemek Zorundasınız.

-Değerli Aile üyelerimiz, toplam tutarlarınıza %18 kdv eklenecektir. 

Alfa Deri'nin Antikalarım.com İçin Önemi:

Antikalarım.com geçmişten bugüne değer elde etmiş eserleri sanatla sunmaktadır. Alfa Deri; günümüzün modern deri sanatını, sanatkarla bir araya getirerek, sizin için yeni ve özel sanat eserleri ortaya çıkarmayı hedef edinmiştir. Bu sayede sanatın günümüzdeki halini de geliştirip, özelleştirip size sunmaktadır.

Sabır ve özenle ortaya çıkan deri eserler, sanat disiplini içinde bir çok aşamadan geçerek özel bir titizlik ile hazırlandı ve sizin hizmetinize sunuldu.

Alfa Deri kalitesiyle buluştuğunuzda size gösterdiğimiz değeri hissedeceksiniz.

Neden Alfa Deri;

Köklü deri kültürünü günümüze uyarlayarak modern çizgide size sunmak için var olmuştur. Aynı zamanda deri sanatını sizin için yüksek kalite deri, farklı renk seçimleri ve ince işçilikle bir araya gelmiştir. Bu birleşimi sağlarken alfa deri sanatkarımız, tasarım sürecinde sabrını, kesim sürecinde inceliğini, birleşiminde ise sizin için sanatını icra etmiştir. Alfa Deri serisi bu sanatı sizlerle buluşturmak için ortaya çıkmıştır.

“Alfa Deri” ile alakalı detaylı bilgi için www.antikalarim.com adresimizde yer alan “Alfa Deri” Sekmesine tıklayabilirsiniz.

MÜZAYEDE AÇIKLAMASI

Pey verebilmek ve canlı müzayedelerimize katılabilmeniz için üye olmanız veya üye girişi yapmanız gerekmektedir

Değerli Antikalarım.com ailesi;

Sizin için özenle hazırlamış olduğumuz ve sizlere sanatı sanatla sunduğumuz “Alfa Deri” Müzayedemize hepiniz hoş geldiniz :)

Müzayedemiz antikalarim.com adresimizde 01/12/2022 Perşembe günü yayına girmiş olup, 15/12/2022 perşembe günü saat 20:59’a kadar pey alımına devam etmektedir.

15/12/2022 Perşembe günü saat 21:00’da ise canlı online müzayedemiz, antikalarim.com adresimizde başlayacaktır.

Sanatın Alfa halini sunduğumuz bu müzayedemizdeki eserlerimiz, sizlerin tarzına özel tasarımlarıyla eşlik etmeyi bekliyor :)

-KAZANDIĞINIZ ESERLERİ ARTIK KREDİ KARTIYLA ÖDEYEBİLİRSİNİZ :)

Not:

-Kazanılan eserlerin ödemesi 7 iş günü içinde yapılmadığı taktirde hukuki işlem başlatılacaktır. Özel durumları firmamıza bildiriniz.

-Eserlerin fotoğraflarını incelerken, daha net bir görüntü için ekran parlaklığınızı açmanızı öneririz.

-Eserlerin ölçülerini dikkatlice okumanızı rica ederiz.

-Açık artırmadan alınan eserler kesinlikle geri iade edilememektedir. 

 

Bizimle +905366612464 numaralı Antikalarım.com whatsapp hattından 7/24 iletişime geçebilirsiniz. 

Eser teslimi ile ilgili bilgilendirme:

Değerli üyemiz, kazanmış olduğunuz eserler, canlı müzayede bittikten hemen sonra ekip arkadaşlarımız tarafından size ulaşması için özenle hazırlanacaktır.

Kazanmış olduğunuz eserlerin toplam tutarını tarafımıza ilettikten sonra, eserleriniz en kısa zamanda anlaşmalı olduğumuz “Yurtiçi Kargo” kargo firmasına teslim edilecektir.

Eserlerinizin kargo firmasına teslimi yapıldıktan sonra tarafınıza ulaşması ortalama “2-3” iş günüdür. :)

Saygılarımızla:

Antikalarım.com

 

Lot: 1 » Çanta

Metafor

Günümüz yaşam dinamiğinde, artan mücadele ile bir çok vasfı aynı anda taşıyabilen ve her vasfın doğurduğu çeşitli duyguları, kendi sınırları içerisinde koruyarak bir bütünü elde eden kadınların başarısından esinlenen sanatkar; farklı renklerdeki deri parçalarını çapraz el dikiş tekniği ile birleştirerek geometrik formlardan elde ettiği eşsiz tasarımı, mücadelesi hiç bitmeyen kadınlara özgü, şık bir dokunuş olarak spor tarz çanta ile buluşturuyor.
Her temasınıza eş değer ton değişikliği göstererek, zamanla yarı parlak öz rengine ulaşan ve bu doğal süreci sizinle yaşayarak tamamlama özelliğine sahip, özel cilası ile suya dayanıklı ve sırça tarafı zımpara yapılarak kadife dokuya ulaşılan, yüzeyine dokunduğunuzda bal mumu hissiyatı veren yüksek kalite dana derisi, crazy deriden üretilen, çanta yapım aşaması; oluşturulan kalıp nazarında deri parçaları bir araya getirilip, yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açıldıktan sonra mumlu ipten, özel el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak sanatkar tarafından özenle tek tasarım olarak tamamlanmıştır. Ayarlanabilir sabit omuz askısı ve zarf kesim kapak için mıknatıslı kilit tercihi ise çantayı güvenli ve kolay kullanıma uygun hale getirmiştir.

Alfa Deri;
“Ruhunda pozitif notalar taşıyan ve yaşamın ritmine ahenkle dokunan kadınlara; fondaki notaları renkler ve ritimle buluşturan bu özel tasarımı size sizin yaşam “METAFOR” unuz olarak sunuyor.”

Yükseklik : 18,5 cm
En : 16 cm
Derinlik : 5 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Details
Lot: 2 » Çanta

HİPKLAS “CAMEL”

Hipklas serisinin bir numaralı handmade tasarımı; Her temasınıza eş değer ton değişikliği göstererek, zamanla yarı parlak öz rengine ulaşan ve bu doğal süreci sizinle yaşayarak tamamlama özelliğine sahip, özel cilası ile suya dayanıklı ve sırça tarafı zımpara yapılarak kadife dokuya ulaşılan, yüzeyine dokunduğunuzda bal mumu hissiyatı veren yüksek kalite dana derisi, camel rengi crazy deriden, yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açılıp, mumlu ipten özel el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak üretilmiştir. Güvenli kullanım açısından çift çıt çıt ile çantaya bağlanan, çıkarılabilir omuz askısı yerine kemer askısını da tercih edebileceğiniz fonksiyona sahip çanta kapağında ise mıknatıslı kilit aksam kullanılmıştır.

1950’li yıllarda, bütün canlıların yaşama hakkına saygı duyma düşüncesi ile çıkan Hippi akımının aynı zamanda anın değeri ve özgür yaşamı benimseyen, sıradanlığın dışına çıkma felsefesinden esinlenen sanatkar; hippi tarzını klas, keskin bir formla buluşturarak, günümüz modasında yeni bir statüye taşımayı hedeflemiştir. Detaylarda taba rengi deri tercihi ile kontrast oluşturan eşsiz tasarım “HİPKLAS” çanta; kapak kilidinde klasik tarz el dikiş, zarf kapak tasarım ve çapraz dikiş şerit detayı ile hem klasik hem de spor şık kullanıma, erkek/kadın için uygun dizayn edilmiştir.


Alfa Deri;
“ Özgür ve özgün tarzını, şık bir sadelikle taçlandırmayı bilen sizler için özel olarak tasarlandı.”

Yükseklik : 18,5 cm
En : 16 cm
Derinlik : 5 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Details
Lot: 3 » Çanta

HİPKLAS “RED”

Hipklas serisinin iki numaralı handmade tasarımı; Her temasınıza eş değer ton değişikliği göstererek, zamanla yarı parlak öz rengine ulaşan ve bu doğal süreci sizinle yaşayarak tamamlama özelliğine sahip, özel cilası ile suya dayanıklı ve sırça tarafı zımpara yapılarak kadife dokuya ulaşılan, yüzeyine dokunduğunuzda bal mumu hissiyatı veren yüksek kalite dana derisi, kırmızı rengi crazy deriden, yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açılıp, mumlu ipten özel el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak üretilmiştir. Güvenli kullanım açısından çift çıt çıt ile çantaya bağlanan, çıkarılabilir omuz askısı yerine kemer askısını da tercih edebileceğiniz fonksiyona sahip çanta kapağında ise mıknatıslı kilit aksam kullanılmıştır.

1950’li yıllarda, bütün canlıların yaşama hakkına saygı duyma düşüncesi ile çıkan Hippi akımının aynı zamanda anın değeri ve özgür yaşamı benimseyen, sıradanlığın dışına çıkma felsefesinden esinlenen sanatkar; hippi tarzını klas, keskin bir formla buluşturarak, günümüz modasında yeni bir statüye taşımayı hedeflemiştir. Detaylarda yağ yeşili rengi deri tercihi ile kontrast oluşturan eşsiz tasarım “HİPKLAS” çanta; kapak kilidinde klasik tarz el dikiş, zarf kapak tasarım ve çapraz dikiş şerit detayı ile hem klasik hem de spor şık kullanıma, erkek/kadın için uygun dizayn edilmiştir.

Alfa Deri;
“ Özgür ve özgün tarzını, şık bir sadelikle taçlandırmayı bilen sizler için özel olarak tasarlandı.”

Yükseklik : 18,5 cm
En : 16 cm
Derinlik : 5 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Details
Lot: 4 » Çanta

HİPKLAS “KESTANE”

Hipklas serisinin üç numaralı handmade tasarımı; kimyasal ürün içermeyen, tamamen bitkisel tabaklama yöntemi ile kullanıma uygun hale getirilen, vegetal/natural deriden, önce kalıba uygun kesimi yapılıp ve akabinde özel deri boyası ile kestane/camel renge, derinin natural görünümüne uygun, eskitme stili el bezemesi tamamlanıp kuruma işlemine bırakılır, işlem tamamlandığında cila atılarak kurutma işlemi yinelenir. Kurutulan deri ıslatılarak, şimşir yardımı ile kenarları yuvarlanır (bu işlem vegetal derinin keskin kenarlarını yumuşatarak kullanıma uygun hale getirilmek için yapılır.) ve yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açılıp son olarak mumlu ipten el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak sanatkar tarafından özenle tamamlanmıştır. Güvenli kullanım açısından, çift çıt çıt ile çantaya bağlanan, çıkarılabilinir omuz askısı yerine kemer askısını da tercih edebileceğiniz fonksiyona sahip çanta kapağında ise metal kilit aksam kullanılmıştır.
1950’li yıllarda, bütün canlıların yaşama hakkına saygı duyma düşüncesi ile çıkan Hippi akımının aynı zamanda anın değeri ve özgür yaşamı benimseyen, sıradanlığın dışına çıkma felsefesinden esinlenen sanatkar; hippi tarzını klas, keskin bir formla buluşturarak, günümüz modasında yeni bir statüye taşımayı hedeflemiştir. Detaylarda camel rengi deri tercihi ile kontrast oluşturan eşsiz tasarım “HİPKLAS” çanta; kapak kilidinde klasik tarz el dikiş, zarf kapak tasarım ve çapraz dikiş şerit detayı ile hem klasik hem de spor şık kullanıma, erkek/kadın için uygun dizayn edilmiştir.

Alfa Deri;
“ Özgür ve özgün tarzını, şık bir sadelikle taçlandırmayı bilen sizler için özel olarak tasarlandı.”

Yükseklik : 18,5 cm
En : 16 cm
Derinlik : 5 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Details
Lot: 5 » Çanta

MARRONE

Bucket stili handmade tasarım; kimyasal ürün içermeyen, tamamen bitkisel tabaklama yöntemi ile kullanıma uygun hale getirilen vegetal/natural deriden üretilmiştir. Tasarım yapım aşaması; sanatkar tarafından önce kalıba uygun kesim yapılıp, derinin natural görünümünü koruyan, eskitme stili, koyu kahve/kırmızı renk el bezemesi yapılarak bir süre kurumaya bırakılır ve ardından cilası atılarak aynı işlemden geçen deri, ıslatılıp, şimşir yardımı ile deri kenarları yuvarlanır (bu işlem vegetal derinin keskin kenarlarını yumuşatarak kullanıma uygun hale getirilmek için yapılır.), sonrasında yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açılıp, mumlu ipten el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak ürün tamamlanır. Kolay ayarlanabilir kırmızı renkli omuz askısı çapraz dikişli şık bir detaya sahip olup, gövdeyi saran şerit kırmızı püskül detayı ise, sanatkarın manuel kesim tekniği kullanarak oluşturduğu, tasarıma hareket veren, itinalı bir çalışmasıdır.
Tasarımlarında tabiattan esinlenmeyi seven sanatkar, yaşamın üreten döngüsü ve süreklilik enerjisini, kadının doğası ile özleştirerek, bucket stili çantanın canlı renklerinde ve ritmik tarzında bir araya getirdi. Size özel tasarımı, işçiliği ve kendine ait sözü ile “MARRONE” nin klasik bucket stili bir çanta olmadığını fark edeceksiniz.

Alfa Deri;
“Toprağın bolluk, bereket ve yaratıcılığı, kırmızının irade gücü ve yaşam enerjisi ile bütünleşerek, doğasında üretmek olan ve bereket getiren kadınlara özel tasarlandı.”

Yükseklik : 27 cm
En : 16 cm
Derinlik : 15 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Details
Lot: 6 » Çanta

ARKHON

Antik dönem seçkinliğini günümüze taşıyarak sizler için tasarlanan “ARKHON” çanta, kimyasal ürün içermeyen, tamamen bitkisel tabaklama yöntemi ile kullanıma uygun hale getirilen vegetal/natural deriden üretilmiştir. Tasarım yapım aşaması; sanatkar tarafından önce kalıba uygun kesim yapılıp, derinin natural görünümünü koruyan, eskitme stili, koyu açık kahve renk el bezemesi yapılarak bir süre kurumaya bırakılır ve ardından cilası atılarak aynı işlemden geçen deri, ıslatılıp, şimşir yardımı ile deri kenarları yuvarlanır (bu işlem vegetal derinin keskin kenarlarını yumuşatarak kullanıma uygun hale getirilmek için yapılır.), sonrasında yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açılıp, mumlu ipten el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak ürün tamamlanır. Ayarlanabilir askı, organik form kesim kapak, antik kilit aksesuarı ile kullanımınıza sunulan yalın ve seçkin tasarım, gün ışığı ile beraber zamanla hafif kızıl kahveye dönüşerek doğal sürecini tamamlar.

M.Ö 720 lerde başlayıp M.S. 375 lere kadar uzanan antik çağ, felsefe, sanat ve bilim alanında, günümüze hala katkı sağlayan buluşları ile çok değerli bir zaman aralığıdır. Sanatkar dönemin taş yapı mimarisinin sıcak ve natural renginden ve antik dönem insanlarının doğa ile uyumlu yaşam biçiminden esinlendi, organik formu, klasik ve çapraz dikiş detaylar ile harmanlayarak, özel tasarım çantayı, kadın/erkek kullanımına uygun olarak sizlerin beğenisine sundu.

Alfa Deri;
“Tarihten tarzınıza, küçük bir dokunuşu sizler için tasarladı”

Yükseklik : 14,5 cm
En : 20 cm
Derinlik : 5 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Details
Lot: 7 » Çanta

TOUCHBAG “LİMON”

“TOUCHBAG” çanta; her temasınıza eş değer ton değişikliği göstererek, zamanla yarı parlak öz rengine ulaşan ve bu doğal süreci sizinle yaşayarak tamamlama özelliğine sahip, özel cilası ile suya dayanıklı ve sırça tarafı zımpara yapılarak kadife dokuya ulaşılan, yüzeyine dokunduğunuzda bal mumu hissiyatı veren yüksek kalite dana derisi, limon yeşili rengi crazy deriden, yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açılıp, mumlu ipten özel el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak üretilmiştir. Çift gözlü pratik açılır kapak, sabit omuz askı aksesuarı ile gündelik eşyalarınızı (telefon, anahtar, cüzdan vs.) bir arada tutabileceğiniz, güvenli ve rahat taşınabilir tasarıma sahiptir. Çantanın omuz askı birleşiminde ve kapak kemerinde dikkat çeken çapraz dikiş detayı ise gündelik tarza şık bir dokunuş olarak sizlerin beğenisine sunuluyor.
Limon yeşili ve fuşya renk seçeneği ile sadece iki adet üretilen mini çantayı; ilkbahar/yaz mevsiminde, adalar sokaklarını dolaşan limon kokusu ve bahçelerden sarkan begonvil çiçeklerinin huzur veren dinlendirici armonisinden esinlenen sanatkar, eşsiz küçük anı tasarımı ile harmanladı ve yaz günleri için değil yazın kokusunu özlediğiniz her anınıza eşlik edebilmek için tasarladı.

Alfa Deri;
“Sadece özel anlara değil, özel olduğunu bildiğimiz her anınıza dokunabilmek için dizayn edildi.”

Yükseklik : 18,5 cm
En : 12 cm
Derinlik : 3 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Details
Lot: 8 » Çanta

TOUCHBAG “FUŞYA”

“TOUCHBAG” çanta; her temasınıza eş değer ton değişikliği göstererek, zamanla yarı parlak öz rengine ulaşan ve bu doğal süreci sizinle yaşayarak tamamlama özelliğine sahip, özel cilası ile suya dayanıklı ve sırça tarafı zımpara yapılarak kadife dokuya ulaşılan, yüzeyine dokunduğunuzda bal mumu hissiyatı veren yüksek kalite dana derisi, fuşya rengi crazy deriden, yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açılıp, mumlu ipten özel el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak üretilmiştir. Çift gözlü pratik açılır kapak, sabit omuz askı aksesuarı ile gündelik eşyalarınızı (telefon, anahtar, cüzdan vs.) bir arada tutabileceğiniz, güvenli ve rahat taşınabilir tasarıma sahiptir. Çantanın omuz askı birleşiminde ve kapak kemerinde dikkat çeken çapraz dikiş detayı ise gündelik tarza şık bir dokunuş olarak sizlerin beğenisine sunuluyor.
Fuşya ve limon yeşili renk seçeneği ile sadece iki adet üretilen mini çantayı; ilkbahar/yaz mevsiminde, adalar sokaklarını dolaşan limon kokusu ve bahçelerden sarkan begonvil çiçeklerinin huzur veren dinlendirici armonisinden esinlenen sanatkar, eşsiz küçük anı tasarımı ile harmanladı ve yaz günleri için değil yazın kokusunu özlediğiniz her anınıza eşlik edebilmek için tasarladı.

Alfa Deri;
“Sadece özel anlara değil, özel olduğunu bildiğimiz her anınıza dokunabilmek için dizayn edildi.”

Yükseklik : 18,5 cm
En : 12 cm
Derinlik : 3 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Details
Lot: 9 » Çanta

CLASİCO “FUŞYA”

Tamamen sadelikten yola çıkılarak sizler için dizayn edilen “CLASİCO” çanta; her temasınıza eş değer ton değişikliği göstererek, zamanla yarı parlak öz rengine ulaşan ve bu doğal süreci sizinle yaşayarak tamamlama özelliğine sahip, özel cilası ile suya dayanıklı ve sırça tarafı zımpara yapılarak kadife dokuya ulaşılan, yüzeyine dokunduğunuzda bal mumu hissiyatı veren yüksek kalite dana derisi, fuşya rengi crazy deriden, yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açılıp, mumlu ipten özel el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak üretilmiştir. Ayarlanabilir, omuz veya çapraz askı kullanımına uygun, dış yüzeyinde dikiş detayı tercih edilmeyen, çanta kapağının ise şerit kemer ile çevrelendiği yalın tasarım ise sizlere elegant bir şıklık sunuyor.
Fuşya ve limon yeşili renk seçeneği ile sadece iki adet üretilen klasik tarz çantayı; ilkbahar/yaz mevsiminde, adalar sokaklarını dolaşan limon kokusu ve bahçelerden sarkan begonvil çiçeklerinin huzur veren dinlendirici armonisinden esinlenen sanatkar, eşsiz küçük anı tasarımı ile harmanladı ve yaz günleri için değil yazın kokusunu özlediğiniz her anınıza eşlik edebilmeyi, Touchbag çantanın mini ve gündelik formundan farklı olarak kullanım hacmini daha geniş, tarzında ise sadeliği tercih edenler için yalın bir tasarım dili ile sizlerin beğenisine sundu.

Alfa Deri;
“Sadeliği; zarif tarzınızdan esinlenerek tasarladı.”

Yükseklik : 15,5 cm
En : 18,5 cm
Derinlik : 3,5 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Details
Lot: 10 » Çanta

CLASİCO “LİMON”

Tamamen sadelikten yola çıkılarak sizler için dizayn edilen “CLASİCO” çanta; her temasınıza eş değer ton değişikliği göstererek, zamanla yarı parlak öz rengine ulaşan ve bu doğal süreci sizinle yaşayarak tamamlama özelliğine sahip, özel cilası ile suya dayanıklı ve sırça tarafı zımpara yapılarak kadife dokuya ulaşılan, yüzeyine dokunduğunuzda bal mumu hissiyatı veren yüksek kalite dana derisi, limon yeşili rengi crazy deriden, yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açılıp, mumlu ipten özel el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak üretilmiştir. Ayarlanabilir, omuz veya çapraz askı kullanımına uygun, dış yüzeyinde dikiş detayı tercih edilmeyen, çanta kapağının ise şerit kemer ile çevrelendiği yalın tasarım ise sizlere elegant bir şıklık sunuyor.
Limon yeşili ve fuşya renk seçeneği ile sadece iki adet üretilen klasik tarz çantayı; ilkbahar/yaz mevsiminde, adalar sokaklarını dolaşan limon kokusu ve bahçelerden sarkan begonvil çiçeklerinin huzur veren dinlendirici armonisinden esinlenen sanatkar, eşsiz küçük anı tasarımı ile harmanladı ve yaz günleri için değil yazın kokusunu özlediğiniz her anınıza eşlik edebilmeyi, Touchbag çantanın mini ve gündelik formundan farklı olarak kullanım hacmini daha geniş, tarzında ise sadeliği tercih edenler için yalın bir tasarım dili ile sizlerin beğenisine sundu.

Alfa Deri;
“Sadeliği; zarif tarzınızdan esinlenerek tasarladı.”

Yükseklik : 15,5 cm
En : 18,5 cm
Derinlik : 3,5 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Details
Lot: 18 » Çanta

WESTMODERN “MAVİ”

Western klasiğini modern bir çizgiye taşıyan, tote stili çanta; her temasınıza eş değer ton değişikliği göstererek, zamanla yarı parlak öz rengine ulaşan ve bu doğal süreci sizinle yaşayarak tamamlama özelliğine sahip, özel cilası ile suya dayanıklı ve sırça tarafı zımpara yapılarak kadife dokuya ulaşılan, yüzeyine dokunduğunuzda bal mumu hissiyatı veren, yüksek kalite dana derisi crazy derinin, oluşum sürecinde bütün gerekli tabaklama işlemlerinin yapıldığı dolapta, daha uzun bekletilerek biraz daha yumuşak ve kırçıllı bir dokuya ulaşan mavi/kahverengi dolaplı crazy deriden, yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açılıp, mumlu ipten özel el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak üretilmiştir.
Tabiatın sunduğu eşsiz güzelliğe sahip okyanus derinliğinin fantastik ruhu ile vahşi batıda kurak toprakların kapladığı sessizlikten esinlenen sanatçı, iki zıt coğrafi yapının duygusunu western stili ile harmanlayarak sıra dışı ve elegant bir tasarımı size özel olarak dizayn etti. Çantanın iki yanında bulunan western stili mavi çapraz bağ detayları, spor kullanıma uygun, şık bir dokunuş olarak tasarlandı. Kapaklı kot kesim cep, yan cephe şerit detaylar ve omuz askısında kahverengi deri tercihinin, çantanın okyanus mavisi rengi ile kontrast oluşturması, doğadan gelen esintinin “WESTMODERN” hali olarak sizlerin beğenisine sunuldu.

Alfa Deri;
“Eşsiz doğadan yansıyan naturelliği, tarzına taşımayı seven kadınlara özel tasarlandı.”

Yükseklik : 30 cm
En : 30 cm
Derinlik : 5 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Details
Lot: 19 » Çanta

WESTMODERN “YEŞİL”

Western klasiğini modern bir çizgiye taşıyan, tote stili çanta; her temasınıza eş değer ton değişikliği göstererek, zamanla yarı parlak öz rengine ulaşan ve bu doğal süreci sizinle yaşayarak tamamlama özelliğine sahip, özel cilası ile suya dayanıklı ve sırça tarafı zımpara yapılarak kadife dokuya ulaşılan, yüzeyine dokunduğunuzda bal mumu hissiyatı veren, yüksek kalite dana derisi crazy derinin, oluşum sürecinde bütün gerekli tabaklama işlemlerinin yapıldığı dolapta, daha uzun bekletilerek biraz daha yumuşak ve kırçıllı bir dokuya ulaşan yeşil/kum kahverengi dolaplı crazy deriden, yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açılıp, mumlu ipten özel el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak üretilmiştir.

Tabiatın sunduğu eşsiz güzelliğe sahip tropikal yağmur ormanlarının canlı ruhu ile vahşi batıda kurak toprakların kapladığı sessizlikten esinlenen sanatçı, iki zıt coğrafi yapının duygusunu western stili ile harmanlayarak sıra dışı ve elegant bir tasarımı size özel olarak dizayn etti. Çantanın iki yanında bulunan western stili kum kahve çapraz bağ detayları, spor kullanıma uygun şık bir dokunuş olarak tasarlandı. Kapaklı kot kesim cep, yan cephe şerit detaylar ve omuz askısında fıstık yeşili deri tercihinin, çantanın kum kahvesi rengi ile kontrast oluşturması, doğadan gelen esintinin “WESTMODERN” hali olarak sizlerin beğenisine sunuldu.

Alfa Deri;
“Eşsiz doğadan yansıyan naturelliği, tarzına taşımayı seven kadınlara özel tasarlandı.”

Yükseklik : 30 cm
En : 30 cm
Derinlik : 5 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Details
Lot: 20 » Çanta

AVATAR Level 1 “TOPRAK”

Avatar çizgi serisinin ilk koleksiyon ürünü olan “TOPRAK” çanta; her temasınıza eş değer ton değişikliği göstererek, zamanla yarı parlak öz rengine ulaşan ve bu doğal süreci sizinle yaşayarak tamamlama özelliğine sahip, özel cilası ile suya dayanıklı ve sırça tarafı zımpara yapılarak kadife dokuya ulaşılan, yüzeyine dokunduğunuzda bal mumu hissiyatı veren, yüksek kalite dana derisi crazy derinin, oluşum sürecinde bütün gerekli tabaklama işlemlerinin yapıldığı dolapta, daha uzun bekletilerek biraz daha yumuşak ve kırçıllı bir dokuya ulaşan yeşil/ kahverengi dolaplı crazy deriden, yuvarlak başlı el aparatı ile nizami dikiş delikleri açılıp, mumlu ipten özel el saraç tekniği (çift el dikiş tekniği) uygulanarak üretilmiştir.
Doğanın yeşil tonlarını barındıran ayarlanabilir çapraz/omuz askılı çanta, kübik formlu hacmi ve simetrik şerit kontürlü dizaynı ile sizlere fantastik bir tasarım sunuyor. Kahverengi deriden, klasik dikiş detayı ile çevrelenmiş toprak krallığı sembolü, çantanın merkezinde yer alıyor. Özgün stile sahip çanta tasarımında sanatkar, toprak bükücü anime kadın karakterlerin, krallıklarını korumak ve dengeyi sağlamak adına donatılmış oldukları süper güçlerden esinlenmiş ve geçmişten geleceğe, gücünü özünden alan bütün kadınlara hitap etmiştir. Size özel ve tek üretilen çanta, toprağın kadınla özleşen gücünün, yalın ve natural tasarım hali olarak dizayn edilmiştir.

Alfa Deri;
“İçlerinde sıra dışı bir güç taşıyan, bu dünyanın fantastik kadınlarına özel tasarlandı.”

Yükseklik : 31 cm
En : 26,5 cm
Derinlik : 6 cm

*Ürünlerimiz el yapımı sıfırdır.

Details
previous
Go to Page: / 2
next